Жас Сахна имени Байтена Омарова

Тотия
29 тамыз
Іші шағын болғанмен, әдемі жасалған. Бәрі жаңа. Реті келгенде жиі баруға тырысамын. Театр өнері өркендей берсін. Соңғы рет Жәмилә қойылымына бардым, ұнады
Нурсауле Абдешова
Өте әдемі атмосфера😍
597994 Кайрат
22 қыркүйек 2024
Күшті
Абай С.
2 қыркүйек
Pole dance чемпионаты аясында театрға барды. Ыңғайлы орналасуы бар жайлы алаң, сахна мен зал осындай іс-шараларға жарамды және жалпы спектакльге де сенімді. Атмосфера камералық, сахнада болып жатқан Оқиғалармен байланыс жақсы сезіледі. Таза, жайлы.
Евгений Мажитов
Тәжірибе жасаудан қорықпайтын Алматы театрларының бірі. Спектакльдердің көпшілігі қойылымдардың өзіндік ерекшелігімен, стандартты емес жиынтықтарымен және жас актерлердің жарқын ойынымен ерекшеленеді. Ставиский Иван Яновичтің режиссерлік жұмысын ерекше атап өткім келеді. Театр балалармен және жастармен жұмыс істеуге көп көңіл бөледі, бұл оны Қазақстанның театр сахнасы үшін кадрлардың "ұстасы" етеді. Театрда заманауи үлкен сахна жұмыс істейді, ал жертөледегі Музыкафенің жанында Шағын сахна жұмыс істейді. Ауданда сіз тұрақ орнын оңай таба аласыз. Сондай-ақ, театр ғимаратына іргелес шағын автотұрақ бар. Мен өнердегі күшті авангардтық тәсілдерді ұнататын театрларға баруды ұсынамын.
Гуля А
Өте таза, кең орын, Дәмді буфет. Сапалы қойылымдар, спектакльге музыкалық және би нөмірлері кіреді, бұл спектакльді жандандырады және оны қызықты етеді, менің үш жасар немерем бір сағат бойы көрінбейді. Актерлер керемет, барлық жүзге созылады. Спектакльден кейін олар залға шығып, балалармен суретке түседі. Әсіресе, залға тіпті су кіре алмайтыны, залдағы тәртіп, балалардың назары тек қойылымда болғаны ұнайды, өнерге құрметпен қарау және мінез-құлық мәдениеті тәрбиеленеді.
Гульмира Г.
Театрдың әр түрлі репертуары! Әдемі аудитория. Жағымды атмосфера! Балаларға да ересектерге де қызықты қойылымдар!! Режиссерлер хореографтар мен актерлердің тамаша жұмысы!!
Арман
11 қазан
Тамаша жаңа зал, жайлы және стильді. Керемет қойылымдар. Кафеде жағымды музыка бар, сіз спектакль алдында бір стақан шараппен отыра аласыз. Тамаша орын
Анаргуль Алданазарова
18 желтоқсан 2024
Бұл жерге алғаш рет бардық. "Турандот" премьерасында бүкіл отбасы болды. Маған актерлер, костюмдер мен жиынтықтар ұнады. Жайлы зал, жағымды атмосфера, буфеттегі дәмді кофе, фойедегі шырша біздің кешімізді жасады. Театрыңызға өркендеу, жаңа және қызықты қойылымдар, көптеген көрермендер тілеймін.
Анастасия Вязанкина
23 маусым 2024
Ол қызымен бірге балалар қойылымында болды. Актерлер керемет! Залмен керемет байланыс, спектакльден кейін олар балалармен құшақтасып шықты) қойылым қарапайым емес және өте қызықты болды! Театрдың өзі де таң қалдырды, бәрі таза, ыңғайлы кафе, бағалары жоқ
Алевтина Лазаренко
Өте жақсы театр, керемет жас актерлер, өте талантты.Театрдың өзі өте әдемі, кең, барлық ыңғайлылығы бар, мүмкіндігі шектеулі жандарға ыңғайлы.
Л
ли липа
Бұл сіздің театрыңызда бірінші рет болды және спектакльді тамашалаудан үлкен рахат алды! Барлық актерлер жақсы ойнады!!! Көңілді, оңай, позитивті!!! Менің жүрегім сенікі, мен келіп, достар табамын!!! ❤️❤️❤️
Елена Николаева
13 мамыр 2024
Барлығы келушілерге арналған жайлы театр: көрермендер залы, онда көрермен ыңғайлы орындықта отырып, әр қатардан әртістермен бірге сахнаны көреді. Репертуар әр түрлі, мен балалар қойылымдарын көбірек алғым келеді
303679 Большакова
Тамаша театр, менің балаларымның сүйіктісі, біз одан да көп балалар қойылымдарын қалаймыз. Актерлер керемет, жиынтықтар керемет, бәрі сүйкімді және жағымды. Тек театрдан шықтық, қайтадан келгіміз келеді.
Валиева Лариса
29 қаңтар 2024
Шыбын-Цокотуха Қойылымы. Спектакль өте ұнады: тамаша, талантты әртістер, декорациялар мен залдың өзі. Немересі сахнадан көзін алмай, содан кейін флешмобқа қатысты)) Енді мен кешкі қойылымдарға барғым келеді!
Кристина Ахматова
2 маусым
Жақында Турандот спектаклінде болды. Әдеттегідей биіктікте. Керемет актерлер. Театрда өте жағымды. Жаман буфет емес.
Софья В.
19 қыркүйек 2024
"Дон Жуан" спектаклін тамашалады... Бастапқыда ол тым ойнақы және кейбір жерлерде тығыз болып көрінді, бірақ содан кейін... Ілулі!)))... Актерлер, әсіресе Дон Джоао мен оның қызметшісі өте сенімді болды және спектакльдің аяқталуы өте эмоционалды болды!... Енді мен бастапқы дереккөзді оқып, спектакльде Мольерден не болғанын және режиссердің көзқарасының нәтижесі не екенін түсінгім келеді)...
Дариягуль Шорина
17 шілде
Әр түрлі репертуар, актерлердің керемет ойыны. Театр әлемінің барлық сиқыры мен сиқырын сезініп, кешті қызықты өткізудің тамаша нұсқасы.
Y
Yerlan B.
30 желтоқсан 2024
Тамаша жайлы театр, ыңғайлы жерде және оң жас энергиямен! Зал жұмсақ, жаңа орындықтармен ыңғайлы. 👍🏻
Bernard Banks
16 наурыз 2024
Жаңа зал, ыңғайлы көрініс. Орыс және қазақ спектакльдері, балалар мен ересектер-өзін-өзі қамтамасыз ететін Қызықты театр.
Ш
Шолпан Кидиралиева
1 қараша
Бізге бұл жайлы театр өте ұнайды! Дәл қазір немересімен бірге жаңбырлы ауа-райына қарамастан алтын кілтке келді! Жақында Бремен музыканттарында болды, жағымды эмоциялар алды . Ертең біз им Сиқыршысын қалаймыз!
Антон Елистратов
17 маусым 2024
"Бұл тегін көбелектер"тамаша қойылымы Жігіттердің тамаша ойыны, өте жағымды және жайлы зал Мен осы театрға баруды қуанышпен жалғастырамын
Асель Кайратовна
Жақсы театр, кішкентай, бірақ өте жайлы, бірнеше қойылымдарға барды. Барлығы өте ұнады. Біз әрі қарай жүреміз. Жақсы орналасу.
N
Nata A.
Керемет театр, жаңа, жайлы ілгіштен басталады)) Таза Дәретханалар, жақсы буфет. Лайықты зал мен сахна. Ең бастысы, керемет труппа!
Даша Тулина
24 сәуір 2024
Ляйль Тәжібаеваның концертінде болды. Олар оның виртуоздық ойынынан, тривиальды емес презентациясынан ләззат алды. Оның орындауындағы және десертке арналған классикалық шығармалар оның бендінің бірнеше композициясы болды. Бұл керемет болды. Мәдени демалыс, мен ересектерге де, ересектерге де Көкжиек пен бос уақытты әртараптандыруға кеңес беремін.
Галия Будовских
14 наурыз 2024
Театр жаңа және қала орталығында орналасқан. Қойылымдар бәріне ұнайды. Репертуар әртүрлі Атмосфера мейірімді.
Dmitry
10 наурыз 2024
Дон Хуан Туралы. Мен талқыланған лексика, актерлердің дауыстарына нұқсан келтіру және әйелдердің айқайлары Мольер пьесасына бір нәрсе қосатынына күмәнданамын. Жартылай бос зал бұған дәлел. Ал театр жақсы: жарық, креслолар ыңғайлы және кең буфет.
Екатерина Романова
1 қаңтар 2024
Жаңа жыл қарсаңында "кішкентай сиқыршы Ириус" спектаклінде баламен бірге болды. Актерлер мен режиссерге сиқыр, көңіл-күй, күлкі мен күлкі үшін рахмет! Жаңа жылдық мереке мен балаларға арналған сыйлықтар ұйымдастырғаныңыз үшін ерекше рахмет!!! Театр өте ұнады, тағы да келеміз!!!
Ануар Утикеев
12 мамыр 2024
Дон Джоанның қойылымы өте керемет! Актерлік, костюмдер, реквизиттер, жарықтандыру, акустика сынып! Мен оны өте ұсынамын. Театрдағы жағымды атмосфера. Үзілісте сіз кафеде кофе ішіп, тамақ іше аласыз. Айтпақшы, театрдың алдындағы тұрақ өте ыңғайлы.
Наталья Ш.
30 мамыр 2023
Кеше "жалғыз емтихан "спектакліне барып, тыныссыз қарап отырдым.Мен айта аламын бүкіл зал осылай қарады спектакльде сахна болды қызды зорлау, актерлер осындай дәрежеде ойнады табиғи зал қорқытып айқайлады.Кейінірек күлкі барлық жерде естілді.Адамдар бұл ойын шынымен емес екенін есіне алды.Тек керемет әсер.Көргеннен кейін мұндай дәм, кім дұрыс???біз аға буын кімбіз?немесе жастар?Браво актерлеріне!және көп рахмет!
Ирина Лазарева
30 сәуір 2023
Әдемі театр! Олар немересімен бірге 1,3 жыл "Ормандағы шытырман оқиға" театрының қойылымында болды. Жас кезінен бастап 3-5 жасқа дейінгі әр түрлі жастағы балалар болды және барлығы қызықты болды. Бақша актерлері жақсы, әр балаға қатысуға және қатысуға тырысады. Мен балаларды сауу үшін дұрыс орынды ұсынамын!
Gulmira Dossymova
4 наурыз 2024
Жаңартылған театр залы әлдеқайда кең және жақсырақ болды. Ыстық болды, бірақ ауа баптау және желдету жүйесі ыстық кезеңде жақсы жұмыс істейді деп үміттенемін.
ААА
12 мамыр 2024
"Соңғы емтихан"спектаклінде болды........... Актерлердің ойыны керемет!!! Бір секундта актерлер суреттерден шыққан жоқ!!! Супер!!! Браво!!!! Бірақ спектакльдің өзі өте ауыр!!! Сізді ойландырады және сюжетке ұзақ уақыт бойы ойлармен оралуға мәжбүр етеді!!!!! Адамгершілік.... Ар-ұждан... Әдептілік... Қазіргі адамдарда бұл қасиеттер бар ма????? Олар шынымен де соңғы нүктеге, "қайтарылмайтын" нүктеге жете ала ма????........
Х
Хасан Ашуров
13 наурыз 2023
"Жас сахна" жас сахнаны білдіреді, кішкентай, жайлы театрда жас актерлер ойнайды. Мұнда мен "робот қыз" футуристік спектаклін көрдім, бұл жалғыздық мәселелерін, жігіт пен қыз арасындағы күрделі қарым-қатынасты, "идеалды" өмірлік серіктес табудың қиындықтарын көрсететін өте жақсы жұмыс. Актерлер көрермендерді шынайылығымен қуаттайды, эмпатия пайда болады. Және бұл керемет.
Айман Дюсембаева
20 желтоқсан 2023
Интерьер әдемі. Спектакль сәтті болды, бірақ үзілісте олар тамақ ішуді шешті, латте ыстық емес және қымбат болды... Автотұрақ бар.
Марина Липчанская
20 маусым
Ұлымен екі рет болды. Жақсы актерлер, балалар да, ересектер де өте қызықты.
Николаева Людмила
Жаңа театрда алғаш рет б. Аюханов театрының қойылымында болды. Бұрын ескі сахнада осы театрдың қойылымдарына барған. Аудиторияда бұл өте ыңғайлы. Жалғыз нәрсе, егер бар болса, кондиционерлер жұмыс істемейтін сияқты көрінді.
Наталья П.
Керемет қойылым, жанға арналған қойылым және актерлердің ойыны. Мен тағы да келіп, достарыма кеңес бергім келеді. Браво!
Карлыгаш Есенгали
30 қараша 2024
Олар Жәмила спектаклінде болды, актрисалар, актерлер өте шын жүректен ойнады, мұндай мәдени демалыс барлық жерде театрда таза, ұқыпты болды
О
Оксана Синявская
Театр өте ұнады!!! Керемет актерлер!!! Спектакльдердің қызықты қойылымдары. Олар ән айтады және билейді, тек супер! Біз қуанышпен жүреміз!!!
Константин Горожанкин
25 сәуір 2024
Қазақстанда аз ғана жеке театр бар. Орыс және қазақ тілдеріндегі қойылымдар. Билеттерді тикетоннан онлайн алыңыз. Ыңғайлы тұрақ бар
E
Elena
27 қаңтар 2023
Театрыңызға үлкен алғыспен. Аркайым Этно ансамблі-қазақ мәдениетінің ұлылығы.Бұл қойылым Массачусетс техникалық университетінің студенттеріне ұлттық музыка мен аспаптарды көрсету үшін таңдалды . Біз бәріміз тек концертке ғана емес, әр аспап пен орындау техникасының дәрістік қойылымына да қуандық.Өз мәдениетіңізді құрметтей отырып, сіз басқа ұлт өкілдерінің қызығушылығы мен сүйіспеншілігін оятсаңыз, бұл өте жақсы. Барлық командаңызға жақсы уақыт өткізгеніңіз үшін алғыс айтамыз!!!
Николай Морозов
24 ақпан 2024
"Соңғы емтихан" спектаклі өте ұнады, әлеуметтік өткір, жанып тұрған, радикалды және драмалық. Актерлер барлық мақтаулардан жоғары, қатты әсер етті!
З
Зарина Мухамеджанова
5 маусым
Театрдың қойылымдары мен интерьері өте ұнайды
Вера Гусакова
4 қыркүйек 2023
Балалар "қызық піл" спектакліне қатысып, қызықты ертегіге баруды сұрайды)))
Самал Демесинова
17 қараша
Тамаша заманауи театр, қойылым керемет, актерлер ойыны-жай ғана қуаныш♥️
Юлия ***
5 қараша 2022
Толық қуаныш! Ол Сомерсет Могамның туындысы бойынша "Красотка" комедиясына барды. Актерлердің керемет ойыны!!! Тек БРАВО!!! Ұзақ уақыт бойы мен жақсы қойылымнан, керемет ойыннан ләззат алмадым. Бір ғана үнсіз көрініс не тұрады!!! Зал күлкіден шаршады! Уақыт зымырап өтті!!! Спектакль аяқталғаннан кейін фойеде Ресейден келген көрермендердің жоғары бағасын естідім. Өте жақсы және мақтаныш! (егер сіз осылай айта алсаңыз:) Мен олармен толығымен келісемін, мен басқа спектакльдерге немесе тіпті екінші рет баруға қуаныштымын! Керемет суретшілерге, сахна артындағы жұмысшыларға және, әрине, ұйымдастырушылар мен режиссерлерге керемет уақыт үшін рахмет!!!
O
Oskar Aksanov
20 қыркүйек
"Кішкентай Оскар"тамаша моно-қойылымы. Мен баруға кеңес беремін. Браво лицейіне!
S
Saule Mukatova
Керемет дарынды жас әртістері бар сынып театры. Театрдың өзі өте жайлы.
Даниил Александров
31 желтоқсан 2024
Тамаша қойылымдары бар тамаша театр. Әже, Илико және Илларион-барыңыз, өкінбеңіз.