Жазылымды автоматты түрде ұзартуды өшіру

Жазылымды төлегеннен кейін жазылымды әр уақытта қайта рәсімдемеу үшін автоматты түрде ұзарту іске қосылады. Кез келген уақытта жазылымды автоматты түрде ұзартудан бас тартуға болады. Бұл жағдайда ағымдағы төленген кезең аяқталғаннан кейін тегін функциялар ғана қолжетімді болып қалады. Офлайн-режимде тыңдау үшін жүктелген тректер де қолжетімсіз болады.

Автоматты жаңартуды өшіру үшін, жазылымды төлеген тәсілді таңдаңыз:

Жазылымды төлеген құрылғыға кіре аласыз ба?

Қосымшадағы жазылымды қалай жоюға болатынын Apple қолдау қызметінің анықтамасынан қараңыз.

Аккаунтыңыз бетінен iTunes дүкеніне жазылымды өшіріңіз.

Музыканың веб-нұсқасынан баптауларда автоматты түрде ұзартудан бас тартыңыз.

  1. Сервис баптауларындағы Жазылым қойындысына өтіңіз.
  2. Төлем тарихы бөлімінде соңғы жолда қандай төлем тәсілі көрсетілгенін қараңыз.

Жазылымды жойғанда, App Store-дағы аккаунтыңызда жазылым аяқталатыны туралы ақпарат пайда болады.

Бағдарлама профилінде жазылу мәртебесі оны аяқтағаннан кейін, App Store Яндекс.Музыкаға жаңа деректер жіберген кезде ғана өзгереді. Төленген кезеңнің соңына дейін қосымшаның барлық мүмкіндіктері қолжетімді болады.

Жазылым үшін ақшаны қайтару мүмкін емес: Яндекс.Музыканың лицензиялық келісім шарттары бойынша пайдаланушыға музыка каталогына кіру мүмкіндігі берілетін кезде өз міндеттемелерін орындайды.

Егер жазылымды кездейсоқ екі рет төлесеңіз, Төлем екі рет есептен шығарылды бөлімін қараңыз.

Егер сізде басқаша жағдай орын алса, қолдау қызметіне жазыңыз.

Кеңес. Жазылымды автоматты түрде ұзартпай, қосымша мүмкіндіктеріне кіру үшін Яндекс.Музыка сыйлық кодын қолданыңыз.
Назар аударыңыз. Қосымшаны жойғанда, жазылым автоматты түрде жойылмайды.

iTunes Store дүкені арқылы жазылған жазылымнан аккаунтты жойғаннан кейін де бас тартуға болады. Егер сіз аккаунтты жойып, қызметтің веб-нұсқасында жазылған жазылымды жоюды ұмытсаңыз, бұл туралы бізге хабарлаңыз.