Ром

Тауарлар мен қызметтер
Жаңалықтар

Акан Кусагалов
19 қазан 2023
Скрл есімде, ол әрдайым жұмыс істейді және мұнда мамандар жұмыс істейді Мен сізге компьютермен бірдеңе қажет болған кезде бәрін айтамын ,егер олар мәселені шеше алмаса, олар бәрін бірнеше рет жасауға болатын жерде ашық кеңес береді, мен олардың ұсынысы бойынша ноутбук пен компьютерді жөндеуге арналған компоненттерді ауыстырдым
Максим А
17 қараша 2023
Біздің қаладағы компьютерлік техникамен жұмыс істейтін алғашқы фирмалардың бірі. Мен осы уақытқа дейін қажет болған жағдайда жүгінемін, тіпті ұжым да өзгермеген сияқты, олар әрқашан көмектеседі, айтады
Алма Сергазинова
17 қараша 2023
Бұл компанияға алғаш рет хабарласыңыз , керемет қызмет! Костя есімді Менеджер бәрін анық және анық түсіндіреді қызыма ноутбукті жөндеді ! Көп рахмет!
Samir Kasumov
28 желтоқсан 2021
IT саласындағы қаланың ең жақсы фирмаларының бірі. Мен бірнеше рет көмек сұрадым, әрдайым барабар кеңес алдым және әрине көмек алдым. Әсіресе Константин есімді маманды атап өткім келеді. Қысқа, атқарушы, жауапты.
N
Nikita Stukushin
17 қараша 2023
Менің міндеттеріме компьютерді таңдауда уақтылы және сапалы көмек көрсеткені үшін балаларға алғыс айтамын. Бағасы=Сапасы
Арчи Е.
4 желтоқсан 2023
Қазақстан бойынша IT саласындағы үздік жеткізуші фирмалардың бірі. Менеджерлер өтініштерді уақтылы, сапалы түрде пысықтайды, әрқашан көмектеседі және айтады.
Мария Вайгант
1 желтоқсан 2023
Сізге Сәттілік!!! Мен бірнеше рет хабарласып, қызметкерлердің ашықтығы мен ізгі ниетіне таң қалдым! Жарайсыңдар!
Светлана Зинченко
17 қараша 2023
Жақсы қызмет, тамаша мамандар. Сапалы және жылдам қызмет көрсету.
Александр Понятовский
Керемет дүкен!!! Өте жақсы қызметкерлер.
Артур Шайкенов
15 маусым 2025
Бір рет болды, содан кейін олар қалыпты қызмет ете алмады!
Гульмира Абулханова
18 сәуір 2022
Тамаша қызмет Стас есімді менеджермен жұмыс істеді