100 балл болса, қойып берер едім. Тағам да, қызмет те жоғары деңгейде. Есіктен кіргеннен бастап, қайта шыққанша, өте жақсы қызмет көрсетеді. Ұсынамын!!!!! 👍👍👍👍👍👍
Астана ұлттық тағамдардың алуан түрлілігімен ұсынылған. Өзбек корей тағамдары халықтар. Кавказ және т. б. шығыс тағамдарының танымал өкілдерінің бірі-кафе. Парадис. Керемет зал-бұл сыпайы персаналдың дәмді тағамдарының түрлі-түсті мәзірі. Азық түлік нарығында ұзақ уақыт жұмыс тәжірибесі бар сондықтан олардың барлығы кәсіби
Ұлттық және қытай тағамдары бар өте жақсы отбасылық мейрамхана. Барлығы өте дәмді, үлкен порциялар, мәзірде алкогольдік сусындар жоқ, бұл жақсы. Интерьер жағымды, жеңіл, көптеген өсімдіктер.
Дәмді Манта мен жағымды бағалары бар жақсы орын. Манталар тапсырыс бойынша жаңа мүсінделген, шамамен 30 минут күтіңіз. Лагман әрқашан дәмді, қанағаттанарлық, үлкен қызмет етеді. Орынның өзі кең және көптеген үстелдер бар.
Әр түрлі мәзір, көптеген ұлттық тағамдар, сусындардың үлкен тізімі (шай, лимонадтар, компоттар, жаңа сығылған шырындар бар). Жылдам және мейірімді қызмет. Абайлаңыз, үлкен бөліктер🤗
Мен өте жайлы және атмосфералық орынды ұсынамын.
Астанада болған кезінде кафеге бірнеше рет барған. Қызметкерлердің клиентке бағдарлануын, орыс тілін жақсы білуін, залда және "ыңғайлылықта"тазалығын атап өткім келеді.Ас үй, тағамға қызмет көрсету керемет! Барлығы өте дәмді және порция мөлшері! (Ол жете алмады, оны контейнерге Мұқият бүктеді) мұнда қызығушылық танытқан адамдар жұмыс істейтінін сезеді. Көп рахмет!Мен бұл дәмді және жағымды жерге баруды ұсынамын!
Мейрамхана әдемі, ішінде патосно, ыдыс-аяқ өте дәмді, баға белгісі сәйкесінше. Бірақ қызмет көрсетудің үлкен кемшілігі. Мен су сұрадым, 0,5 литр бөтелке әкелдім, үстелге лақтырдым, тек бөтелкеден ішуге болады, олар стаканға қызмет етпеді. Өтініштерден кейін ғана әкелінді. Даяшылар наразы адаммен қызмет етеді, бұл өте жағымсыз. Тағы бір минус-мейрамханада вайфай жоқ. Мен бір апта бойы жақын жерде қонақ үйде тұрдым, сол жерде тамақтанғым келді, бірақ бір рет бардым, бұдан артық тілек болмады.
Бізге бәрі өте ұнады! Қонақжайлылық үшін зал қызметкерлеріне көп рахмет, дәмді тағам үшін ас үй қызметкерлеріне көп рахмет! Динара, Ақбота, балалар, Рахмет!!!!
Сүйкімді жер!! Мен міндетті түрде ораламын! Мен кейбір жағымсыз пікірлерді оқып, таң қалдым, өйткені даяшылар маған сәлем берді барлығы дерлік) күлімсіреп, пісіру уақыты туралы алдын ала ескертті және Мен күткен себепсіз! Манта өте дәмді!!! Тағамдарды таңдау өте үлкен, қарак шай қандай дәмді!!! Мен бәріне баруға кеңес беремін!! Жеке тәжірибеде тексерілген. Жалпы, сіз күлгенде, содан кейін және сіз күлесіз.
Әр түрлі ет мәзірі бар тамаша орын, бірақ етсіз тағамдар да бар. Мекеменің чипі-лагман, оның мәзірінде бірнеше вариация бар .
Сусындар тек алкогольсіз, бірақ мен сырасы бар біреуді көрген сияқтымын(бірақ бұл нақты емес).
Бөліктер жеткілікті үлкен, ал мәзірде бұл ақпарат жоқ.
Қызмет жақсы, қызметкерлер қонақжай, барлық жігіттер жақсы көңіл-күйде, бұл да өте қуанышты.
Неліктен минус жұлдыз? Бастапқыда маған лагманға 35 минут күту керек деп ескертті-мәзірде олар оны арнайы бөліктерге дайындауға уәде береді. Олар 10 минуттан аз уақыт ішінде әкелді, мен самсаны жеп үлгердім, енді мен аштықтан емес, артық самсадан өліп жатырмын.
Интерьер қызықты, көптеген тірі өсімдіктер, өте әдемі терезелер, бірақ қандай да бір себептермен асхана сезімі бар😬
Отбасылық және достық кездесулер үшін жақсы ,тыныш орын.Алкоголь жоқ.Балалар бөлмесі бар, сондықтан шуды ұнатпайтындар үшін алысқа барған дұрыс,зал үлкен.Ас үй дәмді, әсіресе бауыр барбекюі мен жасыл салаттар ұнады.Интерьер қартайған және жағымды.Үстелдер өте көп,бірақ даяшылар да жеткілікті, сондықтан ұзақ күтудің қажеті жоқ.Жалпы жақсы орын.Мен ұсынамын.
Өткізгіштігі жоғары, мекеме жергілікті тұрғындар арасында сұранысқа ие. Үлкен бөліктер және өте дәмді! 3 адамнан тұратын отбасы үшін бірден қабылдамаңыз-бірінші, үш және үшінші... Барлығын сынап көру үшін жеуге болмайды, біреуін, ең көбі екі тағамды (ыстық) алыңыз. Барлық жерде өте таза. Бірақ, 70-80% толтырылған залда даяшыларды ұзақ күту керек, бұған дайын болыңыз! Жалғыз минус-кейде сіз СД ️ тапсыруды күте алмайсыз, сондықтан мен өзгерістен гөрі Кеңес қалдырғым келгенде, Мен ешқашан күтпеген СД ️ өзгерісті қалдыруға тура келді! Мен бәріне, әсіресе келушілерге кеңес беремін. Орташа чек, біреуіне-1-1. 5 мың рубль, бірақ бұл бірінші және екінші және үшінші!
Олар досымен және балаларымен бірге тамақтануға , тыныш отыруға келді. Балалар тамақтану және ойын ойнау. Олар тапсырыс берді, даяшы қыз бізді дұрыс түсінбеді және тапсырысты әкелді. Және олар осындай жанжалды айналдырды, сонымен қатар қорлады, соның негізінде???? Біз бәрін түсінеміз, бірақ біз мұнда көп келмейміз. Біздің барлық достарымыз келмейді. Пікірлер барлық жерде мүлдем қалады. Және барлық жұртшылыққа жариялайық. Көңіл-күй бұзылған , балалар аш. Клиентке деген көзқарасыңыз бен қамқорлығыңыз үшін рахмет !!! Сондай-ақ, біз сотқа осындай көзқарас үшін жүгінеміз.....тұтынушы Заңы және моральдық зиян. Әкімші Бауыржан хамствоның жеке түрі, бүлінген көңіл-күйіңіз үшін тағы да рахмет !!!!
Маған мекеме ұнады, тамақ ішуге келіңіз, жағымды атмосферада және ұялмайтын ортада-тіпті) әртүрлі ас үй, мәзірді айналдырудан шаршадыңыз)
Олар тез және дәмді дайындалады) алкоголь сатылмайды-есте сақтаңыз)
Егер сіз ұлттық тағамдарды алғыңыз келсе-Сіз бұл жерде емессіз)
Тамаша ас үй. Әр түрлі мәзір. Мүмкін Астанадағы ең жақсы орындардың бірі, онда дәмді лагман және жалпы ұйғыр тағамдары бар.
Орын танымал, сондықтан Бос орындар кейде қиын болуы мүмкін. Мекемеде алкоголь сатылмайды немесе тұтынылмайды. Қызметкерлер өз істерін біледі, барлық рөлдер бөлінеді. Жалпы, барғаннан кейін өте жағымды әсер.
Еда супер, вкусно) не дорого!Чисто! Но очень долго ждать_всегда много людей, очень сложно с официантами, прям беда, были 3 раза за 3 дня, заказы путают, не дозовешься, гуляют, мечтают😡 посоветовать не могут, не внимательные ... Но еда выше похвал.
Бешбармақты жеуге бардым!!! Екі адамға қызмет ету!!! Маған өте ұнады, дәмді, үлкен бөлігі, сорпа әкелді, қышқыл сүт. Қалғанын өзіммен бірге алып кеттім!!!) Мен ризамын
Бірінші күні Астанада қонақүйдің жанындағы жайлы кафеге барды. Ұлттық тағамдарды таңдау үлкен, үлкен бөліктер мен Манта керемет, мен салат пен шайдың дәмін татқан жоқпын, өте, өте.Жас жігіттер мен қыздарға мейірімді және бәрі өте жақсы деңгейде қызмет етеді.Тек көп рахмет.Бағасы шамамен Санкт-Петербургтегі сияқты.
Бұл Астанадағы Америка елшілігі ауданындағы Ең үздік кафелердің бірі. Сіз 6000-7000 теңгеге дәмді бола аласыз (бағасы 2024 жылдың мамырында). Бұл жер адамдар көп, сондықтан танымал. Өте жағымды орта, интерьер, даяшылар, қызмет көрсету. Мен мұндай дәмді Шайды өмірімде ешқашан ішкен емеспін))
Кафелер мен мейрамханалардың бұл мәдениеті әдетте қиын екенін ескерсек - қалыпты тағамдары мен қолайлы бағалары бар мекеме. Сіз кез-келген талғамға тамақ таба аласыз. Және шоттан құлап қалмаңыз
Өте дәмді дайындалады. Қазақстанда бір аптаға алғаш рет болды. Мен негізінен осы кафеде тамақтандым. Мен барлық тағамдарды сынап көрдім, бірақ бешбармак ешқашан үлгермеді - менің приходымда ол аяқталды. Мағынасы мен әлі барамын
Дәмді, таза, сымсыз дәлдік бар, салыстырмалы түрде қымбат емес. Мен көптеген түрлі тағамдарды, негізінен жергілікті тағамдарды сынап көрдім. Мен бешбармақты, қой еті түріндегі кебабты, ходжеподжды атап өтемін. Өте дәмді және қанағаттанарлық.
Уау, бұл басқа әңгіме .бізге өте ұнайды. ЫҢҒАЙЛЫ ҚЫЗМЕТ.ОЛАР ӨТЕ ДӘМДІ ДАЙЫНДАЛАДЫ.ЖӘНЕ ҚЫМБАТ ЕМЕС.АЙ САЙЫН БІЗ ОЛ ЖАҚҚА БАРАМЫЗ ЖӘНЕ ЖЕЛЕ ЕМЕСПІЗ.ӘР ТҮРЛІ МӘЗІРЛЕР.ТЫНЫШ ӨТЕ КЕҢ.ХАЛАЛ МАҢЫЗДЫ!!!.АЛ ҚЫЗМЕТКЕРЛЕР СЫПАЙЫ.СІЗ КЕТІП БАРА ЖАТҚАНДА, ОЛАР ТАБАЛДЫРЫҚТА ТҰРЫП, БӘРІН ШАПАЛАҚТАП, ӨТЕ ЖАҚСЫ СӨЗДЕР АЙТАДЫ.БАРЛЫҒЫ ҚОШТАСАДЫ.. МЕН ӨТЕ РИЗАМЫН. ЕҢ ЖАҚСЫ МЕЙРАМХАНА.
Бағалар әлдеқайда қымбаттады, инфляция өзін көрсетеді. Сонымен қатар, сіз мұнда дәмді тамақтануға болады. ыңғайлы автотұрақ жоқ, ал артқы жағында ол тазартылмаған және басқа үйлерге жатады.
Үштікке орта есеппен төрт және жағымды интерьерге арналған тағамдар ғана тартылды. Төрт адамға арналған Манта, үшке арналған люля. Бірақ қызмет өте жиіркенішті. Қатты екі. Өтініш өте жансыз. Қызмет өте баяу. Олар тағамды 40 минут күтті, чек 20 минутқа ұсынылды. Олар суық ескірген шелпек берді. Жылы немесе кем дегенде микротолқынды пеште қыздыру туралы өтінішке үзілді-кесілді бас тартылды. Немесе ескірген немесе жоқ. Бас тартуға тура келді. Олар чебуреки мейрамханасының аспаздық бөлімінен сатып алды. Сатушы ыдыстан барлық жоғарғы чебуректерді шетке қойып, түбінен біртүрлі көріністі алып тастады, бұл кешегі сияқты, чебуректер және оларды кулекке салды. Неліктен ол мұны істеп жатыр деген сұраққа ол барлық чебуректердің бірдей екенін айтты. Бірақ ол бізге оларды қандай да бір себептермен түбінен алды. Бұл жерде орыстар ұнамайды деген әсер пайда болды. Және оларға мейірімсіз қарайды. Бұған дайын болыңыз. Қызмет көрсетудің 10% - ы автоматты түрде шотқа енгізілгендіктен және одан бас тартуға болмайтындықтан, мұндай қатынасты да төлеуге тура келеді. Мен баруды ұсынбаймын. Қалада сізге мейірімді болатын көптеген орындар бар.
Дәмді. Баға белгісі орташа, сенімді.
Қызметкерлер біз онша түсінбедік. Олар бәрін алады, сұрамайды-бізге әлі мәзір керек пе, жоқ па. Шанышқылар қажет пе. Мен алып кете аламын ба?..
Ешқандай қызығушылық жоқ. Тапсырысты өте емес сияқты қабылдаңыз... Мен де қызмет көрсету+ тамақтану саласында жұмыс істедім. Бақылау сөз тіркестері мен қонақжайлылық қандай да бір нәрсені қолданды.
Қымбат көрінеді-бай. Ал үстелдегі сияқты көзқарас
Ұзақ тапсырыстар
Содан кейін олар тапсырысты ұмыта алады
Сонымен қатар сіз бір нәрсеге тапсырыс бересіз қарапайым нан тапсырыспен жоғалып кетуі мүмкін
Даяшылар тапсырыспен шатастырады
Лагман бұрын көп ет қазір өте аз болды
Өте дәмді тағамдар, мекеменің жақсы интерьері, Мұқият қызметкерлер.Екінші қабаттағы тұжырымдама өте ұнады,балалар үшін бұл шынымен қажет.Кіреберісті ішінен жасау керек.