Ми Гён

Айсулу Есқазы
30 шілде 2024
Керемет жақсы
Татьяна Вильямс
Маған корей тағамдары көптен бері ұнады, сондықтан мен ми Геннің мейрамханасына қуана барамын. Мен оны бұрыннан білемін. Мен арнайы тағамдарға тапсырыс бергенді жөн көремін. Тағамның сапасына ешқандай шағымдар жоқ. Кемшілігі-кейде сіз ұзақ уақыт Тапсырыс күтуіңіз керек. Даяшы жігіттер асықпайды.
Анастасия Назаренко
Әдемі интерьер, сыпайы қызметкерлер. Ыдыс-аяқтар дәмді, бірақ токпокиде жұмыртқалар салқын болды, бірақ сәл сұйық сарысы мен маринадталған болуы керек. Бірақ егер сіз ұсақ-түйек нәрселерден бас тартпасаңыз, Сіз жақсы демалып, тамақтана аласыз!
татьяна ким
31 наурыз 2024
Дәмді, қанағаттанарлық, жақсы таңдау. Кем дегенде тағы бір даяшыны қосу керек, олар әрқашан үлгере бермейді. Біз бұл кафені ащы және дәмді жегіміз келгенде жақсы көреміз.
D
DigIT kz
1 қыркүйек 2024
Біз бұл мекемеге айына кемінде 1-2 рет барамыз! Әрқашан бәрі дәмді. Бөліктері үлкен. Шамасы, аспаз өзгерді немесе ескісін сорып алды, презентациясы мен дәмі жақсы жаққа өзгерді👌
Игорь Вильямс
Корей тағамдары, бәрі дәмді. Мен арзан деп айта алмаймын, бірақ зал толы. Мен бұл мейрамхананы 15 жылдан астам уақыттан бері білемін. Бұрын адамдар кішірек болған, бірақ корей тағамдарын тістеп алғаны анық.
Сергей
18 қазан 2023
Ыңғайлы, дәмді, бағасы жақсы. Том Ям бағалады, енді мен оған мезгіл-мезгіл арнайы келемін. Олар тез қызмет етеді, қызметкерлер мейірімді.
Евгений
3 шілде 2023
Жақсы мекеме. Бағалар орташадан төмен (мейрамханалар үшін). Бөліктері үлкен. Негізінен, барлығы өте тез дайындалады, бірақ кейбір позициялар ұзақ күтуге тура келеді, бұл туралы ескерту жақсы болар еді. Өте әртүрлі мәзір. Жалғыз нәрсе, десертті таңдау аз.
Имран Исраилов
5 наурыз 2024
Жексенбіде сізде мекеме болды, бәрі өте ұнады. Ас үй жақсы жұмыс істеді, даяшы жалпы бомба. Ұзын бойлы, бір қарағанда орыс, бірақ қазақ екені белгілі болды. Керемет адам, даяшы-олжа! 🤙🔥🔥
Alikhan Mukhametkaliyev
30 қараша 2022
Мен Астанада ұзақ уақыт бойы дәмді корей мейрамханасын іздедім және таптым!!! Кейбір оңтүстік тағамдары бар біздің тағамдарымыз, аздап еуропалық тағамдар бар. Кяшка бар. Өте дәмді, сіз корей тағамдарын айта аласыз. Қызметкерлер сауатты. Интерьер баспайды, қара түстермен қартаяды. Ішінде темекі шегу бар.
S
Seashanty A
26 шілде 2024
Олар қыздарынан кетті. Шағын кафе. Жеткілікті жайлы. Тағам дәмді. Даяшылар тез тамақтанады. Мүмкіндік пен уақыт болады, тағы бір рет тоқтайық
Анонимді пікір
23 қараша 2022
Өте үлкен бөліктер, өте дәмді. Демалыс күндері толық қону. Жақын жерде үлкен автотұрақ бар. Интерьер қарапайым, бірақ бәрі таза және ұқыпты. Күту уақыты сәл ұзаққа созылады, бірақ маңызды емес
Денис
Қазақстандағы корей тағамдары құрметті!!! Мен бұл мейрамхананы ұсынамын. Бағасы мен сапасы сәйкес келеді.
Z
Zhomart K.
8 шілде
Қаладағы ең дәмді тағамдар. Тағамдардың ең үлкен таңдауы. Және әрқашан тамаша қызмет. Таза, әдемі, жайлы.
Владимир Золотов
Мұндай сапа үшін бағалар көтерілді. Қызмет өте баяу. Тапсырыстың элементтері ұмытылды.
B
Bolat Slambekov
6 тамыз 2024
Ескі интерьер, бөлмені және интерьерді жаңарту қажет (әсіресе жұмсақ жиһаз). Ас үйге дәмді дайындалуда сұрақтар жоқ.
Дмитрий Удовиченко
17 қазан 2024
Даяшылар алдайды! Чекке қосымша сағаттар қосыңыз кабинаға тапсырыс берілмеген тағам қосыңыз. Олар арақты 17 мыңға алды. олар графинге әкелді, бәлкім, олар да бірдеңені салды
Паша Кушаков
Тағамдар жай ғана супер 🤩 даяшылар жарайсыңдар жақсы 10 10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Андрей Сим
5 сәуір 2021
Ас үйде бес ұпай бар: шынайы корей тағамдары, Түрлі-түсті тағамдардың өте үлкен ассортименті, аспаздың үнемі мақтауы. Әйтпесе, үш-төрт жұлдыз. Кейбір жылу проблемалары, қыста залда әрдайым суық болады. Қызмет қарапайым, керемет ештеңе жоқ.
Михаил Дулатов
28 шілде
Кеше мен әйелімді бибімбапты алып кетуге сатып алдым, оны бірнеше сағаттан кейін осы "тағамның"барлық мазмұнымен жұлып алдым!
Дорфман Екатерина
2 қыркүйек 2023
Шынымды айтсам , жай ғана қорқыныш. Кукси, тіпті тағамның қорқынышты дәмін сипаттайтын эпитетті ала алмаймын. Алыс жылдары, бұл мекеме Сейфулинде болған кезде, ол бірнеше есе дәмді болды.
Данил Матис
13 қаңтар 2024
Қызмет көрсету мен тағамдар өте дәмді интерьермен бірге бұл ең болмағанда Астанада корей тағамдарының мекемесі
Я
Яна Пайкина
31 тамыз 2023
Мекеме жақсы, бәрі таза және ұқыпты. Әдемі интерьер😻тағамдар дәмді, ақшаға тұрарлық
Әсем Құдайбергенова
6 наурыз 2024
Жайлы. Дәмді. Жақын жерде саябақ пен жағалау бар. Мәзір Әуесқой азиялық тағамдар.
Дильназ Курганова
21 шілде
барлығы ұнады, Мен мұнда 2024 жылы болдым. Ас үй керемет . Астанада қалай боламын, міндетті түрде тағы да тоқтаймын.
Антон Соломон
19 қараша 2024
Керемет корей тағамдары. Дәмді, Тапсырыс тез жеткізіледі.
Максим М.
15 шілде
Мен сізге бұл жерге барып, бибимбабты көруге кеңес беремін!!) барлық тағамдар дәмді бірақ бұл жоғарғы!)
Ю
юра мик
26 қараша 2022
Қызмет көрсету 4/5, қызметкерлер мейірімді, интерьер 4/5, күту уақыты барлығы уақыт бойынша. Тағам дәмді 5 тен 4
Шухрат И
16 мамыр 2024
Корей асханасы, ыңғайсыз баспалдақ, мүгедектерге залға көтерілу мүмкін емес.
Stanislav Lukashov
Керемет тағам және керемет қызмет
V
Vladimir K.
Олар тамақ дайындауды мүлдем білмейді! Қызмет көрсету жігіттер жақсы, бірақ ас үй қайғылы
Светлана Ушакова
19 желтоқсан 2023
Дәмді шай, тағам да дәмді, таза және жайлы, бізде өте үлкен бөліктер болды
Аблай Сауров
6 қараша 2023
Тағам дәмді персонал қызмет көрсету тамаша мейрамхана өте жайлы дизайн интерьер өте керемет
Сергей Калантаев
9 наурыз 2024
Корей тағамдары от! Өте дәмді және жақсы даяшылар. Рухани орын
Юрий К.
Кукси дәмді👍 Коресаримидің тағамдары Хангук емес. Мен ұсынамын
София Б.
21 қараша 2023
Тапсырысты 40 минуттан артық күтті, уәде етілген 15-20 орнына залда 4 үстелге отырғанда. Бір сағаттық түскі асты ескере отырып, тамақтануға 10 минут қалды. Әсер күмәнді
Айдана Б.
Жақсы тамақ
Людмила Смирнова
19 қыркүйек 2023
Өте дәмді, шай бөлек тақырып. Баға белгісі қолайлы.
Ертос
7 тамыз 2023
Мен етке тапсырыс бердім таза май әкелді, кимчи рамен де дәмді емес, тамақ жалпы алғанда онша емес. 3 қызмет көрсету
акжаркын калиева
30 сәуір 2024
Дәмді дайындалады, даяшылар жақсы! Сынып орны!
Андрей Новиков
4 шілде
Жаман мейрамхана емес , баға сапасы , мен керемет айта алмаймын .
Андрей Дрозд
Жақсы корей тағамдары
Дулат Джантасов
Керемет кафе, мен жиі барамын, бәрі дәмді!!!
480460 Berkenov
16 қыркүйек 2023
Сусындар мен тағамдар бәрі керемет өте дәмді керемет мекеме
Андрей Гордиенко
25 наурыз 2024
Олар ащы жеуге келді және өкінбеді !
Айгерим Газиз
27 желтоқсан 2022
Дәмді тағам және жағымды атмосфера! Қызметкерлер мейірімді және мұқият!
Assemgul Zharassova
1 қазан 2023
Дәмді, тыныш, таза, шақырылған музыка ойнайды
Светлана Цой
Әрқашан өте дәмді!
Айдар Шаймуханов
3 қаңтар 2024
Жақсы корей тағамдары ,бағасы қолайлы
Yevgeniy Tsoy
11 желтоқсан 2023
Тамаша жайлы кафе. Дәмді ең бастысы)