Qasıetti Qazan sobory

Noxian Democracy
20 мамыр 2024
Бұл жер өте керемет: собор әдемі, әдемі, қамқоршылары мен жұмысшылары жақсы көреді, бай тарихы бар және тіпті үнсіз ойлаудан ерекше эмоциялар әкеледі. Үңгір ғибадатханасына бару керек.
Анастасия Славинская
17 мамыр 2024
Өте әдемі ғибадатхана! Жақсы күтілген аумақ, ертегі кейіпкерлері бар алаң. Шрифт, жексенбілік мектеп. Төменгі ғибадатхана атмосферамен таң қалдырды.
Анна Ганц
30 наурыз 2024
Мейірімді адамдар қызмет ететін шағын жайлы собор, собордың астында қасиетті жәдігерлері бар үңгір ғибадатханасы бар. Бізге барған кезде қоңырау соғылған қоңырау мұнарасына көтерілуге рұқсат етілді, бұл ұмытылмас сезім, рахмет ️ ️
Sivar
8 қараша 2025
Православиелік адамдар үшін міндетті түрде бару керек. Собордың астында үңгір ғибадатханасы бар. Күшті энергиясы бар орын
Геннадий Колесников
19 шілде 2025
Тыныш, намаздалған жер. Қаламыздағы ең көне ғибадатханалардың бірі. Автотұрақтар бар.
Татьяна Головаха
27 шілде 2024
Қасиетті орын, Иемізді сақта! Діни қызметкер әке Джордж ақиқатында Әулие, сіз онымен кез-келген тақырыпта сөйлесе аласыз, әрқашан қолдайды, көмектеседі және кеңес береді
Кухня от alya Vinner
25 қазан 2023
Үңгір мен қасиетті жәдігерлері бар әдемі ғибадатхана. Әкесі Сергиус өте жанашыр әке, әрқашан кеңес пен жылы сөзбен көмектеседі!
Ирина Трегубенкова
3 желтоқсан 2023
Әдемі собор, олар осы ғибадатханаға сүйіспеншілікпен қарайды, керемет энергиясы бар өте жарқын жер. Үңгір ғибадатханасы таң қалдырады.
Наталья Алдыбаева
5 қаңтар 2024
Балалық шақтың сүйікті ғибадатханасы жақында жөнделді, үңгір ғибадатханасы ашылды, Үлкен крест қойылды, қасиетті часовня салынды. Аббат әкесі Сергиус өте дана және ақкөңіл. Әкелер Александр мен Джордж ғибадатханада қызмет етеді, әкесі Константин, оларға көмек пен жомарттық үшін рахмет. Ғибадатхана аумағында халықтар достығына арналған саябақ салынды .
Анна Фед
3 сәуір 2025
Әрине, жер асты ғибадатханасы-мұны міндетті түрде көру керек. Люк Эриксонның да сайтта пайда болуының жеке тарихы бар. Сонымен, қымбаттылар, барыңыз, қараңыз және сұраңыз. Өте қызықты.
Александр Пчельников
2 наурыз 2025
Өте қызықты шіркеу. Балалар үшін жаңа жылдық тегін қойылымдар өткізіледі. Аяз Ата, Ақшақар, пони, би және көңілді! Өте ұнады!
Елена Алясупиева
25 наурыз 2025
Супер мен ол жерге отбасыммен барғанды жақсы көремін Ю
Иринка - картинка
15 ақпан 2025
Мен барлық православиелік мерекелерде және мерекелерде ғана емес, баратын сүйікті ғибадатхана. Мен әсіресе жер асты ғибадатханасын атап өткім келеді.
Арина Зинченко
23 наурыз 2024
Жер асты ғибадатханасы жүректі алды ❤️ол жерге жету атмосферадан тыныс алады, жарықтандыру үшін ерекше рахмет бәрі ұқыпты және өте керемет жасалды ❤ ❤ ️
Andrei Ganin
12 ақпан 2024
Бірегей орын. Барлығы тазартылған, экскурсиялар, мұражай (жер асты ғибадатханасы), саябақ және балаларға арналған ойын бөлмесі, керемет хор бар.
Михаил Бочаров
4 ақпан 2023
Маникюрленген аумағы бар әдемі шіркеу. Келуге арналған жерасты ғибадатханасы ерекше атмосфера жасайды. Қоңырау мұнарасында қоңырау соғылған кезде мен мұнда келу бақытына ие болдым - талантты адам, қоңырау соғуда өте жақсы.
Инкогнито 4954
11 наурыз 2024
Өте әдемі собор. Үңгір ғибадатханасы таң қалдырады. Діни қызметкерлерге және соборға көмектесетіндердің барлығына төмен тағзым. Собордың тарихы өте қызықты.
Карина Шадымова
29 шілде 2023
Тыныш, тыныш. Бәрінен бұрын ұнады Үңгір храмы. Ол ғибадатхананың сол жағында болды. Ғибадатханада таза, тыныш. Үңгір ғибадатханасы өте атмосфералық.
Анна Семыкина
2 қараша 2025
Керемет саябағы бар қаланың ең көне ғибадатханасы
Евгений Есауленко
16 қараша 2024
Сырты мен іші өте әдемі ғибадатхана. Керемет діни қызметкерлер және таңғажайып хор!
Светлана Бойкова
16 тамыз 2023
Жер асты бөлігіне бару керек. Бұл Қазақстандағы осындай жалғыз орын шығар. Қазір аумақты жайластыру жүріп жатыр. Бұл өте әдемі болады. Қоңыраулар қалай естіледі!
Галина Федоссева
4 желтоқсан 2023
Жүз жылдан астам уақыт бойы қазан Құдайының Анасының соборы болған әдемі намаз оқыған жер. Біздің собор осы ғибадатханада жан-тәнімен жұмыс істейтін ректор Сергиустың келуімен өзгерді, қысқа мерзімде қауым үшін көп нәрсе жасады.Біздің ғибадатхана толығымен жалаңаш болды.
Андрей
29 тамыз 2023
Өте жағымды ғибадатхана. Орын тыныш және тыныш Жергілікті дүкен табиғи өнімдерді сатады, бұл өте қуанышты Үңгір ғибадатханасы соншалықты таң қалдырады және сізді көп нәрсе туралы ойлауға мәжбүр етеді
Olу Lale
22 желтоқсан 2024
1946 жылы осы ғибадатханада менің атам мен әжем үйленді, 1947 жылы олар менің әкемді шомылдыру рәсімінен өткізді, содан кейін бізді әпкеммен, күйеуіммен шомылдыру рәсімінен өткізді. Алғашқы қауымдастық пен конфессия да осы ғибадатханада болды.Біз сол ғибадатханада жетілген кезде, біз үйлендік, үлкен балаларды шомылдыру рәсімінен өткіздік... Содан кейін тағдыр бізді басқа елге тастады. Бірақ бұл ғибадатхана әрқашан менің жүрегімде.
Анюта
31 наурыз 2025
София соборы өте әдемі, мен балаларға монастырь нанын алғым келеді. Аумағы әдемі.
Андрей Ц.
4 сәуір 2024
Қасиетті орын. Олар жұбайымен үйленіп, балаларды шомылдыру рәсімінен өткізді. Шіркеудің негізін қалаушы ескі Әке үшін ерекше құрмет пен алғыс. Құдай денсаулық пен ұзақ өмір сүрсін
N
Nick N
3 сәуір 2024
Өте құнарлы жер. Үңгір ғибадатханасына барғаннан кейін және оның барлық ғибадатханаларына қосылудың осындай қол жетімді мүмкіндігі ерекше әсер қалдырды. Қасиетті жерлерге алыс қашықтықтағы қажылықты армандайтындар, бірақ оларды әлі ала алмайтындар үшін Мен сізге осы жерден бастауға кеңес беремін.
Анна Рузанова
29 қаңтар 2024
Ең жақсы және құнарлы собор, адамдар жақсы, үңгір ғибадатханасы бар, мен оны өте жақсы көремін
Егор Гринько
1 сәуір 2024
Мен Санта-Клаустың наурыздағы резиденциясында бірнеше рет болдым. Онда шіркеу бар конкурстар, музыка, дәмді тағамдар, сусындар, әшекейлер және тағы басқалар болды.
Басеке Найманец
26 қыркүйек 2024
Біздің сүйікті ғибадатхана, ондағы үй сияқты. Ал діни қызметкерлер өте жақсы.
533708 Петров
6 ақпан 2023
Осы ғибадатханаға келгенде мен жанымда тыныштықты сезінемін. Алдымен мен жексенбі күндері бардым, содан кейін мені осы шіркеуде шомылдыру рәсімінен өткіздім
Сергей Кутузов
24 қыркүйек 2019
Таңғажайып орын! Күрделі қалпына келтіру жүргізілмейді, сондықтан сіз 70-ші жылдардағы шіркеуге және 80-ші жылдардағы тоғайға Кіргендей сезінесіз.
Оксана Мидо
5 наурыз 2025
Біздің ең қымбат ғибадатхана. Мен Қазан ғибадатханасын жақсы көремін, ол ерекше, жан сол жерден баспана табады.
Александр Б.
8 наурыз 2025
Жақсы ұқыпты собор, бәрі ұнады
Олег Васильев
26 қазан 2023
Ертегі кейіпкерлері бар керемет саябақ, тоған, 5 + саябақ аймағы
Арзу Джафарова
11 мамыр 2024
Олар өте әдемі жасады.жайлы және әдемі
Aleks Brain
1 ақпан 2025
Кішкентай собор, адамдар көп
Елена Исаева
1 қараша 2022
Әдемі жер, ғибадатхананың өзі және жалпы орналасқан жері. Оны тарихи орын ретінде қарастыруға болады, өйткені ғибадатхана кіші ауылдың қалыптасуы мен қалыптасуы кезінде және христиан егрегорының орны ретінде салынған.
melasha-naidenowa
11 тамыз 2024
Ғибадатхана өте жақсы әңгімелер өте жақсы жексенбілік мектеп
Алия Б.
10 қараша 2024
Сыртта да, іште де керемет әдемі.
Евгения К
20 қыркүйек 2024
Тамаша орын. Жер асты ғибадатханасына бару қызықты болды.
Татьяна К
3 ақпан 2025
Мен бұл ғибадатхананы өте жақсы көремін
Александр Кузнецов
10 тамыз 2025
Дұға еткен ғибадатхана, тыныш, тыныш.
татьяна калугина
15 мамыр 2024
Мен үнемі баратын ғибадатхана болған өзгерістерге өте қуаныштымын. Қала шенеуніктері ойын алаңынан қазір алаң мен ғибадатхананың алдында тұрған бұл тәртіпсіздікті алып тастайды деп үміттенемін
Марианна Зимницкая
26 наурыз 2024
Ашылулардан ашылу, мен қазір тек сонда ғана барамын, тыныштық, тыныштық және саябақ жалпы балаларға арналған Олжа
O
Olga Kapitova
28 шілде 2025
Бүгін мен бұл Алматыда 12 күмбезі бар жалғыз ғибадатхана екенін білдім.
Надежда Томакина
5 мамыр 2024
Сіз ғибадатханаға келесіз және жай ғана сезінесіз Мәсіх жалаң аяқ жүрді!
488343 Мельникова
15 ақпан 2024
Керемет орын, белгішелері бар жерасты үңгірі бар
Дана П.
8 қараша 2018
Қоныс аударған казактар салған ескі шіркеу, Сондықтан Құдай Анасының ежелгі белгішесі бар
Любовь Гребинская
1 қаңтар 2024
Ең әдемі ғибадатхана. Ол жерден сіз қайтадан туылғандай шығасыз.