Жоғары білікті дәрігерлер .Науқастарға өте жақсы қарайды.Асқар Әлімжанов Қасымханұлына ,Сағит Әбдіжәліұлына ,Марина Анатольевнаға ,Жәнібек Ахмедұлына ерекше алғыс айтамыз.
Мен анамды жанжалмен қойдым. Олар өте ұзақ уақыт ресімдейді, дәрігерлер жетіспейді, 4-бөлімнің меңгерушісі телефон арқылы дөрекі сөйлейді және емдеу туралы ешқандай ақпарат бермейді.
Мен қазір осы ауруханада жатырмын. Маған өте ұнады. Сапалы қызмет көрсету, кәсіби дәрігерлер. Неврологиялық бөлімше меңгерушісі Бақытжан Әлімжанұлына зейіні мен адамгершілігі үшін алғысымды білдіремін. Сізге қиын жұмыста сәттілік тілеймін!
Урология бөлімшесі өте жақсы,Ги Кондыбайұлы осы бөлімшенің меңгерушісі тамаша маман, ал басқа бөлімшелер мен қабылдау бөлмесі шынымды айтсам қорқынышты. Өзі терапияның тозағынан өтті, бұл менеджер, Барлық қызметкерлер науқастарға осылай қарайды.
Моиоциклдегі апат кезінде сыну кезінде соқтығысқан. Мені әдемі және талантты хирург Семенов жөндеді. Мен оны жұмыстан жаяу келе жатқанын көрдім, мұндай адамдар бағаланбаған кезде Қазақстан үшін ұят! Оның әлі кетпегені таңқаларлық.