Tino Pizza

Мәзір
Жаңалықтар

Янина Амангельдинова
10 шілде
Артықшылықтары: керемет дәм, ең жаңа өнімдер, әдемі қызмет көрсету, шектеулі тағамдар (біз үшін бұл әр таңдалған тағамның сапасының белгісі) Кемшіліктері: тек бір нүкте (франшизаға дейін кеңейтуді тілеймін!!), менің лосось Бенедиктке тәуелділігім (қылмыстық дәмді) Түсініктеме: мен бұл жерді мен жеген ең жақсы жер деп атаудан тартынбаймын. Біз жеткізілімге үнемі тапсырыс береміз, мекеменің өзінде әлі жоқ.
А Ж
18 қыркүйек 2024
Талдықорғандағы ең үздік мекеме. Барлық тағамдар өте дәмді, мәзір әртүрлі, қызықты позициялар бар. Интерьер жайлы, ойластырылған. Қызмет керемет, даяшылар мейірімді, сусындарды тез әкеледі, әрқашан кездеседі және қоштасады.
Азиза Сейткалиева
30 тамыз
Ең сүйікті және ең жақсы мекеме. Тағам әрқашан дәмді, ас үй жақсы, пицца ең жақсы, атмосфера керемет, безендіру әрқашан жоғары деңгейде. Қызметкерлер мен даяшылар сыпайы және мейірімді.
Меруерт Жумабаева
Онда басқа баланы атап өтті) балалар риза, даяшылар жақсы. Жалғыз кішкентай ойын, міне, өте кішкентай (((ас үй дәмді, пицца да, мен тағы бір нәрсе алғым келеді...мәзіріңізді кеңейтіңіз)
Lord
20 тамыз 2024
Керемет кафе! Көптеген әртүрлі шеберханалар мен оқиғалар. Пицца пеште пісіріңіз және пісіру процесін байқауға болады. Үлкен мәзір, дәмді тағам және керемет атмосфера. Сыпайы қызметкерлер, жылдам қызмет көрсету, әдемі интерьер.👍 Жазғы терраса әлі де бар. Талдықорғанда отбасылық демалыс үшін ең жақсы орын 💯
Камилла Сыдыкова
30 қыркүйек
Арнайы пештен керемет пицца, бұл оның дәмін ұмытылмас етеді. Жағымды атмосфера, ыңғайлы орын, жаз, балалар бөлмесі бәрі керемет
Tomie .
Отбасылық түскі және кешкі ас үшін жақсы орын. Біз мұнда үнемі барамыз және әр уақытта қанағаттанамыз. Жағдай жағымды және жайлы, ал қызметкерлер әрқашан сыпайы және мұқият. Мәзір теңдестірілген-ересектер мен балалар үшін таңдау бар. Тұтастай алғанда, бұл кафе жайлы атмосфера мен тағамдардың тұрақты сапасының арқасында жағымды әсер қалдырады
Динара Хамитова
27 шілде
Дәмді! Өте дәмді! Жайлы, таза . Қызметкерлер сыпайы. Мәзір әртүрлі және пиццаның үлкен таңдауы. Сусындар сүйкімді. Frash super 👍. Жарайсыңдар балалар!
Ирина Трусова
29 қыркүйек
Бұл менің қызымның сүйікті орны! Әрқашан тез дайындалады және өте дәмді! Жақсы ассортимент бар таңдауға болатын көп нәрсе бар! Мейірімді және мейірімді қызметкерлер!
asaysm
12 қыркүйек 2024
Дәмді, атмосфера арзан.Мереке күндері әрдайым көптеген адамдар бар екенін атап өткім келеді,ал қыста сіз жазда отыра алмайсыз,сондықтан жеке орындар жоқ, мен мекеменің сәл кеңейгенін қалаймын, бұл өте керемет болар еді!
Irina Zavgorodnyaya
17 желтоқсан 2024
Өте атмосфералық орын, дәмді тағам, пицца үлкен және әдемі пеште дайындалады. Сыпайы және кәсіби даяшылар. Қосымша арқылы үйге бірнеше рет тапсырыс беріп, бәрін тез және дәмді етіп жеткізді. Біз міндетті түрде көбірек келеміз!
Раушан Серикова
28 тамыз
Жақсы ас үй, пицца дәмді. Жайлы орын. Сіз тамақ ішуге келгенде, олар сыпайы түрде қызмет етеді. Олар жеңіске жеткенде, олар ұзақ уақыт бойы экстремалды іздеді, кассадағы қыздар құлықсыз жауап береді...
Ирина
19 тамыз
Жайлы орын, керемет атмосфера, дәмді тағамдар. Сыпайы қызметкерлер. Жақын жерде тұрақ бар. Жазғы терраса бар. Балалармен де,достармен де бару сәнді
Наталья Алабаева
2 қараша 2024
Сынып, отбасылық мекеме. Дәмді тағамдар, Мұқият қызметкерлер және тамаша балалар ойыны.
Турлыгали Кемешев
16 қыркүйек
салқын, жайлы және таза орын. Біз онда отбасымызбен уақыт өткізгенді жақсы көреміз! Ас үй өте дәмді, ешқашан сәтсіздікке ұшыраған емес! Қызметкерлер әрқашан сыпайы
l l
18 мамыр 2024
Менің сүйікті мекемем. Нақты. Мұнда өте ыңғайлы, барлық даяшылар өте мейірімді және сыпайы, мен талдықтағы ең жақсы пицца деп батыл айта аламын. Пицца әрқашан пештен жаңа болады. Әрине әр түрлі санаттағы басқа да тағамдар бар, бірақ пицца олардан бірнеше есе жоғары тұрады.
Руфина С.
2 мамыр 2024
Көлеңкелі жазғы палуба, жасыл кеңістіктер және жақсы күтімді көгалдар - бұл отбасылар үшін ең жақсы орын! Балалар тақырыптық шеберлік сабақтарына жиі қатысады. Ұлы пиццаны жақсы көреді, ортаншы қызы-таңғы ас пен сүт коктейльдері, кіші қызы-ірімшік таяқшалары мен десерттерді жақсы көреді! Мен өзім кешкі асқа үйге жеткізіліммен тапсырыс беремін, егер менде тамақ болмаса! Қыздар жеткізу операторлары ең сыпайы және шапшаң 👌
Смерть в нищите
22 тамыз 2024
Өте әдемі интерьер 👍 балаларға арналған жеке бөлме бар қызмет жағымды және өте жайлы. Дәмді тағамдар өте тез дайындалады. Тек барлығына шыршаны ұсынамын
Диана Тананайская
24 қыркүйек
Ең жақсы қызметкерлер мен қызмет мейірімді және сүйкімді даяшылар және жағымды атмосфера жағымды музыка және дәмді тағамдар өте риза болды қаладағы осындай орын үшін рахмет!☺️
Ильдар Х.
25 тамыз
Жақсы пиццерия, жағымды орта. Дәмді тағам, жылдам қызмет көрсету, жағымды жауап беретін қызметкерлер.
V
Veronica F
2 мамыр 2024
Мейрамханаға барудың керемет тәжірибесі, жоғары деңгейдегі қызметтер мен қызмет💯 керемет атмосфера ешкімді бей-жай қалдырмайды, мен барлығына отбасылық мейрамханаға баруға кеңес беремін, ойын алаңы бар пештен шыққан керемет пицца
Ю
Юлия ш.
2 мамыр 2024
Керемет мейрамхана!👍 Жарайсыңдар: ас үй әдеттегідей биіктікте, қызмет көрсетушілер супер, тыныш және жағымды фондық музыка! Отбасылық түскі ас пен достарыңызбен қызықты кешкі ас үшін керемет атмосфера! Сізге сәттілік пен өркендеу!!!
назым Нукенова
2 мамыр 2024
Өте дәмді тағамдар, жоғары деңгейдегі қызметкерлерге қызмет көрсету. Әрқашан күлімсіреген және сыпайы👍 Пицца өте жақсы өте дәмді және ірімшік жарнамадағыдай созылады😍 Біздің кішкентай баламыз сіздің пиццаңызды жақсы көреді 😍 😍 😍tino pizza жегеніңіз үшін рахмет 😍
Надежда Жумагельди
2 мамыр 2024
Керемет отбасылық мейрамхана!👩❤️👨 Бағасы жоқ қымбатты💸; дәмді ас: таңғы🍳, пицца🍕, тағамдар🍔, салаттар🥗, алғашқы🍲 және екінші тағамдар🥩, сусындар🍹; атмосфера жайлы және жағымды🌸; релаксическая музыка🔊🎶 білгім келеді қалып, ұзақ және ләззат атмосферасы.🥰💖👍
Виктория
Тамаша отбасылық демалыс орны. Мәзір әртүрлі, таңғы ас бар. Бағалар қол жетімді. Біз отбасымызбен Тинода мерекелер мен мерейтойлық күндерді атап өтуді жақсы көреміз
E
Erlan Dzhumabekov
9 шілде
Керемет ас үй! Жақсы қызмет! Бонустық жүйе бар! Табиғи сусындар мен жеміс сусындары! Пицца Талдықорғанда ең батыл☝️👏 🏼. Аспаздар супер 👍 🔥 🤝
Еламан Рахимжанов
2 мамыр 2024
Барлығы өте дәмді. Жақсы қызмет. Тағамдардың алуан түрлілігі. Қызмет көрсету уақыты әрқашан керемет деңгейде. Мен кофеге жаңа суреттер келген сайын.
Арина Куцова
2 мамыр 2024
Тино мейрамханасында достарыңызбен пицца болды!Барлығы әдеттегідей дәмді болды тамаша көңіл-күй де атмосфера қонақтарыма жағымды фондық музыка.Барлығы ұнады мен бәріне осы мейрамхананың гүлденуіне кеңес беремін .
Алишер Г.
23 қыркүйек
Өте жайлы пиццерия, барлық қызметкерлер сыпайы және сыпайы, сіз отырғыңыз келетін интерьер. Пицца да деңгейде
Наталья Найверт
10 қараша 2024
Өте дәмді пицца, қаладағы ең дәмді, жеткізу де жылдам. Қызмет тез және жағымды. Барлығына ризамын, ұсынамын!
Денис Зинченко
2 мамыр 2024
Отбасылық кездесулер үшін ең жақсы орын, әрқашан тамаша тазалық, жылдам және сапалы қызмет, өте дәмді тағам. Туыстары қуанады, барыңыз. Өкінбейсіз 🔥 🔥 🔥
Олег Никитин
20 қазан 2024
Дәмді пицца, кездейсоқ орта, мейірімді қызметкерлер және жайлы орындар. Шу да, қалалық шу да жоқ, бәрі өте керемет және дәмді.
S
Samsung A10
2 мамыр 2024
Біздің қаланың ең жақсы мейрамханасы.Жайлы атмосфера, дәмді ас үй, әрқашан күлімсіреп макарон жейді, ағаш пицца...Біз барлық отбасылық іс-шараларды олармен атап өтеміз...
Айнаш Вахитова
2 мамыр 2024
Балалар ойын бөлмесі бар, сіз көшеде отыра аласыз, жаз бар. Балалар шеберханалары мен мерекелерін өткізеді. Дәмді және жылдам тағамдар.
Ксения Коханова
4 қазан
Бұл пицерияның орналасуы жақсы, бірақ пицериядағы бағалар өте жоғары, шындыққа сәйкес келмейді, сондықтан интерьер керемет, ас үй бұл бағаны тартпайды
zhaziraa23
13 тамыз
Жағымды атмосфера, балаларға арналған ойын бөлмесі, дәмді пицца және лимонад
Алена Солдатенко
2 мамыр 2024
Жағымды демалу немесе іс-шара өткізу үшін жағымды атмосфера..жылдам қызмет өте дәмді дайындалады....біз оған бірнеше рет келеміз...барлығы өте ұнады
Кайрат Айтбаев
2 мамыр 2024
Отбасылық демалысқа арналған тамаша мейрамхана, жоғары деңгейдегі ас үй аспаздар жақсы, бізге жоғары деңгейдегі атмосфера ұнады, мен бәріне кеңес беремін
Dinmukhamed Zhumagul
8 қазан
Қымбат дәмді емес, қызмет 0/100, Тапсырыс Бургерлер жарты сағат бойы қарапайым бутербродтар сияқты кішкене пісірді, мүлде дәмді емес күшпен жеді өйткені ол аш болды.
Станислав Усольцев
25 наурыз 2024
Керемет мейрамхана. Біздің отбасымыздың сүйікті орны ❤️. Өте атмосфералық, жайлы, әдемі. Кездейсоқ музыка. Жөндеуден кейін ол одан да жайлы болды. Әр түрлі мәзір, жақсы таңдау. Қолайлы бағалар. Дәмді тағамдар. Мейірімді сыпайы қызметкерлер.
Акан Б.
27 желтоқсан 2024
Орташа бағамен тамаша ас үй, қызмет көрсету және интерьер. Неаполитандық пицца өте дәмді!
Инна Сухареброва
22 шілде
Талдықорған қаласына барып, осы жерге барып қайтты. Мен бәріне кеңес беремін
Егор Никулин
Әрқашан бәрі дәмді болды, бірақ кеше ғана макарон жегеннен кейін уланды. Тауық аздап шіріген сияқты. Сондай әдемі және жайлы орын.
Арайлым Смагулова
5 қараша
Тағам дәмді. Пицца - бұл бір нәрсе. Қызмет көрсету және қызметкерлер жақсы. Жайлы орын
Евгения Макарова
14 ақпан 2023
Қаңтар айында жеткізу телефонында жағымсыз, дөрекі әйел бар. Пицца Гавайи үштік. Ветчина дәмді. Олар туған күнін осы жерде атап өткісі келді, тілек бірінші қоңыраудан жоғалып кетті, өте өкінішті( Ақпан айында олар өтіп кетті, Уақыт болды, тоқтауға шешім қабылдады және жағымды таң қалды! Өте жайлы орын, таза, стильді, дәмді жеміс шайы, пицца барбекю алды, маған ұнады, кофе онша емес. Бізде басқалар үшін мейірімді және өте мейірімді даяшы болды айта алмаймын. Олар Елнар деп атады(егер Мен қате жазсам, кешірім сұраймын, есімде жоқ). Дәретхана кең және таза, сонымен қатар үлкен плюс.
R
Roma Bodnar
9 мамыр 2024
Керемет мейрамхана қызмет көрсету супер тамақ жоғары деңгейде бізге өте ұнады келесі іс шаралар біз тек осында тойлаймыз
Ержан Калиев
5 сәуір 2024
Өте жайлы кафе-пиццерия, қала бойынша жеткізу бар, пицца өте дәмді, тез және жақсы қызмет көрсету, орташа чек, балаларға арналған ойыншықтары бар шағын бөлме бар
Гульмира Батыргалиева
2 мамыр 2024
Мен бұл мейрамханаға барғанды ұнатамын. Біздің қаладағы ең дәмді тағам. Пицца бойынша мастер-класс өткізді. Өте ұнады
Константин Э.
2 мамыр 2024
Өте әдемі жаз, Мен көшеде отырғым келеді. Маған бәрі өте ұнайды, дәмді тағамдар мен қызметкерлер жағымды.
Станислав Владимирович
16 наурыз 2024
Керемет мекеме! Ас үй керемет! Шулы емес, сіз отыра аласыз, дәмді тамақ іше аласыз, жақсы және бірдеңе талқылай аласыз! Тамаша жазғы алаң, жиһаздар, қызметкерлер! Менің тұрақты баратын жерлерімнің бірі! Ұсынамын!