Қосымшаны жою

Назар аударыңыз. Қосымшаны жойғанда, жазылым автоматты түрде жойылмайды. Егер сізде қолданыстағы жазылым бар болса, алдын ала оны өшіріңіз.

Хабарландырулардан құтылу үшін ғана қосымшаны жоймаңыз. Сіз кез келген уақытта қызметтің веб-нұсқасының баптауларында өшіре аласыз.