100 gradýsov

Наталья Алексеева
Супер сауна. Екі бу бөлмесі бар үлкен бөлмеде болды. Хамам-жылы тастарда жатуды ұнататындар үшін жұмақ, денені тамаша тазартады. Ал фин бу бөлмесі-бұл жұмақ кім жақсы көреді ыстық. Бөлме таза, бассейн көз жасы сияқты мөлдір, ал су буға пісірілген сүт сияқты. Джакузи бұл әдетте бәсекелестіктен тыс. Әкімшілер өте сыпайы. Керемет демалыс үшін көп рахмет.
P
Pavel Bychkov
15 желтоқсан 2025
Жақсы сауна. Демалуға, отбасыңызбен немесе достарыңызбен булануға тамаша орын. Әрқашан таза, жайлы және жайлы. Әр түрлі талғамға және әмиянға арналған бөлмелер бар. Әрқашан сыпайы және жауапты қызметкерлер.
Анастасия Жданкина
19 мамыр 2025
Бүгін екі баласы бар осы саунада болды. Біз арнайы балалар бассейні бар бөлмеге тапсырыс бердік. Бассейндегі су мұзды болып шықты. Олар ашулана бастады, өйткені олар бұл бөлмені тек осы бассейн үшін алды.Әкімші суды шайнекпен жылытып, оған құя бастады. Ал біз шелектермен душтан ыстық су алып жүрдік. Нәтижесінде ыстық су аяқталды, өйткені оларда қазандық бар. Саунада қанша адам болды, душта су ешқашан қызған емес. Мен балаларды осы бассейннен сумен жууға тура келді. Рас, содан кейін бізге 2 шелек ыстық су берілді. Көрші бөлмеден әкелінген. Кеш бұзылды. Енді аяқпен емес. Әсіресе балалармен.
Юлия Слипецкая
8 қараша 2025
Екі рет тапсырыс бергенде, мен бассейнге қатысты сұрадым-олар жылы деді, бірақ өкінішке орай олар алданып қалды. Титанда су 4-ке жетпеді, бу әлсіз. Кіру тобы суық. Қызметкерлер кіре берісте және терезеде темекі шегеді күл салғыш лас. Ақшаны қайтарған кезде олар агрессивті сөйлеседі.
Алексей
Жақсы сауна. Ол жерде бірнеше рет болды. Тәртіпті қадағалаңыз. Таза. Сіз бумен пісіре аласыз. Жақсы аяқтау
Владислав Сагитов
23 қараша 2025
Компания үшін тамаша демалыс орны, тыныш орын және сыпайы қызметкерлер. Барлық қажетті заттар бар. Бөлек Жоғары жылы бассейн
Данил Алмазоа
4 қараша 2025
жақсы мекеме, тамаша қызмет көрсету, жағымды қызметкерлер, тығыз жұмыс күнінен кейін жақсы демалды, мен барлығына осында келуге кеңес беремін, барлығына кеңес беремін
Мила Линт
29 тамыз 2023
Сауна 2 қабатта . Жоғарғы жағында 3 немесе 4 демалыс бөлмесі бар . Ең үлкен бөлмеде төсек ,бу бөлмесі ,киім ауыстыратын бөлме және теледидар бар демалыс бөлмесі болды . Парақтар арзан, жуылған және ескі . Вип шарттары және басқалары жоқ Мен бағаны білмеймін, мен төлеген жоқпын
Евгения
5 желтоқсан 2023
Өте сүйкімді сауна, ыстық бу бөлмелері, салқын бассейн.маған өте ұнады.мен ұсынамын
Елена Бекмухаметова
17 наурыз 2024
Бассенде тым ыстық су бұл дұрыс емес. Ваннадан кейін мен суық болғым келеді, бірақ ол душта емес, бассейнде емес. Мұндай ақша өте көңілсіз болды және олар ешқандай рахат алмады. Қызмет шыныаяқ пен табаққа дейін сұралуы керек. Сұмдық
Александр Васильев
Барлығы ұнады, ал қызметкерлер жауап береді және ыстық!
Жанат Атамуратов
24 қазан 2025
Жақсы демалып керемет қызмет көрсеткені үшін үлкен қызметкерлерге рахмет
Вадим Костарев
18 сәуір 2025
Тамаша қызметкерлер. Сіз жаман демалуға,булануға болмайды.
Дулат Сейтжанов
3 маусым 2020
Жақсы сауна, оңаша кездесу орны. Тек шағын тұрақ
Павел Крапивин
2 қаңтар 2025
Бағасы жоғары емес.
сергей капитан
8 мамыр 2020
Жақсы банька. Сыпайы қызметкерлер. Сіз жылынуға болады! Бірақ мен жеке өзім Арыстанды жақсы көремін.
Аида Курманкина
15 тамыз 2023
Бәрі жақсы бірақ тек бағалар көтеріліп интерьер өзгермейді(
Евгений Завьялов
Керемет
Клим
2 мамыр 2024
Егер монша сияқты болса, онда басқа нәрсе үшін қолайлы болуы мүмкін
Жанна Ибраева
31 желтоқсан 2023
Супер банька!!! Әсіресе хамам!!!
Артём И.
5 ақпан 2023
Үйдің жанында және әдетте тыныш және тыныш
Александр Гвоздев
23 тамыз 2025
Хамамда
П
Пётр Максимов
3 қаңтар 2023
Тым қымбат болды және басқа интерьер жасау уақыты келді!(
Анонимді пікір
29 сәуір 2020