UNO

Жаслан Айдрахманов
29 тамыз
Өте дәмді тағам, әсіресе бұзау медальондары, пицца, ал банан мен кілегей қосылған құймақ қазір сүйікті десерттердің бірі болып табылады. Техникалық қызмет көрсету, атмосфера және интерьер де жақсы.
D
Dana Ali
13 тамыз
Жақсы, арзан және сапалы орын, бәрі дәмді, даяшылар шапшаң, мен әрқашан барғаныма ризамын
Асет Жаналы
25 шілде
Жақсы мекеме жақсы ас үй жақсы қызметкерлер орталықта сатылы қол жетімді бағалар өте жақсы қолайлы
Самсонова Елена
6 қараша
Тамаша орын. Дәмді тағамдар мен сусындар . Мейірімді және мейірімді қызметкерлер! Қолайлы бағалар . Жақсы музыка! Мен бұл жайлы кафені ұсынамын!
Radical
9 сәуір 2024
Өте жағымды және жайлы кафе, мәзірдің үлкен таңдауы, байыпты тамақтануға келгендер үшін де, кофе ішуге/ішуге шешім қабылдағандар үшін де қолайлы. Сіз достар тобына, жұппен немесе біреуімен бара аласыз. Жауапты және сыпайы қызметкерлер, орташа бағалар, ыңғайлы орналасу. Мен ұсынамын;)
Л
Лада Загородкина
Шолу: 2025 жылдың 4 қаңтарында біз бұл кафеге бардық. Әсер екіұшты болып қалды. Жағымды жақтардың ішінде мекемедегі жағымды жағдайды атап өткен жөн, бәрі жайлы көрінеді және демалуға ыңғайлы. Алайда қызмет жағымсыз тұнба қалдырды. Бізге 18 жастағы қазақ қызы қызмет етті. Ол өзін өте Ақсақ және кәсіби емес ұстады. "Өзіңдікімен мүмкін емес" деген сылтаумен ол біздің жеке заттарымызды алды, тіпті біз тапсырыс бергеннен кейін де оларды бізге қайтармады. Біз есіктің сыртында болған кезде ғана ол заттарды қайтарып берді. Оның клиенттерге деген көзқарасы құрметтемеушілік болды, бұл келу тәжірибесін айтарлықтай бұзады. Қызметкерлердің бұл мінез-құлқы осы кафеге қайта оралуға деген ұмтылысты аздап жоққа шығарады. Басшылыққа қызметкерлерді оқытуға назар аударуды ұсынамыз-қызметкерлердің сыпайы болуы, бағынуды қалай сақтау керектігін білуі және клиенттерді құрметтеуі маңызды. Егер бұл оқиға болмаса, бару әлдеқайда жағымды болар еді.
Кусаинова Т.
1 шілде
Олар достарымен бірге болды, өте дәмді тағам, қолайлы бағалар, дәмді пицца, мен келуге кеңес беремін.
Анастасия Скок
7 тамыз 2024
Бір сағат күтті! Кафе жартылай бос. Шикі лагман әкелді. Мен мүлдем кеңес бермеймін. 🤢 Ұзақ болды, дәмсіз. Біреуі ешқашан ыдыс күтпеді. Бас тартуға тура келді . Өйткені бір жарым сағат артық. Шелпек өзімен бірге алып кетті. А лимонад бір болды қант. Жалпы ақшаны ысырап етпеңіз
Руслан Машков
25 тамыз 2023
Жақсы жайлы мекеме. Қызметкерлер сыпайы және ұқыпты. Ас үй сапалы. Тағамдар дәмді. Пісіру де ұзақ уақытты қажет етпейді. Мекеменің интерьері жағымды. Зал мен дәретхана таза. Жақсы отбасылық демалыс орны.
Ермек Дарменов
5 желтоқсан 2023
Отбасымен де, достарымен де жақсы демалу үшін тамаша орын. Тамаша ас үй және қолайлы баға. Әр демалыс сайын біз отбасымызбен бірге уақыт өткіземіз. Егер сіз тұрақты клиенттер үшін жеңілдік жүйесін жасасаңыз, бір тілек әлі де керемет болар еді. Рахмет
Агроном Бр4
9 маусым 2024
Қызметкерлер өте сыпайы. Қабырғаларда көптеген атақты фотосуреттер отыруға демалуға болады. Үшеуі мен норманың кішкентай жиені отырды 8 мың адам кетті
Денис Скок
13 тамыз 2024
Жиіркенішті жер!!!! Мен ұсынбаймын!!!! Мен 1 сағат 20 минут күттім, бірақ олар ешқашан тамақ әкелмеді.... Олар тағы не дайындайды, содан кейін көптеген тапсырыстар бар, бірақ тек 4 үстел болды.... Көкшетаудағы ең нашар кафе!!! Тіпті асханадағы жолда олар жақсы тамақтанады және тапсырысты тезірек әкеледі!!!!! БАРЛЫҒЫ ЖАЙ ҒАНА ЖИІРКЕНІШТІ!!!!!!
Мерей Мукажанова
4 қыркүйек
Керемет мекеме, маған ұнайды. Мен сирек барамын және әр жолы есте қаламын. Ал, кароче салқын, дәмді, атмосфералық. Мен ю юға баруды ұсынамын
З
Зарина Раббани
6 қыркүйек 2024
Ас үй жоғары деңгейде. Пицца, салаттар дәмді, мұндай кофе әлі кездескен жоқ♥️
Жанибек Алибеков
10 тамыз 2024
Дәмді және қоршаған орта жақсы. Таңертең жақсы жұмыс істейді және таңғы ас ішуге болады
Аскар Жанапов
1 наурыз 2023
Әли кіріп, қанағаттанған адамдарды көрді және мұнда кешкі ас ішу керек екенін түсінді. 🥗 🥘 🍲 Сәтсіздікке ұшырамады, таңдау мәзірі. Ас үй дәмді, бірақ бір бөлігі кішкентай. Қызмет жақсы. Интерьер жағымды, жылы, отбасылық. 😊 Кафе іс жүзінде толы болды және бұл апта арасында. Мұнда отбасылар, ерлі-зайыптылар келетінін көруге болады. 👍 Жайлы орын, мен ұсынамын.
Елена
20 қыркүйек 2024
Өте дәмді тағамдар және сыпайы қызметкерлер.Бұл жайлы кафе өте ұнайды.Ұсынамын!
Мари Грейсман
Жайлы орта, сыпайы қызмет көрсету. Егер сіз ешқайда асықпасаңыз, демалуға барыңыз.
Сеильхан Омиржан
21 ақпан 2024
Тамаша ас үй, қол жетімді бағалар, жағымды орта, сыпайы қызметкерлер. Отбасылық демалыс үшін жақсы орын!
Ольга Мартынова
8 қазан 2024
Сүйікті кафе, біз қызымызбен бірге жүреміз және әрдайым дерлік тамақ ішуге немесе өзімізбен бірге кофе алуға барамыз
Анна Анна
2 қазан
Ештеңе жоқ, ас үй дәмді ,бірақ даяшылар айқайламас үшін түймелер әлі де қойылады
Адилет Адил
7 қараша
Шынымды айтсам бұл бізде бар ең жақсы мекеме Көкш өте дәмді және сауатты даяшылар әсіресе фитучин дәмді жоғары
915767 Темирбекова
31 мамыр 2024
Жақсы жайлы мекеме, бағалар қолайлы және бәрі дәмді, сүйіктілердің бірі)
Айдана Елемесова
10 маусым
Керемет Отбасылық кафе. Өте жайлы және дәмді. Бағалар барабар.
Daniya Abil'mazhinova
3 қазан
Сүйікті мекеме 🫶 🏻 мұнда бәрі тамақ,қызмет және атмосфераны ұнатады 🔥
Мурат Абитаев
17 сәуір 2024
Біз бұл кафеге жиі барамыз. Керемет кофе. Жайлы жер. Дәмді тағамдар. Жалғыз минус - бұл техникалық қызмет көрсету.
Альфия Омарова
Барлығы керемет. Жеткізу үшін пиццаға тапсырыс берілді. Өте дәмді. Тағы да келеміз.
Наталья Савельева
8 қазан 2023
Маған мекеме ұнады, тағам дәмді,қызмет өте жақсы, даяшылар мейірімді.музыка фонда дұрыс.компаниядағы кездесулер үшін жақсы нұсқа.рахмет 👍
Ч
Чингис Ш.
19 шілде
Айналасы бар жақсы кафе, бәрі дәмді және қанағаттанарлық
Абеке Асеке
7 қыркүйек 2023
Өте жақсы қызметкерлер. Дәмді тағамдар. Бағасы сапаға сәйкес келеді. Бір стақан көбікті ескере отырып 2 ересек адамға орташа чек 10 мың
Инна Амбарцумян
9 шілде
Керемет орын, ас үй, атмосфера, интерьер, барлық бес жұлдыз !!!
Асем А
9 қараша
Дәмді тағамдары бар жақсы кафе, жылдам қызмет!!!!
Сергей Дьячек
9 ақпан 2023
Өте дәмді тағам! Күту уақыты шамамен 20 минут. Қызметкерлер жетіспейді. Бірнеше даяшылар жыртылады, бірақ таңқаларлық, Тапсырыс жадқа қабылданады және бәрі әкеледі
Алина Федорова
16 шілде 2022
Дәмді, сондықтан сақтаңыз. Бағалар қол жетімді. Жалғыз нәрсе - егер пицца қамырын таңдау болса-жұқа немесе қалың болса, одан да жақсы болар еді
Марина Зяблинцева-Кислицына
25 ақпан 2023
Біз әрқашан сонда барамыз, атмосфера, ас үй сияқты, өте жайлы және дәмді, сіз шынымен демалуға болады
B
bakenskii as
15 қыркүйек
лагмандар анық, қаладағы ең жақсы. қызметкерлер жақсы
Андрей Стачук
26 қазан 2022
Тамақ қалыпты, қызметкерлер сыпайы , атмосфера жаман емес, пицца алмады, біз ұзақ күткен жоқпыз, біз таңертеңнен таңғы асқа дейін супер болдық.
Антон Ливицкий
16 шілде 2023
Дәмді және қол жетімді, пицца керемет. Даяшылар мейірімді. Атмосфера сүйкімді.
Даниил Майер
3 шілде
Жақсы адамдар және өте дәмді тағам.
Айгерим Касымова
8 қараша
Өте дәмді тағамдар, сыпайы қызметкерлер
Ада Е
28 қараша 2024
Жағымды және тыныш атмосферасы бар керемет отбасылық мекеме!
Нина Смирнова
28 маусым
Дәмді дайындалады. Коктейльдер керемет
Стас Прозоров
15 тамыз 2024
Таңғы 8-де таңғы ас ішуге болатын дәмді және жағымды кафе.
марет экажева
21 тамыз
Uno-дағы Лагман ең дәмді!
Александр Швабауэр
10 тамыз 2022
Керемет кафе! Дәмді мәзір! Мейірімді және мейірімді қызметкерлер! Сондықтан ұстаңыз!
Жанара Б.
19 ақпан 2021
Жайлы кафе, жақсы қызмет, сүйкімді және сыпайы даяшылар. Өркендеу және сізге ризашылық білдіретін клиенттер
Анонимді пікір
8 тамыз 2021
Дәмді тағам, керемет қызмет, жағымды орта
Сырымбет Кайролла
17 ақпан 2022
Ооо, бұл менің сүйікті мекемем, қызметкерлер әрқашан сыпайы, фонда әрқашан джаз ойнайды, дәмді дайындалады, жақсы жаз, жалпы ұсынылады 👍
Руслан К.
11 ақпан 2022
Қаладағы ең жақсы кафе, керемет тағамдар, жақсы қызмет, дәмді шай ️ ️
Александр
30 наурыз 2020
Өте баяу техникалық қызмет көрсету. Бұрын жеңілген, біреуі біріншісін әкеледі, екіншісі екіншісіне беріледі. Тапсырыстарда даяшылар шатастырады, олар бұған тапсырыс бермеді дейді. Ол жерде бірінші және соңғы рет болды. Көршілерде тамақ ішкен жақсы - әлдеқайда жақсы