Nomad қонақ үйінде болу жақсы болды. Қызметкерлер сыпайы және мұқият.
Таңғы ас лайықты. Сондай-ақ,құрғақ тазалау-кір жуатын орын бар,демалыс күндері де жұмыс істейді, қызметтерді пайдаланды, дайын киімдерді өздері бөлмеге тапсырды. Жақын жерде саябақ аймағы және көптеген кафелер мен кофеханалар бар. Жаяу қашықтықта жағалау.
Артықшылықтары:
Қонақ үй қала орталығында орналасқан.
Жақсы және дәмді таңғы ас (швед үстелі)
Мейірімді және сыпайы қызметкерлер
Кемшіліктері:
Тозған бөлме қоры (розеткалар төгіліп жатыр, есіктер нашар жабылған, тұсқағаздар кейбір жерлерде желімделіп, төбелер мен қабырғаларда үлкен жарықтар көрінеді. Техника мен сантехникада проблема бар. Бөлмелердегі ылғалдылық пен кәріліктің иісі)
Жиіркенішті шу оқшаулау.
Өте шулы лифттер. (Егер түнде сіздің еденге біреу келсе, онда бұл керемет естіледі (әр кеш сайын оянады).
Ыңғайсыз ванна \ душ.
Терезеден күңгірт көрініс.
Терезеден керемет көрінетін кондиционерлердің сыртқы блоктары. (Бұл қонақүйдің ашылуынан бастап олар жуылмаған сияқты)
Тұрақ жоқ. (тек 3 машинада)
Керемет қонақ үй!Мен алдын-ала тапсырыс бердім, түнде Келдім, тез рәсімдедім, бағасы Бішкек үшін орташа, бөлмелерде таза, вай-фай, дәмді таңғы ас (швед үстелі) шағын таңдау, бірақ барлық санаттар үшін балалар мен ересектер үшін бәрі бар, орналасуы ыңғайлы, келесі жолы міндетті түрде ораламын
Бірінші сәттен бастап Сіз қызметкерлердің қамқорлығын сезінесіз, оны үйде де айтуға болады, бірақ одан да жақсы). Олар багажға көмектесті, тез қоныстанды, бәрін түсіндірді, сонымен қатар қалада жақсы орындарды ұсынды. рахмет
Олар екінші корпусқа қоныстанды, біріншісі жақсы деген күдік бар. Қонақ үйдің осы деңгейіне арналған әдеттегі бөлмелер, жуынатын бөлме толыққанды, бірақ қазірдің өзінде шаршады. Бөлмеде Тоңазытқыш болмады. Таңғы ас монотонды, бірақ жақсы және таңдауға болатын көп нәрсе бар, кондитерлік өнімдер Жаңа. Қызметкерлер сыпайы.
мен бұл қонақүйге барғаныма өте қуаныштымын, қызмет көрсету, тамақ және тазалық жоғары деңгейде, мен оны сипаттайтын сөздер жетіспейді қонақ үй, бұл Мен үшін ең жақсы!! барлық заезайье дәл сол жерде!
Жалпы, бұл қалыпты жағдай. Бөлмедегі розеткалардың біртүрлі орналасуы ғана. Біреуі теледидар үшін, үстелде. Содан кейін дәлізде. Қонақ үй жанындағы мейрамханада дәмді "қазақша ет" бар
Кеше "Nomad hotel" тоқтады, өте таза қонақ үй,төсек-орын , барлық керек-жарақтар бар,тіс щеткасы, сусабын, үй және т .б., таңғы ас кіреді. Таңғы ас та өте дәмді және таңдау үлкен. Қонақ үйді одан әрі дамыту және шетелден қонақтарды тарту және т.б. сервисті жақсарту қажет.🎇📜🏍️
Қызметкерлер мейірімді. Екінші ғимаратта бөлмелер жаңартылуы керек еді - көп нәрсе тозған немесе сынған. Тілектер: 1) Wifi мәселесін шешу - Интернет желісіне қосылу өте тұрақсыз және көбінесе 2-ші корпустың нөмірлерінде жоқ. Мейрамханада 1-ші корпус 2-ші қабатта және қабылдау бөлмесінде әлі де желіні ұстап алады. 2) шағын тоңазытқыштарды (минибарларды) нөмірлерге қойыңыз - Егер сіз дүкеннен сатып алсаңыз және оны бірден жемесеңіз, қазір азық-түлік қоятын жер жоқ. 3) киім сақтауға арналған жиһаз жеткіліксіз-бір тар шкаф және ондағы 4 ілгіш. Бір-екі түн үшін ең аз заттармен бірге әлі ештеңе жоқ. Егер киім көп болса, іліп қоятын жер жоқ. Артқы орындық жоқ-тек үстелдің жанында банкет. Сіз костюм үшін еден ілгішін қоса аласыз-шкафқа қосымша көмек болады. Сонымен қатар, бөлмелер кішкентай, әсіресе жиһаз үшін қосымша орын жоқ. 4) таңғы асқа тек еритін кофе-кофе машинасын қойған дұрыс. Мен барған бірінші қонақ үй (мен көп жүремін), онда тек таңғы асқа еритін кофе ұсынылады. Таңғы асқа арналған швед үстелі ассортиментте өте қарапайым. Қонақ үйдің орналасқан жері жақсы-дүкендер, кафелер, мейрамханалар жаяу қашықтықта.
Тамаша қонақ үй. Бөлмелер әдемі, кең, таза. Таңғы ас жақсы. Мейрамхана керемет. Қызметкерлер жақсы, жанашыр, мейірімді, кәсіби.
Кемшіліктерінен: жуынатын бөлмелерге назар аударғым келеді. Екі түрлі бөлмеде сантехникаға қатысты мәселелер болды. Жою өте оңай және әсер күрт нашарлайды. Рахмет!
Жалпы жаман емес. Бөлмеде тоңазытқыш пен шайнек жоқ. Егер сіз ұзақ уақыт жүрсеңіз, бұл өте ыңғайсыз. Бөлмелерде таза, қызметкерлер мейірімді. Таңғы ас әр түрлі емес, күн сайын бірдей, бірақ таңдау бар. Бөлмелерде жылу бар
Мұнда бір айдан астам уақыт болды. Жөндеу 10-15 жыл бұрын жасалған және содан бері жаңартылмаған. Тұсқағаз мезгіл-мезгіл желімделіп, жиһаз маркермен боялған, ал сымдар көп нәрсені қалайды. Бөлмеде тек теледидар, телефон және бірнеше стакан бар. Менің өтінішім бойынша олар кішкене Тоңазытқыш әкелді, өйткені Мен осында ұзақ тұрдым. Бөлмелер күн сайын тазаланады, Сүлгілер ауыстырылады. Ал төсек-орын аптасына 1, кейде 2 рет ауыстырылады. Артықшылықтары да бар-қаланың барлық қонақ үйлерінде таңғы ас Жоқ, мұнда бар, бірақ орташа - олар екінші аптада жалықтырады. Таңғы асқа: шай, кофе, тәттілер-торттың 2 түрі, пирог, бельгиялық вафли. Ботқаның 2 түрі. Гранола, шарлар, Жарма. Мұнда суық болатын ыстықтан - рустикалық картоп, туралған сарделькалар, ет (сиыр еті). сондай-ақ, жұмыртқа мен ірімшік бар. Қуырылған жұмыртқа жылы - сәттілік болса. Сусындар: шырын, су және сүт. Күн сайын әр түрлі шырындар болса да, қалғанының бәрі өзгермейді. Бұл қонақүйдің тағы бір плюс, ол демалыс орталығында орналасқан-серуендеуге арналған саябақтар, әдемі көшелер, сонымен қатар тамақтануға арналған орын, қонақүйдің айналасында көптеген жақсы кафелер бар. Қабылдау кезінде мейірімді жұмысшылар есікті ашып, қарсы алады. Интернет қорқынышты, мезгіл-мезгіл бұзылады, жиналыс өткізу мүмкін емес, бейнені де көруге болады. Жалпы, үлкен ақшаға ескі қонақ үй (орташа бөлме үшін шамамен 80 - 100 Евро). Мен ұсынғым келмейді, бірақ мен басқа қонақүйде тұрдым, таңғы ас жоқ, бірақ жақсы жөндеумен және тұтастай алғанда бұл орналасу мен таңғы асқа байланысты жақсы.
Ең жаманы, кемшіліктер туралы бәрі біледі, бірақ ештеңені өзгертпейді! Шамасы, иесі сапаны жақсартпай, ақшаны ескек есуді қалайды.
Менің пікірім басшылыққа беріледі және қонақүйде бір нәрсе жақсы жаққа өзгере бастайды деп үміттенемін.
Сонымен, мен әзірге 2 жұлдыз қойдым, бірақ содан кейін қонақүйдің орналасуына байланысты үшіншісін қостым.
Нөмір ескі болды. Вайфай әрең жұмыс істеді. Мерзімді түрде мүлдем жұмыс істемеді. Жұмыс қиын болды. Мен мұндай таңғы асты көптен бері көрмедім... таңдау Үлкен емес, вегетарианшылар тек қияр мен қызанақты жейді... жалпы, баға мен сапаны көрмедім, бағаны төмендету керек немесе сапасын арттыру керек…
Мен қонақүйде қанша жұлдыз бар екенін білмеймін, бірақ мен оған он дана салар едім))) бәрі ыңғайлы, түсінікті. Қызметкерлер барлық мақтаулардан жоғары. Бөлмеде әрқашан тәртіп бар.
Қонақ үй қорқынышты. Тұру құны бірнеше есе жоғары. Таңғы ас аз. Қонақ үй төрт жұлдызды тартпайды. Соңғы 20 жыл ішінде қонақүйде жөндеу болған жоқ, КСРО-дан бері жиһаз. Қызметкерлер нашар дайындалған. Бүгін бөлмеге ер адам электронды кілтін ашып, менің бөлмемде не қалайтыны құпия болып қала берді. Сіздің нөміріңізге кез келген адам және тәуліктің кез келген уақытында кіре алады деген әсер бар. Мен бұл қонақүйде болуды ұсынбаймын.
Олар өте қатты матрасы бар бөлмеде тұрды, алдымен тақтаға отырғандай сезінді. қонақ үй жаңа емес, жиһаз ескі. Бірақ бәрі жұмыс істейді.
Бірақ 4 * емес . Таңғы ас өте аз.
Жақсы қонақ үй, таңғы ас жақсы. Барда сәл жоғары баға бар, сондықтан керемет. Мен әлі де тоқтап қалатын шығармын. Бөлмелер таза, барлығына сәттілік және жақсы демалыс
Неліктен тұрақ алынып тасталды? Жол полициясының қызметкері жүгіріп, бәрін жасайды. Мұндай қымбат қонақ үй мен көлікті қалаған жерге қойыңыз. Ас үйге қатысты-бәрі қарапайым, талғамсыз, даяшылар үй тасбақалары сияқты баяу. Онда конференциялар қанша рет өткізілді, кешкі ас ешқашан уақытында берілмеді.
Стандарттары бар қонақ үй. Тоқтап, демалуға болатын орын. 4 жұлдызға сәйкес келеді. Таңғы 7-ден бастап таңғы ас ішетін жалғыз орын. Қаланың басқа қонақ үйлері / Қонақ үйлері қызмет көрсетпейтін орындар, көбірек жатақханалар, ұйықтайтын бөлмелер.
Көңілі қалды. Қонақ үй арзан емес, бірақ олар өмірді сақтауға бір тиын да салмайды. Обшарпаная. Таңғы ас, ұрланған сияқты, барлық тағамдар суық, ет, шұжық, тіпті кофе еритін. Халықаралық қонақ үйде бір реттік тарақ жоқ деген не? Әдетте, егер сұраныс болса, тарақ пен ұстара жиынтығы. Босқа жұмсалған ақша.
Қалай болғанда да, есікші әлі де тұр.Сонымен қатар, барда ешқашан бармен жоқ, оны рацияға шақырып, күту керек. Екіншіден, нөмірде бір жұмыс розеткасы бар. Олар түзетіледі деп үміттенемін. Жалпы, бастысы таза. Ол үшін 👍
Керемет қонақ үй . қонақ үйдің бірінші қабатында Караоке залы бар және ол 2 түнге дейін жұмыс істейтіні таңқаларлық . Сондықтан, егер сіз қиын жұмыс күнінен кейін демалғыңыз келсе, онда бұл сізге көмектеспейді.
Артықшылықтары: орналасқан жері ; қызметкерлер сыпайы ; жақында жөндеуден кейінгі бөлмелер; бөлмедегі жылу ; арналардың кең таңдауы бар теледидар; ас үй дәмді .
Кемшіліктерінен: караоке залы; швед үстелі; тамақ табақтарындағы мөлдір емес темір қалпақшалар (екі қақпақтан кейін ол өтпеді, өйткені сіздің ойынды ойнауға уақыт болмады - қақпақтың астында не бар екенін біліңіз), мейрамханада мен тапсырыс берген бір тағамның бағасы күн сайын өсті: мәзірде бағасы бір , чеке басқаша, ал келесі күні одан да жоғары (бірақ тағамның құрамы өзгерді ).
Барлығы ештеңе емес, бірақ қонақ үйдегі караоке залы, ол жай ғана ұйықтамайды, бұл келушілерді құрметтемейді .
Қонақ үй күткендей болды.Жақсы төсек, қалыпты душ, таңғы ас.Мен мейрамханада тұшпара дәмін таттым-бұл жаман емес ,бірақ мен үлкен сүйемін.Мен вискиге тапсырыс бердім-таза сияқты.
Қонақ үй таза. Жиһаз, жеткілікті жаңа. Төсек-орын, Сүлгілер жаңа.
Бөлмелер өте кең.
Бірақ, стандарт үшін 40 000 теңге үшін бөлмеде шәйнек, Тоңазытқыш, үтік жоқ.
Таңғы ас өте әлсіз.
Барлығы-баға өте жоғары.
Бұл ақшаға басқа қалаларда қонақүйлер әлдеқайда жақсы қызмет көрсетеді.