Rixos Almaty қонақ үйі

Салтанат Ташенова
10 қазан 2023
Риксос СПА га барамын ,1 айдай болды.Тренермен жүзуді үйреніп жүрмін.Тренеріміз өте білікті маман,Юрий Михайлович👍👍👍СПА ның персоналдарына үлкен рахмет,барлық нарсеге тусіністікпен қарайды🥰🥰🥰
Алибек Улжагалиев
17 сәуір 2024
Керемет, сөз жоқ.
Профессор Ди
Керемет қонақ үй 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ уровня деңгейі мұнда бәрі жоғары деңгейде - қызмет өте жақсы, барлық қызметкерлер өте мейірімді және мейірімді 1️ 1-қабаттағы фойедегі мейрамхана әртүрлі тағамдардың көптігімен қуантады🥗, көптеген гүлдер мен пальмалар сама қонақ үйдің өзі бағаналары бар ежелгі ғибадатханаға ұқсайды және барельтефами-өте шынайы және сүйкімді 🥰 әдемі хамам және бассейні бар сауна бассей ️обязательно️мен міндетті түрде келемін және барлық достарыма кеңес беремін 👏 🏻 🤝 🏻
Ольга Тре
өте әдемі қонақ үй! керемет лобби, көптеген жасыл желектер . барлық жерде жайлы дивандар бар . кездесулер / келіссөздер жүргізу өте ыңғайлы. таңертеңгі сағат 7-де керемет Spa орталығы хамам мен жылы бассейнге дайын. дәмді таңғы ас .керемет бөлме, жуынатын бөлмеде қалыпты жарықтандыру - қыздар түсінеді))) дәмді таңғы ас және жалпы ас үй.
мария я.
2024 жылдың күзінде ол осы қонақүйде іссапар аясында ұзақ уақыт болды. Жалпы алғанда, бұл қалыпты жағдай сияқты, бірақ түсініксіз болып қалған бірқатар нюанстар бар (бұл аймақ үшін өте жақсы және оған назар аударудың қажеті жоқ, немесе қонақүйді бақыламайтын менеджмент пен басқарудағы мәселе). Артықшылықтары: бөлмелердің орналасуы мен көрінісі. Қалыпты таңғы ас. Кемшіліктері: мен бұл туралы жазғым келмейді, бірақ бұл қажет, өйткені бұл көмектеседі деген үміт бар. Тазалау - әр уақытта рулетка. Сүлгілер және олардың саны әрқашан тосын сый. Олар жай ғана айтылмайды (жақсы, денеге де, басына да бір үлкен сүлгіні қалай қалдыруға болады?). Сонымен қатар, сіз жеткізуді сұраған кезде-қайтадан рулетка. Керісінше, Сіздің өтінішіңіз естілмейді және келесі тазалауды күтіңіз және сүлгілердің толық жиынтығын салсаңыз да, салмасаңыз да, рулетка ойнаңыз. Қызметкерлер-50/50. Біреу тікелей супер кәсіпқой және тырысады, біреу жай естімейді (әсіресе егер сіз қыз болсаңыз және ер адамға жүгінсеңіз). Байыпты ма? Бұл желілік халықаралық қонақүйде. Ал, шынымен ойын. Біз мужчин әріптестері арқылы кейде бәрін дәл шешу және жою үшін қонақүй қызметкерлерімен сөйлесуге тура келді. Жалпы, бұл қонақүйде тұрғаннан кейін өте оғаш сезім қалды. Содан кейін ол бірнеше күн бойы санат бойынша сәл төмен қонақ үйге көшті, бірақ қызмет әлдеқайда салқын болды (және сүлгілер, халаттардың екі түрі, шай мен кофе үшін қалыпты шыныаяқтар, Rixsos сияқты қағаз шыныаяқтар емес). Жалпы, шаршаған қонақ үйдің астында-жуынатын бөлмеде олар тазаланбаған сияқты, айналардағы кір. Олар тазарған болып шықты-бұл жай ғана бляшка (және иә, ұлғайтылған бет айналары барлық дерлік бөлмелерде жұмыс істемейді)
Nosirjon Rakhimov
Лакшери қонақ үйі, бәрі керемет және керемет. Мейрамханалардағы тағамдар дәмді және әртүрлі. Мен бір нәрсені ренжіттім. Мұндай үлкен ғимаратта намаз оқуға орын жоқ еді, дегенмен Алматыда мұсылмандар саны жеткілікті, ал мұсылман елдерінен қонақтар көп.
Диана Стафий
15 желтоқсан 2024
Жоғары деңгейлі қонақ үй, бәрінен бұрын атауына байланысты. Мейрамхана мен тағам әртүрлілікке байланысты өте жақсы деңгейде және өте дәмді. Жақын жерде каштаны бар өте жайлы алаң бар, сіз серуендей аласыз. Қызметкерлер мен техникалық қызмет көрсету, жалпы алғанда, 4.
наталья т
Rixos кез-келген елдің кез-келген қаласында керемет. Керемет қызметкерлер, жанашыр және мұқият. Келушілер санына қарамастан таза спа, ал таңғы ас-бұл жай ғана махаббат. Ал терезеден тауларға қарау Алматыға алғашқы секундтардан бастап ғашық болады
147137 Шопабаева Алма
Қаланың ең жақсы қонақ үйлерінің бірі, Алматының ескі орталығында. Қала қонақтары мен тұрғындары үшін сауда нүктелері, қоғамдық іс-шаралар, конференциялар, мейрамхана өткізуге ыңғайлы залдар бар. Жақын жерде демалуға арналған әдемі алаң бар.
Николай Мешков
Қатты, үлкен қонақ үй. бөлмелер мен қонақ үйдің өзі шаршаған, бірақ сонымен бірге жылы, жайлы, барлық қажеттіліктермен көрінеді. фойеде ыңғайлы отыруға болады. Мен хамам, 2 типті сауна және үлкен бассейні бар жақсы СПА аймағын атап өтемін. қиын күннен кейін сіз жоғары деңгеймен демалуға болады
Валерия Сафонова
22 қараша 2024
Бөлмелер көрген түрлер, жақсы жағдайда, бірақ бәрі тозған. Күн сайын 5 тазалау. Таңғы ас бар, таңдау үлкен, бірақ тағамның сапасы жоғары емес Кофе жақсы емес делік. Вестибюльдегі бар мен мейрамхана-сорпаға тапсырыс берді, 35 минут алып жүрді, нәтижесінде олар суық , сэндвич клубын салқын, тоңазытқыштан - қайта жасады. Қонақ үй жаман емес, бірақ көп жұмыс істеу керек.
Сытник Александра
2024 жылғы 13 желтоқсанда "Rixos Almaty" - де тұрдық. Қонақ үй барлық мақтаулардан жоғары. Бөлме қоры, қызметкерлер, таңғы ас. Қонақ үйдің ішіндегі жайлы аллея, онда біз әріптестерімізбен кешкі ас іштік. Барлығы керемет) Ұсынамызуем
Дима Дима
11 қараша 2024
RIXOS Almaty Accorhotel желісіне кіреді. Қонақ үйдің орналасқан жері-супер орталықта жақын қаладағы барлық қызықты орындар. Мейрамхана; таңғы ас барлық нормалар бірақ 5 * үшін емес. Тағам жаңа өнімдерден жасалған. Қызметкерлер мейірімді. Алайда, персоналды басқару деңгейін жақсартқым келеді.
Максим Р.
20 қараша 2024
Өте жағымды қонақ үй... 10 жыл бұрын, шамасы,... болды, бірақ бүгін оны жаңартатын кез келді. Өте атмосфералық жабық "аула", қоршаған орта, жағымды қызметкерлер, бірақ 5 жұлдызға сәйкес келмейді, бірақ олар тырысады, бірақ көп емес;) Чилиде қонақтар болуы керек, бірақ қызметкерлер жоқ! Мен қатты 4 қоямын, бірақ одан да көп - кешіріңіз!.. А, төсек жақсы - матрац пен зығыр мата! Бұл 5!
Alexander Lakshin
31 желтоқсан 2024
Өте жақсы қонақ үй, тамаша жабдықталған спа кешені, үш тілде сөйлейтін мейірімді қызметкерлер - ағылшын, қазақ, орыс. Әдемі интерьер
Наталья К.
Бөлме таза, күн сайын тазалау. Демалу үшін де, жұмыс үшін де бәрі бар. Ұлттық дәмі бар дәмді таңғы ас. Қара перделер үшін ерекше алғыс)
дарига тапанова
Сыпайы қызметкерлер. Люкс қызметі. Өте жағымды атмосфера ыңғайлы орналасу. Дәмді дайындалады. Мен бұл қонақүйді жақсы көремін. Мен 10-нан 10 -лю қоямын.
Владимир Филатов
Қызмет борышы бойынша Қытай делегацияларын осында орналастырамыз, іс-шаралар-тұсаукесерлер өткіземіз Алматы стандарттары бойынша баға мен сервистің тамаша үйлесімі. Жақын жерде 24/7 дүкені мен Қалалық мұражай бар
Айдана Алимканова
Бізде осы қонақүйде лоббиде іскерлік кездесу болды. Мен қызметті бөлек атап өткім келеді, даяшылар өте сезімтал және мұқият. Сонымен қатар кофе мен десерттер өте дәмді 👍
Дмитрий М.
17 қазан 2024
Керемет. Өте дәмді таңғы ас, жақсы жаттығу залы, Мұқият қызметкерлер. Ыңғайлы орналасуы-көптеген көрікті жерлерге 15 минут. Жалғыз теріс-қымбат мейрамхана.
ОЛЕГ Ю
23 қыркүйек 2024
Жақсы орналасқан. Автотұрақ бар, бұл маңызды емес. Қызметкерлер сыпайы. Ішінде сіз жеуге болады. Лобби бар онда сіз шай немесе кофе ішіп, іше аласыз. Бағалар орташа деңгейден жоғары және қызмет биіктікте. Бір сөзбен айтқанда, Мен бәріне кеңес беремін!!!
sasha s
Риксос темекі шегуші. Мүлдем жиіркенішті қонақ үй және қызмет. Мұның бәрі бізге берілген сертификаттың шынайы екенін дәлелдеуге тура келді. Сертификат нөмірін брондау үшін бірнеше қоңыраулар мен ұзақ хат алмасулар болды. Мерейтойға арналған жартылай люкс алынып тасталды: кілемде үлкен дымқыл жуылған дақ болды, ол үнемі басылды — бұл жағымсыз болды, тіпті таңертең ол кеуіп кетпеді және кофе сияқты қалды. Қабылдау кезінде бізге сүлгі қою немесе тәпішке кию ұсынылды:))) Біз кешкі сағат 6-да қоныстандық, өйткені біз бөлмені ұзақ уақыт тазаладық, кілемдегі дақтарды тазаладық, мақтау және кешірім ретінде бөлмеге бірдеңе әкелуге уәде бердік — ешқашан әкелмедік. Неге уәде бересіз? Бөлмедегі ыдыс-аяқ бір реттік!! шайнек бляшкамен лас, төсек-орын жыртылған, жиһаздың бәрі құлаған, үстелдегі дақтар, кілемдегі дақтар. Нөмір құны 162000 теңге!!! Маған тек таңғы ас ұнады. Қалғаны ұят! Барлық басқа пікірлерді кім жазады? Мен, шынымды айтсам, түсінбеймін. Қызметкерлер барлық шаршаған, наразы, мәңгілікке бірдеңе сұрап, сұрауға тура келеді. Бұл 5 жұлдыз емес, максимум-3
Сергей Савич
2 шілде 2024
Бұл көптеген жылдар бойы Қазақстандағы сүйікті қонақүйлердің бірі. Керемет спа сізге демалуға және демалуға мүмкіндік береді. Керемет таңғы ас. Мұқият қызметкерлер. Үлкен залда сіз әрқашан серіктестеріңізбен бір шыны кофе ішуге болады. Бөлмелерде жайлы демалу үшін қажет нәрсенің бәрі бар.
Дмитрий Рябов
16 қараша 2024
Керемет қонақ үй және керемет қызмет, таңғы ас өте ұнады, жұмыртқаны Бенедикт голланд соусымен дайындауды сұраңыз, олар керемет жасайды
Н К
25 маусым 2024
Керемет қонақ үй, үлкен жайлы бөлмелер, мейрамханадағы тамақ барлық қонақүйлер сияқты дәмді, бірақ скучно, бәрі өте таза, кір, Сүлгілер. Бір нәрсе ұнамайды-баға. Алматыда осындай деңгейдегі қонақ үйді 1,5 -2 есе арзан табуға болады. Тіпті жеңілдікпен люкс нөмірі за 300 үшін бұл қымбат KMK.
H
Hadi To
Бөлмелер шаршады. Жөндеуді және жаңартуды қажет етеді. Әйтпесе, бәрі жақсы, атриумдағы ас үй керемет. Тұру бағасы тұру сапасы мен жайлылығына сәйкес келмейді
Bиктop Caтышeв
Өте лайықты қонақ үй. Атриум, әрине, үлкен, әуе және әдемі. Норма нөмірлері. Бағалар, әрине, 5 жұлдыз сияқты, бұл қисынды. Менің ойымша, барда бір стақан сыра 800 рубльге шықты.
Татьяна Беликова
Керемет қонақ үй..... Тек бөлмеде, үстелдің астында өткен тұрғындардың кәмпиттерінен жасалған кәмпиттер табылды, сарайларда ескі дақтар бар, әйтпесе бәрі жақсы. Мұндай қонақ үй үшін және бір бөлменің бағасы үшін, менің ойымша, мұндай бөлме күйі қолайлы емес. Ал қалғаны керемет! Сәнді қонақ үй
Юрий
28 қазан 2024
Залдың әшекейлері, мерекелер мен конференцияларға арналған залдар, мейрамхана керемет. Бірақ бөлмелер сәл шаршады: жиһаз, Сантехника ағып кетеді, бір жерде бірдеңе ілулі))) жақсы, ал үштікке қызмет көрсету: мен 4 рет темірмен тақтаны сұрадым, барлығы 4 рет өтінішті сыпайы қабылдады, бірақ ештеңе істемеді. 3 өтініштен кейін нөмірде темір пайда болды. Бірақ 3 күндік тақта ешқашан жүзеге аспады.
Анатолий
Алматыдағы ең жақсы қонақ үйлердің бірі. Қаланың байырғы тұрғындарын әлі күнге дейін шатастыратын жалғыз нюанс ол ескі Пионер сарайының орнында салынған. Егер бұрын балалар осы аумақта допты басқарса,қазір бұл жоғары дәрежелі адамдар. Rixos Almaty халықаралық кездесулерінің барлық түрлері жиі өтеді
Elena S.
3 шілде 2023
Мен бір ай қонақ үйде тұрдым, сондықтан айтарым бар. Лобби сәнді: көптеген әдемі және жайлы демалыс / келіссөздер алаңдары; тірі өсімдіктер өте қуанышты; жалпы алғанда, ол қымбат және әсерлі. Нөмірлер: алдымен шулы көшеге қарайтын қорқынышты түтін бөлмесіне (және темекі шекпейтін бөлмелер орналасқан қабатта) орналастырылды (бастапқыда ол маған скверге қарайтын нөмір беруімді өтінді); және сол қабаттағы түтін нөмірлеріне қатысты басқа қонақтардың шағымдарын бірнеше рет естідім. Сұраудан кейін нөмір өзгертілді, бірақ 2023 жылы 5* қонақүйде мұндай жағдайға күтпеген жерден тап болды. Бөлмеде жайлы төсек бар; көрініс керемет; Жиһаз және жөндеу жастықшалар; Тоңазытқыш әрең жұмыс істейді; шкафтағы жәшіктер, егер сіз оны ұстауды ұмытып кетсеңіз, олар өте қатты соғылады; душ кабинасында қоныстанған кезде құлаған бүйір болды, сондықтан душ ағып кетті (тазалаушылар мұны байқамады, тек рецептке жүгінгеннен кейін ғана бүйір желімделген, бірақ бұл көп көмектеспеді). Сапасыз еритін кофе мен құрғақ сүт қандай да бір түрде 5*сәйкес келмейді. Көп шағымсыз тазалау сапасы. Таңғы ас: жалпы алғанда, өте жақсы, бірақ өте баяу даяшылар таң қалдырды, олар жиналмаған және сақталмаған үстелдерді өте төмен жүктеме кезінде елемейді. Бірде Мен өзіме жетіспейтін құрылғыларды әкелуге тура келді, өйткені даяшылар жиі келмеді. Көбінесе шіріген тәтті шие, нашар жуылған жемістер, Швед үстелінде аяқталған өнімдер баяу толтырылды. Спа: бәрі керемет (әдемі және адам көп емес, мейірімді қызметкерлер), ыстық ваннаның жоқтығы өкінішті. Қосымша түсініктемелер: қолшатыр тұрғындарға тек 10к теңге депозитке беріледі (және 10 минутты рәсімдеуге жұмсалады) - сізде тұратындардың барлық деректері бар екенін ескере отырып, қандай да бір ұсақ-түйек. Қонақ үй барлық Accor all бағдарламасына толық кіре алмайды (бұл 1.5 ай бұрын, қазір - барлығы кіреді, дегенмен Accor Rixos сайтында Алматы бұрыннан тізімде болған). Бонустарды жинақтаудың кейбір балама схемаларын ұсына алмады. Басқа қонақүйлер бағдарламада болатын желі қонақ үйі үшін таңқаларлық, бірақ бұл қандай да бір себептермен жоқ. Жалпы, әсер қайшылықты. Тұрудың өзі ұнады, қонақүйдің орналасқан жері керемет, өте әдемі лобби, бірақ менің ойымша, мұндай сыныптағы желілік қонақүйде жоғарыда аталған мектептер болмауы керек. Сондықтан бұл ақша мен күту үшін-тек 3 ұпай.
Оксана Капорцева
Конференцияда болды Кең, бАГАтА жолы Нөмір туралы ештеңе айта алмаймын Тамақ төрттен тұрады, сондықтан 4 жұлдыз Қызметкерлер брендті ұстауға тырысады, бәрі бірдей жетістікке жете бермейді(
Екатерина Бельмач
20 қараша 2024
Қонақ үй жақсы жерде, жалпы топтар мен тамақтану жақсы деңгейде. Бірақ бөлмелер өте шаршаған және көрген түрлер, сынған сантехника бар, кейбір жерлерде кілем бұзылған, тазалау қызметіне ешқандай шағымдар жоқ
Александр Мартынюк
8 қазан 2024
Керемет қонақ үй! Бір кездері Әли болған. 2024 жылдың қазан айындағы сапар мүлдем көңілсіз болды. Нөмір жойылған жоқ. Тек қоңырау шалғаннан кейін. Өлтірілген нөмір. Өте ескі және бәрі жөндеуді сұрайды. Бөлмедегі Температура реттелмейді. Кіру кезінде карта қабылдағышы жұмыс істемейді. Жуынатын бөлмеде жуынатын бөлме жуылмаған. Мен оны алып тастауды өтіндім-олар келмеді. Мейрамхана / таңғы ас: Тек ұят. Ештеңе жоқ. Таңдау өте аз, таңғы 9-дағы барлық үстелдер лас болды, олардың 20 пайызы бос емес%… Қызметкерлер жоқ. Кофе машинасы бір жұмыс істейді, екіншісі тазалауды қажет етеді. Менеджмент өз жұмысын жасамайтыны анық. Қонақ үйді ешкім басқармайды. Егер бұл Бес жұлдыз болса, онда қонақүйлерде деңгей төмен бе?!
Али Маратов
4 маусым 2024
Барлығы керемет, жағымды қызметкерлер, әдемі көрініс, ыңғайлы орналасу, дәмді тағамдар. Бір минус болды. Шамасы, мен сәтсіз нөмірге тап болдым, онда душтағы дренаж дұрыс жұмыс істемейді және бөлмеге кірген кезде тұрақты судың жағымсыз иісі болды.
Алексей Горюнов
22 қыркүйек 2024
Кең қызметтері бар тамаша қонақ үй, бұл лобби бар, мейрамхана бар атриумға тұрарлық . Керемет, шығыс, мол, дәмді, ыңғайлы, әдемі!
Игорь Марясев
Өте ерекше ғимарат. Перғауындар дәуірі ретінде стильдендірілген заманауи. Барлығы өте әдемі және бай.
Павел
Интерьерді, орналасуды өзгертіңіз. Өте жақсы таңғы ас. Бірақ орташа деңгейдегі нөмір. Жақсы сияқты, бірақ жетпейді
П
Поля Додо
17 ақпан 2024
Рахмет! керемет қызмет, өте сыпайы қызметкерлер. Сізге рахмет Құрметті Динара " Бар(Мейрамхана) даяшысы қызмет көрсеткеніңіз үшін рахмет. керемет атмосфера үшін рахмет, барлығына Rixsos Almaty қонақ үйін ұсынамын 🙏🙏🙏💙💛❤️💙💛❤️💙🇰🇿🇰🇿🇰🇿 Ең жақсы!!!
Элина
5 қыркүйек 2024
Мен басшыға және оның қызына тапсырыс бердім, олар да жас жұбайлар. Олар үшін бөлменің жоғарғы қабаттарда болуы өте маңызды болды, Мен тіпті қонақүйге қоңырау шалып, осы сәтті нақтыладым + брондау кезінде түсініктеме бердім Нәтижесінде олар 1 қабатқа орналастырылды және, әрине, шағымдар маған келеді. Мен қайта қоңырау шалдым, бәрін білдім, үнемі басқа адамға аудардым, Мен қайтадан попугая ретінде айттым Нәтижесінде олар ертең оларды басқа бөлмеге көшіруге тырысамыз деп уәде берді. Егер бұл орын алса, мен шолуды өзгертемін, бірақ әзірге бұл сәт назардан тыс қалмасын Бір таңқаларлығы, бастапқыда маған мұндай жоспардың барлық Риксос нөмірлері жоғарғы қабаттарда екенін айтты Саябақтың көрінісі, нәтижесінде Жол…
Милана
10-нан 10-ға қызмет көрсету, қонақ үйдің өзі тікелей ескі және бөлмелері де бар, бірақ қазір жөндеу жұмыстары жүріп жатқан сияқты. Таңғы ас керемет, тағам дәмді
Alina O.
24 наурыз 2024
Бұл өте жақсы және эстетикалық жағымды қонақ үй. Маған интерьер дизайны, жайлы бөлмелер, үлкен таңдауы бар таңғы ас және мейрамхана мәзірі ұнайды. Спа кешені жағымды! Мен үшін бұл қаладағы ең жақсы қонақ үй.
Асель Омаровп
Әдемі интерьер дизайны, жағымды музыка, мейірімді қызметкерлер. Мен бұл қонақүйді жақсы көремін❤️❤️❤️
E
Erjigit K.
Қазақстанның ең үздік қонақ үйлерінің бірі! Әкімші Асхат немесе Асқар өз жұмысын зергер ретінде білетіні есімде жоқ! Құжаттамамен тез айналысуға көмектесті!
Анастасия Курбанова
22 тамыз 2024
Бөлмелер шаршаған, жиһаз ескі және тозған. Жалпы, әрине, сізге бөлмелерді жөндеу қажет, ол 5-ке тартылмайды. Бірақ жақсы спа, сіз кешке керемет демалуға болады. Айтпақшы, қызметкерлер де сыпайылық пен мейірімділікпен жарқырамайды️️. 2023 жылдың қазан айында болды
Наталья Яшина
15 қараша 2024
Жақсы қонақ үй, жақсы таңғы ас, бірақ сәл ғана пошарпан. Ол жөндеуді қажет етеді. Олардың барда шайы керемет!
Anastasiia Ravkina
14 шілде 2024
Менің ойымша, барлық шолулар сатып алынды. Қонақ үй өте шаршаған және қалпына келтіруді, жаңа жиһазды және жаңа персоналды таңдауды қажет етеді немесе оны үйрету керек. Риксостан бір атау. Бұл 90-да болған сияқты. Қызмет өте ұзақ. Біз бәріне жүгіруіміз керек. Баға мен сапа сөзден мүлдем сәйкес келмейді. Қонақ үйде көптеген эскорттар болғандықтан, Егер сіз қыз болсаңыз және түнде лоббиде болсаңыз, қазақтар сізді де түсіруге тырысатынына дайын болыңыз. Немесе одан да жақсысы, егер сіз таңғы бесте бір жерден оралсаңыз, онда хамскиден карточканы нөмірден алуды сұрайды, сізді келесі эскорт әйелімен шатастырады. Өз тұрғындарын есте сақтамау өте таңқаларлық, күзеттің негізгі міндеті, айтпақшы, бір таңертең жақсы күн тіледі, ол ештеңе жауап бермеді және біртүрлі қарады. Қысқасы, қызметкерлерді оқыту сіз үшін жылайды. Қазір спа туралы. Жалпы, жарайды, бірақ бәрі де шаршады, мен оны еш жерде көрмедім. Массаж, спа орындалды жарайды, дегенмен жоғары деңгейде емес, 5 жұлдызды қонақ күтілуде. Бірақ мен Түрік бу бөлмесінде процедураны жасаған кезде, тазалаушы жақын жерде едендерді жуды. Түсініктеме жоқ. Ал сұлулық салонында олар шашты брашингке кептіріп жатқанда, мен барлық шашты жұлып аламын деп ойладым, басқа жеңіл бұйралар күтілді, деп мойындады кейін шебер ол білмейді. Неліктен шашты бүлдіруді бастау керек. Бет массажы туралы-жағымды әйел. Қысқасы, мен ештеңеге оралмаймын, бұл үшін әлі де қосымша ақы төлеу керек. Айтпақшы! Ұйқы туралы, қорқынышты төсек-орын. Мен ұсынбаймын!!!
Т.а.с.
23 қыркүйек 2024
Ну мәлімделген премиумға нөмір қорына және кейбіреулеріне,былайша айтқанда, "қызметтерге"байланысты тартпайды. Мысалы,тоңазытқышты пайдаланудан жабайы бас тарту, өйткені онда минибар және оны уақытша босатудан бас тартады. 100 мың теңге депозит төлеңіз және басқаша емес. Бұл еш жерде және ешқашан кездескен емес. Ашық тесіктері бар тозған перделер. Сантехника жұмыс істейді, бірақ содан кейін қақпағы жоқ,содан кейін жазу оқылмайды. Ауыстыру-бір тиын сұрағының бағасы. Бөлмелер мен дәліздердегі кілем ұзақ уақыт бойы құрғақ тазалауды көрмеді. Бөлмелерде сіз тазалауды сұрамайсыз, егер олар жасаса, онда бөртпе. Шыны сөрелердегі шаң.қоса берілген фотосуреттерді қараңыз. Бөлмеде тек 2 сүлгі,ванна бөлмесі және біреуі бар. Бөлмелердегі Жарық күңгірт. Косметикалық жиынтықтар қалағаныңызша толтырылады және әрдайым емес, мысалы, тіс щеткасын пастамен қосыңыз. Бірақ, артықшылықтар да бар-қабылдау мен мейрамханада өте сыпайы қызметкерлер. Дәмді таңғы ас швед үстелі және тағамның үлкен таңдауы. Барлығы жаңа және таңдамалы. Қорытындылай келе, егер сіз жеке тоқтасаңыз, тым жоғары баға. Әр түрлі компаниялардың көптеген корпоративті клиенттері бар, сондықтан да баға өте жоғары.
Асхат Джаканов
Өте жоғары бағаланған! Ашкөздіктен бәрін сығуға тырысады! Қонақ үй қонақтары барлық лобби аймақтарын бөгде ұйымдарға тапсырады-ыңғайлы емес!!!! Үлкен ақшаға базар қонақ үйі! Бірнеше рет болды - енді тілек жоқ
Александра Колесникова
20 ақпан 2024
Жақсы спа, кең бөлмелер, панорамалық көрініс. Жазда өзекті Француз терезелері. Қыста бөлме сәл салқын болды, бірақ кондиционер тез қызады. Спа лайықты, сұлулық салоны бар, бұл ыңғайлы.