Маған орналасқан жер ұнайды. Жақын жерде сіз балалары бар отбасы үшін барлық жағдайларды таба аласыз: балабақшалар, мектептер, саябақтар, спорт секциялары, дүкендер, кафелер, көкөністер. Қазірдің өзінде ыңғайлы орналасуға үйренген.
Сайранның керемет көрінісі бар кең пәтерлер. Дегенмен, сапасы Байланыс көп нәрсені қалайды. Сондай ақ ТК Төлебиде болғандықтан машиналардың шуы үнемі естіледі
Жалпы, жақсы СКД. Егер мәселе паркингпен шешілсе, ол одан да жақсы болады. Содан кейін жұмыс істемейтін паркингтің арқасында адамдар мүмкін және мүмкін емес жерде тұрақ қояды!
Жақсы ойын алаңы, баламен ойнауға және серуендеуге болады, таза кіреберіс, жақсы жөндеу, таза лифттер, жақсы орналасу, жақын жерде қоғамдық көлік аялдамасы. Көліктерге арналған жерасты тұрағы.
Үйлердің құрылысы, әрине, сенім тудырмайды, бірақ пәтерлердегі квадратура жақсы және кең. Аула тыныш және таза, ПИК өте жақсы жұмыс істейді. Жақын жерде аялдама, жерасты тұрағы бар.
Мен мұнда 2 жылға жуық тұрамын . Терезенің көрінісі , әдемі көл мен таулар сияқты . Қыста жақсы ПИК жылы болды!
Анонимді пікір
11 тамыз 2020
Колхоз ТК. Төле бимен және жеке сектордан шыққан шаң, Шу және жану үйлердің сапасыздығына және СКД деп аталатын қалыпты инфрақұрылымның жоқтығына теріс әсер етеді.