Құрылғыдан аккаунтты қалай жоюға болады

Қосымшаға кіргенде немесе тіркелгіні ауыстырғанда құпиясөзді қайта енгізбеу үшін барлық аккаунттардың құпиясөздері құрылғыда сақталады. Егер сіз құрылғыны біреуге бергіңіз келсе, онда өз аккаунттарыңызды жойыңыз:

  1. Менің музыкам бөлімінде экранның жоғарғы оң жақ бұрышындағы белгішесін басыңыз.
  2. Профильде Шығу сілтемесін басыңыз.
  3. Экранды өшіргіңіз келетін тіркелгіге барғанша оңға немесе солға парақтаңыз.
  4. Пайдаланушы портретін басып, оны бірнеше секунд ұстап тұрыңыз, содан кейін құрылғыдан аккаунтты жоюды растаңыз.