Бір реттік құпиясөздер арқылы кіру функциясын өшіру

Назар аударыңыз. Яндекс Кілттегі аккаунтты жоймас бұрын, алдымен Яндекс ID ішіндегі әдеттегі құпиясөзге оралыңыз. Кіру әдісін өзгертпей, Кілттегі аккаунтты жойсаңыз, онда осы аккаунтта бір реттік құпиясөздер арқылы кіру функциясын өшіре алмайсыз. Бұл жағдайда қолжетімділікті қалпына келтіру қажет болады.

Қарапайым құпиясөзге оралу үшін:

  1. Қауіпсіздік қойындысын ашыңыз.

  2. Кіру әдісі бөлімінде ағымдағы әдісті басыңыз.

  3. Тізімнен Құпиясөз + смс немесе Әдеттегі құпиясөз опциясын таңдаңыз.

  4. Өзгерістерді растау үшін ашылған бетте Яндекс Кілттегі бір реттік құпиясөзді енгізіңіз.

  5. Аккаунт үшін әдеттегі құпиясөзді орнатыңыз.

Үшінші тарап қосымшалары мен пошта құрастырушылары үшін жаңа қосымшалар құпиясөздерін жасау қажет, өйткені аккаунтыңыз үшін бір реттік құпиясөздер арқылы кіруді өшіргеннен кейін ескі құпиясөздер жұмысын тоқтатады. Жаңаларын қосымшалар құпиясөздерін басқару парақшасында жасауға болады.