Сауда орталығының жақсы орналасуы. Өнімдер мен тауарлардың кең таңдауы. Ликер-арақ өнімдерінің үлкен ассортименті. Мүгедектер арбасында жүріп, сауда орталығына бару мүмкіндігі қамтамасыз етілді. Келушілерге арналған дәретхана бөлмелері бар.
Со-ға келушілердің жеке, көлік құралдарын кіреберіс пен шығудың жанында ретсіз тұрағы ұнамады, бұл басқа келушілердің еркін және қауіпсіз кіруі мен шығуын бұғаттап, қауіпті етеді.
Қаланың ең үлкен супермаркеті. Мен мұнда жиі келушімін. Керемет ет бөлімі. Өз тағамдары, кондитерлік өнімдердің, таңғы астардың, түскі ас пен салаттардың үлкен ассортименті.
Кеңейтуден кейін дүкенге бару жағымды болды. Екінші қабат ұнайды. Екінші қабатта сіз күтім құралдарын, зергерлік бұйымдарды, ұялы телефон аксессуарларын сатып ала аласыз. Сондай-ақ, оптика және фуд-корт бар.
Дүкен өте ыңғайлы барлығы бар сіз өз бюджетіңізге сәйкес Өнімді сатып ала аласыз. Өнімнің үлкен таңдауы. Тек кейбір тауарлардың орналасуы оларды табуды қиындатады. Қыздар жақсы, бәрі мейірімді. Акциялар аз
Қаладағы ең үлкен азық-түлік супермаркеті. Тауарлардың үлкен таңдауы, ассортименттің ыңғайлы орналасуы, ыңғайлы тұрақ. Ресей өндірісінің көптеген тауарлары мен жергілікті өнімдер. Сапасы өте жақсы.
Жақсы сауда орталығы.
Тауарлар сауатты орналастырылған, қай жерде және қандай тауар туралы нұсқаулар бар.
Бағалар қаланың кейбір сауда орталықтарына қарағанда төмен.
Рудныйдағы бірнеше дүкендердің бірі, үлкен ассортимент емес, дегенмен мұндағы жалақы бойынша бағалар-ғарыш. Ресейден келген қонақтар үшін біз сияқты, бірақ көптеген позициялар қызықты. Санкциялар кезеңінде сіз өзіңізді Отаннан өте алыс жерде сезінесіз, өйткені бәрі бар.
Жақсы ассортименті бар тамаша дүкен. Егер сізге қол жетімді бағамен сапалы тауарлар қажет болса - Сіз осындасыз! Маршмеллоу мен печенье қосылған жержаңғақ пастасы-сүйікті десерт рецепті, барлық ингредиенттер осында.
Жақсы жаңадан ашылған қытай асханасы, гамбургер және қызықты қызығушылық бутиктері бар заманауи супермаркет, ал сәбилерге арналған ойын бөлмесі бар. Каспий, халық, Фортебанк банкоматтары бар.
Үлкен тұрақ
Ассортимент 👍
Кең дүкен
Сіз кез-келген тағамды дайындауға арналған өнімдерден бәрін таба аласыз
Сусындар бұл үлкен таңдау
Сыра алдын ала тапсырыс беру
Анонимді пікір
23 қаңтар 2024
Жалпы, дүкен өте ұнады, өнімдер жаңа, орналасуы әдемі, ассортименті жеткілікті. Соңғы 20 жыл ішінде шикі өнім бөліміндегі көзқарас, мұндай нәрсені әдетке айналдыру аздап таң қалды.
Мен есептегішке бардым, ет таңдадым, ал бөлімдегі қызметкер ет сатушы дейді, үзіліс кезінде сіз аздап жүресіз, ол жарайды. Әрине, бұл әдеттегідей болуы мүмкін, мен әдетке айналдым, әсіресе бөлімдегі қыз бізге өнімді оңай сата алды. Дүкен ұнады, жақсы.
Керемет супермаркет.Жалпы, өмірге арналған барлық тауарлар бар..Маған автотұрақ өте ұнады.Қиын жұмыс күнінен кейін кіруге болады.Кассирлер өте жақсы жұмыс істейді, қуантты!
Үлкен супермаркет, сусындардың, азық-түліктің, тұтыну тауарларының үлкен таңдауы, қаладағы ыңғайлы орын, көліктерге арналған тұрақ, әрине, мүмкін болса, сәл үлкенірек болар еді.
Үлкен супермаркет, жақсы ассортименті бар, екінші қабатта Косметика, парфюмерия, ұялы аксессуарлар, зергерлік бұйымдар, сөмкелер, оптика, алтын күміс, және азық-түлік корты (гамбургерлер жай 🔥)
Ең үлкен супермаркет А қала. Әр түрлі талғамға және әмиянға арналған көптеген өнімдер. Әр түрлі дүкендерден гөрі бәрін бір жерден сатып алу әлдеқайда ыңғайлы.
Нарық өте қымбат, тауарлардың бәрі сапалы емес. Бағалар шынымен жоғары және негізсіз. Мүмкін, қаланың өзі кішкентай және бәсекелестік аз болғандықтан, мен білмеймін. Қызмет жоқ, қашықтан төлем жоқ, Рудный қаласының барлық алкаштары осы маркеттің ауласына жиналып, хавчикке арналған әже түрін сұрайды. Олар иесінің пайызында отырғандай сезінеді)))
Сапалы тауарлары бар жақсы супермаркет. Рас, бағалар сатып алушыларды таң қалдырады. Кейбір заттарды шағын дүкендерден неғұрлым қолайлы бағамен сатып алуға болады. Av тұтастай алғанда, svsё сәйкес келеді.
Жақсы супермаркет, біздің қаламызда,мүмкін, ең жақсы, әрине, бағалар аз емес, бірақ сіз бәрін дерлік сатып ала аласыз,бірнеше рет тексерілген 4 4 бағасы үшін
Үлкен ассортимент, автотұрақ , жаңа піскен көкөністер мен жемістер , химия, ас үй өнімдері, монша өнімдері, мал азығы . Алкоголь өнімдерінің үлкен ассортименті. Екінші қабатта тамақтануға болады .
Сатып алушыларға және олардың жұмысына жағымсыз көзқарас. Бүгін мен кәмпит сатып алғым келді .баға белгісі-4557, ұру-4950. Ол сатушының қызынан күдіктенді, ол бүгін бағаны өзгерткенін және баға белгісін Өзгертуді ұмытып кеткенін айтты.Мен кассаға баруды ұсындым,олар маған баға белгісіндегі бағамен сатылады деп болжануда.Ақиқатында-мен кассаға келдім, ал қыздар залда баға белгісін алып тастады және бәрі!
Сондықтан дүкен жиі сол жерден сатып алынады! Қызметкерлер мейірімді, бағасы қолайлы, бірақ кез-келген желілік бағалар сияқты есептегіш пен кассадағы бағалар сәйкес келмейді, сондықтан мұқият болыңыз . Пісіру 2 + бұрын дәмді болды, ал қазір менің ойымша, Аспаздар олардың өнімдерін аударады! Дүкен 4 аспаздық 2+, аспаздардың құрамын өзгертіңіз.
Жақсы дүкен. Автотұрақ бар. Пандус, мүгедектерге арналған тұрақ орындары. Қайта құрудан кейін жаңа сөрелер пайда болды. Бұрын пісірілген ескі дүкендегі нан дәмді болды.
Қаладағы алғашқы супермаркет, ол әлі күнге дейін қаладағы барлық супермаркеттер арасында ең танымал. Ыңғайлы орналасуы. Тұрақ. Қолайлы бағалар. Кең ассортимент. Мейірімді қызметкерлер.
Рудныйдағы ең үлкен супермаркет. Тауарлардың үлкен таңдауы, көптеген жарнамалық тауарлар. Ас үй қызметі жұмыс істейді, сіз әрқашан салаттар, кондитерлік өнімдер және ыстық тағамдар сатып ала аласыз. Жаңа піскен ет.
Бұл өте қымбат, бірақ бәрі үлкен ассортиментте. Кассалардағы үлкен кезектер. Сатушылар ұзақ уақыт бойы кеңес беруді тоқтатты, сондықтан мен ол жерге сирек барамын.