Лыжи, ботинки 6мың тенге. Скипасс төлеу керек, жұмыс күні 2000 тг, демалыс күні 4000тг. Инструктор 12 мың бір сағат. Бәрі тамаша. Кассир қыз шатасуы мүмкін, өзіңіз бақылағаныңыз жөн.
Менде сұрақ әкімшілікке 14 мың ерекше балаларға бір сағат инструктормен, екінші сағатқа созу үшін 12 мың төлейміз ба? Жауап күтемін
Демалыс күндерін осында отбасымен өткізді. Таулардың ең әдемі көрінісі бар қонақ үйлер бар. Бөлмелер жылы, жайлы, сізге қажет нәрсенің бәрі бар, таңғы ас кіреді
Қосымша ақыға тамақтану, үйдегі барлық нәрсе өте дәмді. Желі, интернет таулы аймақ үшін өте жаман емес. Қызметкерлер жақсы, мейірімді адамдар, барлық сұрауларға уақтылы жауап берді, жалпы сапалы қызмет туралы көп біледі. Рельефке келетін болсақ, мұнда пейзаждар керемет әдемі, күзде көптеген түстер бар. Жаяу жүретін жер бар, әр түрлі бағыттағы бірнеше соқпақтар және Ең жақсысы тым урбанизацияланбаған және тауларда жүру өте оңай. Жақын жерде, кейінірек білгенімдей, Букреев шыңы (Пионерлер) , бір қарағанда, маршрут жеңіл, мен жақын арада көтерілуді жоспарлап отырмын. Айтпақшы, жол жақсы, асфальт демалыс базасына дейін, әрине, өрмелеу бар, менің ойымша, сіз оңай көтеріле аласыз.
Маған бұл жер ұнады, демалыс күндерін қалалық қарбалас пен түтіннен көруге және өткізуге кеңес беремін..
Бұл лагерьде болды, ең жақсы
+таза ауа
+көптеген әдемі жерлер
+ жайлы бөлмелер
+ Көптеген жорықтар
- Рома мен үміт үйленбеді(
Ең керемет кеңесші-умиит
Жалпы, мен бәріне кеңес беремін, сынып лагері😙
Тамаша орын. Біз отбасымызбен Жаңа жылға демалып жатырмыз. Іс жүзінде кезек болмағаны өте қуанышты болды. Өте сыпайы қызметкерлер. Үйлерде өте жылы, жайлы, жайлы. Өз асханасы бар, дәмді, үйде жасалғаны қуантады. Нұсқаушылар өте тәжірибелі, баланы тыныштықпен сеніп тапсыруға болады. Енді тек "Пионерде"демалыңыз
Керемет база. Қаладан жету салыстырмалы түрде оңай және жылдам. Сыпайы және сыпайы қызметкерлер. Жалға алу мен көтергіштердің бәсекелестік бағасы. Жаңадан бастаушылар мен балалар үшін тамаша нұсқа! Ниет білдірушілер үшін жақсы қонақ үй. Ыстық шай кафесі бар.
Тамаша орын, қызметкерлер өте сыпайы, мейірімді, табиғаты керемет, қардан зардап шеккені өкінішті, шенеуніктер әлі де дұрыс шешім қабылдап, өз аймағының, жалпы елдің шынымен маңызды курорттарына көмектеседі деп үміттенеміз
Жаңадан бастаған шаңғышылар үшін тамаша орын. Табиғат жақсы, қол жетімділігі де керемет, сіз жай ғана автобуспен жете аласыз. Бюджеттік нұсқа. Мен бұл жерге кеңес беремін .
Мұнда балалар мен әйелі шаңғыға қойылды. Балалар мен әйелдер үшін бұл. Төмен қарай ұшатын "кәсіпқойлар" жоқ. Егер шаңғы туралы айтатын болсақ, бағалар қол жетімді
Ерекше балаларға арналған бейімделген шаңғы тебу үшін алғыс айтамын ❤️ бізге роликтерде де, шаңғыда да өте ұнады 😍 Станислав керемет үйлестіруші 👍 🏽 бұл бағдарлама көптеген жылдар бойы жұмыс істейді деп үміттенемін , бұл ерекшеліктері бар балалардың ата-аналарына керемет көмек 🙏 🏼
Сонымен қатар, бала айналысып жатқанда , сіз керемет энергиясы бар тауларды аралай аласыз 🙌 🏼
Орын өте жақсы, бірақ күтім мен жөндеуді қажет етеді . Таза ауа, күн және жақсы көңіл-күй қамтамасыз етілген. Беткей жақсы, тіпті жаңадан бастаушылар үшін де қорқынышты емес
Лифт шулы. Бөлмелер қымбат. Нөмірді жалға алу кезінде әкімшіден ақпарат жоқ. Тікелей нөл. Тіпті таңғы ас бағаға кіреді. Әр түрлі нөмірлерді ұсынбаңыз. Құлыптар есіктерде жабылмайды. Түскі асты қабылдамаған дұрыс. Қымбат және дәмді емес. Лифт жанындағы кафеге барып, сол жерде тамақтанғаныңыз жөн. Артықшылықтардың ішінде бөлмелер өте жылы.
Тамаша тәлімгерлері бар тамаша балалар лагері, Жақсы тамақтану, жақсы өмір сүру жағдайлары, тұрақты ойын-сауық, тауға серуендеу және мейірімді әкімшілік.
Ұсынамын!!!!!
Мен мұнда өмірімде бірінші рет шаңғы тебдім. Нұсқаушы Дмитрий бәрін анық түсіндіріп, көрсетті. Бастамас бұрын, мен бұл заттарды қалай басқаруға болатынын түсінбедім, ал бір сағаттан кейін мен үлкен рахатпен жылдамдықпен түсіп кеттім )
Самовец-бұл жаңадан бастаушылар мен балаларға арналған қауіпсіз түсу! Оқытылған керемет нұсқаушылар! Мен кеңес беремін !!! Және баға бойынша да қолайлы !
Онда өте керемет, тәлімгер Аяулым біздің сүйікті болды
Сондай-ақ, мге шаңғы тебуді ұнатты.
Бірақ мен бірнеше рет оралдым.
Еркебулан М.
1 қазан
Менің балаларымның айтуынша, осы лагерьде бір апта болған: тәрбиешілердің керемет лагері өте жақсы, тәрбиешілермен өте жақсы достасқан. Олар келесі жылы қайтадан келеді.
Аумаққа кіру үшін ақы төлеу қажет. Бастапқы деңгей үшін өте қолайлы. Жалға алу қалаға қарағанда біршама қымбат, киімсіз 5000 теңге; демалыс күндері 2000 плюс 6000 шаңғы пассасы. Қалада жалға алу арзанырақ және сол жерде шаңғы билеттері бар.
Алғашқы үміттерде лагерь өте ұнады, бірақ біз тереңірек зерттей бастағанда. біз тәлімгерлердің артта қалған балаларға қарайтынын, тамақ қорқынышты екенін, тамақтан бөгде заттарды тапқанын түсіндік. душта Гигиена құралдары жоқ.
Қыста пионерге жету -виг.
Бірақ ол жерге жеткенде сіз дәл демаласыз.
Жоғарғы қабатта тек қар тазалаушылар мен иттердің үруі бұзатын абсолютті тыныштық бар.
Асхана бар, тамақ қалыпты, қарапайым, бірақ керемет нәрсе күтпеңіз және сорпалар да.
Қызметкерлер мейірімді және мейірімді.
Бөлмелер ванна бөлмесі мен Телекоммен қалыпты, төсек ыңғайлы. Мұнда дамудың үлкен әлеуеті бар.
Жабдықтан басқа бәрі жақсы, оны қалада қабылдаған дұрыс
Анонимді пікір
1 қаңтар 2023
Балаларды шығарып, демалуға жақсы орын.
Сіз екі күн бойы керемет өмір сүре аласыз. Өзіңізбен бірге қажет нәрсені алыңыз, дүкендер өте алыс. Бөлмеде тоңазытқыш жоқ.
Әдемі жер. Таза тау ауасы. Үйде дайындалған дәмді тағамдар. Бізге өте ұнады. Роликтері бар спорт алаңы бар. Атқа міну. Қыста біз шаңғы тебуге келгіміз келеді.