Ваниль

Мирас Айтенов
30 мамыр 2025
Топтардың бағасы сапасына сай емес
Токбай Нур
1 қазан 2025
Бір рет шай ішуге жарап жатыр.
Нұрсерік Жәрдемұлы
27 қыркүйек 2024
Ақтөбенің адамдары жарайсыңдар!!! Астанадан ашып қойған👍👍👍 Өсіп өнеберіңіздер
Төлеби Нұролла
19 қараша 2023
Күшті
Руслан Аскаров
29 тамыз 2025
Мұнда сіз өте жақсы күйде және жоғары сапалы көптеген пісірілген өнімдерді таба аласыз. Әрқашан жаңа және дәмді өнімдер. Сондай-ақ, сіз бүкіл елге әйгілі әйелдерден дәм тата аласыз.
Miras B
24 қыркүйек 2025
Жайлы интерьер — бір кесе кофемен отыру жақсы.Бағалар орташадан сәл жоғары.Кезектер бар және техникалық қызмет көрсетудің кешігуі бар — әсіресе ең жоғары сағаттарда.
Алмаш И.
2 қазан 2025
Мен бұл кондитерлік дүкенді жақсы көремін. Шоколадпен қапталған Жент, тоқаш, қайнатпа, синнабондар. Біздің сүйікті десерттер
Саманта Тажимова
22 маусым 2025
Барлық кондитерлік өнімдер дәмді! Қызметкерлер әрқашан сыпайы . Қызмет көрсету, десерттер мен басқа да өнімдердің сапасы. Біздің отбасымыз ұнайды. Балалар Саурестегі тағамдарды жақсы көреді
Аянат Жауынбаева
26 мамыр 2025
Онда өте дәмді, сыпайы қызметкерлер, кондитерлік өнімдер жаңа және дәмді, өте әдемі.мен бәріне кеңес беремін!Маған олардың тоқаштары,торттары, балмұздақтары да ұнайды интерьер ❤️
Алексей
31 қаңтар 2025
Керемет кондитерлік өнімдер өте дәмді , өйткені мен бала кезімде осы кондитерлік дүкенге баруды ұсынамын, тәттілердің үлкен таңдауы өкінбейді мен оны ұсынамын 👍 👍 👍
Санжар Жандосулы
12 маусым 2025
Өте ыңғайлы және салқын орын бар шоколад мысалы шоколад машинасы өте көп торттар кофе уақыты және көп қамырдан жасалған заттар неге ол жерде ыңғайлы таза және неге ол ыңғайлы көрініс бір ғимарат сонда support ваниль мен кофехана және ойыншықтар дүкені маған бәрі ұнайды Чип өте жақсы сіз мектепке барасыз сатып аласыз өзіңіз үшін бір нәрсе бар және мектепке барасыз бәрі тамаша қызметкерлер және де жақсы бұл Мен үшін Бесеудің бесеуі және осыны бағалаңыз бұл Бесеудің бесеуі
Ayakosh 🤍 🤍
7 наурыз 2024
Ваниль-дәмді тағам, тауарлардың кең ассортименті, ең дәмді және орташа тәтті торттар, десерттер, кондитерлік өнімдер, торттардың алуан түрлілігі
DON Armano
7 қаңтар 2024
Кемшіліктері. Апорттан(сол ғимаратта) сатып алу қымбат, оңай және арзан. Бұрынғыдай дәмді емес. Сатушы мен әкімші жай сандарды нашар санайды, оларға өзгеріс дұрыс берілмегенін, калькуляторда көрсетуге және санауға тура келгенін түсіндіре алмады (бір жылдан астам уақыт бұрын 2022 жылы адамдар өзгерген болуы мүмкін) . Ыңғайсыз орын, бірақ бұл ванильге деген талап емес, тек бүкіл ауданды айналып өту керек. Артықшылықтары: таза және жайлы, үлкен және ыңғайлы тұрақ.
Mr.Bo
27 қазан 2023
Кондитерлік желінің жақсы нүктесі Ваниль. Ыңғайлы орналасуы, кең тұрақ алаңы. Өнімдердің ассортименті үлкен емес, тоқаштар мен жартылай фабрикаттар ассортиментіндегі пісіруден.
Айгуль ермекбаева
Барлығы бұл аспаздықты жақсы көреді кейбір тәттілерді басқа қалаларға әкелуді сұрайды кім дәмін татып көрді, шоколадпен Жени содан кейін бұл жерде уау, шайға дайын жиынтықтар бар, ванильді нанды кім жақсы көреді
Айсауле Майсутова
13 сәуір 2024
Кез-келген талғамға және мөлшерге арналған өте дәмді өнімдер. Ассортименті әр түрлі, әсіресе қазақ асханасынан. Сыйлық ретінде және үстелге қою ұят емес
Batyr Bek
28 желтоқсан 2023
Ең жақсы кондитерлік өнімдер, дәмді балмұздақ, кондитерлік өнімдер мен жартылай фабрикаттар бар. Орташа деңгейден қымбат, бірақ сапалы шырша мен кейде өзімді және отбасымды еркелетуге барамын.
Артур Карапетян
8 қараша 2022
Өнімдер жақсы! Кассадағы қызметкерлер жаттығуы керек немесе оянуы керек! Баяу, баяу және сол себепті сызықтар жиналады. Ал бірінші рет кофеге тапсырыс беру үшін 7 минут тұрды, тіпті олар менің не қалайтынымды сұрамады, бардың артында жүрді! Мен тапсырыс бермей кетіп қалдым!
Жанара Курманова
25 наурыз 2024
Өте атмосфералық орын, шоколад өнімдерінің алуан түрлілігі, ақтөбелік жент бар, ол туралы көп естіген
Али Нысан
17 маусым 2023
Мен түскі асқа бардым, ал кешке, қараңғылық адамдарға түскі ас кезінде, тек 15 минут тұрыңыз, ассортимент бойынша барлық жақсылар, баға белгісі бойынша менің кеңесім тым жоғары, біреуінде жақсы тамақтану үшін сізге 3000 қалдыру керек, бұл өте көп, бұл үшін минус жұлдыз
Александр Греб
12 қараша 2022
қаладағы ең жақсы кондитерлік дүкен. әрине. Samal, Happy Cakes, Bon Appetit, dina және Anvar торттарын сынап көрді... ең жақсы 5500 торттар (қолтаңба күні туралы айтпағанда) - бұл сөзсіз "Ваниль".
Кирилл Тот самый молодой
21 сәуір 2024
Ваниль өзінің мәртебесін қатты бұзды! Олар көбінесе жаңа емес, ал түрі тауардан алыс сата бастады. Қызмет өрескел-бутто мен олардан бірдеңе сатып алмаймын және олар менен. Сұмдық
N
neolinks
13 қазан 2025
Қаладағы ең жақсы пирогтар. Әрқашан бәрі жаңа
Алексей
12 желтоқсан 2023
Жақсы дүкен. Жақсы ассортимент. Пісіру дәмді. Маған нан өте ұнады, ашытқысыз, чаибатадан жаман емес. Өкінішке орай, көптеген тауарлардың бағасы көтерілді! Сонымен, Мен ұсынамын!
Алена Журавлева
13 желтоқсан 2024
Торттар мен тәттілер сол жерде сатылады саусақтарыңызды жалаңыз дәмді
Нуржан а
9 қазан 2025
Дәмді, біз жиі торттар мен ет блбдаларын аламыз
Галымжан Мусин
29 тамыз 2023
Керемет
Катима
11 шілде 2025
Өте дәмді өнімдер, біздің ақтөбелік бренд танымал және біздің қаладан тыс жерлерде сұранысқа ие 👌
Оксана ***
7 тамыз 2023
Кафе емес, құтқарушы. Пісіруге уақыт болмаған кезде, сіз әрқашан дәмді тамақтануға болады және қымбат емес. Мен ұсынамын.
Таир Тасмухамбетов
3 қаңтар 2024
Керемет кондитерлік дүкен, өте дәмді дайындалады, ғимарат ішінде әдемі.
Бахтияр
9 наурыз 2024
Бұрын бұл дәмді болды, қазір кейбір "ауыр" торттар мен пирогтар, ал басқа кондитерлік дүкендерге қарағанда әлдеқайда қымбат
Нурлан К
23 наурыз 2023
Барлық талғамға арналған көптеген тәттілер. Бағасы ұқсас мекемелерден жоғары.
Виктория Исмагулова
11 тамыз 2022
Үйдің жанында, ең сүйікті дәмді Наполеон торты, бұл еш жерде жоқ және баклава 😋 😋 😋 😋
valiullin8798
27 шілде 2024
Жақсы және жауап беретін сатушылар , бағаны төмендетпейді
Акмарал Киланова
Көп ойланбастан ештеңе жоқ
Я
Яна Оноприенко
14 маусым 2024
Жалпы кемшіліктер бар жаман емес, қызметкерлер мейірімді, әрқашан таңдауға көмектеседі
Камиль К
15 желтоқсан 2024
5 жұлдыз. Торттар өте керемет!
СССР
18 мамыр 2025
Ақтөбе қаласының 20 жылдық тарихы бар әйгілі, тәтті бренді!!!
H
homka
18 тамыз 2024
Дәмді бәрі жаңа
Алиса Аманова
13 шілде 2025
Барлығы дәмді балғын маған ұнайды
Ерм
31 қазан 2024
Дәмді және қалыпты бағалар
Л
Лика Лика
15 мамыр 2025
Әрқашан жаңа піскен кондитерлік өнімдер
Венера Давлеткалиева
3 қыркүйек 2022
Жақсы таңдау Дәмді кондитерлік өнімдер Әрқашан бәрі жаңа
Асхат Тойманов
21 қаңтар 2025
Барлығы жаңа дәмді
Нұрлыбек Нұрғалиев
2 маусым 2024
Мүмкін қаланың ең жақсы кондитерлік аспазшысы сонда жұмыс істейді. Әркімнің мүмкіндігі бола бермейді, сондықтан Каспи ред әрқашан көмекке асығады
Ирина Владимировна
14 мамыр 2025