Щука

Мәзір

Milana L.
20 маусым
Алматыдағы "шортан" - Мәскеуге телепорт ретінде. Мен мұны қалай істегендерін білмеймін, бірақ "Шортанға" кіргеннен кейін мен бірнеше сағат бойы Ескі Мәскеу Өміріме көшкен сияқтымын. Барлығы ұсақ-түйекке дейін: музыка, иістер, көңіл — күй, - деп еске түсірді туған жері, ішінде бұрыннан бар, бірақ шындықта сирек кездеседі. Тағамдар-нағыз гастрономиялық ностальгия. Тамақтаныңыз-және әжеңіздің үстелінде немесе отбасылық мерекеде. Жылы, Дәмді, үйде жасалған. Бұл жай ғана мейрамхана емес — бұл сізді бір кездері жақсы болған жерге қайтаратын орын. Мен Мәскеуді сағынатындарға немесе кешті ерекше атмосферада өткізгісі келетіндерге өте кеңес беремін.
Айбат Тасымов
19 шілде
Жарайды. Жақсы тыныш. Ас үй дәмді. Кейде қызмет сіз күткен жерде болмайды. Мысалы, Ташкен қызанақ пен шұжық қосылған сэндвич-тұздықсыз және ақылы парақтан. Шай мәзірде құлпынай мен қызыл қарақат қосылған шай жазылғандай тапсырыс берілді. Қызыл қарақат жапырақтары болып шықты. Жаман емес, бірақ мәзірге сәйкес келмейді. Кішкентай. Бөліктер ересек адамға арналмаған.
Miguel Gonzalez
20 маусым
Керемет және қонақжай атмосферада өзіңізді үйдегідей сезінетін өте мейірімді адамдармен бірге орыс тағамдарының ең жақсысын жеуге өте ыңғайлы фантастикалық орын. Егер сіз шынайы орыс тілінде бірдеңе көргіңіз келсе, Бұл Алматыға міндетті түрде бару керек.
Түпнұсқаны көрсету · English
K
Katerina Argent
22 маусым
Бірінші рет болды, бәрі өте дәмді болды, ІШІНДЕ жайлы, интерьер көзге жағымды, қызмет көрсету оты. Тағы да оралайық)) Татьяна жақсы көңіл-күй үшін рахмет ️ ️
Натали Ларгина
20 тамыз
Керемет мекеме, керемет атмосфера, барлығы тез әкеледі, жанашыр және жағымды қызметкерлер әрқашан және одан! Ас үй 10 + мәзір сәнді
Анастасия В.
24 шілде
Керемет мекеме) Дәмді, ақылды, жағымды және мейірімді! Керемет интерьер 💕 Алматыда болса, міндетті түрде тағы да ораламыз) Аянышты айналада тұрақ аз(
Зоя Мусаева
23 қыркүйек
Мекеме 10-нан 10 Жайлы ❤️үйдегідей, ал ата-аналар сияқты дәмді қонақта тапсырыс бергендердің бәрі дәмге риза болды 🔥 🔥 🔥 мен бәріне баруға кеңес беремін 💯 💯 💯 💯 💯 💯
Alex S.
1 қыркүйек
Вьетнамдағы кір жуу деңгейіндегі қызмет. Менеджер нахамила себепсіз, менеджер-шамамен бірдей деңгейде. Мекеменің өзі сыртқы жағынан сүйкімді, интерьері жағымды. Тамақ-5 - тен 3-ке. Мен даяшыны бөлек атап өткім келеді: Мен онымен бірге жағымсыз адамдар арасында сыра, алтын ішуге қуаныштымын. Тек ол үшін мекеме кем дегенде кейбір жұлдыздарды алады. Бірақ қонақтарды үстелінен екі метр қашықтықта "мен оған бәрін айттым" сияқты сөз тіркестерімен талқылау — бұл кәсіпқойлықтың шыңы. Иелері, қызметкерлердің дөрекілігіне назар аударыңыз және камераларды қараңыз. Менің бағалауым-2 жұлдыз, тек даяшының ізгі ниетінің арқасында. Әлем осындай адамдарды қорғасын.
Super M8
Өте жақсы жаңа орын. Қарлыған лимонады, құлпынай латте және құлпынай панакотасы...дәмді және бұралған. Мен сізге тоқтауға кеңес беремін!
Богдан Артеменко
Осы бистрода туған күнін атап өтті. Қызметкерлердің іс-шараны ұйымдастыруға, дәмді тағамдарға, жағымды атмосфераға деген өте мұқият қарым-қатынасын атап өткім келеді. 12 адам кештің қалай өткеніне риза болды. Рахмет! Баруды ұсынамыз
Юлия
7 қазан
Барлығы керемет, тағам дәмді, қызмет жақсы. Менің сүтке аллергиям бар екенін түсіндірдім, олар бұған өте мұқият болды))
Evgeny
12 қыркүйек
Азық-түлікті жеткізу үшін орауды және түсініктемелерді оқуды үйреніңіз (сорпаны қоймауды сұрады). Сорпа үнемі ағып тұрады, барлық пакеттерді құйып, сонымен бірге курьерге еден мен рюкзак құйылады. Біз сорпасы бар шортан пирогтарын қағаз ыдысқа салуды ойладық, ол суланған. Кафенің өзінде сіз өте интрузивті және тәтті қызметке байланысты болғыңыз келмейді. Бұл жай ғана шамадан тыс. Бұл жағдайда сіз ұзақ уақыт күтуіңіз керек. Мұның бәрі ұят, өйткені тағамның өзі дәмді, ол үшін бір жұлдыз қосылды.
Ю
Юлия Джамбурбаева
7 қыркүйек
Дәмді тағам! Атмосфералық, мен кеткім келмейді ! Сыпайы қызмет көрсету . Мен бірнеше рет ораламын ! Ұсынамын !
Шухрат Кадыров
6 шілде
Қалыпты бистро. Кішкене бөліктер, бірақ дәмді. Жайлы атмосфера
Togzhan Khibatova
4 қыркүйек
Өте дәмді!!! Котлеттер керемет, бәрі қажет. Интерьер сүйкімді.
Евгений Рафалович
8 тамыз
Супер орын! Тамақ барлық мақтаулардан жоғары. Бомба қызметі! Мен бәріне кеңес беремін
Ким
15 қыркүйек
Жақсы, жағымды орын. Балалар 5 + қызмет көрсетеді. Дәмді болды, рахмет спасибо
Aijan
6 тамыз
өз клиенттерінің бетіне газ жағатын дөрекі әкімшінің кесірінен 3 жұлдызды алып тастады. адамдар оларды түсірмеуді сұрады, нәтижесінде ол қандай да бір себептермен олармен ант бере бастады. содан кейін, бұл клиенттер кетіп бара жатқанда, ол отырды және жергілікті тұрғындар мекеме оларды бір жерден жалайды деп қалай күткенін қатты талқылады. АЛ БҰЛ КЛИЕНТТЕР ЖАЙ ҒАНА ОЛАРДЫ ШЕШПЕУДІ ӨТІНДІ ең бастысы, осы оқиғадан кейін камерасы бар адам келушілерді рұқсат сұрамай-ақ бейнеге түсірді мен 2 жұлдызды қалдырдым, өйткені әкімші болмаса, қалғанының бәрі тамаша болар еді: дизайн, тамақ, даяшы-бәрі керемет болды. бірақ егер мекеменің басында осындай адам болса, онда оны ештеңе түзете алмайды
Ирина Бикейкина
3 маусым
10/10, таңғы асқа, түскі және кешкі асқа баруға дайын 🤌 🏻
Владислав Пакшаев
10 қазан
Жоғарғы жағы өте жайлы және дәмді, мен оны ұсынамын
Исо Искандаров
14 қазан
керемет орын, маған өте ұнады, Мен мұнда тағы бір рет келемін
Тамерлан Ташметов
15 қазан
Бүгін мен қызымның ұсынысы бойынша Шортанға бардым. Мен ұмытылмас кеңестік атмосфера стиліндегі жайлы атмосфераны жасаушыларға үлкен алғысымды білдіргім келеді: музыка, қызмет көрсету, дәмді тағамдар. Аспаз керемет. Даяшылар өте әдемі. Соңғы уақыттағы қоңыраулар мен ысқырықтарсыз параметр. Бүгінгі таңда керемет дәм комбинациясы аналогтары жоқ. Жақсы қарапайымдылық, тыныштық, тыныштық, тазалық атмосферасына ену . Мен барлығына келуге және шын жүректен дәмді тамақтануға және демалуға кеңес беремін рахмет