Жақсы бензин, кезек жоқ. Ең үлкен плюс-Халық банк терминалы, жаңалық емес, мысалы, Асқар жанармай құю бекетінде тек Каспий бар. Менде Каспий жоқ және мен үшін Каспий мен қолма-қол ақшадан басқа төлемнің балама нұсқалары болуы маңызды.
Баршаңызға Сәлем, сізбен бірге Есентай. Мен мұнда жарты жыл бойы жанармай құямын, дәл Айнакөлде. Қызметкерлердің айтуынша, өте сыпайы, жиналған, тез жұмыс істейді. Отынның сапасы жақсы, мен көптеген жанармай құю станцияларын сынап көрдім, Мен мұнда ең көп қызмет .ім. Жанармай құю станциялары да анық және жылдам жұмыс істейді. Рахмет
Бензин қалыпты болып көрінеді, бірақ ол жерде аздап жанармай құйылды, сондықтан мен нақты айта алмаймын. Үнемі кезектер және жанармай құю қозғалысының өте ыңғайлы схемасы. Жанармай құю және кету үшін 180° кішкентай патчқа кіріп, бұрылу керек. Мен кезектерді еске түсіремін, сондықтан хаос. Егер сіз бірден жанармай құятын болсаңыз, онда баратын жер жоқ, тек артқа. Қысқасы, қозғалыстың максималды сызбасы. Кейінірек мен бензин туралы шолуды толықтырамын
Иә, жанармай құю ыңғайлы!!, сіз кез-келген бағыттан келе аласыз!!, шағымсыз отын мен кофе ішуге болады және басқалар сияқты тығыз емес, жалпы бәрі ТАМАША!!