Рояль Violet

22 тамыз 2025
Онша ұнамады
Светлана Амренова
26 қыркүйек 2024
Маған бәрі ұнады, біз кабинада болдық, біз кәсіпқой емеспіз, бірақ әуесқойлар, біз бәрімізге дыбыспен сәйкес келдік. Ас үй 10/10. Барлығы дәмді болды медальондар, суши және салаттар. Тек 1/10 сүт қосылған шай үшін. Енді қандай да бір себептермен жақсы сүт шайын табу қиын. Бағалар орташа. Инстадағы белгі үшін кабинаны жалға алу сағатының бағасы 180 тг. Әндер тізімі кең ,біз қалағанның бәрін таптық. Қызмет жылдам, даяшыны шақыру түймесі бар.
Екатерина Измерова
5 қазан 2024
Тамаша орын, сапалы жабдық, дәмді ас үй, жағымды бағалар. Бұл караоке кездейсоқ таңдалды және жағымды таң қалды, міндетті түрде оралыңыз. Қызмет көрсету сапасын ерекше атап өткім келді, даяшы әсем - ең жақсы! Мен мәзірге, алкогольге, тағамдарға тез қызмет етуге бағыттадым, жалпы біз даяшыны әлі Мұқият кездестірмедік!
Сара Калилаева
5 қараша 2025
Біз әрқашан осында барамыз көңіл көтеру үшін. Мейірімді қызметкерлер, дәмді тағамдар, жайлы атмосфера және сіз барлық әндер мен таза дыбыстарды таба аласыз. Бұл караоке өте ұнайды
Арина Нольфина
20 шілде 2025
Біз компаниямен караокеге бардық-кеш 100% сәтті өтті! Әр талғамға сай әндердің үлкен таңдауы, дыбысы таза, микрофондары жақсы. Қызметкерлерге ерекше рахмет - өте мұқият және күлімсіреу. Тамақ пен сусындар да қуанды. Олар ән айтты, биледі, күлді-олар керемет көңіл-күймен кетті. Нағыз демалыс орны!
Мадина Акылбекова
9 ақпан 2025
Керемет караоке бірі. Көптеген стендтер бар, дәретханасы бар стендтер бар (бұл өте ыңғайлы), мәзір тікелей бай емес, бірақ сіз тағамдар мен сорпаларды, орамдарды таба аласыз. Алкоголь сергітпейді. Аппаратура жақсы. Интерьер Кореядағы көшелер сияқты қызықты👍
D-overman
10 қыркүйек 2024
Біз мұнда үлкен компанияда отырдық, бәрі жақсы өтті, ыңғайлы кабиналар, жаман ас үй емес. Жақсы демалу үшін қажетті жағдайлар бар. Караоке жабдықтары жақсы.
Мусалим Сиперов
16 қыркүйек 2025
Караоке онда Мен жиі ән айтамын, қызметкерлер сыпайы, даяшылар кейде ұзақ уақыт қызмет етеді, бірақ бәріне ұнайды)
Алена Солина
20 наурыз 2024
Тағамдар мен сусындарға қызмет көрсетудің жақсы бағасы, дәмді тағам, мейірімді, сыпайы және жанашыр қызметкерлер, жақсы акустика, ғимаратта тәртіп пен таза, кондиционерлер автоматты түрде жұмыс істейді, бөлмелер жақсы желдетіледі, маған өте ұнады, ♥ ♥ ️
Марина Шумская
17 наурыз 2025
Достарыңызбен,отбасыңызбен демалуға тамаша орын.Кең, әртүрлі орындар көп.Әдемі интерьер.Барғаннан кейін олар жақсы көңіл-күйде қалды
Наталья Н.
11 қараша 2024
Жалпы, мекеме ұнады . Стендтер жақсы , стендтің бағасы да қуантты , Instagram-дағы белгіні ескере отырып. Алайда, нюанстар бар . Туған күнінде 15 пайыз жеңілдік бар екендігі туралы олар прямнан сұрағанда, мен басқаларды осылай атап өтемін, жеңілдік не болады ? Олар жеңілдік берді . Даяшыға қызмет көрсету онша емес. Олар шайнекке қайнаған су әкелуді сұрады-сондықтан оларда бір сағат ыстық су болмады . Білмеймін, мүмкін шайға тапсырыс беру керек еді, содан кейін су пайда болады , Сонымен су жоқ ️ ️ Біз онда бір адамға шамамен 10 мың , тіпті одан да көп қалдырдық . Менің ойымша, су әкелуге болатын еді . Кейбір десерт немесе туған күніне арналған нәрсе де қарастырылмаған . Мен бір реттік стақан сұрадым - жоқ .... Содан кейін мен жалпы залдағы барға бардым-бір реттік көзілдірік бар - олар сол жерде берді ! Ол үшін үлкен барменге рахмет, өйткені маған қажет болды . Өте көмектесті .
У
Ульяна Дроздова
15 желтоқсан 2025
Керемет караоке, мен жиі барамын Барлығы жоғары деңгейде ❤️❤️ Сізге өркендеу және сәттілік 💋 Қызметкерлерге тез және таза қызмет көрсетіледі 💋
Татьяна
10 наурыз 2025
Музыканың ойнату тізімі ұнады, бірақ кейбір әндер әуеннің түпнұсқасымен сәйкес келмейтін сәттер болды, бірақ тамақ күткендей болмады, құны ғарыш, 2 сағаттан астам күтті ет жиынтығы, ет өте қатал болып шықты.
Гульбостан Маменгаева
14 сәуір 2025
Тек туыстарымыз сияқты, біз өз үйіміз сияқты компаниямен барамыз) бағалар қолайлы, ас үй дәмді, кабиналар таза, акустика қалыпты, қызметкерлер сыпайы )
Вика
25 наурыз 2024
Мұнда Наурыз мерекесін отбасыларымен бірге атап өтті. Тамаша уақыт өткіздік! Кабинасы үлкен, кең. Қызмет ұнады. Ас үй дәмді. Жалғыз минус, олар кабинада ешқандай ақшаға темекі шегуге рұқсат бермеді! Мен сыртқа шығуға тура келді, ештеңе жоқ, бірақ олар желдетілді! Қонақжайлылық үшін көп рахмет!
Викуля👑
23 тамыз 2024
Жақсы мекеме бәрі жақсы музыка дыбыс жай ғарыш бірақ минус ыстық бір кондиционер жеңе алмайды Ал мега пісте дәмді емес дымқыл
Руслан У.
13 қазан 2025
Менің сүйікті караоке, баға мен сапа арақатынасында, BL * dushnik тарапынан тәбет бар, бірақ оның қандай да бір түрі бар, кабиналар әрдайым бос емес, аппаратура мен дыбыс бар. Ал жалпы залда әрқашан орын бар, ал билеуге арналған кеңістік үлкен.
Адий Кенжегарин
30 қараша 2024
Сынып жабдықтары мен бағалары. Қытырлақ баклажан, квесадилла және гарнир салатына батыл тапсырыс беріңіз. Мен үшін караоке орнатыңыз және ән айтыңыз. Ішіңіз. Өйткені сіз бұған лайықсыз😅
Александра
3 маусым 2024
Қызықты орын, стильді, стендтер оқшауланған, бірақ жалпы зал да бар. Кемшіліктердің ішінен-өз музыкасы тынышталған кезде-көрші кабиналар, 10 адамнан тұратын залға микрофон естіледі.
Евгения Панченко
18 желтоқсан 2024
Өте көңілді!Акция және супер құны жеңілдікпен, жағымды таң қалдырды!!!!Мен Алматыда болған кезде міндетті түрде осында боламын.Айтпақшы, ас үй супер нақтыланды аспаз дәл сол сияқты, бірақ ол кейде дәмді болды!Төмен тағзым !!!!
Aidi Margosha
14 мамыр 2024
Корея көшесі стиліндегі өте атмосфералық орын ұнады, дәмді тағамдар, акустика жақсы, жағымды жеңілдіктер мен акциялар, бір минус пицца жоқ,бірақ менің ойымша, бәрі жақсы.
алина 😉
17 желтоқсан 2024
өте арзан бірақ тамақ суық-шошқа банкінде және жақсы караоке ақша болмаған кезде мен студенттерге ақшасы жоқ адамдарға кеңес беремін әсіресе жақсы караоке)
75188 Попов
15 тамыз 2024
Өнімнің бағасы ұқсас өнімдермен бірдей бәсекелестерге қарағанда едәуір жоғары болды, кейбір желілерде өнімнің сапасы да өзгерді.
Антон Яковлевич
11 ақпан 2024
+ Жайлы орын, әдемі зал және стендтер. Сыпайы қызметкерлер. Музыкалық бөлім де жақсы. - Қымбат алкоголь. Және бәрі. Қорытынды: Мекеме сөзсіз назар аударуға тұрарлық. Олар түн ортасына дейін 4-5 сағат ән айтуды жоспарлады, бірақ олар жабылып кетті.
Aisulu B
8 қазан 2025
Музыка жарайды, орын караоке-жарайды, қызметкерлер ас үй, интерьер әдемі, орын әрқашан бар
Марина Овчарова
20 сәуір 2025
Караоке өте керемет егер сізде мереке мысалы бакалавр немесе туған күн болса онда олар бір бөтелке шарап береді сондықтан жеке кабиналар бәрі керемет
Ляззат Имашева
28 желтоқсан 2025
Барлығы ұнады! Параметр, ас үй, қызметкерлер, барлығы бес плюс!
Сая Абдирова
21 қараша 2024
Керемет орын. Керемет акустика. Супер қызмет. Дәмді және көңілді. Ең бастысы қымбат емес.
Алефтина Копылова
18 наурыз 2024
Бағасы мен сапасы сәйкес келеді! Жақсы Бюджеттік караоке, сыпайы және жылдам қызмет
Нина С.
12 қыркүйек 2023
Жақсы дыбыс керемет қызметкерлер дәмді коктейльдер мен жақсы бағалар! Суретке түсуді ұнататындар үшін көптеген керемет орындар бар. Ән айтуға бәрі төзімді өйткені әкімші хабарламаларға тез жауап береді)
Шамиль Наджаф-Заде
13 желтоқсан 2023
Жақсы орын. Көптеген стендтер бар. Ешкім кедергі жасамайды. Дыбыс жақсы, сіз жоғары демаласыз. Тағам дәмді, стейктер мүлдем жоқ. Бірақ алкашка өте қымбат. Бірден зарядталған келіңіз 🤣
Лес Пол Гибсон
24 желтоқсан 2023
Караоке жаңа сияқты, бірақ AST mini жүйесі (немесе олардың негізгі үй нұсқасы қалай аталады). Әндер аз, қатты қызмет еткенде (егер сіз шын жүректен ән айтсаңыз/жаңғақ) жүйе шамадан тыс жүктемеден құлыпталып, дыбыс жыртылады. Қысқасы, шаршатады...
Рустам Искаков
Өте атмосфералық мекеме, бағалар қолайлы, музыка керемет, мен міндетті түрде келемін!!!
Мадина
20 наурыз 2025
Керемет караоке жүйесі, көптеген әндер, жақсы қызмет
2bbot
18 тамыз 2025
Қорқынышты, ежелгі караоке, шу оқшаулау жоқ, нашар қызмет
Margarita Erdoğan
26 мамыр 2024
Барлығы керемет . Тағам өте дәмді ( әсіресе орамдар) Мен көптен бері мұндай дәмді жеген жоқпын . Қызмет өте жоғары деңгейде . Бағалар барабар 10 доллардан 10 доллар
Виталий Мурашкин
15 қазан 2023
Бұрынғы DWP орнында үлкен Караоке, жақсы, ас үй 5 - тен 4-ке дейін Қызмет көрсету жылдам, кабиналар 5-тен 5-ке жақсы
Сергей Ковалёв
29 қазан 2023
Жақсы караоке. Әйелі ұнады. Туған күндерге жеңілдіктер. Қол жетімді бағалар. Бірақ сыраның әлсіз ассортименті. Және төмен төбелер
соня б
25 қазан 2025
Жақсы жабдық, мәзірде сәл әлсіз)
Аня Коврик
27 шілде 2023
Шынында да жақсы мекеме, қызметкердің айтуынша, жақында караоке ашылды, ол таза және жайлы болды. Мұндай орын үшін баға белгісі жақсы, әндер көп болды, бұл жағымды болды, өйткені бұл барлық жерде бола бермейді. Қызметкерлер жақсы және жылдам жұмыс істейді, ұзақ күтудің қажеті жоқ
Виктория
20 шілде 2024
Караоке ең жаман емес бірақ сусындар мен тағамдарға тікелей аспанға көтерілген бағалар жалпы залда өте тұншықтырылды ал жарықтандыру көзге көк түсті ал музыканың дыбысы тіпті жоғары деңгейде болса да идеалды жабдық қайда түспеді
Санжар Б.
15 сәуір 2024
Барлығы керемет, дәмді. Жабдық нормалар сияқты. Мен әдеттен тыс интерьерге баруды ұсынар едім
Данияр Курманбаев
29 шілде 2024
Жақсы акустика, тамақ та жақсы. Ең бастысы атмосфера жоғарғы🤩
Сафура Брекеева
10 қараша 2024
Супер, өте бай мәзір
Ирина Сафонова
2 мамыр 2025
Жақсы ән айт, чектерді қадағалау керек.
Айнур Тажинова
1 маусым 2024
Барлығы дәмді, әдемі, бірақ сусындар қымбат!!! Сонымен түрлі түсті
Ольга Пак
26 ақпан 2025
Барлығы керемет. Тек ас үймен жұмыс істеу керек. Ал шығыс бізге ұнады
S
Svetlana Melnik
28 қазан 2024
Жақсы дыбыс, керемет қызмет 🤝
Арай Бауыржанова
6 қараша 2023
Бізге өте ұнады,туған күнін атап өтті большое️көп рахмет, жаңа және әндер мен кабиналар, корей әндері бар, біз әлі келеміз 👍 🏻
Ернур Булегенов
11 сәуір 2024
Әдемі интерьер, жақсы дыбыс, жағымды атмосфера!