Rıdjı

виктория хачатрян
9 ақпан 2024
Керемет шебер-Джулия! Ең күрделі шашқа кәсіби көзқарас. Шеберлік және клиентке бағдарлану! Жылы шырайлы орта және үміттерді толық түсінесіз!
K
Karina K.
9 желтоқсан 2022
Өз ісінің мамандары! Мен бояу мен шаш қиюға бардым, мен өте риза болдым ! Мен бәріне кеңес беремін, егер сіз өз шеберіңізді әлі таппаған болсаңыз! Егер сіз оны тапсаңыз да, мұнда шеберлер сіздің кәсібилігіңізбен алмастыратынына көз жеткізіңіз 😍
Карлыгаш Каналина
10 наурыз 2020
Гүлжихан Хайруллқызы мені 13 жыл бойы жалғасып келе жатқан безеу проблемаларынан біржола құтқарды. Бұрын қолданылған барлық емдеу уақытша ғана әсер етті. Айтпақшы, безеу асқазанның және басқа органдардың жұмысына, тістерді тазартуға және т. б. байланысты тамақтанумен және басқа факторлармен байланысты емес. осы 13 жыл ішінде Мен бәрін өзіме "емдедім" және ештеңе көмектеспеді (мен қажетсіздерге көп ақша жұмсадым. Асқазан мені қатты мазаламады, дәрігерлер қорқып кетті, олар сізде хеликобактерия бар және сізге емделу керек, ато жараға айналуы мүмкін)). Жалпы, бұған тап болған адам түсінеді )) P / s: емдеу курсы аяқталғаннан бері Гүлжихан Хайрулловнада 3 жылдан астам уақыт өтті, Мен әлі безеу туралы алаңдамаймын.
R
Raziya A.
4 қазан 2025
Кәсіби шеберлер ашулы жұмыс істейді
Дильмурат Хамраев
27 қыркүйек 2021
Онда нағыз мамандар жұмыс істейді. Сапа күткеннен асып түседі
Еагения Василиаду
27 шілде 2025
Керемет шеберлері бар тамаша орын ,мен сізге өте кеңес беремін!!!!
Алмагуль Утепкалиева
16 шілде 2025