Музей Д. А. Кунаева

22 шілде 2021
Өте тамаша жер. 👍👍👍👍
Илья
28 тамыз 2024
9 және 6 жастағы балалар риза болды. Мен әрқашан пәтер мұражайларын жақсы көретінмін, олар сізге дәуір мен адамды сезінуге мүмкіндік береді. Бұл мұражайда өте жақсы және мейірімді атмосфера бар. Мұнда да жауапты және құзыретті қызметкерлер жұмыс істейді. Олар көптеген экспонаттар туралы айтып, көрсетті. Рахмет.
Tatiana Budanova
2 желтоқсан 2024
КСРО - да туылғандарға бару-сол мемлекеттің алғашқы адамдарының қалай өмір сүргенін көру. Мұражай ғана емес, пәтер де. Қазіргі басшылармен салыстырған жөн. Өте тәтті, мейірімді, үйге саяхат. Мүмкін, бұл өткенді идеализациялауға көмектеспейді. Жақсы гидтер, мен ұсынамын .
Гузель К.
20 қазан 2024
Өте керемет мұражай-бұл жоғары дәрежелі шенеуніктердің сол кезде қалай өмір сүргенін елестетуге болатын пәтер. Мен әр түрлі сыйлықтар үшін жеке бөлме немесе экспозиция болғанын қалаймын, тк осы сыйлықтар мен кәдесыйлардың арқасында пәтер дала ғажайыптары мұражайына ұқсайды.
Saken Shaizadinov
22 ақпан 2024
Димаш Ахмедович Қонаевтың үй мұражайы, бұл жай ғана сөзбен айтып жеткізу мүмкін емес, сіз оған міндетті түрде баруыңыз керек, үй уақытпен, көптеген мемлекет басшылары білетін және құрметтейтін ұлы адамның тарихымен, 5 мыңнан астам кітаптан тұратын кітаптар жинағымен, шет елдердің президенттері мен премьер-министрлері сыйға тартқан оттықтар жинағымен, сондай-ақ біздің көрнекті қайраткерлерімізбен қаныққан және Қазақстан Республикасының жеке тұлғалары.
Бекболат Джампозов
30 қыркүйек 2025
Сынып мұражайы, Балалар Дінмұхамед Ахмедұлының пәтеріне қатты қуанды. Д. А. Қонаев ұлы адам және мұражайда бәрі өте шынайы берілген
Владимир Иванов
25 мамыр 2025
Кеңестік өткенге оралу өте қызықты, әсіресе мұражайдың өзіне емес, пәтерге баруды ұсынамын, ол Төлебаев көшесіндегі мұражайдан 100 метр биіктікте орналасқан және мен үшін тек сәрсенбі мен сенбіде жұмыс істейді.
Анастасия Жбанова
9 тамыз 2025
Мұражай, әрине, өте кішкентай, тек екі бөлме бар, бірақ баға белгісі де сәйкес келеді, аспанда ештеңе жоқ. Егер сіз жарты сағат бос болсаңыз, кіре аласыз!
Ш
Шерин Юсупова
5 ақпан 2024
Өзінің ұятына алғаш рет Дінмұхамед Ахметұлы мұражайының үйіне 2023 жылы ғана барды. Бұл күштің орны, әр нәрсе оқиғаны бейнелейді, мағынасы бар. Барлығы бүгінгі күнге дейін сақталмаған, бірақ ұлы адамның жадын сақтағандарға рахмет. Мұражай, айтпақшы, өте жайлы, таза және жарқын.
Федор З.
9 сәуір 2024
Өте қызықты мұражай, экскурсоводты сұраңыз. Қонаев Қазіргі Қазақстанның негізін қалаушылардың бірі болды деп айтуға болады. Көптеген ақпарат, бәрін оқуға болады, бірақ экскурсиямен қызықты.
G. S.
7 шілде 2023
Мұражай ұнады. Көптеген экспонаттар, қызықты, Д. А. Қонаевтың жадына ұқыпты қарау сезіледі. Біздің қаланы өзгерте алатын және өзгерте алатын ұлы адам. Өте мұқият қызметкерлер. Сапарды бұзатын жалғыз нәрсе-бұл ашуланшақтық. Жанкүйерлер әрине жақсы, бірақ мүмкін әлі де кондиционерлер орнату
Индира Макашева
1 сәуір 2024
Мен бәріне мұражайға баруға кеңес беремін! Сәрсенбі және сенбі күндері Д. Қонаев тұрған мұражай мен үйге бір билетпен баруға болады. Мұндай адамдар үшін мақтаныш сезімі басым✅. Міндетті түрде бару керек 🫶 🏻
arnur kinenbaev
19 тамыз 2022
Дінмұхамед Қонаевтың дәуірін сезіну үшін ең жақсы орын. Пәтерде болу бұл айтылмайтын сезім қонаққа келген сияқты. Үй мұражай пәтер аптасына екі рет жұмыс істейді себебі ол тұрғын үй және онда адамдар тұрады сондықтан көруге арналған пәтер тек сәрсенбі мен сенбіде ашық. Алматыға келген және қазақ тәуелсіздігін орнату рухына қанық болғысы келетін адамдарға міндетті түрде бару керек.
Дмитрий Демченко
27 маусым 2023
Атмосфера күшті, бірақ сонымен бірге тыныш және жайлы. Маған өте ұнады. Экскурсовод-пәтердегі жігіт скучно, ал көрші үйдегі мұражайдың өзінде экскурсовод-әйел энергиямен жарқырайды. Тыңдау жақсы
Владимир Ким
4 қыркүйек 2025
Мен баруды ұсынамын. Өте қызықты және танымдық.
Адлет М
16 қазан 2023
Әрқашан тарихты жақсы көретін. Гид қызықты және егжей-тегжейлі айтады. Маған өте ұнады.
Виктор Макаров
25 маусым 2023
Жақсы мұражай. Қызықты экспозиция. Әсіресе пәтер ұнады.
Динара Б
7 наурыз 2024
Мен барлығына мұражайды ұсынамын, әсіресе балалармен (14 жастан асқан) және міндетті түрде гидпен!!! Мен ештеңе білмедім
Zhan Ab
20 қаңтар 2025
Тәжірибе теңізі! Пәтерге экскурсияға қуаныштымыз
Жанбулат Тлемисов
6 маусым 2024
Қонаевтың билігі және КСРО, Қазақстан тыл өнеркәсібінің өрлеу дәуірі туралы өте қызықты мұражай.
Раушан Ізтілеуова
27 тамыз 2024
Біздің тарихымыз, мақтанышымыз!Міндетті түрде бару керек.Біздің басшымыз мемлекет туралы көп нәрсе білесіз.Балаларды өзіңізбен бірге алып жүру керек.
Нагима Нурманова
21 қараша 2024
Өте Нұсқаулық.Мен көп білдім.Қонаев ұлы адам болған!!!Сіз байқаусызда қазіргі Үкіметпен салыстырасыз, қайғылы.. .
Q
Qobylandy Saktashov
22 қыркүйек 2025
Өте қызықты және тарихи орын. Мен баруды ұсынамын.
Ербай Бегалиев
8 мамыр 2023
Жақсы қызметкерлер бұрын болған сияқты. Барлығы ұнады, келесі жолы мен балаларымды әкелемін.
Юрий Беккер
26 наурыз 2025
Баршаңызға Қаз КСР Компартиясы ОК бірінші хатшысы , КСРО Компартиясы ОК Саяси бюросының мүшесі қалай өмір сүргенін көруге кеңес беремін .
Альбина Хабибуллина
14 қазан 2024
Мұражайға бару өте қызықты болды. Өте қызықты оқиға 👍 🏻
анатолий л.ютов
21 қаңтар 2022
Осындай мұражайлар бар екеніне рахмет Мен оны өмір сүрдім және білдім жастар оның Қазақстан үшін не істегенін түсінсін Алматы үшін С на плат ине сияқты жастар білуі үшін отыруға және қаланы жоюға мүмкіндік бермей осындай мұражайлар көп болар еді
Алмагуль М
27 маусым 2022
Мен баруды ұсынамын. Мұражай Шағын, Қазақстан тарихымен айналысатындар үшін қызықты болады. Сыйлық дүкені жетіспейді
Ляззат Тажибаева
8 тамыз 2022
Ооо!бұл нақты орын емес.Әр бұрыштағы оқиға.Бұл оқиғаны сақтап,біздің ұрпаққа жеткізгеніңіз үшін туыстарыңызға рахмет.Балаларыңызға тарихты көрсетуге мүмкіндік бар.
СВЕТА ХАЙРАНОВА
10 қаңтар 2024
Тоңазытқыштар әлі де жұмыс істейді!Барлығын сақтағаныңыз үшін рахмет!Керемет мұражай!
Данияр Ильясов
29 қыркүйек 2025
көрменің ойлылығы ұнады
Жанар К
22 тамыз 2024
Тамаша экскурсовод.
Ефрентий Ануфриевич
19 қазан 2024
Сол кездегі Атмосфера және оның қарапайым іс-әрекетімен танысу.
Сергей М.
24 тамыз 2025
Мен барлығына баруға кеңес беремін
Асель Каримова
23 тамыз 2025
Келуге тұрарлық
Солнышко
25 қазан 2021
Қалада осындай тарихи орындар көп болар еді,ағартушылық және қызықты.Жақсы орын.
Нуркасым Аскарулы
30 наурыз 2024
Өте керемет және қызықты орын
Жомарт Маралов
4 ақпан 2025
Бұл нағыз Елбасының үйі!
Я
Ян Непомнящий
29 ақпан 2024
Өз халқының ұлы ұлының мұражайы. Нағыз адекватты патриот. Ақылды менеджер. Көптеген жақсы эпитеттер ол туралы жазуға дайын. Міндетті түрде барыңыз мен кіммен танысамын.
Marat Kassymov
4 қазан 2023
Бір кездері болды. Жақсы безендіру!
Кирилл Васильев
29 қаңтар 2024
Керемет мұражай
Аделя Хаматова
31 наурыз 2025
Керемет мұражай, мен бәріне кеңес беремін.
D D
21 тамыз 2024
Бір сөзбен айтқанда-дәуір!
Aigerim M
13 шілде 2024
Менің сүйікті мұражайым
Карашашов Алиби
29 қыркүйек 2024
Мұражай жаман емес, бірақ шедевр емес.