Жайлы жер! Маған көкөніс бұқтырмасы бар форель және асшаяндары бар асқабақ пен кілегейлі сорпа ұнады! Қызметкерлер сыпайы! Тез және өте ұқыпты қызмет етіңіз! Бағалар қол жетімді! Танымал орын. Үстелді алдын ала брондаңыз. Біз мұнда жиі келіп, жақсы дәстүрді жалғастырамыз! Ұсынамын!
Самурайдағы ең дәмді суши.Біз үйге жиі тапсырыс береміз.Біз бәріміз суши әуесқойларымыз.Біз көбінесе үйде өзіміз жасаймыз.Бірақ тіпті үй Самурайдағыдай дәмді емес.Адал еңбегі үшін ұжымға рахмет.
Арзан және дәмді жеуге болатын тамаша орын. Сіздің көз алдыңызда сіздің тапсырысыңызды кәсіби кептіргіш дайындайтын ашық ас үй. Мен соя соусы бар жиынтыққа тапсырыс бердім, маған өте ұнады, оның бағасы үшін бұл жай ғана жеді. Мен бәріне кеңес беремін.
Салқын мейрамхана. Қол жетімді бағалар, үлкен бөліктер. Ішінде әдемі. Летка керемет, жақсы күтімді көгал. Қызмет қарапайым. Алдын ала брондау жақсы, кешке үстелсіз қалу мүмкіндігі бар
Білмеймін, мұнда әрқашан көптеген адамдар бар пицца құрғақ кішкентай өте нашар қызмет көрсету әрқашан орын жоқ даяшылар әрқашан бос емес тапсырысыңызды күтіңіз тұру. Бұл жерде 2 рет жол жүрді..
Қызмет ақсап, сусындар мен мәзірлер ұзақ күтті тамақтан гөрі. Сіз жеткізілімге тапсырыс бергенде, жүйке әйел жауап береді, дөрекі және мазалайды. Суши әдеттегідей әдемі))
Арзан, жеуге жарамды, жайлы.
Қызметкерлер сыпайы. Маған сорпалар, коктейльдер мен лимонадтар ұнады. Сашими өте жұқа балық емес, орамдардағыдай. Балаларға пицца ұнайды, Мен үшін бұл үштік.
Кеше олар жиынтыққа, пісірілген сушиге тапсырыс берді. Егер сіз үнемдеуді шешсеңіз, онда бағаны төмендетіңіз. 16.12.2024 сізден пісірілген суши алды. Кеше суши мөлшері екі есе аз болды.
Жақсы мекеме. Біз мұнда сирек отырамыз, бірақ бірнеше жыл бойы суши мен пиццаға жиі тапсырыс береміз. Баға сапасына сәйкес келеді. Әрине, уақыт өте келе барлық адамдар сияқты, мәзір оларды бағалайды, бірақ олар мұны біркелкі және ауыртпалықсыз жасайды.
Бағасы үшін жақсы тамақ
Пицца ~ 1700-2300 (30 см)
Орамдардың үлкен таңдауы ~ 1500-2100 (Филадельфия -2000)
Қызметкерлер жағымды (компанияға келді(10 адам) бізге бір үстелде орын жетіспеді, қызметкерлер бұл мәселені шешуге көмектесті)
Бірнеше рет болды, күту уақыты залда 20-дан 35 минутқа дейін өзгереді.
Жағымды атмосфера ,6 адамға арналған үлкен дивандар да, 4 және 2 адамға арналған үстелдер де бар
Орын жақсы егер сіз келіп тамақ ішуіңіз керек болса
Күріш үлкейеді, орамдар нашарлайды және нашарлайды. Қазірдің өзінде бағаны көтеріңіз. Біз олардың қазіргі Клиентті ұстап тұру үшін көп жылдар бойы өзгермегенін білеміз. Бірақ сапалы орамдар мен жақсы қызмет үшін жаңалары келеді. Ал тұрақтылар сізбен бірге болады.
Құрметті қала қонақтары.
100% Мен сізге осы мекемені ұсына аламын.
Барлығы дәмді.
Питица-бұл өте дәмді Боба мәзірде кез келген, суши бұл жай ғана қабық. Бағалар қалыпты.
Ұжымға және Аспаздарға үлкен рахмет сізге сәттілік тілеймін.
Жеткізу мылқау. Біз үш сағат жүрдік, содан кейін жете алмадық. Ешкім қоңырау шалмаса да, олар қоңырау шалды дейді. Қорқынышты қызмет болды. Бұрын жақсы болды
Керемет орын мен үнемі сушиге тапсырыс беруге келемін! Самурай суши желісінде сушидің ең дәмді және үлкен бөліктері барлық жерде болды бірақ самурайдың өзі бар! Әрқашан жауапты қызметкерлер! Сізге Рахмет! Сізге өсу мен ілгерілеу тілеймін!
Автотұрақ мәселесі, көбінесе Бос орындар болмайды, бірақ мұның бәрі орамалар мен сушидің дәмімен қабаттасады, біз отбасымызбен бірге келгенді ұнатамыз, өкінішке орай, бүгінде орын жеткіліксіз. Біз тағы бір рет келеміз
Мен бүкіл мәзірге жауап бермеймін, бірақ олардың рөлдері қорқынышты. Мен мейрамханаға барып, жеткізілімге тапсырыс бердім, бірақ мен әрқашан күріш кірпішін немесе нори жапырақтарын алдым
Біз сушиге тек осында тапсырыс береміз. Олар басқа жерлерде қанша тырыспады, бәрі бірдей емес... Пицца біздің ойымызша нашарлады, ал суши, орамдар әрқашан ең дәмді және жаңа!
Жаман емес. Автотұрақ Достық Самурайына қарағанда жақсы шығар, бірақ әлі де орын табу қиын. Біздің стандартты жиынтығымызды алды: Филадельфия, пісірілген суши. Дәмді, бірақ дәмді болады. Ал алып кетуге Тапсырыс уәде етілгеннен ұзағырақ күтілді. Жалпы, жақсы, бірақ өсетін жер бар.
Барлығы керемет, атмосфера жақсы., Бірақ мәселе дәретханада, келушілердің саны аз (кем дегенде қолды жуу). Сіз тапсырысты ұзақ күтесіз, сондықтан бәрі дәмді және керемет.
Керемет орын. Дәмді тағам. Керемет бағалар. Есімде, мен тіпті орамдарды алғым келді) Мен қазір осы жерден тапсырыс беремін) жақын жерде тұрақ жоқ. Интерьер жағымды.
Мен осы мекемеден жеткізуді бірнеше рет қолданамын, менің қызыма көптеген позициялар өте ұнады, мені тиісті баға белгісі қуантады. Жеткізу бір рет сәтсіздікке ұшыраған жоқ, Мен оны ұсынамын
Мен жиі барамын, кейде үйге тапсырыс беремін. Керемет орамдар, бағалар қолайлы емес. Бұл жер тыныш, көп пафоссыз. Олар орамдарды алғысы келді, келді, жеді, сонымен бірге өздерімен бірге алып кетті, өйткені сіз тойып жатырсыз. Шайлар жемісті, бірақ сиропсыз. Жалғыз нәрсе-картамен төлемеу.
Анонимді пікір
22 шілде 2023
Әр жұма сайын міндетті түрде барамыз. Барлығы әдеттегідей өте дәмді, жағымды қызмет, жағымды атмосфера