Аккаунтты жою

Аккаунтты қолмен тіркелген немесе әлеуметтік желі профиліне байланған жағдайда ғана жоюға болады. Телефон нөміріне тіркелген аккаунтты жою мүмкін емес.

Егер сіз Яндекстің басқа сервистеріне кіру үшін аккаунтты пайдалансаңыз, оны жою кезінде сіз осы аккаунтқа (Пошта, Диск және т.б.) байланысты барлық жеке сервистерде сақталатын деректерді жоғалтасыз. Сонымен қатар, шот жойылған кезде сіздің фонотекаңыз біржола жойылады.

Мерзімді жазылымды болдырмау немесе хабарламалардан құтылу үшін ғана аккаунтты жоймаңыз. Жазылымды болдырмауыңызға болады, ал Яндекс.Музыка хабарландырулары өшіріледі.

Яндекс аккаунтын қалай жоюға болатынын Яндекс.Төлқұжат Анықтамасының Аккаунтты жою бөлімінен қараңыз.

Назар аударыңыз.

Аккаунтты жойғанда жазылым автоматты түрде жойылмайды. Егер қолданыстағы жазылымыңыз болса, оны алдын ала қолмен алып тастаңыз.

App Store немесе Google Play дүкені арқылы жазылған жазылымды аккаунтты жойғаннан кейін де болдырмауға болады. Егер тіркелгіні жойсаңыз және қызметтің веб-нұсқасында жазылған жазылымды жоюды ұмытып кетсеңіз, қолдау қызметіне хабарласыңыз.