Uyut

Наталья Голованова
29 қазан 2025
2025 жылдың қазан айында қонақ үйде болды. Қонақ үй керемет! Орналасқан жері қаланың тарихи орталығында, бірақ тыныш аулада; Қызметкерлер - барлық мақтаулардан жоғары-кәсіби, мейірімді, бей-жай емес! Таңғы ас-талғамсыз, бірақ сізге қажет нәрсенің бәрі және кез-келген талғамға сәйкес келеді. Адамдар көп болған кезде үстелдерді тазалауда аздаған проблемалар бар; Бөлмелер-таза, жеткілікті Жаңа жөндеу, жиһаз және жабдық, қажет нәрсенің бәрі бар, тазалауға қатысты сұрақтар жоқ, бәрі анық және нәзік, жылы, кондиционер бар: Егер мен Алматыға әлі келсем, онда тек жайлылық! Баға / сапа қатынасы оңтайлы! Қонақ үй қызметкерлеріне назар аударғаны, көмегі, соның ішінде кәсіби және адамнан кейінгі көмегі үшін тағы да алғыс айтамын!
Амина Агавердиева
27 қараша 2025
Өте жақсы қонақ үй. Барлығы таза, ұқыпты, жағымды иіс. Сандар шағын,бірақ сонымен бірге тазартылған. Жуынатын бөлмелер таза, барлық Сүлгілер, душқа арналған гельдер, тіс щеткалары бар. Қонақ үй Мега сауда орталығының жанында орналасқан. Жаяу 10 минут. Кептеліссіз әуежайға дейін көлікпен 20 минут. Сондай-ақ мейірімді қызметкерлер. Біз Нөмірді Өзгертуді сұрадық, өйткені біз бөлек кереуеттер алғымыз келді, нөмір ешқандай жағындысыз бірден ауыстырылды. Ғалия мен Ольга Васильевнаға рахмет. Кешке бізді түнде оятуды сұрады. Бізге қоңырау шалып, оянды. Олар өздерімен бірге таңғы ас берді. Жалпы, қонақ үй жақсы, мен оны ұсынамын
Станислав Анфиногенов
Жақсы қонақ үй. Алматының алтын алаңында. Барлығы жақын, жаяу жүргіншілер Жебек Жолы мен Панфилов көшесі. Жақын жерде MEGA Park сауда орталығы және ЦУМ, жасыл базар. Саябақтар мен серуендеуге арналған тыныш көшелер айналасында. Қонақ үй блоктың ішінде және өте тыныш. Жоғарғы қабаттардан біз бесінші қабатта тұрдық таулардың жақсы көрінісі. Таңертең жайлы мейрамханада жақсы таңғы ас. Күн сайын тазалау. Бізге бәрі ұнады. Бағаға кіретін саунада ғана болған жоқ. Мен қонақүйді ұсынамын, ақшаға тұрарлық
надежда м
Керемет қонақ үй, жайлы, отбасылық, сіз үй деп айта аласыз! Мұндай таза бөлме, кір жуылады және үнемі ауыстырылады! Кез келген өтініш өте тез орындалады! Жауапты қызметкерлер! Таңғы ас керемет, дәмді! Мейрамхана керемет, саусақтарыңызды жалайсыз! Бағалар барабар. Қонақ үй қызметкерлері мен директорына қонақжайлылық үшін алғыс айтамыз!
Timour_G
16 қараша 2025
Қала орталығындағы тыныш, жайлы, салыстырмалы түрде арзан қонақ үй. Қалада серуендеуге ыңғайлы-жаяу жүруге болатын негізгі көрікті жерлер. Жақсы қызметкерлер, керемет мейрамхана - таңғы ас әр түрлі және өте дәмді ( швед үстелі). Бөлме таза, балконы бар. Жиһаз өте жақсы жағдайда.
Алексей Радченко
17 қараша 2025
Тыныш аудан. Қызмет деңгейінде. Жақын жерде дүкен, айырбастаушы, банк бар. Барлық ықтимал нюанстарды (Интернеттің, жергілікті валютаның болмауы, рейстің кешігуі) ескере отырып, ұшу кезінде тікелей әуежайда кездесуге дайын болған кезде трансфер қызметінің ыңғайлылығын атап өтер еді. Ас үй керемет! Бағалар өте гуманистік. Егер сізге қайта бару керек болса, Мен дәл сол жерде тоқтаймын.
denis Solonovich
24 қараша 2025
Тамаша қонақ үй. Мен қандай полюстерді көремін: - жаңа нөмірлер; - бөлмелерде тәпішкеден халатқа дейін қажет нәрсенің бәрі бар; - ішіндегі дәмді мейрамхана; - жақын жерде, бай Инфрақұрылым-жаяу жүргіншілер көшесі, МЕГА-үлкен ТК; - Маңызды️️, қонақ үй ауланың ішінде, тыныш... мен түнде ұшып, ұйықтағым келді, тыныш ұйықтадым! Мен терезені аштым, мен не көремін - таулар! Маған бәрі ұнайды 😎
Yaroshenko_S.A.
12 қараша 2025
Сыпайы қызметкерлері бар тыныш қонақ үй. Қор, әрине, ескі, бірақ бір аптаға іссапар және отбасылық арзан демалыс үшін өте жақсы. Дәмді таңғы ас, бөлмедегі тыныштық, менің бөлмемде темекі шегуге рұқсат етілген балкон болды. Тазалау уақтылы жүргізілді, шығын материалдары толтырылды, душқа ыңғайлы.
Римма Шманева
7 қазан 2025
Жайлылық өз атына сай келеді. Бөлмелер жайлы, 2 Deluxe нөмірін алды, таза, тәпішке, халат, пастасы бар z/щетка және D / қырыну кремі бар ұстара. Су, шай / кофе, бар қосымша. Консьерж қызметі жақсы! Олар қосымша ақы төлеп, нөмірлерді 2 сағатқа тегін ұзартты. Қонақ үйдің орналасқан жері ыңғайлы.
Дмитрий Татьяноха
15 қараша 2025
Керемет бөлек! Ыңғайлы орналасқан. Жақын жерде дүкен, аялдама бар. Сонымен қатар, ол ауланың ішінде және тыныш. Жақсы нөмір. Таза.
Натали_ Tysenka
28 ақпан 2025
Жайлы қонақ үй, қызметкерлер өте мейірімді және мұқият. Бөлмелер жайлы және барлық қажетті заттармен таза. Бассейні бар жағымды сауна бар. Қонақтарға комплимент түрінде 1 сағатқа тегін беріледі. Орналасуы ыңғайлы. Жалғыз теріс-таңғы ас. Таңдау үлкен, бірақ ассортимент таңғы асқа мүлдем сәйкес келмейді. Маринадталған және маринадталған көкөністер, қуырылған бауыр, макарон. Мен таңертең мұндай тағамдарды қаламаймын. Таңдау бар, өкінішке орай таңдау қиын. Қонақжайлылық пен жайлылық үшін рахмет!
Евгения К
12 қазан 2025
Барлық қажеттіліктері бар жайлы қонақ үй. Мейірімді қызметкерлер. Дәмді әр түрлі таңғы ас. Жаяу серуендеу көшесі мен әртүрлі көрікті жерлерге жақын. Мен ол жерге тағы барамын ба? Міндетті!
Акерке Калмухамбетова
10 желтоқсан 2025
мейрамхана өте дәмді тамақтанады, лобби бар өте әдемі! ресепшендегі қызметкерлер өте жауапты, әсіресе Салим мен Алма әкімшілері!!
Константин Кузнецов
9 қазан 2024
Ирина. 2024 жылдың 2-6 қазаны аралығында олар осы қонақүйде болды. Табалдырықты аттаған алғашқы минуттардан бастап әдемі қызметкерлер кездесті, олардың арасында Мейірімді және жанашыр әкімші Галия болды. Ол бізді тез арада рәсімдеп, бірден қонақүйге экскурсия жүргізіп, қайда, не екенін көрсетті, ал біз кетіп бара жатқанда бізді туған адам ретінде ертіп жүрді. Біз өмір сүрген бөлме өте жайлы және талғаммен безендірілген. Таңғы ас қосылды, тамақ өте жақсы, әсіресе пісірудің үлкен ассортиментін атап өткім келеді. Өте дәмді және балғын. Аспаздар мен кондитерлерге рахмет. Қонақ үйдің орналасқан жері өте сәтті. Мен бұл қонақүйді ұсынамын.
егор векшин
26 сәуір 2025
Қонақ үй менің үмітімді ақтады. Тыныш және тыныш, орталықта. Мінсіз тазалау. Таулардың көрінісі (бірақ бұл Алматыда ешкімді таң қалдырмайды). Жасыл аула. Қызметкерлер әрқашан сәлем айтады. Мен жақсартылған стандартты, яғни балконды алдым. Таңғы асқа арналған швед үстелдерінің арқасында бір жұлдыз жете алмады. Дегенмен," төрт " жемістердің ассортименті көбірек береді (кесілген банан, алма, апельсин, киви) және салқын пицца саяхатшының арманы емес. Барлық басқа таңдау қалыпты: ет, ірімшік, Жарма, Шай, кофе, маринадтар, шөптер, тағамдар, сүт, кілегей, құймақ және т. б.. Бірақ тағы да-6 күнде бірде-бір рет балық болған жоқ, бірақ бұл Қазақстан.) Дүкендерде ( көрші үйде тәулік бойы) және тәулік бойы (!!!!) бес минуттық асханаларда балық ұсынылады. Сонымен, төрт жұлдызды қонақ үй: бір адамға 4 сүлгі, Тоңазытқыш, сейф, қолшатыр және бөлмедегі тұрақты Wi-Fi, балкон. Көптеген шетелдіктер (ұшқыштар). Қызметкерлер орыс тілінде сөйлейді. Алматыда бұл әдеттегідей.
Татьяна Б
8 желтоқсан 2025
Жайлы қонақ үй өзінің "жайлылық" атауын ақтайды, орналасқан жері керемет-қаланың барлық орталық дүкендері мен көрікті жерлерімен қол жетімділік, тамақтану жақсы, жауапты қызметкерлер Мен келуге және тұруға кеңес беремін
Екатерина К.
17 қараша 2025
Олар 2025 жылдың қыркүйегінде осы қонақүйде болды. Барлығы өте ұнады. Ыңғайлы бөлме, Күнделікті тазалау, әр түрлі және дәмді таңғы ас. Қызметкерлер сыпайы және қамқор. Қуанышпен қайтадан оралыңыз!
Вадим Романов
23 сәуір 2025
Кіре берісте 4 жұлдыз көрсетілген, бірақ менің пікірім 3*. Өте мейірімді және мейірімді қызметкерлер, бөлмелерді тазарту өте жақсы. Таңғы ас та 3* қонақ үй деңгейінде. Мүмкін бірнеше жыл бұрын 4 * - ке келісу сәнге айналған шығар, бірақ уақыт өз нәтижесін береді. Үшін тур пойыздар баға белгісі мен қызмет көрсету үшін өте қолайлы. Сауна мен спорт залы бар. Бірақ кіре берісте сіз жиһазды жаңартып , бардың жұмысын қандай да бір жолмен ұзартуыңыз керек , содан кейін олар Мәскеуден ұшып бара жатқанда 23.00-ге дейін жұмыс істейді , уақыт айырмашылығына байланысты мен ұйықтағым келмейді, қаладағы барлар қамауға алынып, жұмыс істемейді . Бірақ жалпы, ескі, мейірімді қонақ үй жайлы және оның атына сәйкес келеді .
Вячеслав Однолетко
22 маусым 2025
Бізге өте ұнады! Қонақжай қызметкерлер. Атауы мазмұнға сәйкес келеді-жайлы! Таңғы ас кез келген дәмге арналған, бірақ таңғы ас бағасы 4+. Бөлмеде таза, ыңғайлы, жуынатын бөлмеде толық жиынтық бар: сабын, сусабын, гель д/душ, тіс щеткасы және т.б. Шаш кептіргіш бар, бірақ әлсіз (өте қысқа шашқа арналған). Сондай-ақ, бөлмеде қолшатыр бар. Өте ыңғайлы орналасуы, Арбатқа дейін жаяу 10 мин. көрші үйде супермаркет. Ұсынамын!
Нинэль Б.
7 маусым 2025
Тамаша өте жайлы қонақ үй өз атына сәйкес келеді.Дәл орталықта, бірақ блокта, сондықтан машиналардан шу жоқ.Таңғы ас жақсы, қызметкерлер мейірімді, күн сайын тазалау.Күн сайын саунаға баруға болады-1 сағат тегін.Иә, біз тіпті қосымша ақы үшін ертерек қоныстандық.Жалпы, біздің барлық тілектеріміз 10 күнде бірден орындалды!Қонақ үй қызметкерлеріне үлкен алғыс айтамыз .Келесі жолы міндетті түрде осында тоқтайық.
Кирилл Buch
17 сәуір 2025
Мен осында тұруға мәжбүр болдым, мен қонақүйді шолулардан таптым, жалпы қайтып оралуға дайынмын - артықшылықтардан - тез қоныстану, жайлы және тыныш бөлмелер, жақсы таңғы ас. Ұнады: 1. Орналасқан жері дерлік орталық, жақын жерде бәрі бар, TCH-де менің сүйікті villa мекемесі, стейк паб; 2. Олар тез қоныстанды, кешке келді, сұрақтар жоқ 3. Бөлме таза, жайлы, ең бастысы-тыныш 4. Таңғы ас-қонақ үй деңгейіне сәйкес келеді Ұнамады: Табылған жоқ
Нонна Девятова
20 наурыз 2025
Жағымды қонақ үй іс жүзінде қала орталығында, бірақ сонымен бірге тыныш жерде орналасқан. Кең жайлы бөлмелер барлық қажетті заттармен жабдықталған. Қонақ үй қызметкерлері ерекше мақтауға лайық, қонақ үй қызметкерлері қонақты бір сөзбен түсінген кезде өте жағымды және құнды. Швед таңғы ас желісі барлық талғамға сай. Дәмді дайындаңыз. Сізге сәттілік пен өркендеу
Rom aN
18 қараша 2025
Керемет қызметкерлер, керемет кереуеттер. Өте тез қоныстанды. Жалпы сұрақтар жоқ, Мен қауіпсіз түрде ұсына аламын. Сондай - ақ, жақсы орналасу-орталықтың дәл жанында, Арбатқа бес минут жаяу.
Алексей Ш.
12 қараша 2025
Бұл бірінші рет болды. Мен барды бір рет қолдандым, бірақ олар оны басқаша санап, тағы біреуін атауға ШЕШІМ ҚАБЫЛДАДЫ. 10 минуттық дау-дамайдан кейін олар кешірім сұрады және менен артық емес деп шешті. Үйден шығару кезінде досымыз біз қайтып келгенде рухтарды ұмытып кетті, рухтар жоқ деп айтты. Сіз ваннаға компаниямен бара алмайсыз, бірақ әр бөлменің өз сағаты бар. Дәлел-сіз сонда бірге боласыз! Сондықтан бірінші сағат тегін, содан кейін төлеңіз. Иә, сүлгі де ақылы. Әріптесімізде футболка жоғалып кетті, бізді ешкім қабылдамады деп сендірді. Көп дау-дамайдан кейін оны кездейсоқ іш киіммен алып кеткенін айтып, қайтарып алды. Бәрі де болуы мүмкін.
Наталья В.
18 қазан 2025
Тамаша қонақ үй. Таза, жылы, өте ұқыпты. Сыпайы қызметкерлер, әртүрлі таңғы ас. Түнде толық тыныштық. Ыңғайлы орын. Оны қонақтар бағалайды. Шетелдіктер көп.
Александр Воробьев
27 мамыр 2025
Жақсы қонақ үй. Бәрі ескі, бірақ қатты. Таңғы ас әртүрлілігі мен дәмі бойынша орташа. Жалпы, бәрі жақсы,ешқандай шағым жоқ, ештеңе жоқ. Таза. Иә, тіпті ашық балконмен де өте тыныш. Терезелер аулада болды. Кейбір құстар түні бойы таңға дейін әдемі ән айтты.
Татьяна Панова
13 тамыз 2025
Қонақ үй оң пікірлерді оқи отырып, букингке тапсырыс берді. Бірақ, мен келген күні олар өздерін ақтамады. Мүмкін, бұл күні басқа ауысым болған шығар, айту қиын, бірақ қонақ үй мүлдем көңілсіз. Қабылдау күні ерекше сыпайылықсыз қарсы алынды, кілт берілді.Мен бөлмеге көтерілемін, лифт есіктері ашылады, менің нөмірімде төлқұжатымды сканерлеген әйел бар. Мен бәрін көрсетіп, көрсеткім келеді деп ойладым, бірақ ол жерде болған жоқ. Ол менің кілтімді сұрады, есікті ашып, бөлмеге аяқ киіммен барды. Мен терезені ашамын, содан кейін мұнда тозған ауа бар. Бөлмедегі ауа шынымен де солай болды.Неліктен сіздің бөлмеңізде барлығы екі адамға арналған дейді? Ол екінші суды, ванна бөлмесіндегі екінші керек-жарақтарды және т.б. ала бастады. Бір минут ішінде мен жалғыз тұрғаныма қарамастан, бөлме екі орынды болды. Мен олардың барлығын Мен келгенге дейін бір рет пісіргенін, бірақ қонақтың мұрнының алдында жасамағанын түсінер едім. Тосынсыйлар мұнымен аяқталған жоқ. Содан кейін мен нөмірді төлеуге бардым, таңертең менде жергілікті валюта болмады. Төлегеннен кейін мен букингтегі нөмірімнің жойылғанын білдім. Мен оның себебін анықтай бастадым, бірақ мені елемеді.Нәтижесінде мен тұрғылықты жерімді растау үшін букингке жіберу үшін төлем құжаттарын сұрадым, тк қонақ үйі маған брондауды қалпына келтірмеді, қосымшада ол жойылды. Жексұрын көзқарас, мен қайтып оралғым келмейді, қонақ үй оның бағасына тұрарлық емес.Көптеген шолуларда жазылғандай, мейрамхана өте кішкентай, қонақүйді жүктеу кезінде орын табу қиын. Таңдау аз, бірақ сіз аш қалмайсыз, тамақ дәмді, қызметкерлер тез жұмыс істейді. Бұл қонақүйдің жалғыз плюс. Мүмкін біреу оны жақсы көреді, бірақ тәжірибе көрсеткендей, қонақ үйдің өзі онша болмаса да, бұл қызметкерлердің сыпайылығымен оңай қабаттасады. Бұл қонақүйде мұндай нәрсе табылған жоқ.
Дана Калекешова
Алматыдағы сүйікті қонақ үйлердің бірі. Қызметкерлер өте мейірімді. Швед үстелі жүйесі бойынша таңғы ас, барлығы дәмді👍 🏻бөлмелер таза және жайлы. Барлығы ұнады
Екатерина Воробьева
Қаланың тарихи бөлігінде сыпайы қызметкерлері мен жағымды бағалары бар жайлы қонақ үй. Күн сайын бір рет қолданылатын жинақтарды тазалау және жаңарту таң қалдырды – бұл қазір сирек кездеседі.
Владимир
16 қараша 2025
Қонақ үй әдетте жақсы! Таңғы ас бір реттік, бірақ қорқынышты емес. Қызмет жақсы, әрқашан таза. Қызметкерлер жағымды. Бір күні интернет болмады, бұл жұмысты тудырды! Әйтпесе, бәрі жақсы!
Евгений
2 желтоқсан 2024
Қала орталығында тамаша орналасуы бар тамаша қонақ үй! Жауапты қызметкерлер, бөлмелердің тазалығы, тіпті сауна бар (бір сағат тегін). Кемшіліктердің ішінде-монотонды таңғы ас...
Инга
24 қазан 2024
Орталықта дерлік. Фотосуретте-қалыпты нөмір сияқты. Бірақ нөмірлік қордың өзі ескірген, терезені толығымен жаппайтын жыртылған перделер; жуынатын бөлмеде қиындық бар - бәрі ағып жатыр, дәретханада су төгетін түйме басылмайды, өте қатты және өте ұзақ жуылады, сөрелер құлап кетеді, барлық хром бөліктері тот басқан және ұзақ уақыт бойы жуылмаған, душтағы су әрең кетеді, сіз батпақта тұрасыз. Сондай-ақ, қандай да бір себептермен сұйық сабын астындағы тастары бар құсатын табақша. Тазалау жиіркенішті. Сым тумбочканың артына түсіп кетті, оны итеруге тура келді - кем дегенде бір жыл бұрынғы кір мен шаң бар; екеуінің 1 батареясы жұмыс істемейді. Таңғы ас-күн сайын бірдей, бірақ! кез келген уақытта - бәрі әрқашан суық және желді, бұл жиіркенішті. Олар сондай-ақ ешкім қол тигізбеген мини-барды қолдануға тырысты. Жалғыз плюс-күн сайын сүлгілерді ауыстыру. Мұнда 4 жұлдыз жоқ және еске алу кешінде жоқ.
Ольга К.
22 тамыз 2025
Барлығы өте ұнады. Мінсіз, жоғары деңгейде. Ол қазірдің өзінде достарына кеңес берді. Егер Алматыға бару мүмкіндігі берілсе, тіпті балама іздемеймін. Ас үй дәмді, алуан түрлі. Бөлмелер таза, тыныш, жайлы. Қызметкерлер мейірімді, сыпайы.
Анна Х.
Қатты, таза қонақ үй. Мұнда өмір сүру өте ыңғайлы, жағымды қызметкерлер. Бөлмеде шаш кептіргіш пен шайнек бар. Ең бюджеттік нұсқа емес, бірақ бәрі жақсы болады, Мен мұнда тоқтағанды ұнатамын.
Антон Ф.
25 қыркүйек 2024
Норм қонақ үйі тыныш жерде. Тек 2 сәт ұнамады. 1. Көрші нөмірде адамның сөйлесіп тұрғаны естіледі. Кештердің бірінде көрші нөмірдегі дедан кеш бойы таныстарына қоңырау шалып, оларға сол оқиғаны айтып, айқайлап, жөтелді. Түннің бір уағына қарай ол дөңгелектенуін өтінді. 2. Мұндай қонақ үйге арналған таңғы ас. Бірақ бір күні ол келесіге куә болды. Даяшы қонаққа десерт алуға көмектесуге шешім қабылдады. Мен табаққа бірнеше қысқыш қойдым. Содан кейін мен оны қолыммен алып тастадым (!) бір бөлігі науаға қайта оралып, табаққа бірнеше вафли түтіктерін қойып (қайтадан қолдарымен) және оны қонаққа көтеріп жіберді. Әйтпесе, қонақ үй өз ақшасы үшін өте жақсы
Viktor Pasalainen
3 қараша 2025
Жақсы қонақ үй, бөлмелер жақсы тазаланады. Бір сөзбен айтқанда, жайлылық атауы. Жақсы таңғы ас, швед үстелдері. Қызметкерлер өте сыпайы және жанашыр.
Ольга К.
29 желтоқсан 2025
Тамаша орын. Әдемі интерьер. Жақсы қызметкерлер. Таза
Юлия И.
18 қаңтар 2025
Барлығы ештеңе емес, бірақ төрт жұлдыз емес. Жалпы барлық қонақүйлердегі қазақтар жұлдыздарды асыра бағалайды. Қонақ үйде интерьерде тым көп қоңыр, алтын реңктер бар. Нөмірдің картасы күніне бірнеше рет магниттелді. Мен әр бөлмеге кіріп, көмекке қоңырау шалуым керек болды. Жуу қиын-суық, ыстық, кезектесіп, бірақ бірге емес. Жалпы жаман емес. Орын жақсы, барлығы қадамдық қол жетімділікте. Тағы 6 қабатта бірнеше бөлмелерде таулардың керемет көрінісі бар
Андрей П.
27 ақпан 2025
Мен тағы да жоғары баллға таң қаламын, Алматыда бұл тек қонақүйде ғана емес, қарапайым нәрсе. Таңғы ас және үштік мейрамхана. Бөлмедегі батареялар азаймайды, ашық терезе шулы, жабық ыстық. Ал Күн сәулесі түсетін перделердің артына 3 қою керек болды... Бірақ мен тазалық пен ыңғайлы орналасу үшін 4 қойдым.
Языковая школа "ИнтерГлосса"
13 қараша 2024
Мейірімді қызметкерлер. Тазалау жақсы. Минус: душ басы судың қысымынан жоғары қарай секірді, мен оны ұстап алуым керек еді, ал еденді құрғатып сүртуге тура келді. Таңғы ас жаман емес. Таңдау бар, сіз аш қалмайсыз. Халық ағынына қарамастан, үстелді әрқашан таңғы асқа табуға болады.
Инкогнито 4706
31 қаңтар 2025
Бұл жерде 2024 жылдың желтоқсанында болды, егер іссапарлар үшін бөлмелер аз болса стандарт. Дәретхана мен душта әсіресе аз орын бар. Бөлмедегі бір ғана бөтелке су, кереует Екі кісілік болса да, яғни егер бөлмеге тапсырыс берген адам келсе, онда онымен бірге сусыз болатын серік делік. ДСҰ (Дүниежүзілік туристік ұйым) талаптары бойынша 4-5 жұлдызды қонақүй нөмірлері осыған байланысты жинақталуы керек.
Наталья Лутченко
Қонақ үй керемет. Өте әдемі, таза, жайлы. Таңғы ас жақсы. Қызметкерлер сыпайы. Қонақ үйдің орналасқан жері жақсы. Мен ұсынамын.
Igor T
Жақсы қонақ үй Артық ештеңе жоқ, бірақ бәрі жеткілікті! Таңғы ас жақсы Сауна таза Барлығы ұнады Менің ойымша, бұл 4 жұлдыз емес, бірақ үш плюс дәл !
Анна Ш.
28 маусым 2025
Бөлмеге кіріп, олар бірден еденде крекерді көрді. Жалпы, нөмір тозған, қазірдің өзінде толығымен лақтырылған көрпелер мен жастықтар олар безендіруге арналған. Кондиционер әрең жұмыс істейді. Бөлменің есігі арзан ішкі есіктің өзі сияқты. Дәлізде болып жатқанның бәрі естіледі. Ресепшндегі қызметкерлер мейірімді емес. Ең қорқыныштысы-таңғы ас, оны не үшін жасау керек егер сіз жаңа тағам бере алмасаңыз? Біз бір рет төмен түсіп, қарадық. Және кетті. Желді қышқыл шұжық, ірімшік кептірілген қазірдің өзінде бір-біріне жабысып қалды. Барлығы үш күн бұрын болған сияқты. Осыдан кейін, кем дегенде, қайнатылған жұмыртқаны алу қорқынышты болды, өйткені ол үш күн бұрын пісірілмеген және жаңа емес. Біз талғампаз емеспіз, тек таза, ұқыпты бөлме керек. Және жаңа таңғы ас. Сондықтан сіз тек аталық без мен сэндвич жей аласыз. Егер сіз таза жүрсеңіз, менің ойымша, сіз тоқтай аласыз. Егер сіз 2 күннен артық болсаңыз, Мен сізге басқа қонақүйді таңдауға кеңес беремін. Санаттағы қонақ үй-жай түнеу және сол жерден тезірек кету.
Dexagore
24 наурыз 2025
Жаңа ғана келдік. Негізінде қонақ үй жаман емес, тыныш, бірақ... Мен бұл бағаны не үшін қойдым. Алматыда ауа-райы жылы, бөлмеде дем алатын ештеңе жоқ, ашық терезелер көмектеспейді, бірақ кондиционер ілулі, бөлмеде пульт жоқ, қабылдау бөлмесіне түстім, мен оны қалай қосуға болатынын сұраймын, оған жылу кезеңі аяқталмады және кондиционерлер жұмыс істемейді деп жауап аламын. Мен бөлмеде тұншығып тұр деп айтамын, олар ештеңе көмектесе алмайды деп жауап береді, бірақ олар жаңбыр жауады деп уәде береді, жаңбырды күтіңіз. Айтпақшы, жаңбыр ешқашан болған емес. Ал қыңырлығына байланысты бөлмеде ұйықтау мүмкін емес еді.
Эльвира Мотыгуллина
3 қараша 2024
Нағыз жайлы қонақ үй, жақсы орын. Гидтер оңай тауып, экскурсияға апарады. Жаяу қашықтықта көрікті жерлер бар. Бөлмелер жылы, үздіксіз ыстық су бар. Ертең керемет, әр түрлі. Біз бұл қонақүйді достарымыздың кеңесі бойынша таңдадық.
Андрей Глухов
23 сәуір 2025
Қонақ үй ыңғайлы жерде орналасқан. Жолдан үй бөлінген, тиісінше тыныштық. Мейрамхана жақсы, бағасы барабар сияқты, дәмді болды. Бөлме ыңғайлы. Жақын жерде сау сауда орталығы бар. Жақын жерде супермаркет (кішкентай), екі алмастырғыш бар. Иә және Salomon фирмалық дүкені.
Гульнора Расулова
20 мамыр 2025
Алматының орталығындағы ғажайып Гоголь көшесіндегі жасыл тұрғын алабының ішіндегі жайлы қонақ үй. Ыңғайлы орын. Сыпайы қызметкерлер. Жаяу қашықтықта Чехов атындағы кітапхана, жақын жерде Т. Шевченко көшесі. Ал 28 памфиловшылар саябағы. Және дәмді таңғы ас (швед үстелі).
Екатерина
21 маусым 2025
Қорқынышты таңғы ас (ыстық болуы керек нәрсенің бәрі суық, таңғы асқа тән емес тағам ассортименті, тостер нанды 5 минут ішінде қуыра алмайды және т. б.), кофе сатып алсаңыз, кез-келген кафеге қарағанда 3 есе қымбат, түні бойы терезеден кондиционерлерден шыққан шу, тоңазытқыштан шыққан шу, ең көп менің өмірімдегі қатты матрацтар. Өте ескі сантехника. Жалғыз плюс-аз таза.
Анатолий Смирнов
27 желтоқсан 2025
Керемет қонақ үй. Дәмсіз Жем, швед үстелі, сізге қажет нәрсенің бәрі: белуга майлары, жақсы мөлшерде көмір! Бөлме кең, орташа балалық матрац. Бағаға басикпен 2 сағ сауна кіреді! Ақшаға тұрарлық