Meat Jagger

Мәзір
Жаңалықтар

Евгений Докучаев
23 ақпан 2024
Керемет мейрамхана, әдемі интерьер. Аспаздар жақсы. Тартар аузында ериді. Пияз конфигурациясы бар Паштет керемет. Медальондар нәзік және шырынды. Өте әдемі ән айтады тірі қыз. Даяшы Михаилге ерекше рахмет - кәсіби, тағамдар туралы егжей-тегжейлі айтып берді, керемет тұнбалар ұсынды.
Александр Р
10 шілде 2023
Тамаша орын, атмосфера әсерлі. Көптеген компоненттер ойластырылған: қоршаған орта, интерьер, музыка, ыдыс-аяқ. Мәзір қызықты, көптеген ет тағамдары, салқын сусындар, алкоголь картасы. Тағам ұнады, сиыр еті, щек және стейк Миньоны алынды. Стейктердің бағасы жоғары. Қызметкерлер кәсіби және мейірімді. Жақсы уақыт өткізді және отбасылық шеңберде демалды
Кирилл Клишин
22 қыркүйек 2021
Егер сіз Петропавлда емес екеніңізді бір сағатқа көрсеткіңіз келсе, жақсы орын. Ішінде мейрамхана өте стильді және жайлы көрінеді, сол Мәскеу мен Новосибирскіден немесе Еуропаның кейбір елдерінен кафелердің лифт қабырғаларын еске түсіреді. Мәзір басқа мекемелердің фонында да бөлек тұрады, өйткені қалада (яғни, еш жерде) сіз темекі шегушіден керемет ет таба алмайсыз және жақсы стейк жей аласыз, содан кейін тістер ауырмайды. Ірімшіктер мен салаттар да керемет. Сондай-ақ өте шырынды және қанағаттанарлық гамбургерлер, олар үшін жүрегіңізді холестерин құдайына әкелу өкінішті емес. Ең бастысы, дәмді тағам күтудің қажеті жоқ. Алып кетуге тапсырыс берілген гамбургерлер маған небәрі 20 минутта дайындалды. Ішінде отыра отырып, тапсырыс берілгентрода өте жігерлі түрде әкелінеді. Жалпы, уақытты өткізуге және көп ақша жұмсауға жақсы орын.
Зоя Мусаева
14 тамыз 2024
Бұл ақылсыз болды атмосфералық түрде жеді Өте жылдам және әдемі қызмет көрсету 🔥қызметкерлер мейірімді және жауапты 🌝ал тапсырыс бергендердің бәрі дәмді болды 😋 ұсынамын 💯 Егер Мен сіздің қалаңызда тағы бір рет болсам мен міндетті түрде тоқтаймын 💯 💯 💯 шошқа майы керемет болды 🌝 Сондай-ақ, оның темекі шегетін үйі 🔥
Den Sam
4 шілде
Meet Jagger мейрамханасы өте ұнады. Жайлы атмосфера, стильді интерьер, жағымды музыка. Тағамдар дәмді, әсіресе стейктер ұнады-өте қуырылған, шырынды және хош иісті. Қызмет жоғары деңгейде, даяшылар сыпайы және мұқият. Бағалар мекеменің осы деңгейіне сәйкес келеді. Кешті отбасыңызбен немесе достарыңызбен өткізуге тамаша орын. Мен міндетті түрде тағы келемін!
Боровиков Александр
7 қыркүйек 2024
Әдемі мекеме, менің ойымша, қаладағы ең жақсы, күрделі атаулары мен ерекше дәмі бар керемет тағамдар, лифт стиліндегі интерьер, ашық ас үй аймағы, жағымды музыкалық сүйемелдеу бұл жерге баруды ұмытылмас етеді. Мен барлығына осында келуге кеңес беремін.
Eкатерина Андреева
11 желтоқсан 2024
Жайлы. Стильді. Атмосфералық. Баға белгісі орташадан жоғары. Ассортимент таң қалдырады. Көп және әртүрлі. Дәмді. Өте Жақсы таңдау, алкогольді ликер, өз өндірісіңіз. Қызмет көрсету: даяшы Мұқият, тағамның құрамдас бөліктерін біледі, шарап тізімін еркін біледі. Кәсіби. Музыка жағымды. Мүмкіндігі шектеулі жандарға қол жетімділік жоқ. Мейрамхана қызметкерлері колясканы қолдарына көтерді. Барлығы ұнады!!! Сондықтан ұстаңыз!
Ви
22 қыркүйек 2024
Өте әдемі мейрамхана, мәзірді білетін жақсы даяшылар. Жылдам қызмет ету және дәмді тағамдар. Пюресі бар бұқтырылған ет пен ысталған шие қосылған гамбургер алынды. Барлығы керемет!
Анастасия Л.
30 қыркүйек 2023
Қонақтар бұл мейрамханаға жергілікті тұрғындардың кеңесі бойынша келді. Стильді, әдемі жер, жағымды музыка. Кештің жеке асыл тастары-Ксения орындаған жанды музыка. Қызметкерлер мен менеджерлердің тамаша жұмысы. Түрлі тағамдар. Даму мен өркендеу жағдайында міндетті түрде тоқталайық:). Таирге шыдамдылық үшін жеке рахмет :)
Марина Тимофеева
18 қараша 2024
Мен бұл мейрамханада бірінші рет болдым. Олар туған күнін атап өтті, Мен жақсы рейтингі бар мейрамхананы мақсатты түрде таңдадым, қателеспедім. Ас үй-от! Керемет атмосфера, жағымды музыка, бәрі жоғары! Даяшы Лидияға, өз ісінің маманына үлкен алғыс айтамын, Мен өзім мейрамханада жұмыс істеймін, сондықтан оның бағасы 5+. Келесі жолы тек сізге. Мен өте қуаныштымын және менің бүкіл компаниям.
Zykromn_201
4 қазан 2024
Жағымды атмосфера, жанды музыка, үстелдердегі шамдар эстетика қосады) Деңгейде қызмет көрсету Ас үй өте дәмді. Етке мамандану, бұл сезіледі
Л
Ляззат Мурзагулова
7 қыркүйек 2023
Әдемі және өте атмосфералық жер. Бағасы сапаға сәйкес келеді. Тағамға қызмет көрсету әдемі, дәмі керемет. Жатақхана мен даяшылар өз жұмыстарын жақсы біледі және қонақтарға ерекше қамқорлық жасайды 😍
Юрий К.
9 ақпан 2024
Тамаша ас үй, Петропавл үшін өте жақсы. Мәзір әр түрлі, темекі шегетін брискеттер, дәмді тұнбалардың 10-нан астам түрі (Бәрі тырыспады, бірақ сенімді естіледі). Крандағы қолтаңба сырасы, қолөнер десерттері. 5-тен 5
Ярослав .
16 қаңтар 2023
Керемет орын Мүмкін Петропавлдағы ең жақсы Керемет интерьер . Оқытылған және сыпайы қызметкерлер, тамаша тағамдар ( мен үшін ет жемейтін адам ретінде балық тағамдары аз-бірақ мейрамхана ет сондықтан бұл минус емес ...., бұл тілек сияқты )) Өз өндірісіңіздегі ең дәмді сыра . Мен үшін бұл жаңалық болды қазақ Қызыл шарабы (өкінішке орай есімде жоқ ) Мен Қазақстанда француз деңгейінде шарап өндіріледі деп ешқашан ойлай алмадым. Жалпы бұл жер Петропавлдың барлық қонақтары үшін міндетті түрде бару керек деп санаймын!!! Жақсы уақыт өткізгеніңіз үшін бүкіл ұжымға тағы да үлкен рахмет 👍
Fac H.
9 ақпан 2024
Керемет мейрамхана! Өте дәмді, қолөнер және классикалық тағамдар, жағымды атмосфера, жауапты қызметкерлер және қарапайым музыка! Мен шнапстағы тұнбаларды ұсынамын!
Наталья Альберт
24 қаңтар 2024
Мен бұл мейрамхананы камералық атмосферасы, жайлылығы, жанды музыкасы, дәмді тағамдары және мейірімді қызметі үшін жақсы көремін. Мен ұсынамын. Мұнда өткізген уақытыңыздан жақсы дәм алыңыз.
Павел Рачёв
17 шілде
Әрине, қаланың ең жақсы жері! Петропавл үшін баға белгісі шектен тыс, бірақ бұл тағамның сапасымен өтеледі. Керемет гамбургер және керемет сиыр еті. Негізгі сыра да дәмді. Мұнда Сіз жақсы уақыт өткізе аласыз және қажет!
K
K i R
24 ақпан 2024
Олар әйелімен мерейтойға барды. Алдын ала бұрышта брондау. Тапсырыс берген ет өте жақсы, қызықты сусындар болды. Қызметкерлер жаман емес, олардың көзіне ештеңе түспейтін еді. Келушілер таң қалдырды... Сөйлесулерді құлағыңыздың шетінен ести отырып, іскерлік әңгімелер тікелей жүргізілді, яғни қарапайым Вася ағайға 150 тиын жалақысы бар орын емес және жай отыруға келген адамдар бірден бос үстелдермен көзге түседі. Жалпы жаман емес, әйелі ұнады.
Slava D.
15 қаңтар 2022
Ас үй өте жоғары деңгейде. Мен күніне үш рет бардым: таңғы ас, түскі және кешкі ас. Таңғы асқа ірімшік алды. Оларға арналған Крем өте дәмді және жеңіл болды. Түскі асқа мен щек пен гарнирді алдым кілегеймен шайқалған пюре. Сондай-ақ әуе және өте дәмді. Кешкі асқа арналған Стейк жаман болған жоқ. Бірақ көп айта алмаймын. Мүмкін басқа нұсқалар қызықты болуы мүмкін.
Азамат Байсупов
11 желтоқсан 2023
Жалпы, бұл мекеме Санкт-Петербургтегі (Петропавл) ең жоғары және ең қымбат болып саналады. Алғаш рет Петрде. Олар өтіп бара жатты. Мен тамақтанғым келді. Сондықтан олар 2GIS навигаторының арқасында баруды шешті. Олар ет пісіре алады, бұл өте дәмді болды. Мен өзіме стейкке тапсырыс бердім, нәтижесінде олар маған салмағы 100 г болатын кішкене бөлікті әкелді.Ственно️ айтарлықтай тамақтану үшін көбірек тапсырыс беруге тура келді. Біз ер адамдар үшін мұндай бөлікті бір тістеп алдық, олар қазірдің өзінде ұқсас бөлікті әкелді. Баға сәйкесінше жалпы алғанда бірдей бағаға шықты, біз-ақтаулық бағаның ерекше айырмашылығын байқамадық. Біздің қалада бағалар қымбат. Басқа қарапайым мекемелерде бағалар, әрине, жағымды таң қалдырды. Сіз оларды әлдеқайда арзан жеуге болады. Ал бюджет көп зардап шекпейді. Кемшіліктердің ішінен мен олардың қызметкерлері қандай да бір қараңғы екенін көрсеткім келеді. Бірде-бір даяшы күлімсіреген жоқ. Кешіріңіз. Бірақ, мұндай сыныптағы мекемелерде сіз күлімсіреген кезде болу жағымды болар еді что️
Татьяна М.
Дәмді, қанағаттанарлық, жағымды қызмет. Петропавл үшін қымбат. Ресей Федерациясындағы Novikov group "ірімшік зауыты" мекемелерін еске түсіреді. Кемшіліктері: даяшылар-балалар. Балалар, Сіз мекеменің атмосферасын және қонақтардың көңіл-күйін жасайсыз. Бұл "әкел-алып кетуден" тыс ауыр жұмыс, ал қонақтармен араласу-бұл бүкіл өнер. Мекеме басшылығы бұл идеяны қызметкерлерге жеткізсе жақсы болар еді.
Азамат Керейбаев
1 шілде
Қымбат, мейрамхана өзін жоғары асхана ретінде көрсетеді, бірақ жоғары асхана мейрамханаларында тағамдар жиынтықпен беріледі, яғни бөліктер үлкен емес, бірақ толтыру үлкен - аш сіз кете алмайсыз. Бірден бөліктер үлкен емес және жеке беріледі, яғни көбірек төлеңіз немесе толығымен тоймай кетіңіз. Бірақ бұл әркімнің дело. Әр қалта үшін емес
Мария Мария
25 қазан 2024
Бұл мейрамхана өте ұнады! Барлық тағамдар мен сусындар дәмді болды, даяшы Кирилл жарайсың 🔥 🔥 🔥 Жағымды атмосфера!
Сергей Юрьевич Твердов
24 қазан 2023
Тамаша мекеме, тамақ және қызмет көрсету. Кирилл (менеджер) мәзір туралы бәрін айтты, айтты және тағамдар керемет болды. Жағымды эмоциялар үшін рахмет.
Иван
8 маусым
Әлсіз қызмет, тағамның сапасына сәйкес келмейтін жоғары баға белгісі. Ет мейрамханасы үшін сыраның өте аз таңдауы. Қарабайыр сорттар. Әйтпесе, атмосфера бар, тағамдарды таңдау өте үлкен. 3-тен жоғары қою мүмкін емес.
лена т.
29 шілде 2024
тамаша орын, қызметкерлердің жұмысы керемет, өте дәмді болды, тек жақсы әсер қалдырды! барлық мақтаулардан жоғары)
Арстан Абейльдинов
Керемет атмосферасы бар тамаша орын! Тағамдар дәмді, бөліктері жомарт және қызмет көрсету жоғары деңгейде. Маған әсіресе стейк ұнады, олар тек Құдаймен дайындалады! Тағы да осында оралыңыз!
Иван Мякин
14 мамыр 2023
Керемет адамдар орыс карталарымен төлем мәселесіне көмектесті, тағамдар туралы, стейктердің ерекшеліктері туралы, темекі шегуші туралы тамаша әңгімелесті, төлемі бар оқиғаға байланысты толық сән-салтанатты сынап көру нәтиже бермеді. Бірақ темекі шегетін стейк түсініксіз, тұзды да, ысталған да, дәмі әлсіз болып шықты. Трюфель тұздығы оған 5-те дайындалғанымен, ұнамады,бұл олардың артынан анық емес. Джамон да абзац емес. Азық-түлік бөлігінде бұл ерекше емес, бірақ мейрамхананың өзі жақсы, олар әлі темекі шекпеген, Ресейдегідей, баға болмас еді. Шілде 2022 болды
Дарья П.
29 тамыз 2024
Өте дәмді! Жағымды атмосфера, бірінші рет болды, маған ұнады, автордың орындауындағы цезарь өте ерекше, құлпынай қосылған Павлов десерті 🔥 🔥 🔥 Қызметкерлер сыпайы, мейірімді.
Снежана Машенкова
17 тамыз 2024
Кәсіби қызметкерлері бар атмосфералық, жайлы орын. Чек кішкентай емес, бірақ оған тұрарлық. Тағамдардың әртүрлілігі. Өте дәмді ет тағамдары. Мен сізге баруға кеңес беремін.
Галия Бердагулова
15 шілде 2024
Керемет мекеме. Ет керемет түрде дайындалады. Құрметті мейрамхана. Керемет интерьер. Үлкен әртүрлі мәзір. Ал жаз ашылды. Егер сіз осында жүрсеңіз, міндетті түрде барыңыз.
Екатерина Семенова
22 қыркүйек 2024
Егер біз даяшыны 20 минут күтпесек, содан кейін тағы 40 минутқа тапсырыс берсек,5 болар еді. +біздің салат басқа қонақтар үшін бірдей шатастырылды,бұл күту уақытын әлі де ұзартты. Жалпы, даяшы Игорьдің жұмысына, ас үйге қатысты шағымдар жоқ.
Ю
Юлия Н.
15 қыркүйек 2022
Керемет мекеме! Жағымды атмосфера, сыпайы қызметкерлер. Дәмді тағамдар. 20 минут ішінде олар тапсырыс әкелді. Барлығы жаңа, шырынды. Тек супер! Біз қуаныштымыз.
Сергей Придворный
9 шілде 2024
Тамаша орын! Дәмді тағам және керемет қызмет. Мұндай мейрамхана үлкен қалада жоғалып кетпес еді.
Сергей В.
6 шілде
Керемет мейрамхана, бәрі дәмді, даяшы мейірімді болды, бәрін тез әкелді және алып кетті, енді бұл қалада мұндай деңгей байқалмады. Соңында, есепшотты төлегеннен кейін ғана даяшы кетіп, өзгеріспен келмеді, олар осы өзгеріске кеңестер қосып, қалдырғысы келді. Нәтижесінде олар 15 минут күтті, ешкім жақындамады, кеңестерін үстелге қалдырды және кетті.
Артем Ширшин
4 желтоқсан 2022
Тамақ 5 Қызметкерлер 5 Атмосфера 5 Интерьер 5 Орналасқан жері 5 Бағасы 4 Дәретхана 5 Барлығы ұнады, сәл қымбат, бірақ оған тұрарлық.
Mirmik
10 қараша 2022
Мен тамақты суретке түсірмедім, өйткені ол соншалықты дәмді, бұл суретке дейін емес. Әрине, 5 жұлдыз. Қалада бірінші рет жол жүру болды. Интерьер, қызмет көрсету, тағамдар-керемет! Егер Мен осы қалада болсам, міндетті түрде ораламын!
Олег Тропников
14 шілде
Өте дәмді және атмосфералық. Биіктікте тамақтану. Борщ пен том ям керемет. Міндетті түрде бару ұсынылады. Омбыдан Сәлем.
Ирина К.
18 наурыз 2023
Meat Jagger-керемет атмосфералық орын. Филе Миньоны керемет дәмді болды. Қызметкерлер өте сыпайы және кәсіби. Мен әсіресе мәзірді бағдарлап, тағамды таңдауға көмектескен даяшы Кириллді атап өткім келеді. Мен ағылшын тілінде әріптесіме мәзірдегі барлық позициялардың қыр-сырын түсіндіре алдым. Көп рахмет!
Гульмира Сериковна
Ұнайды олардың клиентке бағдарлануы, ол жүкті болған кезде сәбіз фрешімен тегін емделді әрқашан, бұл клиенттерге қамқорлық жасау, тек Ван лав ❤ ❤ ️
Орлов Александр
21 қазан 2022
Керемет дәмді ет. Лифт интерьері, босаңсытатын атмосфера, жұма күні кешке жанды музыка, жағымды даяшылар-уақыт өткізуге тамаша орынның барлық компоненттері!
Мария Красноголовая
9 шілде
Өте дәмді гамбургер! Мен дәмін татқан ең дәмді гамбургер! Орнату және қызмет көрсету! Мен бәріне кеңес беремін
макс щетинин
27 қараша 2021
Жоғары деңгейдегі демалыс және тамақтану орны, қоршаған орта, Қызмет көрсету, кәсіби қызметкерлер!Дәмді пісірілген етті білетіндер үшін орын таппаған дұрыс 👍 🙌
Konstantin M
31 қазан 2024
Өте сапалы мекеме!!!! Барлық параметрлер бойынша бағалау : - ас үй - қызметкерлер - интерьер - қызмет көрсету және әртүрлі "тоқаштар"!!!! Әмбебап рахмет!!!
Варя Иноземцева
Өте әдемі және жайлы орта,тағамдар өте әдемі ұсынылған және өте тәбетті көрінеді. Сапасы өте шырынды. Барлығы өте ұнады.
Рустем Т.
6 қаңтар 2024
Әдеттегідей дәмді, бірақ бүгінде гамбургерлердің астындағы тақтайшалар өте суық болды, нәтижесінде бәрі тез салқындады.
424644 новикова
5 қараша 2021
Ортағасырлық құлып пен заманауи Атмосфера лифт! Ас үй ең талғампаз дәмді қанағаттандырады.Бағалар орташадан жоғары, бірақ сіздің дәмдік бүршіктеріңіз қатты қуанады👌қызмет мұқият және интрузивті емес, музыкалық фонды таңдау маңызды емес.Жалпы, Егер сіз гурман және эстет болсаңыз-Сіз осындасыз!
Анара Сабирова
Атмосфера жанды музыка супер. Салаттар дәмді бірақ ет ұнамады чур арқылы бұрыштың көп мөлшері барлық дәмді бұзды өкінішке орай
Виталий Мозгель
11 сәуір 2021
Тамаша ас үй, жақсы қызмет көрсету, қызықты интерьер, әнші-кештің безендірілуі. Біздің ерлер компаниясының (10 адам) кешкі асқа (алкогольді есептемегенде) чектері 3500-ден 13000 теңгеге дейін (вегетариандық мәзірден гриль көкөністерімен рибайға дейін) құрады.
Анна Лукашевич
27 қыркүйек 2023
Дәмді әсіресе буратто қосылған салат, гамбургер өте дәмді, әдемі, эстетикалық жағымды