ЯМузыка

Салахов Т.Т.
31 қаңтар 2023
Тамаша дүкен, мен өзім Петропавл-Камчатскіде тұрамын, сайт арқылы құлаққапқа тапсырыс бердім, төледім және СДЭК жеткізуді күттім, бәрі тез келді. Вацап бойынша сатушылар барлық сұрақтарға уақтылы жауап берді, қызметкерлер сыпайы және барабар! жалпы, мен дүкенді ұсынамын. Иә, мен DT 700 Pro X құлаққаптарын сатып алдым, түпнұсқа, керемет естіледі)..
Настя л
Мен олардан озон арқылы epiphone сатып алдым. Қуаныштың шегі болмады, тіпті жақсы пікір жазды, содан кейін дүкен озон арқылы мүлдем жоғалып кетті, қолдау үшін жазғысы келді. Мен гитараны қараша айында сатып алдым. Қаңтар айында ол ойнай бастады, жіп жарылды, гитара үнемі ренжіді . Көпір өте тез шешілді, бірақ ол гитарада ойнамады. Корпустағы қара кірістіру де бәрін кесіп тастады. Дүкенде олар нағыз эпифон осылай жасалмайтынын растады. Перделермен де проблемалар бар, жабысады. Жоғарыдан гитараға 5K салынған Мен оны тіпті сатпаймын деп ойлаймын…
Roman Stadnik
19 қаңтар 2024
Кәсіби және қажетсіз сұрақтарсыз жеткізу мәселелерін шешкен дүкен қызметкерлеріне алғысымды білдіргім келеді, бұл әдеттегідей емес. Ал басшылыққа осындай кадрларға өркендеу мен ұқыптылық тілеймін. Көп рахмет! Енді мен сіздің клиентіңізмін 🤝
Максим Б.
17 қаңтар 2024
Бұл ассортимент және балалар, сатушылар, менеджерлер. 5 + жігіттер жұмыс істейді, жарайсыңдар, барлығы өз жұмыстары туралы біледі. Сіз муза құралын алғыңыз келеді-оларға қоңырау шалыңыз, келіңіз, бәрі айтады, көрсетеді, түсіндіреді және сендірусіз және скучно. Жақсы компания, мен ұсынамын.
Александр Чердаков
16 маусым 2024
Мен осы дүкенде Озон арқылы миди пернетақтасына тапсырыс бердім. Бір аптадан астам уақыт ішінде тауар жиналды, содан кейін тапсырыс тауардың болмауына байланысты жойылды. Бір аптадан астам уақыт бойы оның дүкенде жоқ екендігі түсініксіз болды. Көп уақыт жоғалтты.
Геннадий С.
14 шілде
Жақсы дүкен. ОЗОН арқылы электронды барабан жинағын сатып алдым. Сатушылармен телефон арқылы сөйлесті. Барлығы жақсы, сатушыларға рахмет.
K
KirLabs
16 маусым 2024
Музыкаға қызығушылық танытқандар үшін керемет дүкен. Өте мейірімді ұжым, әрқашан таңдауға көмектесуге дайын. Өз ісінің мамандары.
D
Dias K.
Тауарды алуда қиындықтар болды, олар уақытында берілмеді. Іс жер сілкінісінен кейін болды, жұмыста ешкім болмады
Антон Харин
18 қазан 2020
Керемет музыкалық техника дүкені. Интернет-дүкен. Жақсы қызмет көрсету. Барлығы уақытында жеткізілді, барлық мәселелер бойынша кеңес берді, жабдықты таңдауға көмектесті. 5+
Кирилл Фалеев
26 қазан 2022
Өте сыпайы және түсінікті қызметкерлер. Мен мұнда бірнеше жұп құлаққап сатып алдым, тауарлардың тез берілуіне ризамын. Төлем Қолма қол ақшамен де карта бойынша да қабылданады
Николай Ковалев
Мамандарға арналған тар мамандандыру.
Slavick C.
8 ақпан 2023
Керемет дүкен! Мен құлаққапқа тапсырыс бердім, жылдам жіберу, кеңесшілер көпшіл, мен ризамын!
Глеб Юрганов
2 қазан 2023
Әрқашан қол жетімді саксофон таяқшалары және майлаумен бірге ауыз қуысының жапсырмалары бола бермейді!
Илья Левашев
11 қаңтар 2023
Сыпайы және сауатты қызметкерлер, жақсы құралдар
Сергей
2 қыркүйек 2021
Барлығы жоғары деңгейде. Кәсіби мамандар жұмыс істейді және сүйікті ісімен айналысатындығын көруге болады 👍
Виктор Власов
20 сәуір 2022
Керемет дүкен. Тамаша менеджерлер көмектеседі және кеңес береді. Егер тауар жоқ деген жағдай туындаса, олар шешім табады.
Arkadiy Frolov
20 тамыз 2022
Оч салқын жер. Көптеген жабдықтар бар.
Максим Ким
4 қараша 2021
Өте тез қызмет етті. Кеңесші МЕГА сыпайы
Роман Кочетов
9 қаңтар 2023
Тек интернет тапсырыстарына арналған қойма.
Вячеслав Безворитний
4 желтоқсан 2022