Qazaq republic

26 сәуір 2024
Сапалы
Евгений Решетов
15 қыркүйек 2023
Салқын дүкен, сіз бәрін өлшей аласыз, сезе аласыз және ұстай аласыз. Кейде адамдар көп, бірақ бұл сабаққа қатысудың белгісі. Жүйе сәл шатастырады бір нәрсені өлшеді, кассада олар сізге жаңасын әкелді. Өлшемдерді тексеріңіз (мен шатастырдым, келесі күні олар өзгерді). Қоймада не жоқ - келесі күні немесе күн сайын әкелінеді. Бағалар лайықты, сапасы ұнайды. Мен кеңес беремін
Cats Сальникова
3 шілде
Киімнің кең таңдауы бар тамаша дүкен! Заттардың сапасы мен стильдердің әртүрлілігі қуантады. Қызметкерлер сыпайы және мұқият, дұрыс өлшем мен стильді таңдауға көмектесті. Мен бұл дүкенді достарыма ұсынамын. Рахмет!
Феруза
3 қыркүйек 2023
Мен алып кетуге тапсырыс бердім, өтінім нөмірін алып кеттім. Алып кету проблемалары жоқ. Өтінімді рәсімдеуде сұрақтарға жауап беруді ұзақ күтуге байланысты проблемалар бар. Олар шаблонмен жауап береді, ал Watsapp чаты тек дизайнға конфигурацияланған, мен модельдің/түстің бар-жоғын нақтылай алмадым, Тапсырыс жасадым, болмаған жағдайда олар қоймада жоқ деп жауап берді, ал қалғандары ресімделді. Сіз әр SMS-ті 20-30 минут аралығында күтесіз. Тапсырысты 2 сағат ішінде рәсімдедім. Заттардың сапасы жақсы. Уақыт өте келе, бірнеше жуудан кейін қалай болатынын көрейік. Айтпақшы, қоймадан заттар қосымша зип пакеттерге салынған, бұл сыйлық үшін жақсы. Дүкендерде олар оралмайды, тек қағаз пакетке оралады. Онлайн сатып алу қызметін жақсартуды тілеймін. Көбірек сату және қанағаттанған клиенттер 👍 🏼 🇰 🇿
ksenia boeva
Жақсы ассортименті бар тамаша дүкен Мен футболкалар мен курткаларға көбірек қызықты басып шығаруды қалаймын Сапасы өте жақсы Қызметкерлер жауапты
Мария Морозова
20 наурыз 2024
Стильді интерьер, таза шоу, бәрі ұқыпты орналастырылған, дүкенде болу жақсы. Сатып алу кезінде қоймадан жаңа заттар шығарылады. Тиісті бағамен сапалы стильді киім
Inna
16 шілде 2024
Керемет дүкен, кең бөлмелер, мейірімді кеңесшілер. Салқын киім таңдау-тұжырымдама бойынша барлық модельдер унисекс. Өте ыңғайлы материалдар, көптеген ыңғайлы өлшемдер
Alishka
8 қыркүйек 2024
Бұл менің сүйікті киім брендім. Тұжырымдама, дизайн, өте керемет! Сапасы жоғары деңгейде. Бірақ мен Ресейде тұратындықтан, көбінесе онлайн тапсырыс беріп, достарымнан менің мекен-жайыма тапсырыс беруді сұрауым керек. Шетелге, ең болмағанда пошта арқылы жеткізуді сұраймын. Сүйікті брендке деген сүйіспеншілікпен❤️
Max Politov
3 желтоқсан 2024
Өте стильді және керемет дүкен! Матаның сапасы-бұл 100% мақтадан тұратын көптеген заттар. Мен стильді шұлықтар мен футболканы еске алдым!
Константин Ким
18 желтоқсан 2024
Жақсы дүкен. Киім таңдау жаман емес. Сапасы да жақсы. Ол ұзақ уақыт бойы киіледі. Қызметкерлер сыпайы. Қазақстан бойынша үлкен желі. Бағалар орташадан жоғары
Aselek M.S.
9 қыркүйек 2022
Сапасы жағынан жақсы киім. Көбінесе үлкен. Мерзімді түрде жеңілдіктер бар, олар Instagram-да ақпаратты жариялайды. Жігіттер мейірімді. Сондай-ақ, ватсап арқылы онлайн тапсырыс беруге болады. Жеткізу анық.
АЙЫМЖАН ЖАМБЫЛ
20 шілде
ол жерде әрқашан таза және әрқашан мінсіз қызметкерлер жақсы жұмыс істейді және әр мереке сайын жеңілдіктер оны өте керемет және жайлы етеді
Андрей О.
24 ақпан 2023
Мен мұнда сүйікті, қайғылы аюы бар жасыл жемпір сатып алдым) заттардың сапасы керемет! Бағасы, көбінесе дүкендерден аз, киім тігу өте жақсы) мен мұнда куртка, жемпір, әйелі рюкзак алдым) әпкеге футболка сыйлады, бәрі риза)
Валерий Шатов
7 желтоқсан 2023
Біз бұл дүкенге әйелімізбен жиі барамыз. Ыңғайлы жерде орналасқан, ыңғайлы тұрақ бар. Жақсы тауар өз ісін білетін сыпайы сатушылар
Z
Zhibek Dikombayeva
9 қаңтар 2023
Біз Сыйлық үшін капюшон сатып алдық, әпкем риза болды өлшемі, дизайны, сапасы өте жақсы . Менің ойымша, бұл дүкенде бірінші сатып алу емес, өйткені бәрі ұнады. Бастап өнім сапасы қызмет көрсетуге дейін барлығы супер . Сізге көбірек клиенттер өркендейді ))
Vadim
25 қараша 2023
Жақсы бренд, сатушылар бәріне көмектеседі. Интерьер жақсы. Таңдау лайықты, бірақ кейде Мен қалаған нәрсені таба алмаймын Сізге даму тілеймін!
Artush S
2 дейгейлі кітапқұмар
25 желтоқсан 2024
Салқын дүкен, көптеген заттар, жақсы сапа Көптеген әртүрлі басып шығарулар мен түстер.
Z
zhassurbek Kanalov
7 сәуір 2024
Қолайлы бағамен сапалы заттар Жасөспірімдерге арналған Стилистика Сыпайы қызметкерлер Жайлы орын
Ербол
5 шілде
Жақсы дүкен, керемет сапалы заттар сатады!Отандық өндірушілерді қолдағым келеді!
Вячеслав
1 қаңтар 2024
Жастардың сүйікті брендтерінің бірі жасөспірімді бүкіл ел бойынша осы дүкенге алып келді. Стильді сапалы заттар, оған тұрарлық! Мен ұсынамын.
Наталья Кириллова
16 қазан 2024
Жақсы сапа, костюм сатып алудың мүмкіндігі жоқ, тек үстіңгі жағы ғана емес
Даниил Капцан
12 қараша 2022
Стильді және өте сапалы заттар. Шығармашылық кеңістік. Онда керемет жігіттер жұмыс істейді. Мен өзіме капюшон сатып алдым, кружка мен рюкзак туралы ойлаймын.
Гегам Галстян
26 шілде
Қызықты ассортимент, бірақ бағасы өте жоғары.
Ayan Kalybay
9 маусым 2024
Мен сол жерден капюшон сатып алдым оның сапасы жақсы.Мен олардан барлық сапалы қалпақ сатып алдым.Бірақ ол жерде заттар қымбат, бірақ сапалы.
Alibek B.
3 желтоқсан 2024
Жоғары сапалы өнімдер🔥 барлығы жоғары деңгейде временем уақытпен қатар отандық өндіруші 🇰 🇿
Станислав Караваев
2 дейгейлі кітапқұмар
6 тамыз 2023
Мен өзіме керемет сөмке сатып алдым, тіпті басқа дүкендерден табуға болады. Бірақ шорт болмағаны таңқаларлық. Мұндай ыстықта шорт жоқ, өте оғаш
Саида Смагулова
7 маусым
Жақсы дүкен, бірақ бағасы өте жоғары
Бексултан Анарбекулы
14 желтоқсан 2024
Керемет бірақ кеңесшілер клиенттерді байқамайды, телефондарында отырады, бірақ түсінуге болады өйткені ол кезде жарық болмады Содан кейін мен 2а сияқты Дорба сөмкесін сатып алғым келді Бірақ ол болмады: (
Ержан Дастанов
19 желтоқсан 2024
Кеңесшілер сыпайы, дүкенде бәрі жаңа жылдық мерекеге арналған.
Снежа Кузнецова
22 желтоқсан 2024
Сапасы супер, қызметкерлер де жақсы, дизайны 10/10
Ася
21 қаңтар 2024
Тұжырымдама, сапа және дизайн тікелей ❤️ бірақ техникалық қызмет көрсету бойынша. Қызметкерлер неғұрлым жауапты, мұқият қажет. Өзін "кедей туыс"сезінді
Айнур Ерланкызы
4 қазан 2021
Қазақстандық бренд 💥 сапасы супер, әсіресе джинсы. Мен сондай-ақ футболкалар, қалпақ, капюшон сатып алдым, олардың барлық өнімдері қысқа. Егер сіз Алсаңыз, өкінбейсіз.
Жанар Бакеева
4 ақпан 2024
Кішкентай квадрат дүкен, өнім атауларының тым үлкен ассортименті емес, дегенмен белгі әсерлі - күту/шындық.
Дария Минеева
6 қазан 2024
Сәнді сәнді жастар, бағасы орташа, жылы курткалар жоқ.
Alexander Dokukin
21 ақпан 2024
Жақсы бағамен тамаша заманауи киім! Жергілікті брендті дамытудың жақсы мысалы! Өте әдемі дүкен!
Aidar Ibragim
15 сәуір 2024
Ұлттық бренд, сапалы өнім. Маған ұнады. Арзан емес, мүмкін баға / сапа қатынасы.
Ryskanym
15 маусым
Мен дүкенге бармадым, онлайн тапсырыс бердім, сапалы заттар
АБАЙСКИЙ Нуртазин
12 желтоқсан 2024
КЕРЕМЕТ ДҮКЕН. ОТАНДЫҚ БРЕНДТЕРДІҢ БІРІ. ІШІНДЕ БӘРІ ЖАҚСЫ ОРНАЛАСҚАН. ҚЫЗМЕТКЕРЛЕР БӘРІН КӨРСЕТІП, АЙТЫП БЕРЕДІ. ОҒАН МІНДЕТТІ ТҮРДЕ БАРУ КЕРЕК. Мен ұсынамын
Макe Janzakov
25 қыркүйек 2023
Киім өте қымбат, дегенмен "Qazaq Republik" бренді жергілікті өндіруші болуы керек және бағалар, кем дегенде, оқушылар мен студенттер үшін қолайлы
Дмитрий
5 қаңтар 2024
Жас және өршіл киім бренді. Бозғылт масмаркеттің фонында стильді және сәнді көрінеді. Сол жан дүниеңізді жалғастырыңыз және жаңа дизайнерлерді жасауға шабыттандырыңыз.
Тимофей
7 қазан 2023
Apple Қазақстан, бағалар жоғары сапалы болады, таңдау аз
Рустам Рустам
19 қазан 2023
Жақсы дүкен киім сапасы қалыпты қызметкерлер жақсы
Алия Кублашова
21 желтоқсан 2023
Дүкен керемет, әрқашан қажет нәрсе бар, қыздар әрқашан көмектеседі және тауарлар табады!!!
Зульфия Оскар
1 қараша 2024
Үлкен таңдау.трермонал деңгейінде
Инкогнито 4439
6 тамыз 2024
Жоғары сапалы тоқылған тоқыма бұйымдары бар тамаша дүкен.