Кіру бұғатталған

Аккаунтты және оған қосылған барлық қызметтерді жою кезінде сіздің логиніңіз автоматты түрде бұғатталған болуы мүмкін. Кейбір жағдайларда логинді сервис әкімшілігі бұғаттауы мүмкін.