Migron

Тауарлар мен қызметтер
Жаңалықтар

полина ш.
Кандас мәртебесін алу арманы болды және ол арқасында орындалды Мигрон! Олар барлық құжаттарды дайындады, менің тегіме назар аударды және бүкіл процесті егжей-тегжейлі түсіндірулермен бірге жүрді. Мәртебеге үйреткен кезде қуаныштың көз жасы болды! Сіз ең жақсысыз!
Анастасия О.
21 қазан 2025
Мигрон командасына азаматтық алуға көмектескені үшін үлкен алғыс!Бұл оңай болған жоқ, бірақ заңгерлер сауалнамалардан бастап дұрыс тұжырымдарға дейін бәрін ойлады.Барлығы ресми түрде, артық емес.Өте ризамын
Камила Догубаева
30 қараша 2025
Мен осы компания арқылы тұрғын үйді рәсімдедім-олар бәрін өз мойнына алды. Құжаттар пакеті менің кірістерімді ескере отырып жиналды, үнемі байланыста болды. Бүкіл процесс мүлдем стресссіз өтті, ешқандай кідіріссіз рұқсат алды. Жақсы, сенімді кеңсе, рахмет!
П
Полина Скрипникова
Бұрын Мен бәрін өзім жасауға тырыстым және бас тарттым. Мұнда олар қатенің қай жерде екенін бірден тауып, қайта жіберуді сауатты дайындады. Сізге рахмет, қазір менің қолымда ВНЖ бар. Еңбегіңіз бен тыныштығыңыз үшін рахмет!
Ксения Ш.
Отанына оралу үшін Кандас мәртебесін алды. Компания менің тарихымды тамаша ескерді, барлық құжаттарды жарылыспен жинады және соңына дейін тастамады. Алды! Мен өте қуаныштымын, барлығына кеңес беремін!
Эльдар Утеулеев
22 қараша 2025
Қысқасы, жағдай: шетелден доктар қажет болды. Мен мұнда бұрылдым және бір тамшы да өкінбедім. Жігіттер бәрін тамаша дайындады, барлық нюанстарды ескеріп, мен бәрін қолыма алғанша процесті жүргізді. Барлығы анық және еш қиындықсыз өтті. Өте жақсы жұмыс істеді!
Александр
5 желтоқсан 2025
Мен кандастың мәртебесі үшін сөйлестім-маған барлық доктар отбасылық тарихты ескере отырып дайындалды, барлық кезеңдерде еріп жүрді. Процесс бірқалыпты өтті, енді бәрі ресми және жақсы. Барлығы нақты!)
Meruert
12 шілде 2025
Ол Алматы облысында тұрады. Біз мұндай мәселелерді өзіміз түсінбейміз, сондықтан біз "Мигронға"жүгінуді шештік. Пікірлер арқылы табылды. Бірінші консультацияда барлығы қарапайым тілмен түсіндірілді. Олар қандай құжаттар қажет екенін айтты, бәрін дайындауға және тексеруге көмектесті. Адвокат сыпайы болды, бәрін сабырлы түрде айтып берді, есеп беру бойынша кеңестер берді және болашақта не ескеру керек.Олар кідіріссіз жұмыс істеді, барлығы тез рәсімделді. Егер сізге қайтадан көмек қажет болса,қайда бару керектігін білеміз.
Сергей К.
Біз Тәжікстаннан отбасымызбен келдік-әйелі, мен және екі баламыз. Барлығына тұрғын үйді рәсімдеу керек. Мигронда олар жағдайды бірден түсінді, маршрут жасады, бізді қабылдауға жазды, тіпті анықтамаларды аударуға көмектесті. Барлық құжаттар бірінші рет қабылданды. Бүкіл командаға рахмет!
Stepan
3 шілде 2025
Екі көші-қон заңгері мені екі күн қатарынан адастырғаннан кейін, Мен осында қоңырау шалып, кеңес алуды шештім. Еркін мамандар болған жоқ, бірақ біраз уақыттан кейін олар маған жауап берді, мәселенің мәнін тез түсінді және бірден кеңес берді, екі қайғы-қасіретті жоққа шығарды-заңгерлер, менің Ресей Федерациясының жағдайы мен заңдары туралы түсінігімді растады. Көп рахмет!
Брагин Роман
18 желтоқсан 2024
Мигрон агенттігінің арқасында мен тұруға рұқсат алып, ақыры тынышталдым. Олардың заңгерлері барлық дерлік уайымдарды өз мойнына алып, процесті мүмкіндігінше қарапайым етіп, керемет жұмыс жасады. Қолдау көрсеткеніңіз үшін көп рахмет қазір менде елде өмір сүруге және жұмыс істеуге барлық заңды себептер бар және бұл мені қажетсіз стресстен құтқарды
Жанна Груздева
9 қараша 2024
Мен Мигронға бармас бұрын, мен бұл мәселені ұзақ уақыт бойы өзім шешуге тырыстым. Енді мен бұл жүйкені ысырап ету екенін түсіндім. Агенттік қызметкерлері құжаттарды жинауда баға жетпес қолдау көрсетті және үнемі байланыста болды. Әсіресе Алматыға бірнеше рет баруға тура келгені қуантып, көптеген мәселелерді қашықтан шешуге мүмкіндік туды. Менің проблемамды қаншалықты тез шешкендері мені таң қалдырды. Тиімді жұмыс үшін рахмет!
Jane Sow
2 желтоқсан 2025
Мен ВНЖ жасай бастағанда, бұл шындыққа жанаспайтын қиын болып көрінді. Бірақ бристалар мұнда нағыз кәсіпқойлар! Олар менің жағдайыма (отбасы мен жұмыс) құжаттар дайындады, әр кезеңде еріп жүрді, дәлелдер келтірді. Нәтижесінде менің қолымда тірі қалды, енді дива тыныш. Сізсіз мен оны жеңе алмас едім!
Alina K.
21 қараша 2025
Мен үшін RVP ауыр крест сияқты болды. Бірақ бұл компания бәрін оңай өтуге көмектесті. Қағаздар менің жеке тарихымды ескере отырып дайындалды, тіпті мен қобалжып, дүрбелең болған кезде де қолдау көрсетті. Нәтижесінде мен рұқсат алдым! Эмоциялар жай ғана масштабтан тыс
Дарья Ч.
24 қыркүйек 2025
Мен кеңес алу үшін жүгіндім, мен не қажет екенін білемін деп ойладым. Нәтижесінде, бәрі соншалықты егжей-тегжейлі түсіндірді, Мен олар арқылы бірден шешім қабылдадым, внж алынды. Көп рахмет, әсіресе Саиде жан-жақты және өте сауатты маман.
Максим Алексеенко
4 мамыр 2025
Мен мұнда виза жасадым, бәрі тыныш, тез және тегіс. Шектен шығу жоқ. Қызметкерлер жақсы, қызмет өте жақсы болды.
Елена К.
30 қыркүйек 2025
Менде қиын жағдай болды: паспортты жоғалту, мерзімдерді бұзу. Мигрон бәрін қалпына келтіруге, жаңа анықтамалар жинауға және құжаттарды нөлден рәсімдеуге көмектесті. Қосымша сұрақтар мен үкімдер жоқ.
Анастасия Цветкова
9 шілде 2025
Мигронға келгенге дейін ол басқа жерде кеңес алды-олар біржола шатастырды. Мұнда барлығы сөрелерге қойылды: міне, тізім, міне, мерзімдер, бұл маңызды. Және ол жұмыс істейді. Құжаттар тапсырылды, "процесінде"мәртебесі
Олеся Етумян
Көп рахмет! Қазақстандық күйеуімен қайта қауышу арқылы ВНЖ рәсімдеді. Мен кейбір анықтамалар жеткіліксіз деп қорықтым. Барлығы тексерілді, ауыстырылды, сендірілді. Мен қазірдің өзінде idi картасын алдым, өзімді үйде сезінемін.
ильнар и.
мен жұмысқа келдім, жұма күні кешке кірдім . Дүйсенбіде хабарландырулар жіберуге болады деп ойладым. Үш жұмыс күні - және жұма-кіру күні. Сәрсенбіде уақытында қоңырау шалудың арқасында. Мен жылдам реакцияны бағалаймын.
Павел Лисименко
27 қараша 2025
Жақсы қызметкерлер. Таза кеңсе, жайлы күнё сағ уақыт өте келе. Ол баламен бірге болды-олар шай, мультфильмдер ұсынды. Мұндай ұсақ-түйектер клиенттерге деген үлкен құрмет туралы айтады. Рахмет!
Диана Малыш
20 қазан 2025
Тур виза 3 күнде жасалды! Мен сапар бұзылады деп ойладым, нәтижесінде бәрі сәтті болды. Үлкен рахмет, өте құтқарылды!
Алина Дектярева
5 қараша 2025
Өзбекстаннан көшіп келді.Мигронда бізге бүкіл отбасы үшін тұрғын үйді рәсімдеуге көмектесті. Нариман мен Гаухарға ерекше рахмет - осындай жауапты мамандар! Барлығы түсіндірді, ешқашан айқайламады, асықпады. Мұндай адамдармен жұмыс істеу өте жақсы.
Арман Омурзак
12 маусым 2025
Мен Ресей азаматымын, жұмысқа келдім, қысқа мерзімде тұру керек болды. Мигрон шынымен құтқарылды-барлығы уақытында өтініш берді, құжаттарды жинауға, сауалнамаларды толтыруға, әр қадамды бақылауға көмектесті. Егер Мен оны өзім жасасам, әрине, Шатастырар едім
Елизавета М.
26 маусым 2025
Жағдай қиын болды: алдыңғы заңгер бәрін қателіктермен рәсімдеді, оны қайта жасау керек болды. Мигронда олар құжаттарды қайта жазып қана қойған жоқ-олар жағдайды шынымен құтқарды. Енді бәрі рәсімделді және мақұлданды.
Нина Чанадири
6 шілде 2025
Менің жағдайым стандартты емес болды: қос азаматтық, алдыңғы бас тарту, мекен-жайды өзгерту. Мигрон жеңді! Олар тек құжаттарды қабылдаған жоқ-олар терең түсініп, сауатты негіздеме жасауға көмектесті. Нәтижесінде-мақұлдау. Өте ризамын!
София Юсупова
4 шілде 2025
Олар бүкіл отбасымен Қазақстанға көшті. Мигрон бізге құжаттардың толық пакетін рәсімдеді: балалар - мектеп, ересектер - тұрғын үй, әже - медициналық сақтандыру. "Сауалнама беру"емес, нақты көші-қонды қолдау. Сізге рахмет!
Наталья Азарченко
6 қыркүйек 2025
Виза аяқталардан екі апта бұрын ол Мигрон арқылы құжаттарды тапсырды. Барлығы соншалықты ұйымдастырылған, тіпті көші-қон офицері де таң қалды:"мен мұндай толық пакетті көптен бері көрмедім". Сапа үшін рахмет
Рената Яковлева
27 маусым 2025
Мен мигронға ұсыныс бойынша хабарластым: қызметкерлер не істеу керектігін біледі .Ресепшендегі қызға ерекше рахмет мен қабылдауды тез рәсімдедім, бәрін нақтыладым, мені қажетті күнге жаздым .Қызмет керемет
Виктория Мусенко
20 мамыр 2025
Олар шынымен көмектесті. Барлығы тез рәсімделді
Виктория Семенова
14 сәуір 2025
Олар отбасымен бірге ұшып кетті - олар бір апта ішінде тұрғын үйді рәсімдеді. Біз үшін бәрін жасады, ешқайда жүгірудің қажеті жоқ.
Лейла К.
14 қаңтар 2024
Жалған пікірлерге сенбеңіз, бұл кеңседе менің күйеуім бір жарым ай бойы тірі қалды (мен осы уақыт ішінде өзім өтініш бердім), ол құжаттарды алған кезде өздеріне 50 доллар берді. Осы уақыт ішінде олар тіпті сауалнама толтырған жоқ. Толық абсурд. Хабарландыру бойынша заңгер жұмысқа келген сияқты. Жалған ақпарат, уақыт пен ақшаны жоғалту, кәсіпқойлықтың толық болмауы. Жүйкеңіз бен уақытыңызды сақтаңыз, ақша табуға болады және бұл ресурстар орны толмас. Көші-қонға барған дұрыс, олар сізге не жинау керектігін және қайда тапсыру керектігін айтады. Бұл көрінгендей қиын емес және олар қалаған ақшаға тұрарлық емес. Немесе үшінші тарап адвокатынан 100 долларға кеңес алыңыз.
Вероника
Мен күйеуіммен және кішкентай баламен бірге көшіп келдім.Migron барлығына: ересектерге арналған тұрғын үй, бала тіркеуі және ID. Барлығы жұмыс істеді, бір күнде қызмет ету, екі аптадан кейін нәтиже. Нағыз мамандар
Дарья Петухова
15 тамыз 2025
Шынымды айтсам, Мен алдымен күмәндандым. Бірақ бірінші консультациядан кейін мен түсіндім: менің алдымда нағыз кәсіпқойлар бар. Бүкіл процесс қабаттасусыз өтті. ВНЖ тез алды. Енді тек оларға және мен бәріне кеңес беремін!
Даурен Достаев
Мен бұл процесс жүйке болады деп ойладым - кезектер, айқайлар, құжаттарды жоғалту. Бірақ мигронмен бәрі басқаша болды: тыныштық. Тапсырыс. Барлығы жазба бойынша. Өте ыңғайлы.
Анастасия Абрамова
29 наурыз 2024
Шарттың өсуі кезінде бұл кеңсе жалпы соманың 50% алады.Олар өздері әлі ештеңе істемегенімен. 7.8-тармақты мұқият оқып шығыңыз келісімшарт бойынша кепіл қайтарылмайды.Нисего болмайды, сіз де қалуыңыз керек.Сенбеңіз, мұқият оқып шығыңыз"тараптардың жауапкершілігі" шарт олар ешнәрсе үшін жауап бермейтіндей етіп жасалған.
Ира Мирошниченко
9 қыркүйек 2025
Мен ВНЖ-ны "таныс заңгер арқылы" рәсімдеуді шештім. Таныс бір айдан кейін жоғалып кетті. Мигрон барлық тәртіпсіздіктерді өз мойнына алып, бәрін қайта жасап, нәтижеге жеткізді. Нағыз кәсіпқойлар
Safi
13 қыркүйек 2025
Мен РВП туралы келдім, өте риза болдым. Барлығы түсіндірді, қандай анықтамалар қажет, не қажет, не қажет емес екенін айтты. Олар құжаттарды бірге тапсырды, барлығы қабылдады. Жылдам, сенімді, түсінікті.
Сабрия Исроилова
7 маусым 2025
Ата-аналар да жүгінді, енді бәрі жақсы құжаттарға ие. Рахмет, мен достарыма кеңес беремін!
Andruha 108
9 маусым 2025
Рахмет! Барлығы анық және іс бойынша-қажетсіз әуре-сарсаңсыз қажеттісін алды.
Динара Урашева
5 қыркүйек 2025
Азаматтық алу маған мүмкін емес нәрсе болып көрінді.Мигрон мұны жұмыс процесіне айналдырды: дайындық аптасы, қызмет көрсету, күту және Міне, мен өзімнің жеке куәлігімді ұстаймын Бүкіл командаға рахмет .
Варвара Вшивцева
25 маусым 2025
Ата-аналарға арналған құжаттар ресімделді. Қарттар, нашар бағдарланған. Мигронда олар барынша құрмет пен шыдамдылық танытты, барлығы түсіндірді, бәріне қол қоюға көмектесті, тіпті көші-қон бөлмесінде қажетті кабинетке дейін өткізді. Рахмет!
Кристина К.
4 қазан 2025
ТТЖ бірінші рет рәсімделді.Шок жай😄
Маргарита
15 мамыр 2025
Біз екі баламен жүгірмей РВП алдық. Барлық кезеңдер тыныш өтуге көмектесті
Maxim P.
12 маусым 2025
Маған ВНЖ құжаттарын рәсімдеуге көмектесті. Көші-қон мен ХҚКО кезектерінде әлі де тұруға тура келді, бірақ дұрыс ресімделмеген құжаттарға байланысты қажетсіз жүрістер болған жоқ. Бұл көптеген нервтер мен уақытты үнемдеді.
Стася
6 тамыз 2025
Мен әрқашан күніне 10 рет қоңырау шалатын клиентпін. Мигрон қызметкерлері мені бұғаттамады, бірақ сабырлы түрде түсіндірді. Барлық құжаттар қабылданды, бәрі ойдағыдай болды. Егер мен жалықсам, кешіріңіз. Және аман қалғаныңыз үшін рахмет!
Валерия Т.
2 мамыр 2023
Біз Ресей азаматтарымыз, бүгін күйеуімізбен бірге тұрдық! Виктория мен Нариманға үлкен рахмет, біз әр қадамда еріп жүрдік, барлық құжаттар пакетін дайындадық, барлық сауалнамаларды толтырдық және нюанстарды ұсындық. Рахмет!
Adiya Mukhtarova
13 сәуір 2025
Олар анасына азаматтық берді - бәрі анық. Шыдамдылық пен назар үшін құрмет
Яна
24 мамыр 2025
Тамаша қызмет. Формальдылық жоқ, бәрі іс бойынша
Инкогнито 8969
20 ақпан 2024
Менеджер Самуилге кеңес бергені үшін рахмет айтқым келеді. Барлығы егжей-тегжейлі және сөрелерде, артық терминологиясыз. Сізді естігенде жақсы