Sulpak

Айзере Ахметова
Өнімді таңдауға көмектескеніңіз үшін кеңесшілерге рахмет. Мен қызметке риза болдым. Бағасы жеткізілімнен сәл жоғары, бірақ мен кем дегенде кепілдікке сенімді бола аламын
Константин
19 қараша 2024
Тамаша дүкен, кеңесші сауатты және таңдау үлкен
borislav🍭
19 маусым 2024
Үлкен таңдау сапалы тауарлар жақсы қызметкерлер көп
Майра И
10 қараша 2024
Жын.... Түсіндірме ұйым ! Мен жеткізілімге тапсырыс бердім, қоңырау да, жеткізу де жоқ, қолданбадағы ақпарат дұрыс емес, қоңырау шалу мүмкін емес. Неліктен сіз жеткізуді уәде етесіз, өйткені сіз оны жасай алмайсыз? Сізбен бірге базар қажет, төледі және алды. Клиенттерге, олардың уақыты мен ақшасына мән бермеңіз. Нәтижесінде жеткізу басқа күні болады. Мен қоңырау шалып жатқанда, көп уақыт кетті.
ГАУХАР АМИРОВА
10 қыркүйек 2024
Тамаша қызмет және сапалы өнім
Александр Кондратюк
18 шілде 2023
Дүкеннің рейтингі енді бұзылмайды, ол өте төмен. Мен мұнда көп нәрсе сатып алдым, өйткені жақын жерде, бірақ қазір мұнда аяғым жоқ. Тапсырыс 14519872 робот шаңсорғыш, 90 минут ішінде жеткізіліммен тапсырыс берді, бірден төледі. Бұл күні ешкім әкелмеді, соңында өзі қоңырау шалып, білді. Олар курьерлер жоқ деді, алып кетуді ұсынды. Менің ойымша, бұл жағымсыз, бірақ мен не істеуім керек, мен оны аламын. Келесі күні мен тағайындалған дүкенге келдім, 20 минуттық іздеуден кейін олар маған қораптың терезесінен тозған үлгіні береді. Бұл менің Досыма сыйлық ретінде сатып алғым келген нәрсе емес екені анық. Ауыстыруды сұрап, олар тапсырысты қайта рәсімдеуді және тағы бірнеше күн күтуді ұсынды, ал қоймада бұл тауар бар, тек жеткізушіні тауып, сатып алушыға беру керек (айтпақшы, дүкенде сатушылар көп). Нәтижесінде олар екі рет сәтсіздікке ұшырады-90 минут ішінде ешқандай қызмет туралы армандаудың қажеті жоқ. Kaspi арқылы тапсырыс беру оңай, егер сатушы сәтсіздікке ұшыраса, кем дегенде Ақша бірден қайтарылады.
Арман О.
21 қыркүйек 2024
Әдетте ыдыс жуғыш машина орнатылмаған сондықтан Мен сізге орнату қызметін сатып алуға кеңес бермеймін
O
o
7 қараша 2021
Залдағы қызметкерлер пайдаланады а моральдық сату әдістері. Қыз басқа адамға сыйлық сатып алғысы келді. сатушы Мирабр оған қымбат электр ұстарасын дәнекерледі. Деді: Егер сізге ұнамаса, көріңіз өзгерте аласыз. Сыйлықты бұзбау үшін ұстара бірден залда ашылмады. Нәтижесінде, сіз оны сынап көре алмайсыз. (мен ұстараны сыпайылықпен бір секундқа қойдым) Яғни, сатушылар сатылымда өрескел және өтірік айтады,оны өзгертуге болады. Қызметшілер мүмкін емес дейді. Біз ештеңе білмейміз. Олар залда ұстарамен жүгіріп, сәл үлкенірек менеджерге жеткенде, машинада кенеттен ойық пайда болды, оны мен де, қызметшілер де басында "байқамады". Жалпы, сулпактың шаражкасынан екіншісіне сыйлық ретінде ең жаман оқиғаны ойлап табу мүмкін болмады. Ең нашар электроника дүкені. Кез-келген жерде технодом жылы алсер арманға, а базар бірақ СУЛПАК емес. жүйкені, уақытты және ақшаны үнемдеңіз.
Арафат Исатай
10 қазан 2024
Супер дүкен
Жасулан Сулейменов
10 қыркүйек 2024
Керемет дүкен. Келді. Көрдім. Сатып алды.
Роман
29 желтоқсан 2020
Тек сұмдық, сөздің барлық мағынасында. Жеткізу апатты түрде жиіркенішті. Мен 25.12.2020 дүкеніне жеткізіліммен сатып алуды рәсімдеу үшін келдім (бұл, әрине, тегін емес). Жеткізу рәсімделді 28.12.2020 олар күні бойы әкеледі деді. Осы күнге демалыс алды. Міне келді 28.12.2020 барлығы жақсы екеніне және тауардың тасымалданатынына көз жеткізу үшін мен қоңырау шалдым 10.45 маған бәрі жақсы және жеткізу болады деп айтты, күтіңіз. Кешке дейін күтті. Сағат 19.06-да Мен қайтадан қоңырау шалып, не болып жатқанын білуге бел будым. Оператор маған тауар тіпті жөнелтілмеген деп жауап берді. Ол қарауға хат жібергенін айтты неге жеткізу жүзеге асырылмады және 29.12.2020 күні таңертең қайта қоңырау шалуды сұрады. Мен сұрағандай жасадым, 29.12.2020 күні таңертең сағат 10.00-де қайта қоңырау шалдым және сіз ешкім ештеңе істемеді деп ойлайсыз, хат ешқашан қаралмады. Енді Мен не істеуім керек? Sulapk жұмысшылары да жұмыс істейтін және сіздің қабілетсіздігіңізбен күресуге мүлдем уақыты жоқ қарапайым адамға түседі деген үмітпен күні бойы үйде қайта отыру керек пе?? Құрметті, егер сіз өзіңіздің жеткізу мерзіміңізді орындай алмасаңыз, айтпақшы, тіпті чекте жазылған болса да, неге сіз бұл мерзімдерді бірінші кезекте қоясыз? Неліктен мұндай жағдайларға ешкім мән бермейді? Неліктен мен 243000тг + жеткізу тапсырысымды екінші күні күтемін?? Клиенттерге жиіркенішті және немқұрайлы қарау.
Любовь Ускова
1 желтоқсан 2019
Керемет дүкен, жұмыстың жанында. Онда көптеген тауарлар сатып алынды. Қызмет қалыпты, қызметкерлер сыпайы.
Ирина Пещерова
14 ақпан 2020
Дүкен керемет, Мен телефонды кеңесші сатушыдан сатып алдым Карим, керемет сатушы,білімді маман және өте жақсы адам!
Алексей
29 сәуір 2023
Жақсы дүкен, мен өзіме сағаттар сатып алдым, жақсы жеңілдікпен.
Омиржан Ерболатов
30 желтоқсан 2019
Бұл дүкенде тауардың бағасы жиі қымбаттайды, PS4-ке жаңа жылдық жеңілдіктерге дейін рұқсат етіңіз PS4 құны 170 мың теңгеге дейін. Бұл нұсқа туралы және ол 152 мың теңге тұрады. Ал жеңілдіктер кезінде олар бағаны көтеріп, жеңілдіктер жасайды, ал іс жүзінде бағалар мүлдем өзгермейді.
R
Rozario Agro
19 қаңтар 2020
Сервис қызметіндегі телефондармен мәселені шешіңіз! Клиентке өз өніміңізді қалай бумен пісіруге болады, сондықтан сізде телефон операторлары мен бүкіл callcenter армиясы бар және сол өнімді қалай жөндеуге болады, сондықтан қоңырау шалу мүмкін емес, телефон жоқ, яғни.егер бірдеңе бұзылса, онда мәселені сол жерде шешу ұсынылады. Бөлшектер бар ма, жоқ па, олар жасай ала ма, жоқ па, ол жұмыс істемейді. Клиенттерді мүлдем құрметтемеу!
Шадияр Аманбай
30 мамыр 2022
Жасыл аймақтағы кассирлер өз жұмысында ең жақсы, өте сыпайы және ұқыпты!
Оксана К.
23 шілде 2019
Мен бұл дүкендер желісін ұнатпаймын және өте қажет болған жағдайда ғана барамын. Бірнеше рет кеңесшілер мүлдем табылмады немесе олар кеңес бере алмады.
Серик абсатаров
19 қараша 2022
Салқын дүкен
Э
Эдик Р.
19 қыркүйек 2021
Ең жаманы коль центр тең дәрежеде жауап бермейді
Абл.М
22 маусым 2020
Тауарлардың жақсы таңдауы.
Мухтар Play
4 қазан 2020
Жоғары бағалар жай ғана сұмдық
Анонимді пікір
26 қаңтар 2020