Убожск клиникасының білікті мамандары. Келген дәрігерлердің қалыпты жұмыс орны жоқ. Олар емдеу бөлмесінде қабылданады, сыртқы киімдер де сол жерде шешіледі. Дәліздерде шелектер, сүрткіштер, қоқыс салынған сөмкелер бар
Біз мрт жасадық, сипаттама келесі күні дайын,біз алдын-ала жазылып, осы уақытқа жақындауымыз керек,тек қыз әкімші және касса 1 адамға келді, бұл төлем кезегін сәл кешіктірді.
"Түбі" деңгейіндегі медициналық орталық адамдарға өте өкінішті олар ақша мен уақытты жұмсайды, олар МРТ-ны еш жерде оқи алмайды. Онда қабылдайтын дәрігерлер барлық дерлік зейнеткерлер көп жылдар бойы еш жерде оқымаған немесе тәжірибеден өтпеген.
Өте сыпайы қызметкерлер! Жеке клиникада шынымен сезіндім! Невропатолог Ивановаға пациенттерге деген көзқарасы үшін үлкен рахмет! Іс жүзінде саусақтарда ол бәрін түсіндірді ! Басқалармен бірге оларды түсіну үшін барлық дерлік медициналық терминдерді үйрену керек! Сізге тағы да көп рахмет!
Керемет медициналық орталық, қызметкерлер өте сыпайы. Қызмет өте жақсы: уақыт бойынша жазу, кезектілік сақталады, рентгенологтар өз ісінің тамаша шеберлері.
Біздің барлық қалалық ауруханалардан кейін бәрі сол жерге барады деп естідім ... Онда нақты не тексеріліп, емделуде ... Барлық ауруханаларды аралаған кезде ол досымен бірге болды!
Олар балаға МРТ суретін түсірді, олардың невропатолог дәрігерімен кеңесуді ұсынды. "Невропатолог" дәрігері М. В. Иванова балаға Мигрень берді. Мен жасына және белгілеріне мүлдем сәйкес келмейтін препараттарды тағайындадым. Қайта түсіру керек пе деген сұраққа Мен жауап бердім: жоқ, бұл сурет өмір бойы сізбен бірге болады. Басқа дәрігерге қаралғаннан кейін бізге мигрень жоқ екенін айтты. Барлығы сол суретте интракраниальды қысымды анықтады. Ұсыныс бойынша, қайтадан суретке түсіргеннен кейін, баланың Глиозы бар екені белгілі болды.. Орталықтың өзі онша емес, жабдықты ауыстыру керек еді, ал дәрігерлердің өзі сауатты емес. Олар төлеген ақша оған тұрарлық емес еді..
Бағыт бойынша болды. Жазылды, жазбаны растау барлық ақпарат, уақыт, мекен-жай сияқты мессенджерге жіберілді. Мен жазба күні алдын-ала қоңырау шалуды өтіндім, бәрі сұрағандай жасады. Мен кезекте тұрған жоқпын, көрсетілген уақытта келдім, рентген жасадым-кетіп қалдым, барлығы 10 минут максимум бөлмеде болды. Қызметкерлер мейірімді.
Майлин көшесі 57 диагностикалық орталығы, заманауи жабдықтар, сыпайы қызметкерлер. Қабылдау жазба бойынша жүргізіледі. Толдықорғаннан шыққан фирма жергілікті емес, бірақ жұмыс анық. Интернеттегі зерттеу нәтижелері дереу зерттеуге жіберілген дәрігерге түседі.
Қызмет өте ұнады. Құрылғыдағы қыз, әдетте, өте жақсы, өте мұқият және біліммен клиенттерге жақындайды. Барлығы сапалы және жылдам. Ең бастысы, бағалар ең қолайлы.
Керемет қызметкерлер, қыздар жай ғана миналар!! Барлығы тез. Үлкен минус-бұл ғимарат жөндеуді қажет етеді, МРТ аппараты ескі, оны ауыстырудың уақыты келді