TomYumBar

7 маусым 2025
Тамақтары өте дәмді
Кенжебек Еркадирулы
19 маусым 2025
Ең дәмді томям осы жерде. Алматы қаласы бойынша.
Abdyrahym Rejepow
Тамақтары жаксы эмез
Владимир
31 қазан 2025
Мен TomYumBar-ға үнемі барамын және ас үй бұл жерде ешқашан сәтсіздікке ұшырамайды. Иә, Ташкенттегі филиалға барғаннан кейін менюдің сәл кішірек екенін байқадым, бірақ бұл тағамды дәмді етпейді. Менің міндетті болуым-том ям. Бұл жерде өте дәмді, бай және хош иісті. Бұған дейін мен жыланбалық сашимиді сынап көрдім — және қатты қуандым! Өте нәзік құрылым және бай дәм. Қуырылған тауық күріші де теңдесі жоқ! Дәмді тай тағамдары мен азиялық дәмді тағамдарды бағалайтындар үшін тамаша орын. Ұсынамын!
Welcome Travel
21 қараша 2025
Мен сол шұңқыр барында болдым және қатты қуандым! Өте атмосфералық орын: жайлы, таза және талғампаз. Тағам өте керемет, әсіресе том ям: бай, хош иісті, өткірліктің тамаша тепе-теңдігі бар. Бөліктер Жомарт, қызмет көрсету әдемі. Қызметкерлер Мұқият, мейірімді және тез қызмет етеді. Әрине, қайта оралғыңыз келетін ең жақсы орындардың бірі. Ұсынамын!
Almat Konabayev
15 қыркүйек 2025
Лайықты мекеме, пара таза, даяшылар пайдалы және жауап береді, шай жағымды. Тапсырыс бергеннен кейін 10 минут ішінде әкелінген стандартты дәм мен өлшемдегі орамдар. Бағалар өте қол жетімді. Керемет ештеңе жоқ, бірақ мен ешқандай негатив таба алмаймын. 5 - тен 4.
Сэсэг
12 қыркүйек 2025
Қаладағы ең жақсы том шұңқырлары!!!! Ас үй жоғары деңгейде Қызметкерлер сыпайы және мейірімді, деңгейдегі қызмет Бір апталық балалар бұрышы бар Екінші қабат әрқашан тыныш Мекемеде әдемі және үлкен аквариумдар бар, атмосфералық!
Asem Salamatova
15 қыркүйек 2025
Тек дәмді Том ям, қалған мәзір орташа, біз тек үшін келеміз том шұңқыр тауық етімен. Қызметкерлерді шақыру үшін түймелерді қосу жақсы болар еді.
Михаил Карпов
6 қазан 2024
Tom Yum Bar-бұл паназиялық тағамдарды ұнататындар үшін нағыз олжа! Олардың классикалықтан бастап таңғажайып алуан түрлілігі бар том шұңқыр бай дәмі бар ауыз суаратын раменге дейін. Мен әсіресе күріш тағамдарын атап өткім келеді – дәмдеуіштердің дұрыс балансымен тамаша дайындалған. Карри қосылған макарон экзотикалық хош иістер мен жағымды өткірлікті үйлестіре отырып, өзіндік ерекшелігімен таң қалдырады. Қызмет жылдам және атмосфера жайлы және стильді. Азиялық тағамдар әлеміне еніп, жаңа дәмдерден ләззат алғысы келетіндер үшін тамаша орын. Міндетті түрде оралыңыз!
Амира Баспакова
19 желтоқсан 2025
Жақсы азиялық тағамдары бар жайлы орын. Том ям бай және дәмді, қызмет ұқыпты. Қызмет тез, бағасы барабар. Тай тілегіңіз келгенде жақсы нұсқа😋
Диас Сұлтанбек
12 қазан 2025
Өте керемет орын!! Маған бұл жерге бару өте ұнады. Шырша өте дәмді, қанағаттанарлық және орташа бағамен болды. Мен тағы келемін!
Михаил Жиленков
15 қаңтар 2025
Таңдау Оның Ямов жай ғана әсерлі ... тіпті Оның Шұңқырларды с говядиной )))... тырысты отырып осьминогами және каракатицами 👍... бірден таңдау дәрежесі өткірлігі 1-ден 5 - 🤩 ... мен алды 3 🔥... онда бұл😋, ал мен әлі толықтырды ескі классикалық GUINNESS )))... әрине ролы ... да өте лайықты ... Кезде пресытитесь тағамдар жылқы және қой етін әрине, сізге осында !!! Мен ұсынамын … P. S. және Астананың барлық жерінде өте мұқият және сыпайы қызметкерлер сияқты және мұнда бәрі кіммен сөйлесе алды 🤝
Дана Кума Чан
2 қазан 2025
Дәмді, том Ям ұнайды, суши дәмді, жаңа піскен шыршалар дәретханалар жағымды, таза, қызметкерлер сыпайы, салқын тасбақалар, ананастағы күріш онша кірмеді
Александра
7 сәуір 2025
Дәмді том Ям. Кофе жақсы. Жұмыс күндері адамдар аз. Даяшылар сыпайы, сыпайы. Жалғыз минус 1 wc. Ал дивандар үстелдерден алыс, үстелге жақын болу үшін шетіне отырыңыз.
Владимир Т.
3 қыркүйек 2025
Тамаша орын, ыңғайлы орындықтар, тағам дәмді, сәл өткір, мәселе сол шұңқырдағы кокос сүтімен шешіледі, бір адамға орташа есеппен 8000 теңге
Светлана
8 шілде 2025
Жақсы бар, таза және жайлы) дәмді Том Ям, Тайландта дайындалған сияқты) жақсы қызмет көрсету.
Руслан Б.
22 қыркүйек 2025
Мен бұл жерді жақсы көремін. Том ям бар менің сүйікті орындарымның жоғарғы жағында. Өте дәмді орамдар, және, әрине, асшаяндары бар шұңқырлар тек мұнара🔥
D
Dan T
18 ақпан 2025
Мен тай тағамдарының жанкүйері ретінде растаймын ТомЯм және ПадТай мүмкіндігінше шынайы, бұл тайдың сыртында мүмкін. Мен Ресейде азиялық мейрамханаларда болдым. Бірақ ең жақсысы вьетнамдықтардың немесе тайлықтардың шағын кафелерінде болды, содан кейін жетпеді. ИЯ, бағалар Алматыда сәл жоғары, бірақ бөліктер аз емес, тіпті күріш те ұсынылды! 🫡
Vasily Putov
10 мамыр 2025
Бұл жай ғана дәм мерекесі. Пан азиялық тағамдарды ұнататындар үшін мұнда келу керек! Том Ям мен Карри сорпасы-бәрі дәстүрлі, бірақ бәрі өте үйлесімді және теңдестірілген. Айтпақшы кофе қосылған ірімшік те деңгейде болды 👍
Надирбек Едiге
16 тамыз 2025
Барлығына сәлем! Бұл мекеме туралы алғашқы әсер керемет. Дәмді, таза. Рамен мен том ямға тапсырыс берді. Ас үй керемет!
Наталья Ц.
11 мамыр 2025
Өте дәмді орын, үлкен таңдау том шұңқыр, балалар мәзірі және кішкентай балалар бөлмесі бар. Жақсы интерьер, жылдам қызмет көрсету
Kamila Issina
8 тамыз 2025
Өте аз орын, қызмет ақсап тұр. Том ям дәл осы жерде ең дәмді емес. Мен бұл жерге баруды ұсынбаймын, тек ақша мен уақытты босқа өткізіңіз.
Дмитрий Казанцев
9 қыркүйек 2024
Алматыдағы ең дәмді Томям. Мен ұзақ уақыт бойы Томям Таиландта да, біздікінде де болатын орынды іздедім. Енді тек осында. Тауық пен сиыр етінің нұсқасы бар екендігі керемет, өйткені мен теңіз өнімдерін ұнатпаймын.
Aina Kaliyeva
16 қазан 2025
Бұл мекеме ұнайды. Біз оған үнемі барамыз және үйге жеткізу үшін жиі тапсырыс береміз-біз олардың асханасын жақсы көреміз және қарапайым қызмет көрсетеміз.
Егор Чупаченко
1 қыркүйек 2025
Тамаша орын, дәмді тағамдар, қуатты шұңқырлар, барлық қажеттіліктері бар таза дәретхана. Мен ұсынамын.
Кирилл Пак
28 сәуір 2025
Бағалар аздап шағып алады, бірақ өте жақсы ас үй. Мәзірдің қысқа екенін көрмеңіз, бұл керісінше жақсы белгі. Пан азиялық тағамдарға назар аударыңыз. Мен рамен жедім, ал том ям өте дәмді, мен оны ұсынамын.
Света Стрельникова
20 қаңтар 2025
Керемет мейрамхана, тез, дәмді, әдемі. Мұқият қызметкерлер
L
Lalisa L.
15 тамыз 2025
Қаладағы ең дәмді сорпа шұңқырларының бірі. Орамдар өте қымбат, олар аз және тікелей дәмді емес. Қашан қызмет көрсету
Pavelsivinskih -Instagram
3 қазан 2024
Өте дәмді, жағымды атмосфера , сыпайы қамқор қызметкерлер , мен десертке пісірілген алмұрт немесе алма мен карамельмен кеңес беремін . Том ха мен оған 3 дәмділік алуға кеңес беремін
Х
Хорлана Ахметова
24 қаңтар 2024
Мұнда олар қаладағы ең дәмді шұңқырларға қызмет етеді, сіз тіпті өткірлікті таңдай аласыз. Мейірімді қызметкерлер. Баспалдақтың астында кішкентай (өте кішкентай) балалар аймағы бар, бұл өте ыңғайлы балалармен Кім.
Амина Кутумова
5 қазан 2025
Тек оларда ең дәмді шұңқырлар бар, біз әрқашан сол жерде тамақтанамыз, маған өте ұнайды және өте жақсы қызмет етеді. Сізге рахмет🫶
Данил Жилин
9 қыркүйек 2025
Даяшы ұмытшақ, олар тапсырыс берген шай туралы ұмытып кетті, том Ям жақсы, бірақ ең жақсы емес, мекеме орташа және ерекше емес
S
Saule Saule
19 шілде 2025
Мен сол шұңқырдағы түскі асты жақсы көремін, әрқашан сыпайы және мұқият қызметкерлер, жағымды мәзір, таза, жайлы. Бір сөзбен айтқанда керемет және атмосфералық рахмет
B
Bekbolat Gumarov
6 қараша 2025
Мен қаншалықты тез және дәмді дайындалғанына таң қалдым! Қызметкерлер бірден жауап береді және көмектесуге жарамды! Орын өте жақсы! Басшылық пен қызметкерлерге командалық жұмыс үшін үлкен алғыс!
П
Павел Фирсов
7 қыркүйек 2025
Бұл қымбат, бірақ оған тұрарлық. Бөліктер орташа, бірақ әрқашан өте дәмді, сапасы жоғары. 20% арзан болар еді пайыз супер болар еді
M
Maksim Korytov
4 қыркүйек 2025
Керемет мейрамхана. Қызмет жақсы. Жылдам пісіру. Бөліктер қалыпты.
Динара Г.
10 қыркүйек 2025
Супер салқын, жайлы орын Олар мұнда дайындалады және өте дәмді, менің сүйікті томым ям, мен оны қазір ғана жеймін Барлығы керемет
Юлия Грань
18 қыркүйек 2024
Мен көкөніс томын алдым. Маған сорпа ұнады. Пад тай ұнамады. Мен үшін құрғақ және жұмсақ болды. Мәзір үлкен. Қызметкерлер жағымды, жанашыр.
Johnny B
15 қазан 2025
Даяшылар мәзірге ұзақ уақыт сәйкес келмейді, мен фоға кеңес бермеймін бұл жерде ол дәмді емес, бірақ Rooibos шайы мен лимонадтар дәмді
Наталья
6 қыркүйек 2024
Маған өте ұнады. Біз томянның дәмін татуға келдік, дәмді. Жақсы қызмет. Тағы да келеміз деп ойлаймын
сергей тюрин
24 қыркүйек 2025
Үлкен таңдау том шұңқыр, қымбат емес дәмді тез, жағымды қызметкерлер.
Надежда Календарёва
19 қараша 2025
Бұл жер жайлы, бірақ Том ямның дәмі әдеттегідей болды, бірақ мен қаладағы ең жақсы деп жарнамалансам да, мен оны таңдамаған шығармын, білмеймін)) мен басқа жерге барамын
Тимур Махаури
26 сәуір 2025
Жабық, лас мәзір, Тәкаппар даяшылар, нөлдік қызмет. Том ям, осы кафенің мәзіріндегі негізгі тағам жарты сағатты алып жүрді. Бұрын бұл жерде жақсы болатын. Мен ұсынбаймын
Алена Емельяненко
18 тамыз 2024
Егер ондықты қоюға болатын болса, мен мұны міндетті түрде жасар едім. Керемет дәмді, атмосфералық, мейірімді даяшылар, қолайлы бағалар, сіз қайтып оралғыңыз келеді және бұл ең бастысы 👍 👍 👍
Mariya Ginger
26 қазан 2024
Қаладағы ең жақсы шұңқырлар! Әр түрлі мәзір, тағамдардың дәмі мен сапасы қуантады! Мен сізге жеткізуді де мекемеге баруды да ұсынамын
Мария Пчёлкина
17 ақпан 2023
Керемет мейрамхана. Қызметкерлер мейірімді, күлімсіреп қарсы алады, мәзірде олар жақсы бағдарланған, біз барлық сұрақтарға қысқа, бірақ нақты жауап бердік. Дизайн өте стильді, қысқа, азиялық атмосфера сезіледі-барлығы ақ-сұр және тек қызыл екпін. Том-ям әдемі, олар бізге тамаша температура әкелді-сіз бірден жей аласыз, суығанша күте алмайсыз. Мен 3-ке өткірлікке тапсырыс бердім-бұл Мен үшін өте жақсы болды. Толтырулар көп, қателесіп, асшаяндардың орнына теңіз өнімдерін әкелді, бірақ тұтастай алғанда олар бұл әсерді бұзбады. Сорпа бай, ащы, кинза, әк және теңіз өнімдерінің ерекше дәмі бар. Мен десертке банан құймақ алдым-бұл жерде, менің ойымша, банан мен карамель қосылған пита нанының дәмді екендігі рустикалық, бірақ оның бағасы оған тұрарлық емес. Жалпы, мен паназиялық тағамдарды ұнататындарға өте кеңес беремін.
Olga K.
5 сәуір 2025
Дәмді Том Ям (екі түрлі түрді алды), тағамдар, шайдың жақсы таңдауы. Мейірімді және мұқият даяшылар.
Елизавета Щербакова
7 ақпан 2024
Жақсы жер, керемет интерьер, ыңғайлы креслолар, шұңқырлардың көлемі дәмді, бірақ мен үшін тіпті 1 бұрышы бар Арал .бірақ мұнда орамдар бірнеше рет алынды және екі рет әсер етпеді, қатты авокадо. Ал лимонад қымбат.. Жалпы, мұнда тек сорпа үшін том ям. Алдын ала брондау жақсы,өйткені жиі тығыз орналасады.
Игорь химик
6 шілде 2025
Лайықты орын. Біз Том шұңқырының артынан жүрдік. Сорпа дәмді. Жалғыз нәрсе, бізде саңырауқұлақ саңырауқұлақтары болды. Бірақ бұл дәмді бұзбады. Мен баруды ұсынамын
Алинур Саудакул
19 тамыз 2025
Жалпы, менде тек жағымды әсерлер қалды. Бұл сіз қайта-қайта оралғыңыз келетін және достарыңызды шақыруға немесе жақындарыңызға кеңес беруге болатын жер. Оны соншалықты жылы, жайлы және шынымен ерекше ететіндердің барлығына үлкен рахмет.