Сарыарқа автоорталығы

Арслан Ходжгоров
16 тамыз 2024
Қайырлы күн, дүкен басшылығынан осы жағдайға назар аударып, онымен күресуді сұраймын. 2023 жылдың 16 сәуірінде KIA CERATO автокөлігі 2 литрлік қозғалтқышы бар Premium жиынтығында сатып алынды, бұл № 233-126668 автокөлікті сатып алу-сату шартымен куәландырылған. Көлікке ешқандай шағымдар жоқ. Заңды тараптан шағымдар бар. Бір ай бұрын мен көлікті Kia Allure-дегі сауда-саттыққа беруге тырыстым, бірақ содан кейін техпаспортта қозғалтқыштың көлемі 1,6 литр, ал іс жүзінде автомобиль 2 литр екені белгілі болды. Мән-жайларды анықтағаннан кейін, сатушы (сіз) 1,6 литр үшін көлік құралына кәдеге жарату ақысын төлегені анықталды, осылайша сатып алушыны, оның клиентін алдады. Бір ай бойы маған осы көлікті сатқан менеджер бұл мәселені шешуге тырысуда. Онда біреу маған бір мемлекеттік мекемеге, содан кейін мен жасаған басқа мекемеге бару керек деген нұсқаулар береді, бірақ олар маған сізді қызықтыратын анықтама бермейді. Шыдамдылық жарылды, мен енді ешқайда бармаймын. Мен оны анықтауды сұраймын, әйтпесе мен тиісті орындарға жүгінемін!
Александр С.
29 қараша 2024
Ниссан Патрол автомобильдің ішкі жану қозғалтқышын диагностикалау үшін келді. Олар нақты жұмыс жасады, барлығы қол жетімді және түсінікті түсіндірілді. Мастер Тимурға үлкен құрмет, Мен бәріне кеңес беремін!
S
Serafim Borodin
1 наурыз 2024
Қызмет ұнады. Шындық қымбат. Біз аурудың себебін таптық, оны үш жүзден таба алмадық. Менеджер Виталийге ерекше рахмет. Жарайсың. Бастамашыл және егжей-тегжейге Мұқият .
Бауржан
3 шілде 2024
Мен бір жыл бұрын бардым, менеджер Дмитрий кеңес бергендей ұнадым, тіпті қызметтен қыз кофе де ұсынбады
Х
Хаджи-Мурат Беков
Механизмді түсінетін мамандар жоқ
Эдуард Кун
21 тамыз 2021
Керемет салон және балалар көп жағдайда жақсы мамандар. Алты жыл бұрын автокөлік таңдау кезінде осы автосалонға тоқтады. Содан кейін мен қазір қарым-қатынасқа ризамын. Жақында мен тежегіш шлангты зақымдадым, бүкіл қаланы іздестірдім, қоймада еш жерде жоқ, барлық жерде тапсырыс бойынша және ұзақ күте тұрыңыз. Әсет осында қоңырау шалды, сервистік бөлімнің басшысы көмектесті, Павлодар филиалынан мәліметтерді жедел жеткізді. Автокөлік бөлшектерін сататын дүкендерге қарағанда арзанырақ. Орташа алғанда, қала бойынша тежегіш шлангты іздеген кезде бағасы 12-14 000 теңге болды (және бұл әлі 3-тен 6 күнге дейін күту керек). Мұнда түпнұсқаны 10 500 теңгеге сатып алдым. Олардан дәмді кофе ішу әрқашан жақсы. :)
Murat B.
11 қазан 2024
Сынақ машинасы жоқ. Салондағы машиналар жабық, ішінен қарауға мүмкіндік бермейді.
Ескендырова Аягоз
14 шілде 2021
Біз салоннан көлік сатып алдық. Қызметкерлер өте ұнады. Артемді іздеңіз - ол бәрін біледі!!! БАРЛЫҒЫ МАШИНАЛАР ТУРАЛЫ!!! өте керемет менеджер. Маған мәмілені қалай жасағаны ұнады. Жағдай-келді-таңдады-Артемді тапты-көлік сатып алды!! Егер сіз сатып алуды жоспарласаңыз да, Артемге құмар болыңыз - және сіз керемет маман қандай болуы керек екенін білесіз!!! Мен әрқашан тек жеке пікір жазамын, сондықтан әркім өз көлігін және мәміленің барлық егжей-тегжейін тамаша түсіндіре алатын менеджерін табады деп үміттенемін.
Y Zh
31 қазан 2023
Әлсіз қызметкерлер. Өздері. Басқа салондардағыдай ешкім кездеспейді. Тек ресепшеннен келген қыз ғана күлді және бұл туралы
Zhanara Axeit
22 тамыз 2024
Әрқашан уақытында және мұқият менеджерлер
tairsky
13 сәуір 2024
Мамандар өте үлкен ...отемада машиналар қызметіндегі ақша
Владимир Бетов
18 тамыз 2022
Тіпті көліктің де жуылмағаны көңіл көншітпеді, әрқашан оған кірді. Қызметте тағы бір нәрсе жасау үшін ұсыныстар. Соңында маған ақша сұрау сияқты көрінді. Мен мұны түсінемін олар істеу керек, бірақ бұл менің тәжірибемді бұзды.
Понтия Пилата
2 желтоқсан 2023
Сервистік аймақтағы және қабылдаудағы құзыреттілік деңгейі көп нәрсені қалайды.
O
Olj Alt
31 қаңтар 2022
Жалпы, жақсы автодилер. Мен мұнда клиенттің қарым-қатынасына байланысты көлік сатып алдым. To 1-де алдыңғы жастықшаларды ауыстырумен жағымсыз оқиға үшін бір жұлдызды түсіремін. Олар қандай да бір жалған контрафакт жасады. Ол сықырлап, шынымен тежемеді. Айтпақшы, әлі де қалыпты болған ескі жастықшаларды өз бетінше қоюға тура келді
Ильхом Гиясов
3 желтоқсан 2023
Қызмет көрсету супер, менеджер Жандос, және Тимур
Жаркын Амерханов
13 маусым 2021
Жарайсыңдар Супер мен ризамын. Рамиль мен Денис өте жақсы менеджерлер. Сарыарқа ұжымына рахмет ❤ ❤ ️өркендеу мен сәттілік ✊ ✊ ✊
SERGEY P.
3 шілде 2024
Керемет балалар
Кт Тк
26 маусым 2022
Сұрақпен сервис менеджеріне жүгінді. Ол мені басқа менеджерге, ал үшінші менеджерге жіберді. Ұнамады.
Ди С
8 шілде 2021
Жалпы, Ниссан маркалы автокөлік құралдарын сату мен қызмет көрсетудің стандартты пункті. TERRA MOTORS желісінің тобында жеңілдік жүйесі бар.
Азеке Онайбаев
25 маусым 2024
Барлығы әдемі
P
Pavel K.
26 сәуір 2019
Өз ісін білетін, клиентке бағдарланған тәсіл барабар персонал, қызмет көрсету бюросының басшысы Русланды, өте білікті және мұқият қызметкерді ерекше атап өткім келеді. Енді мен оларға ғана жүгінемін.
Реке Баке
17 наурыз 2024
Керемет
Александр Шполянский
12 шілде 2022
Содан кейін 2 тез, дұрыс, сыпайы түрде өтті
Дмитрий Б.
15 ақпан 2021
Ниссанның ең нашар автосалоны, алаяқтар! Мен олардан көлік сатып алуға және қызмет көрсетуге кеңес бермеймін, олар үндемейді, өтірік айтады, сіз оларды күніне бірнеше рет өтірік айта аласыз.
Saltanat Kudabayeva
9 мамыр 2024
Керемет
Magistr
10 қыркүйек 2019
Тіпті қарапайым заттар әрқашан қоймада бола бермейтін қызмет. инфинити аймағын бөлектеу туралы біртүрлі шешім. кейбір дәліздер арқылы оған жол ашыңыз.
Максим Веников
26 мамыр 2021
Сатылатын көліктердің шығынына сәйкес келеді, олар жақсырақ болуы мүмкін!
Rustem Shamambaev
16 қараша 2018
Жаңа Ниссан мен Инфинити сатылатын жақсы салон, сондай-ақ жүгіріс машинасы сіздің көлігіңізге қызмет көрсетуге әкелуі мүмкін
Евгений Таратута
27 қазан 2021
Мен қызметтерді 6 жыл бойы қолдандым
Сергей Куликов
26 мамыр 2021
Түсіруге ыңғайлы кіру, қабылдау тез жұмыс істейді
Константин Кирпиченков
28 наурыз 2020
Ол заманауи,әдемі құрылымнан өтті.
Erbol Zhetpisbaev
29 наурыз 2020
Өте сыпайы және жағымды қызметкерлер!
Alexandr V
23 қазан 2019
Қызметкерлердің клиенттерге деген тәкаппарлығы ұнамайды. Мен екі ұпай қойдым.
Анонимді пікір
30 мамыр 2019