Шүкір

Мади Отегенов
6 тамыз 2025
Өте керемет емдейді бәрі жақсы тамаша
Berik Toqtasynuly
16 қаңтар 2025
Ассаламу Алейкум баршаңызға!!!!! "ШҮКІР" ем орталығы өте керемет!!!!!
Аманкул Жунусова
18 маусым 2024
Шукир шөптер мен акупунктурамен емделетін медициналық орталық. Мен жылына екі рет емделуге барамын. Ұжым тату, ұйымшыл, жұмысқа қабілетті Дәрігер Ерболат-Құдайдың дәрігері, Құдай оған денсаулық пен табысқа жетсін! Емдеу маған пайдалы, шукир! Олар бір орында тұрмайды - олар жыл сайын жақсарады,биылғы жылы пациенттің диагнозына байланысты тамшылар барлығына қойылады. Сөйлемейтін балалар өте көп, оларды да емдейді. Қазақстанның түкпір-түкпірінен келген адамдар емделеді! Шүкір ұжымына шығармашылық табыс, өркендеу, олардың асыл және қиын еңбектеріне сәттілік тілеймін!
Ч
Человек
11 желтоқсан 2025
Ерболат ағай біздің ауруханалардың дәрігерлері екі ай бойы жазылудан бас тартқан кезде ұлына көмектескен жалғыз дәрігер.
О
Орал Языкбаева
6 маусым 2025
Керемет, өтежақсы, медперсонал жоғары сынып.
Инкар Камаладин
10 қыркүйек 2025
Мен баламды емдеуге үйрендім Балалардың ұйқысы ақталды ақылсыздық көп емес Қызметкерлер OTE Bird ді жіберіп алмаңыз
Түпнұсқаны көрсету
Медихат Мурзагалиев
8 қазан 2025
Барлығы ұнады!!! Қысым қалыпты!!! Ерболатқа Ризамын!!!. Қызметкерлерге!!! Барлығы ұнады!!! Қысым қалыпты!!! Ерболатқа Ризамын!!!. Қызметкерлерге!!! Барлығы ұнады!!! Қысым қалыпты!!! Ерболатқа Ризамын!!!. Қызметкерлерге!!!
Данияр Нур
9 желтоқсан 2025
Адамдар бұл мекемені үнемі іздейді
Дархан Дархан
22 желтоқсан 2024