Small

Жаңалықтар

Еркебулан Танатаров
16 шілде 2024
Small мені әртүрлі өнімдерімен және ыңғайлылығымен таң қалдырды. Мен мұнда күнделікті сатып алу үшін қажет нәрсенің бәрін таптым: жаңа өнімдерден бастап тұрмыстық химияға дейін. Бағалар қолайлы болды, бұл мұнда сатып алуды одан да жағымды етеді. Техникалық қызмет көрсету персоналы кез келген уақытта көмектесуге дайын, мейірімді және сақтық танытты.Өзіне-өзі қызмет көрсету де тапқырлықпен ойластырылған мен дүкендегі тазалық пен тәртіпке риза болдым, бұл келуге жағымды әсер қалдырды. Жалпы, "Small" супермаркеті Қостанайда сатып алу үшін менің таңдаулы орынға айналды.
Ульяна
30 қыркүйек 2024
Өте үлкен дүкен. Сіз барлық негізгі өнімдерді таба аласыз және тек қана емес. Кәдімгі тағамдардан басқа, әртүрлі ыдыс-аяқтар, Сүлгілер, резеңке таспалар, Мерекелер үшін және т. б. Сатушылар сыпайы, кеңесшілер көмектесе алады қажет болса. Жиі жеңілдіктер немесе акциялар. Бар өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары бұл ыңғайлы. Мен сізге баруға кеңес беремін!
Валерия Лынник
14 мамыр 2024
Жақсы дүкен. Акциялар жиі қатысады Сүйікті өнімдерді жеңілдікпен сатып алу немесе қымбат емес бағаға сыйлық таңдау мүмкіндігі. Тауарлардың үлкен таңдауы Жаңа өнімдер Минус: сіз өз өнімдеріңізді сканерлейтін құрылғыда 6-дан астам өнімді бұзбайсыз, жүйе жиі сәтсіздікке ұшырайды, құрылғының жұмысы ақылға сыймайды.
good.misha2010
4 тамыз 2024
Жақсы ассортимент, мен кешіктірмедім, қызметкерлер сыпайы және мейірімді. Бір нәрсені қараңғылайды, бірақ!!! Эскалатор үнемі жұмыс істемейді, сөмкелермен жоғары көтерілу қиынға соғады, жасы үлкен әйелдерге қарау өте өкінішті, олар барады және тұншығып қалады. Менің ойымша, бұл сіздің сатып алушыңызға деген құрметсіздік.
нуриля
7 желтоқсан 2023
"Кішкентай" жайлы атмосфераға ие, қызметкерлер әрқашан мейірімді және көмектесуге дайын. Супермаркет қызметкерлері клиенттерге ерекше назар аударады, бұл жағымды әсер қалдырады. Мұнда сіз сатып алушыларға шынымен қамқорлық жасай аласыз. "Кішкентай" тауарлардың ассортименті әртүрлілігімен таң қалдырады. Мұнда сіз жаңа өнімдерден бастап тұрмыстық химияға дейінгі күнделікті сатып алу үшін қажет нәрсенің бәрін таба аласыз. Өнімдердің сапасы әрқашан жоғары деңгейде, ал бағалар әлі де қолжетімді. Дүкендегі тазалық пен тәртіп те жоғары мақтауға лайық. Сөрелер әрдайым мұқият тазаланады, өнімдер жаңа және сапалы. Бұл дүкенге деген сенімділікті және мұнда тек ең жақсы тауарларды сатып алуға болатындығына сенімділікті тудырады. Жалпы, супермаркет-бұл қызмет көрсетудің жоғары деңгейі, сапалы тауарлар мен жағымды атмосфераны біріктіретін орын. Мен оған лайықты 5 жұлдыз беруден тартынбаймын және ыңғайлы сатып алулар мен жоғары қызмет көрсету стандартын бағалайтындарға кеңес беремін.
Карина Омарова
24 қыркүйек 2024
Жақсы супермаркет, қажетті тауарларға, өте дәмді нан мен кондитерлік өнімдерге жеңілдіктер акцияларын жиі өткізеді, сүт мерзімі бойынша Мен ешқашан кешіктіруді көрген емеспін. Әрқашан хот дог пен гамбургер тоқаштары бар👍
татьяна самойлова
8 қыркүйек 2024
Орталық керемет ! Қала орталығына демалуға келген адамдар үшін ыңғайлы . Бұл супермаркетте сіз азық-түлік сатып ала аласыз және тамақ іше аласыз ... пісіру бағасы демакротикалық . Кейін 20.00 жеңілдік бойынша аспаздық сату. Бұл бөлімнің өнімі жатпайды және үнемі жаңа !
Величко Ольга
17 шілде 2023
Дүкеннің ыңғайлы орналасуы, өнімдердің үлкен ассортименті. Бірақ проблемалар бар, мысалы, сіз мұнда кез-келген ет барбекюін таба алмайсыз. Сондай-ақ, кондитерлік өнімдер мәңгі дәмді, ал салаттар әрдайым жаңа бола бермейді. Адамдардың үлкен ағыны болса да, кассалар жиі жұмыс істемейді, бірақ бұл жағдайда көмектесетін өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары бар.
Жанна Баженова
Керемет супермаркет, өте үлкен,тұрмыстық химия,киім-кешектен бастап дәмді кондитерлік өнімдерге дейін бәрі бар. Бағалар барлық жерде сияқты, бірақ акция бойынша тауарлар бар. Өте дәмді круасандар бар)))
Наталья Санникова
23 желтоқсан 2024
Салқын дүкен. Мұнда үнемі сатып алыңыз. Үлкен таңдау. Жақсы бағалар. Тамаша қызметкерлер. Пісіру бөлімі өте ұнайды. Әрқашан жаңа, дәмді
Amina Antaeva
6 қаңтар 2024
Керемет супермаркет. Қала орталығында "Mart" сауда ойын-сауық орталығында жертөле қабатында орналасқан. Акциялар әрқашан өтеді. Сіз жаңа өнімдерді, сондай-ақ ыстық тағамдарды, салаттарды, кондитерлік өнімдерді, сусындарды, үй тауарларын, тұрмыстық химияны және т. б. сатып ала аласыз
Катя Балтабаева
10 тамыз 2024
Таразы мен пакеттер дәнді дақылдардан өте ыңғайсыз, сіз бәрін шашыратасыз немесе басқа өнімдерге назар аударуды ұмытып кетесіз. Пирогтар өте дәмді. Печенье, өкінішке орай, иісі бар. Экскалатор құл емес жоғары ыңғайсыз және ауыр пакеттермен.
Julia T
29 тамыз 2023
Бағалар көптеген супермаркеттерге қарағанда жоғары. Көкөністер мен жемістер көбінесе бұрыннан өлген. Жақсы кондитерлік өнімдер бар ( ашытқысыз нан, тоқаштар), көптеген өнімдердің жақсы таңдауы (тұрмыстық химия да, өнім тұрғысынан да). Орналасқан жеріне үлкен плюс, бірақ егер бұл фактор болмаса, онда бұл супермаркет келушілер тізімінде болуы екіталай. Кейде өте ұқыпсыз дүкен сезімі пайда болады (содан кейін плиткадағы шұңқырлар, арбалар жабысып қалады, содан кейін жануарларға арналған азық-түлік аймағында тамшылар, ал сол өлі жемістер-көкөністер). Жалпы, тек орналасу үшін бағалау көбірек.
Алибек Хайнулов
11 қазан 2023
Өнімнің үлкен таңдауы, жақсы дизайн және тез үйренетін кеңістікті толтыру. Кемшіліктердің ішінен: басқа супермаркеттерге қарағанда біршама жоғары және кассалардағы тұрақты сызықтар
Александр Бабенко
Ең үлкен Small. Тамаша ассортимент және төмен бағалар. Үлкен кафе және өз өнімдерінің тамаша таңдауы. Егер сіз мерекелерге немесе аптаға сатып алсаңыз, онда тек осында.
Дархан Искаков
7 желтоқсан 2022
Позициялар бойынша бәрі бар Өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары бар, бұл супер 17:00-20: 00-ден бастап ол жаққа бармағаныңыз жөн, кезекте қартайғаныңыз жөн Сақтау шкафтары шамалы, чек жүйесі бұзылған, бір уақытта қысқа жұмыс істейді Өзіне-өзі қызмет көрсету кассасындағы қызметкерлер кейде өз әлемінде, чур арқылы сергек, әрқашан сіз бірдеңе ұрлайсыз деп күдіктенеді
Мой мир
Көптеген бүлінген көкөністер мен жемістер.Шамасы, олар тіпті сұрыпталмайды.Жарамдылық мерзімі сәйкес келетін тауар бар.Жалпы, бұл жерде өте қымбат
Айжан И.
7 маусым
Мен ет Терра мен тартылған етті аламын бәрі жақсы, иә Мен жақында дәмді кондитерлік дүкен аштым ,өйткені сіз таспадан бірден түсесіз шие қосылған кондитерлік өнімдер өте дәмді нәрсе
myH
23 тамыз 2024
жақсы орын, артықшылықтарының бірі байланыссыз кассалар егер сіз қандай да бір ұсақ-түйек нәрсені алсаңыз, ұзақ күтуге тура келмейді, бірақ көбінесе тауардың бағалары ескіреді, сондықтан бір күні тауар маған қымбат бағамен еніп кетті, бірақ мен асығыс болғандықтан, іс жүргізуге уақыт жұмсамадым, бірақ назар аударған жөн. мың теңгеге қымбат
Михаил Беляев
Тағы да біз бастауларға ораламыз , алдымен бір жұлдызды Абайға 68-ге қалдырдық , бірақ олар аз жұмыс істей бастады, енді сол себепті де осында . Ұзақ . Ұзақ . Олар курьерге ұзақ уақыт Тапсырыс жинайды, жақсы, сіз қазірдің өзінде бірдеңе жасайсыз ! Бұл бағдарлама сіздікі , коллекторлар , тағы бір нәрсе және сіз уақытты жоғалтасыз, басқа біреудің уақытына құрметпен қараңыз!!! Мен кейбір адамдарға сыпайылықпен жұмыс істеуге кеңес беремін, әйтпесе мен сіздің супермаркетте жұмыс істеймін және төменгі лауазымды атқарамын!
Виктория Александровская
27 тамыз 2024
Кішкентай не болады? Пісіру жиіркенішті болды, ыстық тағамдарды жеуге болмайды. Бағалар,кешіріңіз, мұндай өнімдерді бүлдіруге көп. Сапаны бақылауға жауапты біреу бар ма!?
Татьяна Давыдова
2 қараша 2024
Үлкен ассортименті бар Тамаша супермаркет, қолайлы бағалар, қаланың қақ ортасында орналасқан, бәрі жақсы
Sergei Zhuravlev
3 қараша 2022
Супермаркет үлкен, ассортименті жақсы, бірақ! Кассалардың жұмысын жақсы ұйымдастыруға болады. Кезектер әрқашан, көрнекі ақпаратпен жаман, қандай кассалар тек қолма-қол жұмыс істейді.
Алия Мамудова
29 маусым
Қызыл шашты толық әйел мені алдағысы келді: 1 тауардың орны үшін ол чекке 4 тауар жазды, сондықтан олар бонустың 1% есептемеді
Томирис Шонова
28 ақпан 2024
Олардың тек Наны бар салқын жаңа піскен әрқашан дәмді тағы не жақсы олардың кешкі уақыты 20% Денсаулық салаттарына жеңілдік өте жақсы бірақ кейбір мерзімі өткен тауарлар бар сатушылар тазалауға үлгермейді
Ольга Кузнецова
Маған олардың үлкен таңдауы, жеңілдіктері ұнайды! Пісіру өте жақсы.
Адель
30 маусым 2023
Салқын дүкен. Барлығы дерлік бар . Барлық тауарлар жеңілдікпен немесе әдеттегіден арзан . Барлық санаттардың үлкен ассортименті дәмді пісіріледі
Алёна Аракелян
5 шілде 2024
Сөрелерде мерзімі өткен тауарлар көп, әсіресе сүт бөлімінде, сатып алу кезінде міндетті түрде тексеріңіз. Біз балаға мерзімі өткен йогурт сатып алдық, оны жеуге дейін мерзімін жақсы тексердік. Көкөністер мен жемістер шіріген, таңдау үшін ештеңе жоқ. Қызметкерлер дөрекі. Бағалар орташадан жоғары
Тимур Жалмагамбетов
3 қыркүйек 2023
Керемет дүкен, барлығы минммализмде толтырылған, бос сөрелер жоқ, қызметкерлер қуантады, өнімдерге тұрақты акциялар және жалпы бағалар жоғары емес, ғимараттың өзі ыңғайлы жерде орналасқан
Иван Киньшин
28 қараша 2024
Бағалар көтерілді, қарбалас уақытта 3 касса жұмыс істейді, Химки кассирлері жиі кездеседі ! ИЯ, тауар, кешіктіру көп, баға белгісінде әлі де айырмашылық бар - сөреде бір баға, кассада баға баға белгісіне қарағанда қымбатырақ. Нашар супермаркет
Игорь Борисенко
14 мамыр 2024
Шайыр бұл керемет дүкен онда сіз қалағанның бәрі бар басқа жерлерге барудың қажеті жоқ шайырға барып толық сөмкелермен шықты бағалар
G
Galina Mussolova
10 сәуір 2024
Мен бұл супермаркетте жиі боламын..өйткені мен алыс емес жерде тұрамын...Мен азық-түлік сатып аламын.хкеб және пісіру.. Бір кемшілігі: сақтау камералары үнемі жұмыс істемейді... олар істен шығады... Қытай тұтыну тауарлары... Кассирлер сыпайы..
altyn.hayrulina
30 шілде
Өнімдер мен кассалардың үлкен таңдауы тез жұмыс істейді
Алена Оспанова
1 қаңтар 2024
Көбінесе жақсы жеңілдіктер бар.Тауарлардың үлкен таңдауы.Өзіне-өзі қызмет көрсету кассасы өте ыңғайлы.
Бахатжанова Айлана
19 сәуір 2024
Жақсы супермаркет және жеңілдіктер теңіз бірақ печенье қымбат бір рет сатып алынды сүт коктейлі ғажайып мерзімі өткен қызметкерлер сыпайы және көңілді күзетші
Олег Дроздов
23 шілде 2024
Бұрын жақсы болған, қазір тауарлар ассортименті аз және үнемі бір бағытта жұмыс істемейтін эскалатор, ал жалпы супермаркет супермаркет ретінде.
gagaboy monstrik
22 қыркүйек 2024
Барлығы бар Пісіру бар пойызға тамақ алуға өте ыңғайлы Мен сізге кеңес беремін
Julia S.
11 наурыз 2024
Ешқашан қалыпты жасыл немесе жаңа піскен жемістер болмайды. Әйтпесе, барлық нормалар
Мейрамгул А.
16 шілде
Жақсы супермаркет, біз жиі боламыз, пісіру өте дәмді👍
Вадим Ник
19 мамыр 2024
Жоғары бағалар, дұрыс баға белгілері емес
Нина Филипова
21 қыркүйек 2023
Керемет супермаркет. Кең ассортимент. Көбінесе сіз өнімді жақсы пайдаға сатып ала аласыз!!!
София Алехина
Үлкен супермаркет бәрі бар, сіз тіпті адасып кете аласыз
Алихан
24 наурыз 2022
Супермаркет әрдайым адамдар көп, сондықтан баяу жұмыс істейтін кассалар. Кейде қызметкерлерді табу шындыққа жанаспайды, әсіресе қажет болған кезде. Жиі жеңілдіктер, бағасы аз. Өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары өте ұнады.
Гуля Маратова
24 наурыз 2023
Cәлеметсіз бе. Олардың жеке асханасы бар қайсысын пісіру қорқынышты. Содан кейін шикі картоп, содан кейін шикі күріш . Немесе көбірек бұрыш . Немесе мүлдем дәмді емес және май көп. Неге ескерту жасамаңыз. Немесе бұрылыстарды жұмыстан шығарыңыз. Дегенмен, ол өздеріне тамақ дайындайды. Немесе дәл осы жерде Тәуелсіздік, мұндай тағамды түскі асқа және кешке жіберіңіз.Осыдан кейін қалай жұмыс істеу және түскі ас ішу керек. Шынында да ескертулер жасаңыз. Ол бұл тағамды өзі сынап көрді. Бұл директорға шолу шайыр . Жауап жазыңыз. Сіз өз жұмысшыларыңызды бағалайсыз деп үміттенемін
Костанай бизнес
28 шілде 2023
Ассортимент жақсы, бірақ! Кассаға аз баға мен кезек жасаңыз! Мен ұзын-сонар кезектерді көріп, кетіп бара жатқанда, қазір ешқандай проблема жоқ қайдан сатып алуға болады, қалай маңызды.
Ivi
19 қазан 2020
Керемет супермаркет! Барлық өнімдер бар және басқа дүкендерге қарағанда әлдеқайда арзан, тіпті нарықтағы бағадан да жақсы. Ампулярлық жеңілдіктер! Рахмет, бізге өте ұнайды! Мен ет сатып алдым, тіпті қымбат емес! Бірақ мен онда санитайзерлерді көрмедім. Өтінемін..
Ш
Шарбану Копеева
11 тамыз 2024
Барлығы қанағаттандырады, риза, кассирлер сыпайы, тек үлкен "бірақ" жиі жұмыс істемейді эскалатор өнімдермен көтерілуге өте ыңғайлы емес, сондықтан біз кейде бармаймыз
Andrey Fein
13 қараша 2022
Орналасқан жері ыңғайлы, өнімдер мен сапалы қызмет көрсету плюс тегін пакеттер өте жақсы, бірақ 3-4 үлкен пакет сатып алғаннан кейін, арбаны алып тастауға мүмкіндік бермейді, сондықтан оларды қолмен алып кетіңіз дейді, ал егер көлік тұрақта болмаса, көше тұрағына қарай сүйреу ыңғайлы емес. Сонымен 9/10 менің бағалауым
Богдан Исаев
15 маусым
Жақсы супермаркет, бірақ бағасы үлкен
Светлана Тренина
9 мамыр 2024
Тауардың ассортименті жоғары, ал капецтің бағасы көптеген тауарларды 200-300 теңгеге қымбаттатады