Сіз өмір сүре аласыз, бірақ іссапар үшін ерекше әдеміліксіз таңғы асты таңертең ешқайда бармас үшін кешке бөлмеге алуға болады. Алдын ала тапсырыс беру керек. Кешке мейрамхана жұмыс істейді, адамдар аз, тағамдар қалыпты, іссапарлар үшін. бірнеше дүкен бар, егер сіз бөлмеге не алсаңыз, қонақ үйден 300 метр қашықтықта. Сауна бар, бармадым, қонақ үйден келмейтін адамдарды көрдім. Жазда болған жоқ, аумақтың ішіндегі ашық бассейнді көргендей, күзде көктемде болғаннан гөрі маусымда жақсы болар еді. Казиноларды кім жақсы көреді, олар округте толы. Әуежайға дейін 30 минут, егер жад өзгермесе , одан да көп болуы мүмкін
Таңғы ас қызметінен басқа бұл мекемеде бәрі керемет
Керемет үлкен бөлме (бізде жайлылық болды), қонақүйдің мақтауы бірақ күйеуінің туған күніне орай, бассейн керемет, таза, 23.00 жұмыс істей ме
Сыпайы қызметкерлер, барлығы өте жақсы деңгейде
Бірақ міне таңғы ас....
Даяшылар балалары жоқ ерлі-зайыптыларды елемей, балалары бар адамдарға әдейі қызмет көрсететін сияқты
40 минут күтті ақылы таңғы ас, кофе бұл оқиғаның бір бөлігі болды, бірақ біз оны ешқашан күткен жоқпыз
Сіз таңғы асты осылай ала алмайсыз, барға 10 рет жүгіріп, ант беріп, анықтап алуыңыз керек және т. б
Барлық көңіл күй қатал түрде бұзылды
Айта кету керек, тағамның өзі дәмді болды, бірақ барлық басқа компоненттер қабылдауды қатты бұзды
Сондықтан, егер сіз қонақүйден көңілі қалғыңыз келмесе және бір уақытта өзіңізді, күннің зұлымдығы, көңіл-күйіңізді бұзғыңыз келмесе, таңғы асқа бармаңыз)
Жалпы, жаман қонақ үй емес, үлкен бассейн бар. Барлығы стандартты. Үлкен плюс, қоныстанған сәттен бастап бір күн, яғни.сағат 15.00-де және келесі күні сағат 15.00-ге дейін тоқтады. Әдеттегідей емес, 14.00-де қоныстану және 12.00-де көшіру.
Нөмірлер лас тапсырды
Қымбат
Бұл ақша үшін қымбат
Үштік таңғы ас, қызметкерлердің біреуі уақытында келмеді, ал келушілер жұмыртқа мен шұжықсыз қалды
Үлкен және терең бассейн бар
Пікір баға мен қызметтердің сәйкестігі туралы болады .
Бізге нөмірдің кілттері берілді онда басқа біреу өмір сүрді. Яғни, біз басқа адамдардың заттары бар бөлмеге кіре аламыз... қызық, сіздікі де осылай кіре алар ма еді?
Балам екеумізге темекі шегетін нөмір берілді. Күл тумбочкада және тумбочка мен кереуеттің арасында жатты ...
Бүкіл кілем шашта. Жарайды, бізде балаға арналған төсеніш болды... бірақ бәрі = кейде қызы түкті кілемге шығып, ұзын шашты баладан алып тастауға тура келді... жақсы, солай. Қонақ үй шаңсорғышты көтере алмайды ма ?
Бірнеше күн ішінде олар қоқысты шығармады. Бөлмеде шай пакеттері, шыныаяқтар, қант бар, бірақ шәйнек жоқ.
Жуынатын бөлмеде біреудің шашы сөзде жатты. Дренаж нашар түсірілді ... су ұзақ уақыт тұрады.
Кір мен сүлгілер тозған, саңылаулар бар (мен үшін бәрі=, бірақ кенеттен біреу үшін маңызды.)
Бөлмедегі шаш кептіргіш жұмыс істемеді.
Таңғы ас өте монотонды. Жемістер, көкөністер жоқ .. моно тағам алынады(құймақ + омлет + шай немесе кофе таңдау). Сіз осылай тамақтана алмайсыз. Екі күнде ештеңе болмайды, бірақ теңдестірілген мәзірді жеген дұрыс. Айтпақшы, бұл қонақүйлерде таңғы ас ішудің көп жылдық тәжірибесі үшін ең аз таңғы ас болды ))
Бұл 4 жұлдызды деңгей ме? Немесе 4re жұлдыздары туристерді алдау үшін жай ғана тәтті қиял ма?
Өте даулы қонақ үй. Боцман мекемесінің тамағы, егер ақша үшін қолайлы болса, ал егер бөлменің құнына кіретін таңғы ас болса, бұл соңғы сатыдағы сұмдық. Бөлмелер таза, шәйнек, шай пакеттері бар, кружкалар жоқ.. бөлмедегі жиһаз нормаларға ұқсайды , бірақ сіз есіктің тұтқасын тартасыз, ол құлап кетуге тырысады. Бассейн: су таза, жылы, ал бассейнге тротуар плиткалары, кіреберістегі барлық кір. Және бәрі қандай да бір жолмен немесе жақсы немесе әдеттегідей жаман кезде айтылады
Нөмірге қоныстанды.. су да, мини-бар да жоқ..
Қонақ үйдегі Кафе-барбекю жоқ, бірақ жалпы дәмді
Бөлмеде, егер тазалау қажет болса, не істеу керектігін танымал түрде түсіндіру керек!
Мен бұл қонақүйде болдым қызметкерлер керемет бірақ қызметті қатайту керек люкс бөлмесінде зарядтау жоқ бөлме 30к тұрады бұл қымбат бұл люкс емес Мен оны басқаша атадым
Қапшағай қаласындағы тамаша қонақ үй, бассейннің жанында демалу мүмкіндігі бар. Ас үй арзан және өте дәмді, кейде ең қарбалас күндерде даяшылар әрқашан өз міндеттерін орындай бермейді. Бірақ тұтастай алғанда, баға/сапа одан да көп!
Осы жазда бірнеше рет болды, әр жолы өте риза болды! Бөлмелер керемет көрінеді, кондер-тоңазытқыш-теледидар, жабдық деңгейде! Бассейндегі су таза, ас үй жақсы, қызмет керемет! Мен тағы да жүремін!
Мүмкін, Қапшағай қаласындағы ең жақсы қонақ үй. Жақсы ас үй. Сауналар бар 2. Бөлмелер әрқашан таза. Қызметкерлер мейірімді. Айналадағы ландшафт тіпті өте әдемі лифттері бар бұл қонақүйге мүлдем қарама-қайшы келеді.
Иә, әрине иә
Қонақжай қызметкерлер, бөлмелерде өте таза
Сабын жуғыш жақсы 👍
Бар ас үй дәмді
Бассейн таза
Тұрақ ыңғайлы
Тамаша орын, тіпті пойыздардың шуылы да кедергі келтірмейді))
Қапшағайда негізінен тоқтауға болатын жалғыз орын. Тіпті ойламаңыз, опциялар жоқ.
Мейрамхана, жазғы кіреберіс, тазартылған және қызмет көрсетілетін бассейн.
Қалыпты дәмді тағамдар, бөлмелердегі косметика және т.б.
Анонимді пікір
20 қараша 2020
Жақсы қонақ үй, таза және жайлы бөлмелер. Сыпайы қызметкерлер. Сондай-ақ, маған сауна, әсіресе ыстық ванна ұнады, ол өте жақсы босаңсытады!!!
Қабылдау кезінде тек қызға Минус. Бассейн таза, бөлме кең, тағам дәмді. Егер Хамка әкімшісі Анастасия көңіл-күйді бұзбаса, бәрі ештеңе болмас еді. Оған құрметпен-на мейірімді бол, ол дөрекі хамит, не істеу керек, оның деңгейі-түбі. Бірақ Әкімшілік бұл Анастасия 4 сағат бойы шеше алмайтын мәселені бірден шешті. Жасыл жапсырмалардағы әкімшілік нөмірі (ванна бөлмесіне кірген кезде және айнада), барлығы 5 минут ішінде шешті. Айтпақшы, ол телефон нөмірін беруден бас тартты. Әкімшілікке жедел әрекет еткеніңіз үшін рахмет!)))
Негізінде, қонақ үй жаман емес, бірақ қызмет көрсету-бұл қорқынышты түс!
Қабылдау кезінде қыз басында мейірімді, өйткені бәрі нөмірдің кілттерін тапсырды, сіз кім екенсіз, бассейнге кіре алмайсыз, бірақ олар кірер алдында қиындықсыз болады деп айтты. Біз жай ғана таңғы ас ішкіміз келді (әрине тегін емес). Қорытынды, мен ол жерге қайта оралмаймын!