Три Сковородки

10 қыркүйек 2023
Дәмді әрі қолжетімді
Жанна Журавлева
25 маусым
Бизнес-түскі асқа тоқтадық. Олар ештеңе күтпеді, бірақ жағымды таң қалды. Сорпада-шын мәнінде жарты тауық, Манта - керемет сиыр еті, десерт-ең нәзік бал. Барлығы өте жаңа және дәмді. Мен мәзірде қалай екенін білмеймін, бірақ бизнес-түскі ас тікелей қуантады!
Дима Цезарь
21 шілде
Мен бұл мекемеде мезгіл-мезгіл боламын. Өте атмосфералық мекеме! Жанды музыка. Қызметкерлер өте сыпайы, қызмет көрсету және ас үй жоғары! Мен бәріне кеңес беремін!
Татьяна Кузуб
7 қыркүйек
Пойызға ауысу кезінде таңертең ерте таңғы ас ішуге келіңіз, және бұл таңертеңнен кешке дейін жұмыс уақыты бар жалғыз мекеме - бұл үлкен плюс. Ішінде қарапайым, бірақ ыңғайлы. Таңқаларлықтай, тағам дәмді болды, бөліктері үлкен, бағасы арзан
Юлия Воропаева
4 тамыз 2024
Біз жазғы верандада "үш табада" болдық, тек А-ны қоюға болады, бұл қызметкерлер, сыпайы, жағымды адамдар. Тамақ-бұл мекеменің үлкен кемшілігі, жылы салат баклажан мүлдем тұздалмаған, олар шошқа етінен кебаб әкелді, оны жеуге болмайды. Бұл мәселені қалай шешуге болатынын ешкім ұсынған жоқ. Қалай болғанда да тұздың ортасын іздеу керек)
Юлия Говердовская
21 тамыз
Мәзір шамадан тыс жүктелмеген, жеуге жарамды тағам. Бағалар жағымды, жеңілдіктер ұнады, түлектер кездескен кезде 10% . Кешке өте қатты музыка, бұл қарым-қатынасты қиындатты. Бірақ бәрібір, сіз оған бірнеше рет орала аласыз!
Гоша
25 қыркүйек
Қазір білмеймін. Бұрын қаладағы ең жақсы мантиялар болған. Жалпы, бұл барлық ет супер. Қызметкерлер мейірімді. Бағалар қол жетімді. Егер сіз ересектерге отырсаңыз, онда. ҚАРБАЛАС ЖОҚ. Жастар үшін, хипстер, готтар, және қалған бейресми жастар, өткен. Табысты адамдар үшін жайлы орын және қолайлы бюджетпен. Бағасы, сапасы,жайлылығы, тыныштық, және ас үй 4.
татьяна бухалко
Әдемі жер. Петропавлда Астанаға пойызға ауысу болды. Бір жерде 6 сағат күту керек болды. Таңдау осы кафеге түсті. Қызметкерлер сыпайы, акциялар туралы хабарлайды, тағамға тез қызмет етеді, бәрі дәмді. Бағалар қол жетімді. Үйге қайтар жолда дәл осындай ұзақ трансплантация болды. Басы сынған жоқ, олар қайтадан үш табаға кетті. Ұсынамын!
Светлана Давыдова
22 қазан
Барлығы өте дәмді болды. Сыпайы даяшылар. Олар тез қызмет етті. Түскі ас өте қанағаттанарлық болды. Олар мұнда бүкіл отбасымен келгеніне өкінбеді.
Айжан Н
21 қараша
Мен 10.11-ге тапсырыс бердім. Тапсырыс қосымшада болды, бірақ соған қарамастан пицца, тұздық қоюды ұмытып кетті. Пицца екінші рейспен жіберілді, менің қоңырауымнан кейін тұздық үшін ақша қайтарылды. Барлық түсініспеушіліктер үшін маған 2000 тг бонустар есептелді, олар белгілі бір жағдайларда ғана қолданыла алады. Бонус берілген кезде маған бұл туралы бұрын айтылмаса да. Менің ойымша, қызметкерлер жауапсыз, клиенттерге адалдық жоқ. Өкінішке орай…
Анна
23 шілде 2024
Олар Петропавлда жол жүрді. Қонақ үйлерде брошюралар болды, олар баруға шешім қабылдады. Ас үй ұнамады, борщ қызылшасыз болды, ал бала қызыл борщты,крутондарды осылай алғысы келді. Барбекю де субұрқақ емес еді. Түскі ас мәзірінен ходжеподж ұнаған жалғыз нәрсе.Мен қайтадан бармас едім.
Татьяна Учинина
29 маусым 2024
Біз 2 порциядан, яғни 400 гр-дан кебабқа тапсырыс бердік . Бірақ дайын болса да, бұл 7 бөліктен тұратын ыдыста болды . Және пияз қосылған қырыққабат . Мұның бәрі диаметрі 10 см болатын табада . Пита наны да сол жерге қойылды. Мүмкін, порция үлкен шыршаға ұқсайды. Ет құрғақ, тұман иісі жоқ және қатты . Қысқасы, бұл кішкентай табаның құны 4600 тг . Бұл дәмді және адал болған кезде өкінішті емес, солай....
Сергей свет Васильевич
Керемет орын... Теміржол вокзалының жанында... Мен борщты және табада шошқа майы бар екінші картопты алдым... Дәмді... Бөліктері үлкен.. Бағалар бойынша бұл өте қолайлы... Шын жүректен, жанашыр, Көңілді қызметкерлер...
Вера Федорова
14 маусым
Олар сол жерде сыныптастарымен кездесті. Жеке зал, өте ыңғайлы, таза, қарапайым музыка, кондиционер. Даяшы қыздар өте сыпайы. Тағам дәмді. Мен ұсынамын.
Максим Кислицын
7 қазан 2024
Тамаша кафе теміржол вокзалынан алыс емес. Өте көңілді, сыпайы мейірімді қызметкерлер. Ас үй өте дәмді, бөліктері қанағаттанарлық . жалпы, бәрі дәмді. Мен әсіресе бос уақыт бар адамдарға кеңес беремін.
Алексей Манаенков
4 тамыз 2024
Жайлы, жайлы орын. Барлығы таза ұқыпты. Даяшы қызға ерекше рахмет: мейірімді, сыпайы, мұқият. Тапсырыс бергендердің бәрі өте дәмді болды. Жағымды, қатты емес, музыка.
Гульнара Кутлушина
Маған өте ұнады, жайлы орын, жақсы музыка (+жанды орындау) және дәмді тағам! Бағалар қолайлы, жұмыс кестесі ыңғайлы, вокзал маңында, Астанаға барар және қайтар жол болды
Николай Султанов
29 қараша
Керемет мекеме өте дәмді және баға белгісі барабар, өте сыпайы қызметкерлер. Мен жұбайыммен, көлікпен, керемет қаламен, керемет кафемен келдім!!! Мен міндетті түрде тағы бір рет тоқтаймын. Мен кеңес беремін
Нина Беус
29 қыркүйек
Олар кастрюльге сиыр етімен қуыруға тапсырыс берді, олар жылынбады, ішінде картоп пен ет суық болды, олар микротолқынды пеште қыздырылған сияқты, мұны білу мүмкін болмады, өйткені қызметкерлер бұл тағамның қалай дайындалатынын білмейді. Жылытуды сұрады. Дәмі тұзды емес, дәмсіз. Бір сөзбен айтқанда, тамақтану мүмкін болмады, олар аш қалды.
Олеся Т.
23 қараша 2024
Мен осы мекемеде бірінші рет азық-түлікті жеткізуге тапсырыс бердім. Ірімшіктер дәмді, бірақ олар джем туралы сұрады, таңқурай таңдады, нәтижесінде тапсырыста ештеңе болмады, неге олар қойылмаса, сұрады?! Пицца 4 ірімшік, біз оған барлық жерде тапсырыс береміз, сондықтан салыстыруға болатын нәрсе бар, мұнда ірімшік өте көп, тапсырыс беру кезінде осыны ескеріңіз, бізге ұнамады, мысалы, ірімшіктің көп мөлшеріне байланысты, тіпті жемеді. Қуырылған картоп-дәмді.
Vladislav T.
12 маусым
Жақсы орын! Онда әйелімен бірге 07.06.2025 ж. Астанадан Омбыға барар жолда жайлы, жақсы және қанағаттанарлық тамақтандырылды. Мен Петропавлда аялдама жасайтындардың барлығына кеңес беремін және теміржол вокзалындағы асханаға кеңес бермеймін
Ксения
9 маусым
Баға мен сапаның керемет үйлесімі! Тағам өте дәмді, қызметкерлер жағымды және сыпайы, жайлы атмосфера, жағымды музыка. Мұнда тағы да оралуды ұмытпаңыз!
Михаил Бутузов
30 тамыз 2024
Жайлы жайлы орын, бағасы барабар, қызметкерлер мейірімді және жауапты. Петропавлға іссапар кезінде мекемеге барды, тек жағымды әсерлер қалды
Мария Иванова
11 қазан 2024
Мен тек бизнес-ланчта болдым. Дәмді тағам, арзан (ыстық, салат, шай шамамен 1500 теңге тұрады). Жағымды атмосфера
Людмила Н.
11 қыркүйек
Керемет ас үймен және сыпайы қызметкерлермен әдемі, Достар тобы демалып, бәрі керемет болды
Анатолий Бочаров
1 қыркүйек
Жайлы мекеме! Қызметкерлер жеткілікті. Жанды музыка және вокал! Ас үй биіктікте. Бағалар да!
Алена Даянова
6 тамыз
Өте жайлы кафе, қызмет жақсы, ас үй бәрін өте дәмді дайындайды, мен бәріне кеңес беремін
Andrey
8 тамыз 2023
Түскі асқа кірдім, қызметкерлер өте сыпайы, Француз етіне, салат пен шайға тапсырыс берді. Күтті Тапсырыс 5 минуттан аспайды. Барлығы өте нашар дайындалған, күтілетін ләззат жоқ, бірақ жеуге жарамды, маған ұнады. Егер тамақтану қажет болса және мен сол аймақта болсам, міндетті түрде барамын.
Мария Анненкова
2 шілде 2024
Олар жеткізу қызметін пайдаланды, алайда бағалар жоғары. Том Ям өте жаман емес, бірақ руль тұзды емес, тітіркендіргіш болды.
Полина Гончарова
Өте жағымды атмосфера. Әдемі, жақсы қызметкерлер. Дәмді тағамдар мен коктейльдер. Сондай ақ қол жетімді бағалар
Татьяна П.
11 наурыз 2024
Барлығы ұнады-мен ұзақ күткен жоқпын, тамақ дәмді, қызметкерлер жағымды, даяшыны шақыруға арналған түйменің болуы ыңғайлы.
N
Nikolay Adkinws
29 маусым 2024
Олар 7 маусымда Петропвловск арқылы өтіп, қонақүйлерден бөлмелер іздеп, қонақ үй тапты. Бөлмелер керемет, сондықтан мейрамхана өте жақсы, қызметкерлер сыпайы, ас үйге кеңес береді. Шырша дәмді. Бағалар жоғары!
Анна Матвиенко
Кафе өте жайлы, ыдыс-аяқ пен қызмет лайықты, бағасы 👍 🏻 Кафеден жеткізу тез жұмыс істейді, Мен сізге әрдайым дәмді кеңес беремін, өкінбейсіз 🎉
Л
Любовь Коцюба
3 сәуір 2024
Сәлеметсіз бе, біз шошқа етінен жасалған кебабқа тапсырыс бердік, бірақ бұл тек кебабтың тұқымы, біріншіден, ол көмірде қуырылмайды, тіпті тұманның иісі де жоқ, ет құрғақ, бірақ кебаб шошқа мойнынан жасалған және бұл бақадан ақымақ, пияз маринадталмаған ащы, содан кейін әлі де иіс, сірке суы грам емес. Жалпы, бұл дәмді емес. Тұқым, нағыз кебабты қуыруды үйреніңіз.
Анжела Галиуллина
20 наурыз 2023
1) Олар кебабтың екі порциясына тапсырыс берді (менің ойымша, бұл мәзірде көрсетілген 200 грамм бойынша екі табақ) +маринадталған қырыққабат (бөлек табақта бөлек тағам болуы керек сияқты) Нәтижесінде, олар бір табаққа 200 г ет әкеледі (даяшының айтуынша, бұл "қос барбекю") және сол жерге кішкене қырыққабат лақтырылады. Бұл мен тапсырыс берген қырыққабат па, ол құпия болып қала берді. Бұл жай ғана тағамға қызмет ету сияқты. 2) Пікірлер кітабы-Филкин грамотасы. Кәдімгі ағаш қалта. Тігілмеген, нөмірленбеген. Пікірлер, әрине, тек оң. Мұндай "кітапты" мағыналы нәрсе деп санау өте оңай. Тағам дәмді. Барбекю керемет, сапалы. Бірақ жоғарыда айтылғандар "наедаловтың"тұнбасын қалдырды. Нәтижесінде олар дұрыс деп санады. Бірақ бұған менің наразы жүзімім көмектесті деп ойлаймын
Никита
11 тамыз 2024
Стейк қуырылмаған, макарон дәмді емес, майлы емес, тауық еті құрғақ, маған тек теңіз шырғанақ шайы ұнады
Екатерина Ш.
27 қазан 2023
Бөлме жаман емес . Қызметкерлер әрқашан қонақты ести бермейді . Шағын банкет болды. Біз көп тағамға тапсырыс бердік . Даяшылар бәрін дереу алып шықты, біз тамақ ішуге үлгермедік және оны қоятын жер болмады. Олар тортты шаммен шығарғысы келді, бірақ уақыт болмады . Олар оны кесіп тастады . Питадағы Люля өте жиіркенішті - қуырылған, құрғақ катлет .
Антон Сарайкин
26 қыркүйек 2024
Егер сіз тіскебасар болсаңыз, онда ол жұмыс істейді. Бағалар асханаға қарағанда сәл жоғары, бірақ ол кафе ретінде қарастырылады . Мейірімді қызметкерлер. Минус табылған жоқ
Борис Хусаинов
17 қыркүйек 2024
Жалпы жаман емес ! Қатты музыкасыз тыныш отыруға болатын зал бар бұл жақсы идея 👌
Kai
25 қараша 2024
Тағам мәзірге сәйкес келмейді, мәзірде қызанақ, бұрыш және пияз қосылған тауық еті жазылған, бұрыш пен пияз жоқ, дәмді емес
Сергей Дерябин
10 қазан 2023
Аймақтық кафе үшін жаман емес. Дәмсіз, бірақ жеуге жарамды. Шұғыл түрде ветчина мен қой люля қосылған жұмыртқа жасалды. Рас, мен осы уақытта жалғыз келуші болдым. Неге екенін түсінбеймін люля 2 питаға "орау"... Және үштікке арналған люльдің өзі.
Мария Самойлова
23 наурыз 2024
Тамаша орын, мен Қазақстанға барған кезде міндетті түрде ораламын. Қол жетімді бағалар. Жақсы атмосфера, бірақ жалғыз минус-ыдыс-аяқ өте ұзақ уақыт дайындалады.
Марья З.
25 сәуір 2024
Олар тоқтады, өйткені вокзалдың жанында, бірақ қандай да бір жолмен онша емес. Зал бос, таңертең және өте ұзақ уақыт дайындалды, басшылық пен қызметкерлер арасындағы шиеленіс байқалды. Кофе машинасы жұмыс істемеді, мүмкін бізде сәттілік жоқ шығар.
Дмитрий Сомов
11 қыркүйек 2024
Керемет ас үй, сыпайы қызметкерлер және жайлы атмосфера. Барлығына риза - керемет кафе
L
Lyudmila Khvan
11 маусым 2023
Қызметкерлер сыпайы, бірақ тым шулы. Алайда, жеке зал бар, онда сіз достарыңызбен отыра аласыз, сөйлесе аласыз. Кебабтар мен сабан-картоп қосылған саңырауқұлақ салаты өте жақсы. Күту уақыты-бір жарым сағат.
Айдос О
26 тамыз 2024
Қонақ үйде саятшылық болды, 2 күн кафеде түскі ас ішті, жақсы ас үй, тез, дәмді.👍👍😂
Елена Суета
Дәмді. Жақсы бөліктер. Кешке де көңілді. Мейірімді қызметкерлер
Галина Черняева
Дәмді тағамдар, сыпайы қызметкерлер, бәрі тез беріледі, көп күтудің қажеті жоқ!
Татьяна Демчур
21 қыркүйек 2024
Вокзал маңындағы жайлы кафе. Келген жолаушылар үшін өте ыңғайлы. Дәмді тағам.
Рахимов С.
30 тамыз 2024
Өте дәмді тағам. Толық емес қызметкерлер.