Orient

Жаңалықтар

Л
ляззат оралова
4 желтоқсан 2023
Тамақтары дәмді,официант қыздар и ұлдар тез қимылдайды,ұқыпты,таза,ол кафеге барғаныма қуаныштымын
Акжигит Балыкбаев
20 тамыз 2024
Тамақтары дәмді, кәуаптері, бағалары қымбат.
Арайлым Мусабекова
23 шілде 2025
Тамақтары өте дәмді😋😋😋
Серик Кудайберген
21 қараша 2024
Тамағы өте керемет кәлла пәча
Аманулла Емел
8 шілде 2024
Өте дәмді тамағы
Арнур А
Дәмді түрік тағамдары, тамаша қызмет көрсету, өте мейірімді қызметкерлер мен үй иесі. Бұл жер әуесқойға арналған Сөзден керемет емес. Бірақ ас үй дәмді және жақсы вип залы бөлек, онда сіз компаниямен түскі ас іше аласыз.
Madiyar Kunafin
16 қазан 2025
Бұл дәмді және шын жүректен болды, бірақ иесі мен аспазшы ауысқаннан кейін ол дәмді емес, жайлы болмады. Донер түскі астан кейін ғана, бірақ біз мұнда бардық түскі ас өйткені кеңсе жақын жерде. Сіз қайда жейтініңізді түсініксіз жөндеуден өткіздіңіз және сіздің жаныңызда түріктер карта ойнайды:) қызметкерлер де жиі өзгере бастады
Marina Skotselyas
14 қазан 2024
Түрік тағамдарын дәмді жегенді ұнататындар үшін жақсы орын. Бұл Мен үшін жұбайыммен ерекше орын, сондықтан біз ол жерге жиі бармаймыз. Бірақ ас үй көптеген жылдар бойы деңгейді ұстап келеді-бәрі әрқашан дәмді. Бірінші қабатта ол буфет түрінде, екінші қабатта мәзір бойынша жасалады. Темекі шекпейтіндерге арналған бөлмелер бар. Жақсы және жылдам қызмет етіңіз. Қызметкерлер сыпайы.
Руфина А.
4 қыркүйек 2024
Отбасымен кешкі асқа келдік. Барбекюге, салаттарға және балаларға пиццаға тапсырыс берді. Барлығы дәмді, жылы және балғын болды. Жылдам қызмет көрсету және қызмет көрсету. Ұзақ уақыт бойы мен мұндай қатынасты көрмедім. Тағы келейік
Tretiakova
7 тамыз 2024
Жазғы подъезде осы жайлы жерге қарадым. Тағам дәмді, әкелу өте жылдам, қызметкерлер өте жылы шырайлы. Барлығы жаңа және дәмді болды. Атмосфера өте қолайлы, әсіресе жылы ауа-райында. Әрине, қайта баратын орын.
Амира Тазикова
13 қазан 2025
Мекеме өте ұнады. Қызметкерлер мейірімді және сыпайы . Жарайсыңдар . Ішіндегі Атмосфера өте жайлы бәрі өте жақсы . Тапсырысты тез әкелді
Елена Пенкина
18 қыркүйек 2024
Бізге бұл жер ұнайды. Біз достарымызбен бірге қуанышпен барамыз, өте дәмді тағамдар мен деңгейдегі қызмет. Даяшылар сыпайы, асығыс, таңдауға көмектеседі. Мекемедегі Атмосфера бар, мен баруға кеңес беремін.
Владислав Голубев
12 қазан 2024
Мұнда өте ұнайды. Ас үй теңдесі жоқ, мәзірдегі тағамдардың үлкен таңдауы. Түрік тағамдары көптен бері ұнады, бірақ мұнда олар өте жақсы дайындалады, бәрі ойдағыдай! Демалыс күндері Мен әрқашан алдын-ала тапсырыс беремін.
Николай Земцов
11 сәуір 2025
Керемет дәмді тағам, мейірімді қызметшілер.Әр түрлі тағамдар: лагмандар, Манта, сорпалар.Мен бүкіл отбасыммен тамақтануға баруды ұсынамын.
Ксения Царькова
28 қыркүйек 2024
Бұл кафеде дәстүрлі түрік тағамдарын көруге болады. Маған өте ұнайды, дәмі керемет. Қызметкерлер келушілерді жылы қарсы алады және жақсы қызмет көрсетеді. Атмосфера жағымды.
Z
Zhanetdin Shutanov
10 қаңтар 2025
Қол жетімді бағамен ең дәмді түрік тағамдары! 🤌 🏼 Керемет десерттер: сутлач, баклава, кадайф!Али керемет лахмаджун дайындайды!Ұсынамын!😌
Тахир Насыров
12 маусым 2024
Қаладағы ең жақсы түрік мейрамханасы, даяшылар жақсы, тез жауап беретін және мұқият, түрік тағамдары супер, әр түрлі кебабтар дәмді, йогурт сорпасы-бұл бомба, әсіресе асқазанмен😇,
Ранагуль Р.
26 қазан 2025
Азық-түлік қорқынышты, қызметкерлер көп нәрсені қалайды, антисанитариялық нормалар жоқ, бас аспаз әдетте витринаның алдында темекі шегеді, онда ол таратылады, дөрекі емес, иелері әдетте екіжүзді
Angel
8 сәуір 2025
Барлығына сәлем, әдеттегідей өте дәмді, лахмаджу-бұл бомба ! Рахмет, жақсы қызмет! Келу жақсы. Мен бәріне кеңес беремін . Тез дәмді .
Нина Машкова
12 мамыр 2025
Керемет мейрамхана, аспаз Ең жақсы мақтауларға лайық! Тамақ керемет! кішкентай компания болды, бәрі ұнады!
Екатерина Тихонова
6 маусым 2025
Тамаша мекеме, дәмді тағамдар, жағымды атмосфера. Әрине, бұл жерге бару керек.
Ева Феар
6 қараша 2025
Барлығы үйде, Үйде сияқты дәмді және дәмді. Барлығы осындай туған. Жылдам қызмет көрсету және уена тістемейді.
Olzhas Sarbaev
6 тамыз 2024
Асхана керемет ас үймен және мейрамхананың бағасымен. Зал шулы. Өте дәмді. Түскі асқа қаланың едені өкінішті емес.
Елена Волхова
15 маусым 2023
Сүйкімді кафе. Мен ыстықта дәл сол жерге баруды ұсынамын. Өте қызық даяшылар. Қызмет тез және интрузивті емес. Мәзір әртүрлі, бірақ қарапайым. Әр 3 минут сайын бөлмені микро дисперсті тамшылармен ылғалдандыратын қондырғы кіреді. Ыстық күнде бұл өте жағымды бонус.
Наила Тойганбекова
24 желтоқсан 2024
Олардың ең дәмді наны, донер керемет, баклажан қосылған йогурт от
G
Gulmira Gulmira
6 сәуір 2025
⸻ "Ориент" мейрамханасына барып, түрік тағамдарына таң қалды! Тағамдар өте дәмді, бәрі жаңа және әдемі ұсынылған. Әсіресе кебабтар мен мезе ұнады-өз ісін білетін тәжірибелі аспаздар жұмыс істеп жатқан сияқты. Ыстамбұлға барғандай нағыз түрік дәмі! Қайта оралуды ұмытпаңыз.
Татьяна Шацкая
2 ақпан 2024
Өте дәмді, мейірімді қызметкерлер, жылдам қызмет көрсету, жағымды орта, музыка тыныш, қарым-қатынасқа кедергі келтірмейді.
Aisha
2 наурыз 2025
Өте керемет кафе түрік тағамдарын жақсы көретіндер бұл кафені ұнататыны анық даяшылар сыпайы, өте дәмді тағам әсіресе Адана ащы
Юлия Кошелева
18 қыркүйек 2024
Көңіл-күйге арналған мейрамхана! зал әрдайым халыққа толы, адамдар мұнда ас үй мен атмосфераны жақсы көреді. даяшылар өте тез жұмыс істейді, мұқият қызмет етеді, ешкімді ұмытпайды. Ас үй өте дәмді, нағыз түрік, барлық дәмдеуіштер мен хош иістермен
Mustafa Ziya Arslan
20 сәуір 2025
Супер түрік мейрамханасы, шырынды тағам түрлері жақсы, соңғы кездері пита мен лахмакунның дәмі аздап нашарлап кетті, сонымен қатар мен адана мен фрикадельканың ескі дәмін таба алмадым. Сегізаяқ.Менің ойымша, түрік шеберлері кетіп қалды...:(
Түпнұсқаны көрсету · Türkçe
Адиль Ибрагимулы
21 қараша 2025
Өте жақсы ас үй, оннан 10 Қызмет. Рас, кейде аузы кетіп бара жатқанда, бәрі раслабонды ұстайды)))
Макс Изимов
14 қаңтар 2024
Тамақ әрқашан жоғары деңгейде, аспаптар мен үстелдердің тазалығы 10/10, қызметкерлер икемді және жауап береді, тағамның сапасы ешқашан өзгермейді 😁
Аня Балашова
30 наурыз 2024
Өте дәмді әрқашан бәрі жаңа.Қазір мен жеткізілімге жиі тапсырыс беремін, бірақ әрқашан өте дәмді және қызмет жоғары деңгейде.
Гульжан Абраимова
29 желтоқсан 2024
Барлығы жоғары деңгейде. Дәмді, қызмет көрсету 10+, тазалық 10 + мен бәріне кеңес беремін
Ринат Илдарович
1 желтоқсан 2021
Тамаша мекеме. Жауапты және мұқият қызметкерлер. Пісіруді күтудің қажеті жоқ дәмді тағам. Барлығы тапсырыс бергеннен кейін бірден әкеледі. Тамақ халал, бұл маңызды емес және біреу үшін өте маңызды. Ең бастысы, әріптестеріңізбен немесе достарыңызбен және отбасыңызбен түскі немесе кешкі ас ішуге болады. Контингент мүмкіндік береді.
Коля Шадрин
26 тамыз 2024
Осы мейрамханаға алғашқы сапарымнан кейін мен Түрік асханасына еніп кеттім, енді үйге осы жерден жеткізілімге тапсырыс бергім келеді. Тағам мяса баклаваға дейін өте дәмді. қызметкерлер асығыс, сыпайы, қонақтарға Мұқият
Даурен Алиев
13 қараша 2023
Олар өте дәмді дайындайды, қызмет тез, үнемі көптеген адамдар, балалары бар, шулы, көңілді. Егер сіз тыныш отырғыңыз келсе, бұл орын емес. Дәретхана лас. Ең бастысы, бұл дәмді дайындалады.
Юлия Беккер
3 маусым 2023
Өте дәмді, тез тамақ әкелді, қызметкерлер сыпайы, бірақ түскі уақытта адамдар көп. Кәдімгі асхананың атмосферасы. Автотұрақтар мүлдем. Бірақ тағамдардың дәмі барлық кемшіліктерді бейтараптандырады.
Владислав О.
5 қазан 2024
Демалыс кезінде түрік тағамдарымен танысқаннан бері біз оны жақсы көреміз. Біз бұл мейрамханаға бірнеше рет бардық, өте дәмді, тіпті балаларға да ұнайды. біз оларға әрқашан түрік пудингіне тапсырыс береміз
Oğuz Susoy
23 қараша 2025
Тамақтың барлық түрін таба алатын орын. Ол сондай-ақ өте кең және кең. Барлығы ойластырылған. Бұл уақытты өткізу үшін матчтарды көру үшін өте қолайлы. 10-нан 10-ы шынымен
Түпнұсқаны көрсету · Türkçe
Роман Евдокимов
14 қыркүйек 2024
Түрік тағамдары махаббат! қалада нағыз шынайы түрік тағамдары бар мейрамхана бар екеніне қуаныштымын.Сонымен қатар, қызмет жақсы деңгейде, демек, сіз мұнда мағыналы қонақты шақыра аласыз және қызмет туралы қызармайсыз
Сержан Сарсенбаев
14 сәуір 2024
Өте атмосфералық және дәмді. Қызмет жоғары деңгейде. Дұға бар. Дегенмен, менің ойымша, бағалар тым жоғары.
mr. D
25 мамыр 2021
Барлығы дәмді болды, бірақ 10 000-ға арналған шот кафе деңгейіне сәйкес келмеді, дәлірек айтсақ, қарапайым асхана, олар екі адамға екі жартысы мен бір ет тағамына тапсырыс берді, ташкенский шайы мен қыздары компот, бірақ тағы да қайталаймын, бұл дәмді болды, қызметкерлер сыпайы, тіпті тым интрузивті болды 😅 бағалау орташа, өйткені негізінен басқа шоттағы "шок" енді ілінбеген нәрсе емес. Мен тағы бір рет қараймын деп ойламаймын.
Соня Ефремова
11 қазан 2024
Мен Шығыс тәттілерін ,әсіресе кадайфты жақсы көремін! бұл менің әлсіздігім) мен әрқашан осы мейрамханаға келгенде тапсырыс беремін. Түрік кофесімен бұл жай ғана біріктіру!!
Анонимді пікір
22 наурыз 2019
Досым ұсынды. 8 наурызда отбасымен бірге болды. Қызмет көрсету және тағамның сапасы таң қалдырады. Интерьер қызықты, тар емес. Тағамға қызмет көрсету барлық мақтаулардан жоғары. Мекеме иесінің өзі қонақтарды мазалады. Жалпы есеп жағымды таң қалдырды (олар екі есе көп есептеді). Тағы да көп барайық!
Кирилл Саламатин
25 мамыр 2025
Ұсыныс бойынша келді түскі асқа ештеңе болған жоқ тек өзіне-өзі қызмет көрсету. Кебабтар да сусындар да жоқ
Л
ЛТ
19 шілде 2024
Барлығы әдеттегідей жоғары деңгейде, әсіресе Жанарға және дәмді Аспаздарға рахмет
Marat Andakhov
8 наурыз 2025
Кім нағыз түрік тағамдарын көргісі келсе, Мен сізге осы жерге баруға кеңес беремін.
самат сапаргали
Өте керемет жер. Мен бәріне кеңес беремін. Қызметкерлер өте сыпайы. Әрқашан күлімсіреп қарсы алады бұл модет сізді қуантпайды.
Светлана Протасова
2 маусым 2025
Тамаша орын. Дәмді, жайлы, қызметкерлер мейірімді.