Солтүстік

17 тамыз 2024
Күштіііі
Аида Кайырбекова
27 қараша 2024
Маған осы жер ұнайды не керегін табасын алыс емес
FATIH
21 қыркүйек 2025
Тамаша сауда орталығы. Сізге қажет нәрсенің бәрі осында! Большой️Мен келуге кеңес беремін, үлкен көлік артериясының қиылысында ыңғайлы орын! Қолжетімді бағалары бар азық-түлік супермаркеті. Сондай-ақ, халыққа тұрмыстық қызмет көрсетуге арналған түрлі компаниялар бар!
Инкар Баженова
8 желтоқсан 2025
Керемет, сіз бәрін іздейсіз. Сатып алуға ыңғайлы. Сіз бәрін таба аласыз. Кең және жарық. Өте жағымды қызметкерлер. Орналасқан жері үйге ыңғайлы
Balzhan Khamidolla
13 қыркүйек 2025
Сауда үйінде дүкендердің кең таңдауы бар, сіз әртүрлі бағыттағы тауарларды таба аласыз. Ыңғайлы орналасуы, ішінде таза және келуге ыңғайлы.
Ирина Стенькина
29 тамыз 2025
Жақсы сауда орталығы... киім, аяқ киім, ыдыс-аяқ бар бірнеше бутиктер бар... Шағын дүкен, банкоматтар бар... Мүгедектерге арналған пандус, машиналарға арналған тұрақ бар
Алия Н.
11 маусым 2025
Мен бұл сауда үйіне жиі барамын, сізге қажет нәрсенің бәрін бір жерден таба аласыз. Кішкентай, азық-түлік сатып алу үшін. Фикс бағасы арзан заттарға арналған. 2 қабатта Мен жақсы телефон қорапшасын және басқа жерлерге қарағанда қорғаныш және арзан әйнекті алған бөлімді таптым. Нөлдік қабатта Өскеменнен тамаша Бал, ірімшіктердің үлкен таңдауы және т. б. бар.
Талгат Елтай
4 қаңтар 2025
Үлкен орталық, жақсы таңдау бар. Ыңғайлы тұрақ және кіру. Жақсы орналасу. Өнімдердің де, тұрмыстық тауарлардың да көптеген түрлері бар.
Адилет Темир
8 маусым 2024
Шағын сауда үйі, бірінші қабатта бірнеше бутиктер мен банкоматтар мен small супермаркеті, екінші қабатта Fix Price және бірнеше киім мен ойыншық бутиктері бар. Үшінші қабатта тек бутиктер бар. Төртінші қабат жабық. Лифт және жеке күзет бар. Кіре берісте арбаға арналған пандус бар
berik meyramov
20 мамыр 2024
Ішінде өте ыңғайсыз және тар, киім-кешек дүкендері бар, онда үлкен таңдау бар және бағалар қалыпты, олар жеңілдік жасай алады. Біріншісіндегі базар әрқашан адамдармен толы, кезек әрқашан дерлік.
Аида Магметова
Кассадағы кезек үнемі мүмкін емес! Өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары жұмыс істемейді, тек сұлулық үшін қажет ️ ️
D
Dk
26 сәуір 2024
Бұл сауда орталығында көп нәрсе бар. Бастап шайыр, әр дәмге арналған әр түрлі бутиктерге дейін. Тауарлардың өте үлкен таңдауы, мен әрқашан сол жерге барып, әртүрлі тауарларды сатып алғанды ұнататынмын.
8224 Жакишева
24 қараша 2024
Өте лас сауда үйі, дәретхана ақылы сонымен бірге антисанитария, таңдау жоқ бәрі үйіндіге дейін...тәртіп жоқ
Ш
Шынар Иксатова
19 наурыз 2024
Маған ұнайды,Мен бәрі жақсы деп айтпаймын, жемістер мен көкөністердің сапасы ең жақсы сапада болғанды қалаймын, өнімдер дүкендерге қарағанда арзан бұл өте жақсы,бәрін бір жерден сатып алуға болады,сатушылар сыпайы, әр түрлі жағдайлар бар, бірақ бұл қалыпты жағдай, ол осы салада жұмыс істеді, сондықтан ешқандай шағым жоқ .
Наргиза Заитханова
24 қазан 2025
Жақсы орын, көптеген дүкендер, ойыншықтар бөлімі жақсы, ұялы бөлім де бар.... Ксерокөшірме мен сканер бар
Asya Baimykanova
25 тамыз 2025
Жақсы дүкен, бәрі бар, ауданда ең сәттілердің бірі. Біз азық-түлік үшін барамыз
Бексултан Нуртаев
18 ақпан 2024
Жақсы дүкен, ата-аналар үйінің жанында,өнімдер, дәріхана, ателье, тұрмыстық химия, кейбір қызметтер және ең бастысы банкоматтар жақын жерде.
Мадина Абилова
11 қазан 2024
Ыңғайлы, жақын, үйдің жанында. Сол ғимаратта әуе және теміржол билеттері бюросы бар. Бірнеше банктердің банкоматтары бар.
Л
Лейла Так
19 шілде 2024
Бұл өте ауыр, тыныс алатын ештеңе жоқ, кондиционер ештеңе жоқ. Сонымен, негізінен сіз киім мен аяқ киім, Балалар мен ересектер бөлімдерін сатып ала аласыз.
Rose
25 шілде 2024
Супермаркеттің таңертеңгі сағат 9-дан кейін ашылуы өте ыңғайсыз,дүкенде тар, мен эстетиканы көбірек алғым келеді,бәрі мәжбүр, тар және ыңғайсыз өтпейді
Анонимді пікір
28 қазан 2019
Өте ыңғайсыз ТД. Дүкендер орналасқан сызықтар сияқты, терминалдар дәл ортасында түсініксіз шыршамен тұр. Дүкендердегі сатушыларға ешқандай мәселе жоқ, сатып алушыларға "дүкеннен шығыңыз"деген көзқараспен қарайды. Small ' e-дегі кассирлер-бұл жеке тақырып. Базар әжелері жиналды, клиенттерге қарыздар сұрағандай қарайды, мәңгілікке берілмейді, бірде мен жарты сағат бойы 300 теңге күттім. Таңдау да үлкен емес. Жалпы, мен ол жаққа ешқашан бармас едім, сонда жақын өмір сүрме
Габ Абылайхан
17 желтоқсан 2024
3-қабатта ерлер киімінің бутикі бар . Жақсы сапа
Жанна Касенова
17 қазан 2024
Жақсы дүкен тіпті үйге жақын біздің үйдегі барлық тамақ өте жақсы бірақ менің әпкем дүкенге барған кезде рюкзакты шешіп аяқ киім пакетін қалдыру керек екендігі мені шатастырады Неге Егер сіз бәрібір осы пибикалкалардан өтсеңіз барлық жерде камералар
Алия Айтуганова
9 қыркүйек 2024
Орналасқан жері жақсы. Онда қандай да бір ыңғайсыз. Сонымен, тауарлар мен бутиктер ауданға сәйкес келеді
Asem Abdizhanova
19 ақпан 2020
Мен тек дәретхана үшін 4 жұлдызды жеп қойдым. Бұл дәретхана жеке қосымша болып табылады және т.б. емес. Егер дәретхана жөнделмесе,оны ТД деп атауға болмайды, содан кейін олар тек ақылы болады... Бірақ әйтпесе, бәрі қалыпты, қажет нәрсенің бәрі бар. Балалар мен ересектерге арналған киім, әлі де жаман емес, зергер бар.... олар ішіндегі нәрсе ретінде өзгерген сияқты, бірақ бәрібір өту ауласы.
Татьяна Ефименко
1 маусым 2023
Қорқынышты дүкен! Тар бөлме. Сөрелерде тұрақты тәртіпсіздік бар. Баға белгілері үнемі жоқ. Кассирлер қалыпты сияқты. Залда сатушылар үнемі жоқ. Әкімшілер жиі хамят. Көбірек ұнайды кішкентай қосулы Кенесары 4. Онда қызмет жақсы. Ал сатушылар сыпайы.
Наталья Логачёва
15 желтоқсан 2024
Өнімдердің , киімдердің, үй бұйымдарының үлкен таңдауы! Бағалар жағымды таң қалдырады!!!
Аяулым Кудайберген
21 шілде 2023
Өте керемет бәрі бар кішкентай және тіркелген бағалар бар телефондарды жөндеу бар киімдерде үлкен таңдау бар әртүрлі бутиктер бар
Роман Б.
14 желтоқсан 2024
Өте сыпайы қызметкерлер емес. Қауіпсіздік жетекшісі жалпы жанжалшыл.
ZHAN
11 ақпан 2020
Бұл тд менің үйімнің жанында. Средничок та. Шайырлар супермаркеті, әрине, лусшыны қалайды, бірақ бұл Мәңгілік халықтың ағынына кедергі келтірмейді. Көптеген бутиктер бос. Бұл маркетингтік тәсіл жоқ екенін көрсетеді. Стратегиялық оны насихаттауға жақындаған жоқ . Орналасқан жері керемет болғанымен.
Жулдыз Татумбетова
15 қазан 2023
Керемет супермаркет және лифт бар және қызметкерлер жақсы. Сіз жүрегіңіз қалаған нәрсені таба аласыз. Киім, тамақ, химия, фото, кеңсе тауарлары
У
Улжан Борамбаева
5 қараша 2025
Мұнда сіз қол жетімді жерде кез-келген нәрсені, өнімдер мен киімдерді таба аласыз . Маған өте ұнайды !
Aliya Btikova
11 ақпан 2024
Бұл ыңғайсыз тіпті ыңғайсыз баспалдақ бұл рюкзактар сіз кезіп жүрсіз. Қыста өте қатал күзетші және smola әкімшісі.
Amina Zholmukhamedova
13 наурыз 2025
Жаңа азық-түлік дүкені. Қаймақ, үй майы. Ет жаңа, көкөністер
E
Elaman Kamalov
7 тамыз 2025
Жақсы заттары бар үлкен сауда орталығы көптеген қажетті заттар тауарлар көп іздеуге болады ! Мен бәрін супер ұсынамын
Аскар Ж.
21 қараша 2019
Таза супермаркет, азық-түліктің үлкен таңдауы, сапалы қызмет,бәрі жаңа, жақсы дүкен
M25-964 Yussupov Anuar
22 маусым 2019
Жаман дүкен емес, автотұрақ бар солтүстік және Жібек жолы. SMALL, бағасы мен сапасы бойынша оған ешқандай шағымдар жоқ, техникалық қызмет көрсету бар - ол бірнеше рет болды, бәрі жақсы болды, бірақ бүгін жолдар арасында бірдеңе төгілді (бір бөтелке алкоголь сынған), ол өтіп бара жатқанда сырғып түсіп, құлап кетті, жасына байланысты ол реакция жасады, өзі зардап шеккен жоқ және өнімдермен бірге портативті себетті тастамады, бірақ дабыл кілтін сындырды. Ол әкімшілікке қоңырау шалды, бірнеше SMALL қызметкерлері келді, бірақ олар жағдайды шешуге келген жоқ. Солтүстік дүкен риза, шағын дүкен-жоқ
Ерлан Омаров
20 қараша 2025
Жақсы дүкен. Бірнеше қабат. Барлығы дерлік бар
Асем Исаева
4 наурыз 2024
мен жиі барамын, бағалар қалыпты, бірақ Кенесараның Ассортименті4 жақсырақ
Айнура Садыхина
17 қыркүйек 2021
Екінші қабатта балалар бөлімі ұнады. Балаларға арналған барлық ассортимент бар нинада жүгіру бір жерден іздеу бәрін теріп кетті
Ташметова Самал
9 қыркүйек 2025
Мен ол жерде күн сайын дерлік азық-түлікке барамын smol өте ыңғайлы әлі де фикс прайс, каспи терминалдары
Stormezz X
30 тамыз 2025
Жақсы сауда үйі
Павел Андреевич
2 қазан 2024
Жайлы сауда үйі, ішінде бәрі бар
Светлана Гетманская
31 мамыр 2022
Солтүстікте жертөлеге ұшынан кіріңіз. Онда ірімшік, шұжық жақсы бағамен
Диана Байжигитова
15 қыркүйек 2025
Жақсы тд, сізге қажет нәрсенің бәрін сатып алуға болады
Ш
Шолпан МУКАНОВА
27 қыркүйек 2024
Орналасқан жері ыңғайлы, бірақ санитарлық тазалық туралы ойлану керек. Тығыз
Alexandr R.
4 қараша 2019
бірінші қабаттағы супермаркет күзетпен қақтығысқа байланысты ұнамады, оның себебі қолында ноутбук бар сөмке болды. IKEA тауарлары бар өте керемет бутик
Самал Админ
6 қараша 2024
Жоғарғы қабаттарда бутиктер аз,Бос орындар көп, таңдау жоқ
Ернур Е
18 тамыз 2025
Барлығы бар өте жақсы орын
Sofya N.
1 ақпан 2019
Бірінші қабатта әрқашан қорқынышты иіс, екінші қабатта жалға алушылардың барлығы дерлік қашып кетті, әкімшілік қорқынышты