Ұлттық академиялық кітапханасы

Арман Ораз
30 маусым 2024
Жақсы тек Қазақ тілде ақпарат аз
Ербол Назарбаев
10 шілде 2021
Сөз жоқ керемет
Гульнара Ахметова
7 мамыр 2024
Мен бұл жерді өте жақсы көремін! Білім әрқашан кез келген адамға пайдалы әсер етеді! Бұл медитация және релаксация орталығы! Өте мейірімді жұмысшылар, тегін WiFi! Кең залдар! Көптеген жастар, бұл өте әсерлі! Бірінші қабатта балаларға арналған оқу залы бар, онда көптеген қызықты нәрселер бар! Бір бірақ... асхана кітапхана деңгейіне сәйкес келмейді, интерьер ескі, тамақ солай, бір күні шыршадан шаш тапты... Әйтпесе, бәрі керемет!
K
Kto Eto
16 қараша 2024
Үнсіз жұмыс істеу, кітаптардың физикалық нұсқаларын оқу немесе үйірмелерге қатысу үшін жақсы орын. Компьютерлер ескі. Әр түрлі тақырыптағы көптеген кітаптар бар. Сайттағы каталогта анықталғандардың болуын тексеруге болады
Елена Лизункова
Әдемі заманауи ғимарат, әдемі залдар, жұмыс істеуге және жай оқуға қуанышты.
Али Бек
28 маусым 2024
Кітапхана Астананың байырғы тұрғындарына кем дегенде бір рет баруға тұрарлық, мұндай атмосфералық және тыныш жер Сіз елорданың қақ ортасында бос орын таба алмайсыз
Eg
19 тамыз 2024
Оқырмандарды жазу бөлімінің таңқаларлық жұмыс кестесі:" мен қазір түскі ас ішіп жатырмын, кейінірек келіңіз", бұл кестеде еш жерде көрсетілмеген. Кіре берістегі тексеру сайлау болып табылады. Сонымен қатар, бұл өте тұншықтырғыш! Залдарда желдету үшін терезелер ашылады, көше шуы пайда болады.
669373 Нурманов
17 желтоқсан 2023
Сапарды ашылудың бірінші жылынан бастады. Содан кейін зейнетке шықты. Бөлімнің абоненті болды. әдебиет .2-3 жылдан кейін алынып тасталды. Өкінішті. Жүруді тоқтатты. Жақында тоқтады. Менің картам жарамды. Компьютерлермен қанықтылық жағымды таң қалдырды. Ресейдің ірі қалалары мен ТМД-ның басқа елдерінің кітапханаларының электрондық базаларына қолжетімділікті кеңейту. Таза. Жылу. Бай. Залдардағы тыныштық . Барлығы компьютерлер үшін жұмыс істейді. Сұрақтарға-бірден білікті жауап, көмек. Бәрі жақсы!!!!
Saniya Tadjibayeva
5 қараша 2024
сайт көптеген материалдарға қол жеткізуді ұсынады және көп жағдайда беттер тез жүктеледі.
Толик М
17 маусым 2024
Тамаша кітапхана, онда кез-келген ақпарат қағаз түрінде де, электронды түрде де бар. Әркім әр түрлі нәрсе табады.
Балнур Серик
4 ақпан 2024
Жұмыстан кейін және мұнда оқудан кейін өте керемет келеді. Өте ыңғайлы орта 👍 🏻
Гаухар Токмырзаева
16 қазан 2023
Негізінде оқу үшін керемет орын! Маған ұнады. Бірақ қызмет көрсетуде кейбір нюанстар бар (кітапқа тапсырыс беруге көмектесетін адамдар)
Роза Макашова
14 шілде 2024
Кітапханаға жұмыс істеуге келемін. Онда ештеңе алаңдатпайды және назар аудара алады. Өткен жылы бұл орынды таптым. Мен қазірдің өзінде тұрақты келушілерді танимын. Олар мені де танитын сияқты. Жақсы атмосфера, жұмыс. Онда айналысатын жастарды кездестіремін. Жазда бір минус ыстық.
Макс Яцкарь
24 қазан 2023
Оқу немесе жұмыс істеу үшін тамаша орын. Сенбі күні сағат 15:30-да ағылшын тілінде сөйлесу клубы тегін және өте жақсы.
Мелисса Подебрат
2 тамыз 2023
маған бұл әдемі жерге бірнеше рет барған ұнады. Қызметкерлер соншалықты тыныш және жағымды. Мен тағы бірнеше рет барамын♡
Аусенов Кумар (М24-965)
Онда 1 рет болды. Қалыпты сияқты
Саша Кушнирчук
Қызықты орын
Нурия Успанова
5 тамыз 2022
Әдемі ғимарат пен жаңа кітаптардың болуы мені таң қалдырды, сонымен қатар сыпайы қызметкерлер жақсы әсер қалдырды, тек электронды кітапхана жиі нашар жұмыс істейді және осыған байланысты менің шотыма кіре алмайды(
Ерке Мими
2 мамыр 2024
Жаңа нәрселерді үйренуге және тарихты ұмытпауға тамаша орын .
Damir AbduLkarimov
7 маусым 2022
Кітапханадан жақсы ештеңе болмайды. Жүріңіз, оқыңыз, танысыңыз, жұмыс жасаңыз. Рюкзакқа кірген кезде полицейлерді көрмегім келеді. Мен үшін түсініксіз қауіпсіздік шарасы. Рюкзактары бар адам кітапханада анық тексеруден гөрі үйден шықпас бұрын қауіпті алдын-ала тоқтату керек. Егер рюкзактары бар адам тексеруге жетсе, сіз қазірдің өзінде жоғалттыңыз. Бірақ бұл арнайы қызметтерге қатысты мәселе.
Андрей Бондаренко
20 тамыз 2022
Кітапхана өте ұнайды, сіз тек сөйлесуге баруыңыз керек, Мен сізге бірдеңе оқығым келеді, жағдай өте жақсы, олар сізге әрқашан көмектеседі
Murat Sarbayev
13 наурыз 2024
Керемет кітапхана
Сункар Сункаров
10 қараша 2019
Жақсы кітапхана, тегін WiFi, кітаптарды қоймадан жылдам беру - кітаптарды қоймадан автоматты түрде жеткізу, ҚР және РФ салалық мерзімді басылымдарының үлкен таңдауы (медицина, педагогика, техникалық ғылымдар және т.б.), жақсы орналасуы-Астананың дәл орталығында Бәйтерек маңында.
Karla Bokan
3 желтоқсан 2019
Кітап әуесқойлары бұл жерге баруы керек. Мұнда сіз кітап мұражайын, Кинозалды, сондай - ақ электронды каталогты таба аласыз-дипломдық жұмыс, эссе және т.б. жазу үшін қажет дереккөздерге көмек. Жертөледе асхана, көркем әдебиет абонементі жұмыс істейді. Ұлттық академиялық кітапханаға қош келдіңіз!
Анонимді пікір
19 қыркүйек 2020
Кітапханаға кіруге қатысты Сіздің ойыңыз мені таң қалдырады, кіру үшін кәмелетке толған болу керек. сіз бізді шектейсіз, бірақ ілімге деген құштарлықпен сіз ересек болуыңыз керек, Мен өз түсінігімнен жоғары кітап оқимын деп қорқасыз ба, әлде не? СОО барлық жерде ашық (адамдар кітапханасында 15 есе аз), Мен сіздің "логикаңызды" түсінбеймін және оған не қол жеткізгіңіз келеді. мүмкін сіз өзіңіздің қауіпсіздігіңізге сенбейсіз және оның салдарын білесіз.сіз жай ғана жауапсызсыз
Аяулым ————-
Ницца сауда орталығы
Түпнұсқаны көрсету · English
Jadyra I.
12 мамыр 2020
Ол көрсететін кішігірім қызметтер миллиардтаған мемлекеттік ақшаны ақтамайды. Ол жерде қанша рет болды-олар маған тақырып бойынша қажетті ғылыми материалдарды таба алмады. Оқырмандар осында келіп, интернетте отырады. Электрондық кітапханада да қажет ештеңе таба алмайсыз.
M
MereyKa TG
29 ақпан 2020
Керемет мәліметтер базасы, көптеген кітаптар, тірі және сандық, ыңғайлы орналасу, ақысыз вайфай, кітапханадағыдай тыныш)
Angie Sto
28 мамыр 2021
Қызметкерлер жақсы, жұмыс уақытын ұзартыңыз, қызметкерлер ауысыммен жұмыс істей алады, ал үстел шамдары көбірек жарық береді.
Дамир Приятный
18 ақпан 2022
Автотұрақ жоқ! Бір және 20 минут тек тұруға рұқсат етіледі .....
T
Timur M.
20 қаңтар 2020
Оқырманды бақылайтын қызметкерлердің ісінген штаты. Ғимараттың дұрыс емес архитектурасы - көп орын босқа кетеді. Нашар дәретханалар және олардың жеткіліксіздігі. Кітаптарды таңдау деңгейі төмен. Оқырман билетін үнемі тексеріп отыру-бұл қағаздың кішкене бөлігі. Ескі жабдық, кеңестік менеджмент
Marat Sultangazin
25 сәуір 2020
Колледж кітапханасын автоматтандыру үшін Ұлттық КАБИС бағдарламасын қайдан сатып алуға болады?
Темирбай Камилаев
10 желтоқсан 2019
Кітаптардың үлкен таңдауы және көптеген оқу залдары бар кітапхана, , тегін wi-fi
Мухан Маханбетов
16 қыркүйек 2019
Өте жақсы кітапхана. Тек келушілерге тыныштық пен шыдамдылықты сақтауға кеңес беремін))
Бекнур А.
5 наурыз 2020
Ыңғайлы оқу залы, тегін wifi
K
Kudaibergen D.
12 сәуір 2019
Оқуға, емтиханға дайындалуға ыңғайлы. Төменде арзан кофешоп
Нурболат Оспанович
25 наурыз 2020