Shiny River

Айдын Килыбаев
19 мамыр 2023
1. Отельге жөндеу жасауқерек, салынғалы ештенке жасалмағанган; 2. Лобби бар түрі жоқ десе болады, жихаздары өтеі, ерғайсыз орналасқан; 3. Рестаранда 17.05 банкет болып, жұмысшалы шаршағандықтан ба, белгісіз жағдайлармен сағат 23.00 жабылып қалдыі, негізі 24.00 ге дейінг; 4. Бағасын сәйкес емес, 5000 тг қосып стандарттар, стандарт + дедеманда еркін орналасуға болады;
Елена Модика
13 шілде
Ол 17-24 маусым аралығында Қонақ үйде жақсартылған стандарт бөлмесінде тұрды. Қызметке өте риза болды. Маған бәрі ұнады-бөлме кең, жайлы тұру үшін қажет нәрсенің бәрі бар. Өте ыңғайлы төсек және жастықтар(мен көп саяхаттадым және салыстыруға болатын нәрсе бар), кондиционер, барлық қажетті заттар бар халат, тәпішке, шаш кептіргіш, гель және сусабын. Тазалау күн сайын жасалады, бәрі өте таза. Кір жуу қызметтері бар. Қонақ үйде керемет тағамдары бар екі мейрамхана бар! Мен дәмін татқанның бәрі дәмді болды. Мен жиі қолданатын бөлмеге тағамға тапсырыс беруге болады. Әр түрлі дәмге, омлетке немесе жұмыртқаға арналған таңғы ас сізбен бірге дайындалуы мүмкін. Қонақ үйдің өте ыңғайлы орналасуы-қала орталығында және дүкендер, банктер, аялдамалар жаяу қашықтықта орналасқан. Тәулік бойы қабылдау және өте мейірімді қызметкерлер, мен бір апта тұрдым және көптеген адамдармен сөйлестім. Мен ерте шығып, сақтандыруды және оятуды сұрадым - бәрі уақытында жасалды. Сіздің қонақүйіңізде бір апта өте жайлы тұрғаныңыз үшін барлығына үлкен рахмет! Тағы да қуанышпен ораламын!
Михаил Корецкий
Бәрі жақсы: дәмді, әр түрлі таңғы ас. Сыпайы қызметкерлер. Меншіктегі автотұрақ. Бірақ терезелері жоқ сандар, дәлірек айтсақ, дәлізге терезесі бар сандар және осыған байланысты кейбір панельдермен жабылған, бұл шығу... Нөмірді желдету мүмкін емес. Тағы бір мәселе: душ бар дәретхана, бұл өте кішкентай өлшемдерге арналған пластикалық капсула, өте ыңғайсыз.
Antoshchuk Ilya
19 қазан 2023
Ең жақсы қонақ үйлердің бірі Өскемен бірақ бірден айту керек ең қымбат және әлдеқайда қымбат сол сыныптағы қонақ үйлер Алматы мен Астанада. Адал 3 🌟. Бөлмелер таза, жиһаз қалыпты. Экономика бөлмелер кішкентай және терезелер шықпай кейбіреулері. Түнде өте тыныш. Таңғы ас жаман швед үстелі емес бірақ алуан түрлілігі жоқ. Маңдайдағы балық пен тасбақа үшін ерекше рахмет :). Қызметкерлер мен қызмет өте жақсы. Және мега ерекше сан түйіні:)
Массаж Zhukova_OV
18 маусым
Интерьерден бастап бөлменің өзіне дейін бәрі ұнады. Орналасқан жері ыңғайлы. Бағасы барабар. Бөлме таза, сізге қажет нәрсенің бәрі ұсынылады. Терезеден көрініс, сәттілік. Сіз таңғы аспен немесе онсыз таңдай аласыз, бағасы нақты және айтарлықтай өзгереді. Жылдам қоныстану, жағымды қызмет.
Оксана Пшеничных
Қонақ үй керемет, бөлмелері жақсы ұсталған, өте жылы. Қызмет өте жақсы, қызметкерлер сыпайы, мейірімді. Дәмді таңғы ас үшін ерекше рахмет, жылулықпен еске аламын. Жақсы жер!)
Сергей Волков
2 шілде
Мырзалар, мен бестік қойғым келді, бірақ мен алмаймын. Тамаша қызметкерлер, өте жақсы таңғы ас, тамаша орын, бірақ жуынатын бөлмелер өте жақсы емес. Толығымен пластикалық, қорқынышты су қысымы, нашар реттелетін ағын, бітелген дренаж және ең қорқынышты сорғыш жоқ!!!! Жуынатын бөлме екіге, қалғаны 5-ке, барлығы 4-ке қойдым. Біз бірге тұрдық, кереуеттер бөлінген, түнгі бағасы 35 тонна. таңғы аспен.
Вячеслав
15 сәуір 2023
Жақсыдан: сыпайы және күлімсіреген қызметкерлер, бөлмелерде таза, күн сайын бөлмелер тазаланады, өте дәмді таңғы ас, қонақ үйдің ыңғайлы орны, қызметшілер керемет жұмыс істейді. Кемшіліктері: Алматы, Астана және Шымкент қалаларындағы ұқсас қонақүйлерге қарағанда едәуір қымбат, нөмірлері стандарттан төмен плюс өте түтіккен (тікелей капец түтіккен және қытырлақ, бірақ таза), тамақ бөлмелерге өте дәмді жеткізіледі, бірақ басқа мекемелерден жеткізуге қарағанда едәуір қымбат, кір жуу (киім көзімен) жұмысы ерекше әсер қалдырмады. мен көйлектерімді үтіктегенді жақсы көремін... Жалпы жақсы мекеме, бірақ бұл бағалар үшін емес.
Алина Макарова
25 шілде 2024
Керемет әдемі салтанатты банкет залы. Өзен жағасындағы орташа қонақ үй әрдайым қонақтарға толы, бірақ кедергі жасамайды, тыныш. Жөндеуді қажет ететін бөлмелер бар. Қызметкерлер мейірімді,жанашыр, сыпайы.таңғы асқа арналған үлкен швед үстелі.соңғы қабатта барлық қызметтері бар жақсы сұлулық салоны бар.
Денис
1 тамыз 2024
Өте лайықты ішкі кеңістік, стандартты бөлмелер ауданы бойынша, бірақ шағымдар жоқ. Бұл қонақүйде шынымен таң қалдыратын нәрсе - мейрамхана. Керемет тағамдар, шынымен ерекше және өте дәмді салаттар. Әрине, жақсы орналасу.
Григорий Григорьев
26 шілде 2021
Өте жақсы қонақ үй. Таңғы ас швед үстелі. Бөлмелер таза ыңғайлы. Кондиционерлер бар. Бірінші қабаттағы үлкен зал. Жақсы мейрамхана, құрметті сушефу, бәрі өте дәмді. Қысқасы, бұл қаладағы ең жақсы қонақ үйлердің бірі. Кемшіліктерінен: бөлмеде шәйнек жоқ, үтік жоқ, киімді қайда жууға, содан кейін кептіруге және үтіктеуге болатыны белгісіз.
Елена Елена
12 маусым
Жақсы қонақ үй, бәрі ұнады, керісінше жағалау бар, серуендеуге болады. Бөлме таза, ыңғайлы. Таңғы ас, дәмді, жаңадан дайындалған, қызметкерлер сыпайы және жылы шырайлы.
Ирина Сергеевна
16 шілде 2024
Мен пікірлерді оқып,адамдардың бұл жақсы қонақ үй,қорқынышты бөлмелер,басқа елден жол жүру,осы қонақүйді тапқанына таң қалдым, содан кейін бізге жай ғана темекі сасық болатын нөмір берілді, кірдегі барлық сан түйін, үгіндісі бар шкаф, қабылдау бөлмесіне келді, олар өзгерді, тіпті өзгермеді, басқа нөмір берді.ол аз таза болды, біз қатты шаршадық, бәрібір, бөлмедегі су кішкентай бөтелке болды, енді телефон жоқ сияқты, бірақ нөмірлер жоқ кіммен байланысуға болады, қайтадан әкімшіге жүгіну керек пе?!тұтастай алғанда, бұл енді ешқашан болмайды және Мен ешкімге мұндай әдемі ғимаратты ұсынбаймын, бірақ оның ішінде өте қорқынышты, әсіресе аз ақшаға емес
Елена Раздобреева
6 қараша 2024
Сандар қатты "қобалжыды". Бөлмелерде темекі шегуге рұқсат етіледі, түнде шулы болуы мүмкін. Бір түннің бағасы біршама жоғары. Қонақ үйдің бірінші қабатында мейрамхана ет жейді, бағасы жоғары, әрдайым бос. Артықшылықтардың ішінде ыңғайлы орналасу және дәмді таңғы ас.
Ю
Юлия
30 қыркүйек 2023
Тамаша қонақ үй.Бірнеше рет қонақта болдық.Бөлмелерде әдемі классикалық интерьер бар.Тазалық!Қытырлақ төсек. Әр түрлі, дәмді таңғы ас.Мейрамхана асханасы, қызмет көрсету-5 жұлдыз.Ұсынамын!
0гъ Секпаева
23 сәуір 2024
Жалпы жаман емес, бірақ...бөлмедегі және дәліздегі ескірудің тұрақты иісі (кілемдер, жиһаз қаптамалары,перделер темекі мен алкогольдің иісін сіңірген сияқты). Егер мұндай терезелер жоқ болса және еліктеу болса, мысалы, тазартқыштар, ауа хош иістендіргіштерін орнатуға болады... Иесі туралы ойлану керек. Кереуеттің матрацынан екі жерде серіппелер шығып тұрды.
Марина Василенко
5 наурыз 2024
Жақсы қонақ үй, ең бастысы таңғы асқа арналған швед үстелі. Мен бәрін алар едім, бірақ асқазан аз. Мен тек бір түн тоқтадым. Душпен бір орындық бөлме. Пойыздан кейін шаю өте жақсы.
Свет Свет
3 қазан 2024
Өскеменге келіп, біз әрқашан осы қонақүйде боламыз. Кең бөлмелер, керемет таңғы ас, өзеннің жанында орналасқан. Мейірімді қызметкерлер! Мен ұсынамын
Айдын Ожыканов
Қаланың ең жақсы және қымбат қонақ үйлерінің бірі, Әдемі жағалауы бар Үлбі өзенінің жағасында орналасқан. Қонақ үй бөлмелері ыңғайлы және таза, қызметкерлер сыпайы.
Загрипа Абдиева
Мен жиі барамын. Көп нәрсе жасалды, көбінесе мейрамханаларда интерьер мен ассортиментті жаңарту . Барлығы әрқашан дәмді . Мен сұлулық салонына бірнеше рет бардым: бір рет тырнақтарымды бүлдірдім , жаңа маникюр екенін білмедім . Екіншісі бұйра жасады , Мен кеңес бермеймін, сондықтан шаш бұралды, ауырсыну сезімі әлі де бар . Шаш жуу: ешқашан бірде-бір салонда мұндай нәрсе болған емес , Каринаның мойнын айналдырғаны соншалық , ол әлі күнге дейін ауырады . Мен кеңес бермеймін
Василий Механцев
11 шілде
Сіз түнеуге болады, бірақ қонақүйде біраз уақыт жөндеу болған жоқ, бәрі ескі, бөлмедегі душ бөлмесі салқын, пойыздағы немесе ұшақтағы сан түйінге ұқсайды. Жалпы Егер басқа жерде қалатын жер болмаса ол кетеді
Максим KRG
23 тамыз 2024
Бұл қонақүйде соңғы рет 15 жыл бұрын болған, көп нәрсе өзгерген жоқ. Таңғы ас пен бөлмелер жаман емес, таза. Бөлмелерде жөндеу жұмыстарын жүргізу уақыты келді. Бірақ бәрінен бұрын ванна бөлмесіндегі пластикалық капсула ашуландырады!!! Қол жуғыш тек қолға арналған, жууға өте кішкентай. Қонақ үй жаңартуды қажет етеді!!!
Vasili
11 желтоқсан 2023
Өзіндік ерекшеліктері бар жақсы қонақ үй)) Таңғы асқа жақсы швед үстелі болса, сіз тұру кезінде бірнеше "әзілдерді" таба аласыз. Атап айтқанда: үтік, ақылы, қайнаған су және ақша үшін, бүкіл қонақ үйде қарапайым салқындатқыш болмаған кезде. Кейбір әкімшілер бізге қонақүйде тұру үшін қызмет көрсеткен бұрынғы сияқты)) Мен енді мұнда келгім келмейді
Руслан Машков
16 наурыз 2023
Қонақ үй жаман емес. Ішкі үй-жайларды (дәлізді) жөндеуді қажет етеді. Бөлмелерде жиһаз ыңғайлы, бірақ тозған. Сан қызықты безендірілген.түйін, Бір кабина толығымен. Ыңғайлы раковина емес. Өте кішкентай. Бөлмеде бәрі ұйымдастырылған тұруға және жұмыс істеуге ыңғайлы
Дмитпий Олейников
19 желтоқсан 2023
Барлығы қымбат-фотодағыдай бай: кіреберістегі ежелгі мүсіндер, пилястрлар және т.б. әдемі, патосно, өте әсерлі. Алайда, бөлмеде, атап айтқанда с / Е-де, КПС душ бөлмесі бар, олар әдетте вахталық вагондарда қолданылады, жақсы, яғни. душқа арналған елдер плиткамен қапталмаған
Шурик
23 шілде 2024
Керемет қонақ үй бірақ бөлмелер егер сіз қымбат люкс бөлмелерін алмасаңыз. Пластикалық, шын мәнінде дәретхана, кейбір жерлерде сынған, онда желдету жоқ. Розеткалардың кереуетте де, үстелде де ыңғайсыз орналасуы. Компьютерде отыруға және жұмыс істеуге орын жоқ.
Борис
7 қыркүйек 2024
Екі орындық стандартты бөлмеде тұрды, Көшеге терезе болмады, терезе болды-оның артында көше жоқ, менің тереземнің дәлізі мен басқа бөлмелерге есігі жоқ, Мен қатты таң қалдым...ақырын айтайық!!! Бөлме өте қатты, Мен кондиционермен ұйықтауға тура келді. Ванна кішкентай, мен мұндай ваннаны ешқашан көрген емеспін, бұл пластикалық кокон, шыны талшықтан жасалған және сары түске боялған. Раковина кішкентай, бұл "қоқан" орташа мөлшердегі душ. Төсек қалыпты, жақсы ұйықтады. Мен қонақ үйге таңғы сағат 4-те кірдім, тек ұйықтадым, ал таңғы сағат 08.26-да слесарь балғамен қатты дауыстап бірдеңені ұзақ және өте қарқынды түрде ұра бастады!!!! Мен шыдадым, тұрдым, кітапша таптым, әкімші нөмірін таптым, қабылдауды шақырдым, дауыста ашуланып, бұл "қоқыс"деген не екенін білуге тырыстым!? Маған Есікті жөндеп жатыр деп айт және біз қазірдің өзінде құқығымыз бар! Мен қарғыс айтып, зұлымдыққа бардым, мен бұл қорқынышты микроскопиялық ваннаға жеткілікті ұйықтамадым....мен таңғы асқа бардым, ас үйге онша риза емеспін, бірақ онымен бірге інжір де болды. Таңғы астан келіп, қайтадан ұйықтауға кетті. Және керемет, қонақ үйде балғамен бұрғылау бар!!!! Сол жерде мен бөлмеде тұруды аяқтадым. Мен оны суретке түсірмедім, пікір қалдыруды жоспарламадым. Бірақ яндекс маған бұл туралы табандылықпен айтты ))
Сергей Смоляков
8 желтоқсан 2024
Орташа деңгейдегі қонақ үй. Сапасыз кіреберіс есіктер олар арқылы дәлізден барлық шу шығады. Брондау кезінде абай болыңыз - дәлізге терезелері бар бөлмелер бар.
Он Виктор
2 желтоқсан 2019
Жақсы қонақ үй,бірақ жаңа емес. Стандартты бөлмедегі" ғарыштық " дәретхана бөлмесі аздап шатастырады. Бөлмеде шайнек жоқ және оны үтіктеуге мүмкіндік жоқ (тек кір жуу қызметтері). Жалпы, таза, бөлінген жүйе, жақсы таңғы ас, кейбір бөлмелерде балкон бар. Дәлізге қарайтын нөмірлерді алмаңыз. Бұл сұмдық. Олар ғимараттың ішінде орналасқан. Сіз түрмедегідей өмір сүресіз. Ия, және ұялы байланыс әрең алады.
У
Утесинов
21 шілде
Ол орталыққа жақын, бірақ немқұрайдылыққа дейін Өскеменнің стандарттары бойынша жүру керек, өйткені қала кішкентай. Қонақ үй жайлы, бірақ ескі. Тұрған бөлме косметикалық жөндеуді қажет етеді.
Андрей Кондрашов
18 тамыз 2024
Берел соқпағымен таулы жорықтан кейін, Мәскеуге ұшар алдында олар мұнда бір түнге тоқтады. Өте ыңғайлы тыныш орын және қол жетімді бөлмелер.
O
Olga Sayenko
13 шілде 2024
Таңғы ас жаман емес, бөлмелерді әрине жаңарту керек, бірақ таза. Ас үйден желдету мәселесі. Біз 5-қабатта тұрдық, ал сезім сіз сарымсақпен қыздырылған майдың қазанымен тұрдыңыз және ол бүкіл дәлізге иіс шығарды.
adorskiivalerii
30 шілде 2023
Сандар жаман емес. Таңғы ас өте жақсы, швед үстелі. Минус-бұл спорт бар, сіз даяшыларды күте алмайсыз. Ия, және мейрамханада онша емес. Ет мейрамханасы жаман емес, бірақ бағасы орташа деңгейден жоғары. Жалғыз отырыңыз (сырамен және тамақпен) кем дегенде 15 - 20 000. 21 жылы жазған. Қазір 23. Бөлмелер толығымен шаршады. Таңғы ас көп нашарлады. Спорт бар жабылды.
Арс
9 шілде 2024
Жақсы қонақ үй, ол өз жұлдыздарын жүзге ақтайды. Бөлмеде тәпішке, халат, тіс пастасы және щетка, сондай-ақ бір бөтелке су бар. Сіз бөлмеге тапсырыс бере аласыз, бағасы 15000-нан басталады
Арнур М.
Ескі сән-салтанаттың іздері көрінетін жақсы қонақ үй))) сонымен, жиһаз бен интерьердің көпшілігі тозған, бірақ тұтас. Жалпы, жаңарту қажет!
Светлана Марунченко
Қонақ үйде маған мейрамхана өте ұнайды және олар сонда иә !)))) Тамаша ас үй, тағамның сапасы өте жоғары ! Мен оларда кешкі асқа жиі барамын!!! Жалпы, бұл жер маған ыңғайлы !!! Медициналық орталықта және сұлулық салонында көптеген қызметтер бар !!!! Ұсынамын!!!!
Тесла Киров
16 тамыз 2022
Маған ыңғайлы орын, үлкен бөлмелер және кең таңғы ас ұнады. Сыпайы қызметкерлер. Тамаша баға-сапа қатынасы. Хрущев панельдерін жаңа аудандармен салыстыру мүмкіндігі
К Б
5 шілде 2024
Жақсы қонақ үй, таңғы ас керемет, ас үй керемет, бөлмелер жақсы, қызметкерлер "мейірімді" (сіз оны ұнатасыз). Бірақ қонақ үй баяу бұрынғы деңгейін жоғалтады (бірақ олар оны қолдауға тырысады).
Арман Ибраев
3 шілде 2024
Жақсы қонақ үй. Таңғы ас от. Бөлмелер жайлы. Орналасқан жері сүйкімді. Тек қызметкерлер аздап шатастырады. Күлімсіреу қызықтырмайды, сондықтан нормалар.
Жанель Тлеумбетова
2 шілде
Компам, жайлы, классикалық мейрамханада дәмді, ыңғайлы орын, басты ерекшелігі 6-қабаттағы бал сұлулық орталығы
Добромир Муканов
14 тамыз 2023
Қонақ үй аздап киінген. Жуынатын бөлме түсініксіз - олар оны Тальгодан немесе ұшақтан жұлып алғандай. Таңғы ас ішіңіз-жақсы деңгейде. Нөмірлерді жаңарту керек.
Malika Zhan
5 маусым
Қонақ үй таза және қызметкерлер мейірімді, бірақ пойызда жүргендей өте оғаш ванна бөлмесі 😅
Алексей Румянцев
27 қыркүйек 2023
Бір қарағанда бәрі әдемі, бірақ шайтан ұсақ-түйекте жатыр.... бөлменің периметрі бойынша, әсіресе шкафтардың артында, кілем төселмеген, үтіктеу тақтасы жоқ, бөлмеде су жоқ...
Artem Morzhak
12 сәуір 2023
Өте жайлы бөлмелер, сыпайы қызметкерлер, керемет таңғы ас. Бөлмеде әрқашан бір бөтелке су бар, бөлме жылы және таза.
Вячеслав К.
5 қараша 2019
Керемет қонақ үй. Бөлмелерде темекі шегуге рұқсат етілген жұлдыз. Швед үстелі жүйесі бойынша таңғы асқа өте бай ассортимент: салаттар, ыстық тағамдар, омлет/жұмыртқа, тұздылық, десерттер, қайнатылған кофе. Лайықты бөлмелер, бірақ "үнемді" бөлмелерде жуынатын бөлмеге су шашатын МЕГА-шағын раковиналар бар.
Ерден Конуров
4 наурыз 2023
Бөлмелер ескі. Қонақ үй шаршады. Қызметкерлер жақсы. Таңғы ас лайықты. Орналасқан жері, әрине, жақсы. Мейрамханада болған жоқ. Ең бастысы-таңғы ас және сізге қызмет ететін балалар.
Надежда Куз
Өте ыңғайлы және әдемі орналасу. Ішінде ыңғайлы, әдемі, жағымды. Мен ұсынамын
Андрей Воронов
7 наурыз 2023
Жақсы қонақ үй, жақсы бөлмелер, таңғы ас бомбасы! Мейрамханада баруға уақыт болмады, уақыт жеткіліксіз болды, бильярдта да уақыт болмады, мен ештеңе айта алмаймын. Орналасқан жері ыңғайлы.
Шарипжан Алимжанов
28 шілде
22: 00-ден кейін ас үй жұмыс істемейді, бөлмеге тамақ тапсырыс бере алмады. Құрылғыдан Кофе қорқынышты! Алкоголь арзан.
Владимир К.
5 қаңтар 2024
Супер қонақ үй бәрі ұнады, ұмытылмас екі күн өткізді, қызмет өте маңызды. Ас үй өте керемет....