Медициналық лазерлік орталық

Маслова Наталья
15 шілде 2025
Доктор Краснов Андрей Вячеславовичке үлкен алғыс, өз ісінің маманы, нәзік, мұқият. Мен операцияның бағасын айттым, бірақ ол жоспар бойынша жүре жаздады, бұл визуалды көрінгеннен қиынырақ болды. Бұл ретте құны көтерілген жоқ. Еңбегіңіз үшін тағы да рахмет!
Гульмира Батыргереева
14 қараша 2024
Ыңғайлы орын, 4 блок бірден табылды. Барлық жерде тазалық. Сыпайы қызметкерлер. Бағасы басқа клиникаларға қарағанда жоғары, бірақ біз жайлылық пен атмосфера үшін де төлейміз.
Анжелика Шамурадова
10 желтоқсан 2024
Керемет орталық Сыпайы қызметкерлер, Мен мұнда көптеген жылдар бойы әртүрлі бет күтіміне бардым Керемет нәтижелер! Дәрігер Марина Викторовнаға ерекше рахмет! Өз ісінің керемет маманы !
Дарья С.
8 мамыр 2025
Жағымсыз менеджерлер ештеңе ұсына алмайды, олар өз сайттарынан таба алатын нәрсеге сілтеме жасай отырып, лицензиялар мен құрылғыларға тіркеулер жібере алмайды. бір күннен кейін мен тіркеуді таптым, олар 3 жыл бұрын аяқталды... мен кеңес бермеймін, менеджерлер пайдасыз, құжаттармен шатасады
Елена Матюшко
11 ақпан 2024
Клиникамен және дәрігермен бұрыннан таныс. Орталық уақытты бағалайтындарға, процедуралардың қажеттілігін түсінетіндерге, денсаулық мәселелеріне барабар қарайтындарға және оларды шешуге ұмтылатындарға бағытталған. Ыңғайлы орын. Мен жазылуды және уақытында қабылдауды ұсынамын. Рахмет.
Амир Утешев
25 тамыз 2025
Мен Доктор Асильбекова Марина Викторовнаға барған тәжірибеммен бөліскім келеді. Жалпы, қабылдау өте жақсы өтті-дәрігер мұқият және кәсіби
Leonid
29 шілде 2023
Жақсы лазерлік орталық, кәсіби қызметкерлер процедураны тез және тиімді жүргізді. Мен міндетті түрде тағы келемін!
Л
Лариса Сартакова
3 желтоқсан 2024
Қызметкерлер қорқынышты, мұндай нәзік тақырып оларға жүгіну-маған кеңес берген дәрігер жай ғана немқұрайлы коммерциялық, мен оларға баруға кеңес бермеймін - теріс
Л
Лиза Х.
12 қараша 2020
Бұл клиниканың дәрігерлері мәлімделген бағадан гөрі көп нәрсені жинауға тырысады. Екі дәрігер болды және әрқайсысы жұлдызшаларды алып тастау процедурасы үшін әртүрлі бағаларды атады. Тіпті клиниканың бағасына қарамай. Процедураларды аяқтағаннан кейін және аз төлегеннен кейін, жұлдызшалармен жағдай жоғалып кетпегендей емес, ол нашарлады, маған бір ай күте тұрыңыз, қызару кетеді, нәтижесінде бір жылға жуық уақыт өтті бәрі орнында. Нәтижесінде мен біреуіне бардым, жағдайды нашарлаттым. Жарыс одан да айқын болды,маған әркім әртүрлі жауап берді. Бірақ бастапқыда адам төлем жасамайынша, бәрі жұлдыздардың кетіп қалатынына немесе аз көрінетініне кепілдік берді. Сондықтан Мен барлығына кәсіби мекеме табуға кеңес беремін, әсіресе Өрмекші тамырларды алып тастау үшін баратындар.
N
Nur Kz
26 тамыз 2025
Жақсы мамандар, кәсіби жабдықтар. Мен ұсынамын
Юлия Teva
12 қараша 2022
Доктор Алдонгаров Е. С ең жақсы!!! Сізге өте ризамын! Мен 2 меңді тез және ауыртпалықсыз алып тастадым! Бүгін мен ең бақытты адаммын! Дәрігерге рахмет!
Ю
Юля Чернявская
22 желтоқсан 2022
Орталық супер, сіз бірден қызметті сезінесіз. Жақсы мамандар. Жабдық еуропалық. Мүмкін болса, ұсынамын.
Роман Левин
3 қараша 2020
Сайттағы және телефондағы бағалар төмен, ал іс жүзінде әлдеқайда қымбат болды. Мольді алып тастағаны үшін телефон арқылы 7000 теңге жарияланды. , ал клиникада бұл 20 000 теңге тұрады деп айтылды. Олар өте дұрыс емес.
Konstantin
19 қазан 2023
Жақсы тері хирургы, бірнеше рет жүгінген. Әрқашан қажет емес процедураларға ақша жұмсамай, сауатты тәсіл.
Лариса Николаевна Григорьева
22 желтоқсан 2020
Дәрігер мен қызметкерлердің лечение мен назарына риза болды.
Viktori
27 сәуір 2023
жақсы клиника. жақсы мамандар
Ольга Малкова
11 шілде 2021
Өте сыпайы қызметкерлер және керемет дәрігер
Акболат Баев
28 қараша 2022
Өте жақсы мамандар, әсіресе Краснов Андрей.
Георгий Д.
3 мамыр 2020
Жауапты қызметкерлер, жақсы мамандар
Динара Машекенова
3 шілде 2022
Асильбекова Марина Викторовна, ең үздік дәрігер!!!!
Denis Kokorin
7 наурыз 2020
Мен бәрін сапалы және қымбат емес етіп жасадым
Асем
27 қаңтар 2022
Керемет медициналық орталық. Әзірге бәрі ұнайды. Жаман көз алмау үшін
Жадыра Жадыра
3 маусым 2024
Келуге тұрарлық. Мен ондағы меңдерді алып тастаймын