2 ші этажда кассада бір әйел болды аты жөнін білмеймін өте нашар адамдарға деген уважениесі 0 . Больницаға тем более бундай адамдар керек емес. Больницаға келген адам и так без настроения келеді . 3.12.24 күні сағат 12:00-12:30 арасында сол отырды . Мен врач үшін үндемедім сервиске де адамдарға деген отношения сына да . Хакан Дулгер деген врач өте керемет білімді врач Хакан бей сиякты врачтар көбейсін 🌸
Кардиохирург Мағауин Еркебұлан Кенжебекұлы у мен оның барлық медициналық персонал командасына, жұбайыма қолқа қақпағын ауыстыру бойынша бірегей операция жасағаны және операциядан кейінгі кезеңде Мұқият, құрметпен қарағаны үшін өте ризамыз.
Сема ауруханасына денсаулық, амандық және өркендеу тілейміз.
Шевченко отбасы (анамның пікірі)
Өзімнен хирургқа алғысымды білдіргім келді, Еркебұлан Кенжебекұлы сізге және сіздің кәсіби командаңызға әкемнің өмірін сақтап қалғаны және шын жүректен денсаулығы үшін үлкен рахмет! Бір жыл өтті.., бірақ кешегідей, операция өте күрделі және күтпеген салдармен болды, бірақ бәрі сәтті өтті. Дәрігер операцияның қауіпсіз өткеніне және қалпына келтірудің жақсы жүріп жатқанына көз жеткізу үшін жиі қалады.
Барлық кәсіпқойлар мен жанашыр адамдар осы процесте байланысқа түскендердің барлығы. Палата ыңғайлы және барлық қажетті заттармен жабдықталған, жылы және ыңғайлы, барлық қажетті талдаулар тез жасалады, тамақтану қалыпты, таза. Біз бүкіл отбасын міндетті түрде ұсынамыз!
Олар әйелімен бірге USA visa - да комиссия өткізді. Лайықты бал. Мекеме. Барлығы жазу уақыты бойынша, жедел және кәсіби. Дәрігерлер супер, олар сөзбе-сөз ішке кіреді. Науқасқа өзінің туысы ретінде қарау өте мұқият, мұқият. Өз жұмысына қызығушылық пен жоғары кәсібилік сезіледі. Рахмет.
Жақсы аурухана! Операциялар керемет және жоғары кәсіби жабдықта жасалады!!! Хирургтар мен мейірбике қызметкерлері өз істерін біледі! Операция алдында барлық сынақтарды бір жерде жасауға болады!
Қаладағы ең жақсы клиника! Дәрігерлерге Сіздің жұмысыңызға құрметпен қарағаныңыз үшін рахмет, сіз қабылдауда және емдеуде болдыңыз. Барлық дәрігерлерге үлкен рахмет! ❤️🤲🏼
Әйелі рингентке келді және ол тіпті ыңғайсыз деп айтқан кезде де, оларда жоқ қабылдау үшін әйел. Мұны басқаруға болады. Кім үшін әйелді қалайды рентген басқа дәрігерге және ауруханаға бару керек.
Ең жақсы клиника, өз саласының мамандары жұмыс істейді. Сынақтар, МРТ барлығы клиникаларда жергілікті жерде жасалды. Операция заманауи жабдықта тесіліп жасалды, бұл пациентке тезірек түзетуге мүмкіндік береді және әсіресе жылдар бойы адамдарға операция жасауды жеңілдетеді.
Менде сөз жоқ!!! Ресепшен Робимге қызметкерге қатысты шаралар қабылдауды сұраймын. Алдын ала қоңырау шалып, кардиолог қабылдап жатыр ма деп сұрады, олар оны сағат 9-дан сағат 9-ға дейін тірі кезек ретінде қабылдайтынын айтты, Мен келдім, кардиолог орнында болмады, содан кейін мен қабылдауға бардым.білу үшін басқа кардиолог жей алады. Мен ант бермедім, өйткені мен инфарктпен ауырдым. Бұл өте жаман болды, менің қарапайым сұрақтарым және мені басқа дәрігерге қайта жазуды сұрағаным үшін Робим есімді жігіт менімен өте дөрекі сөйлесе бастады, тіпті айқайлады!!! Мен емханаға көмек сұрап келдім, бірақ одан да нашар жағдайда кеттім. Егер сіз теңгерімсіз болсаңыз, адамдармен байланыста болмайтын жұмыс табыңыз!
Бұл бо. Ғимарат ғимарат ретінде. Кеңселер кеңсе ретінде. МО жақында болған жоқ. Бірақ 2 жыл бұрын адамдар көп болды. Қандай да бір қарбалас, шиеленісті
Емхана ұнады. Мен тамырға қарай жүрдім. Тамаша маман. Бұл жердің жалғыз кемшілігі-автотұрақ. Көлігіңізбен жүрмеу жақсы 😂
Акмарал Аманкосова
27 желтоқсан 2024
Сема 10 жыл бұрын керемет дәрігерлер болған және бір ай бұрын жазылып алған, қазір солай. Көбісі кетті, бірақ мен физиоға керемет дәрігерлер айтамын. Төменгі арқадағы ауырсыну кезінде олардың өзі емделді
Мен Уроглогқа жазылдым Әсет Жаңабек, бұл треш, әрине, қабылдауға ультрадыбыстық зерттеумен келді, ультрадыбыстық солдан және оңнан бүйректегі тастарды көрсетті, корч ол ультрадыбысты түсінбеді, менің сөздерім мен шағымдарымды кт-ға жіберді, сонымен қатар талдаулар, сіз қалай жинайсыз, 3 күннен кейін мен оған барлық қағаздармен келемін КТ қабылдау кезінде бүйректегі сол жақтағы тасты сол жақ пилонефритті көрсетеді, ол сізге бұл туралы айтады ауырсыну мен ыңғайсыздық сізге невропатологқа жасалмауы керек, және, әрине, мен кетіп қалдым жоқ бұл шокта, ал жеңіл ұйқышылдықта, сұраққа, бірақ тас не тұрсын ол маған жауап берді оны алып тастауға болмайды, Мен өте біртүрлі болып кеттім. Сонымен қатар, 10 мың қабылдау үшін ақы төленді, бірақ емдеу өзіне жүктелмеді, менің ойымша, невропатологқа жіберуге болады деп ойлаймын, мен одан қысқа болдым, қатты ренжідім, ол қандай да бір себептермен емделмеді
Білікті мамандар, қызметтердің үлкен тізімі, ыңғайлы орналасуы, тәулік бойы байланыс орталығы, заманауи жабдықтар, амбулаториялық емдеу және стационар.
Сәлеметсіз бе, Мен барлығына осы медициналық орталықты ұсынамын өте сыпайы қызметкерлер, дәрігерлер өз ісінің мамандары, тамырлы хирург пен нейрохирург болған, Мрт-мен Кеңес бергеніңіз үшін рахмет, тіркеудегі қызға көмек үшін үлкен рахмет және МРТ медбикесі Алла раза болсыным
Ауруханаға түсті, урология. Бөлім емделушіні қалайды, бірақ жөндеу жағдайында болды. Оперблок жабдықталған, дәрігерлер және оперблоктың барлық қызметкерлері супер. Бөлімшедегі қызметкерлер өте мұқият, тәуліктің кез келген уақытында пациентке қажеттінің бәрін жасайды. Не ұнамады, тамақтану, кешкі сағат 16:00-де, яғни 20:00-де сіз жай ғана аштыққа ұшырай аласыз, егер бөліктер берілсе.
Барлығы керемет дәрігер Мұрат Решатұлы Құдайдың дәрігері.Елена Андреевна да Құдайдың дәрігері. салмақ персоналы өте жақсы мен бәріне кеңес беремін. мұнда кәсіпқойлар жұмыс істейді 👍 👍
Қорқынышты орталық, 12.20 дәрігерге 15-те жазылды .10, дәрігер нейрохирург жоқ, аяқтың проблемалары, қолдағы барлық сынақтар , бастың, омыртқаның МРТ, жалпы сынақтар , кеуде қуысының МРТ-на жіберуге болатын барлық нәрсе , Мен дәрігер емеспін, бірақ кеуде мен аяқтар ? Олар пайдасыз 15 мың лақтырып, жарты күн жұмсады . Орталық ештеңе туралы емес
Ревматолог Айдос Максимовичке рахмет айтқым келеді, өте сезімтал дәрігер дереу диагноз қояды, содан кейін сынақтар расталады, тексеру мұқият жасалады. Оған келгенге дейін екі жыл дәрігерлерге барып диагноз қоя алмады!
Демалыс күндері МРТ акциялары да бар, бұл бюджетті өте үнемдейді.
08.02.2023 жылғы іссапарда шабуыл болды-инфаркт, мен Ресей азаматымын, тұрғылықты жерінен ең жақын Sema клиникасы болды.
Осы кеште менің сәттілігім үшін кардиолог Жұлдыз Оспанова жұмыс істеді, ол сауатты диагноз қойып, менің құтқарылуым бойынша барлық шараларды қабылдады, ол жұмыс уақытының аяқталуына қарамастан жедел жәрдем келгенге дейін менімен бірге болды және менің өмірімді сақтап қалды!
Жұлдыз, Сіз нағыз дәрігерсіз!
Мен және менің отбасым сізге алғыс айтамыз!
Сіздің ата-анаңыз қателеспеді сізге қоңырау шалу-Жұлдыз!!!
Сізге кәсіби өсуді және сіз таңдаған нақты дәрігер жолында сәттілік тілеймін.
Құрметпен
09/09/2021 маған 2 Онкогинеколог-хирург операция жасады: Мұрат Ришатұлы Қайырбаев және Сәкен Мұратұлы Серіков. Мен Сема клиникасына тек хирург Қайырбаевтың арқасында келдім, оны достарымның дәрігерлері "Алтын қолдар"деп ұсынды. Операция 4 сағатқа созылған ауқымды болды. Мен қорықпадым, дәрігерге толықтай сендім. Оған, оның командасына, қызметкерлеріне көп рахмет. Тамаша клиника, жақсы жағдайлар, Мұқият қызметкерлер. Қазір мен химиотерапияны сол жерде жалғастырамын, алда № 5 және 6. Өте мұқият химиотерапевт Елена Андреевна Уколова. Менің дәрігерлерім әрқашан байланыста, кез келген уақытта жауап береді. Мен СЕМА клиникасында емделіп жатқаныма өте қуаныштымын.
Бір ай бұрын маған өт қабын алып тастау операциясы жасалды. Өтініштен кейінгі күні жасалды. Тексеру мен сынақтар өте тез жасалды және операция уақытын бірден белгіледі. Дәрігер Ардак Рашидович, тамаша хирург. Бәрі жақсы өтті. Палата екі орынды, жеңіл және ыңғайлы, душ және сан палатасында.түйін. Барлық медбикелер мен медбикелер сыпайы және кәсіби. Тамақты бағалау мүмкін болмады, өйткені ол жерде 2 күн ғана болды, бірақ бәрі өте дәмді көрінеді. Операцияға дайындалу және талдау жасау кезіндегі жеделдік өте ұнады. Ультрадыбыстық зерттеу ұзақ уақытқа созылды, бірақ ол өте егжей-тегжейлі болды. Ия, бұл арзан операция емес, бірақ бұл бағаға бәрі кіреді! Мен клиника мен хирургты ұсынамын!