Mart

25 маусым 2024
Демалуға жақсы
Адада Ллкл
16 қазан
Орталық күн сайын сағат 10:00 — ден 22:00 — ге дейін (дүкендер), "Тамаша" супермаркеті-09:00-ден 23:00-ге дейін, "Арман" кинотеатры-10:00-ден түн ортасына дейін жұмыс істейді.  Ғимарат төрт қабаттан тұрады және жүзден астам киім, аяқ киім, аксессуарлар, сондай-ақ тұрмыстық тауарлар дүкендерін қамтиды.  "МРТ" - да шамамен 9 кафе мен мейрамхананың фудкорты, супермаркет, кино орталығы, қызметтер (сұлулық салоны, дәріхана, ателье қызметтері) бар  Автотұрақ қарастырылған: алғашқы 2 сағат тегін, содан кейін ақы сағатына 500 теңге.  Бұл жер өте танымал: мыңдаған шолулардың шамамен 4,8 рейтингі, келушілер ыңғайлылықты, брендтердің әртүрлілігін және отбасылық көңіл-күйді атап өтеді.
Мади Куянбаев
28 шілде
Сауда және демалыс үшін тамаша орын. Сауда орталығы жағымды әсер қалдырады: дүкендердің үлкен таңдауы, таза, кең және ыңғайлы. Киім мен техникадан бастап кафеге, кинотеатрға және балалар алаңдарына дейін бәрі бар. Автотұрақ ыңғайлы, тіпті демалыс күндері де орын таба аласыз. Отбасыңызбен немесе достарыңызбен уақыт өткізуге жақсы орын. Мен жиі барамын-ризамын!
Ануар Б.
12 қыркүйек
"Наурыз" СОО Қостанайдың Әлеуметтік және мәдени өмірінде маңызды рөл атқаратын жоғары сапалы және Көпфункционалды сауда-ойын-сауық орталығы ретінде сипаттауға болады. Ол сауда галереясын әртүрлі ойын-сауықтармен сәтті үйлестіреді. Кейбір мерзімді техникалық және тұрмыстық кемшіліктерге қарамастан, оның жалпы инфрақұрылымы мен ұсыныстарының әртүрлілігі оны қаладағы ең жақсы сауда және демалыс орындарының біріне айналдырады.
Z
Zhami Dosma
10 тамыз
Өте ыңғайлы орналасқан, сіз бәрін таба аласыз ! Сіз күні бойы іште тыныш жүре аласыз, өйткені тамақ ішуге ыңғайлы жер бар және тағамдар үшін көптеген таңдау бар) тіпті үйде жаңа піскен тұшпара, тұшпара бар ! Әрқашан заттарға жеңілдіктер, бұл өте керемет кез келген бюджетте таңдау бар ! Барлық сапалы тауарлар )
Helen Sergeeva
19 тамыз 2024
Қала орталығындағы Тамаша сауда орталығы. Ересектерге де, балаларға да танымал кафелер мен Фаст-фудтар, киім-кешек пен аяқ киім бутиктері бар жайлы фуд-корт бар. Ал шопинг жасағысы келетін, бірақ баланы өзімен бірге алып жүргісі келмейтін ата-аналар үшін сіз үшінші қабаттағы ойын аймағында сезімтал БАҚЫЛАУДА қалдыра аласыз. Сіз сондай-ақ уақытты рахатпен өткізіп, киноға бара аласыз
Жанар Саналина
Мен наурыз сауда орталығын өте жақсы көремін! Отбасыңызбен және жақындарыңызбен бірге келуге болатын жайлы орын. Кейбір киім бутиктері әсіресе ұнайды-сіз әрқашан стильді және талғамға сай нәрсе таба аласыз. Үшінші қабаттағы қатты балмұздақ пен массаж креслолары ерекше рахат болып табылады, онда сіз аздап демалуға болады. Қазақстандық фильмдер көрсетілетін кинотеатр қуантады — отандық киноны қолдайтыны өте жақсы. Бірақ ең сүйікті орын, әрине, үшінші қабаттағы фудкорт: үлкен таңдау, дәмді, жылдам және қол жетімді бағамен. Сауда және демалыс үшін тамаша орын!
Айдана Айдана
18 шілде
"Наурыз" СОО-қала орталығындағы ыңғайлы сауда орталығы. Барлық қажетті заттар бар: азық-түлік дүкені, киім, техника, дәріханалар. Кафелер, демалыс орындары бар. Басқа сауда орталықтары сияқты үлкен емес, бірақ орналасуына байланысты — танымал. Кейде адамдар көп болады. Жалпы, күнделікті сатып алулар мен кездесулер үшін қалыпты орын.
H
HAKAI ESIMO
8 тамыз
Маған сауда орталығы өте ұнады-кең, жарық және ыңғайлы. Кез-келген талғамға арналған дүкендер, демалуға арналған кафе бар. Қызметкерлер сыпайы, бәрі таза және ұқыпты. Мұнда қайта-қайта келу жақсы.
Жан Б.
22 қыркүйек
Қазірдің өзінде қаланың көрікті жері, тамаша орналасуы және тауарлар мен дүкендердің кең ассортименті бар, үлкен фуд-корт, супермаркет және бірнеше қабатты жерасты паркингі бар
Жансая Шильдебаева
26 тамыз
қала орталығындағы ыңғайлы орын: көптеген дүкендер, жақсы фуд-корт және кинотеатр. Сіз отбасыңызбен уақыт өткізе аласыз, бірақ тазалыққа көбірек көңіл бөлгіңіз келеді.
сергей жевак
8 желтоқсан 2024
Барлығы бар үлкен дүкен тіпті машиналар сатылады . Әлемдік зауыттардың барлық брендтері барлығы болып табылады қоспасы. Мұнда барлық азық-түлік ,киім-кешек, аяқ киім және машиналар сатылады, құрылыс материалдарынан басқа бәрі бар . Кинотеатрлар мен кафелер бар. Мұнда балалары бар отбасылар ,мектептердің ,жоғары оқу орындарының оқушылары, аталар мен әжелер мен жастар келеді, балаларға арналған демалыс және ойын-сауық аймақтары бар, балалармен бірге келді, оларды бала күтушісінің бақылауымен ойын алаңында қалдырды және өзі әдемі көп қабатты жалға сатып алуға немесе серуендеуге ,кино көруге ,әдемі ортадан және өзінен ләззат алуға барды өмір . Бақыт пен әл-ауқаттың осы оазисіне бір рет барғаннан кейін , болашақта сіз оған тағы бір рет, көп, бірнеше рет барғыңыз келеді .......
Самир Курмангалинов
30 тамыз
Алматыдағы "Наурыз" СОО - шопинг пен демалу үшін ыңғайлы орын. Супермаркет, танымал киім дүкендері, кинотеатр және фуд-корт бар. Артықшылықтары-кеңістік, автотұрақ және отбасылық атмосфера. Кемшіліктері - кейде кинотеатр мен фуд-корттың тазалығы туралы шағымдар болады. Жалпы, отбасымен бірге сауда жасау және серуендеу үшін жақсы нұсқа.
Руслана Ибраева
19 шілде
Ыңғайлы бөлмелері мен таза бөлмесі бар жақсы кинотеатр. Жақын маңдағы дүкендердің үлкен таңдауы-сеансқа дейін немесе одан кейін серуендеуге болатын орын бар. Тауарлар әртүрлі, бағасы қолайлы. Демалуға және сауда жасауға тамаша орын!
Ильфат Ахмедьянов
19 шілде 2024
Қостанайда қала орталығында орналасқан осындай үлкен сауда орталығы бар деп күткен жоқпын. Бұл таңқаларлық, өте мейірімді, мейірімді адамдар.Негізінде, сауда орталығында сіз брендтік заттардан бастап азық-түлікке дейін қажет нәрсенің бәрін сатып ала аласыз. Сіз фуд-кортты дәмді түрде жей аласыз, сонымен қатар киноға баруға немесе отбасымен серуендеуге болады. Жалпы, мен бұл сауда орталығын сауда немесе демалыс үшін ұсынамын.
Дима Х.
4 тамыз
Ыңғайлы сауда орталығы-барлығы бір жерде. Дүкендер, фудкорт және ойын-сауық бар. Таза және кең, уақытты жақсы өткізіңіз. Кинотеатр бар.
Жанат Галиев
29 тамыз
Қаланың ауқымы туралы жақсы сауда орталығы. Кішкентай балаларға арналған ойын-сауық, ойын бөлмесінің бір түрі жетіспейді. Әйтпесе бәрі жақсы, кинотеатр, супермаркет, киім дүкендері, фудкорт бар
Махаббат Чолач
2 желтоқсан 2024
Мен бұл супермаркетті бәрі үшін жақсы көремін. Онда артық ештеңе жоқ . Әр бұрышты дизайнерлер ойластырады . Олар айтқандай қымбат және бай . Әрқашан жеңілдіктер бар, бұл адамдарды қуантады . Сіз тамақтануға ,демалуға , фильм көруге және киінуге ,тіпті үйге шайырмен сатып алуға болады . Ол ин клюзив 🤭 ең бастысы, осы уақытта қалтаңызда сыбырлау 🤣
Екатерина Тарасова
17 тамыз
Сынып сауда орталығы өте қызықты, киім-кешек, ойыншықтар мен ойын-сауық көп, бірақ жақында, дәлірек айтсақ, 15 Тамызда көшеде қатты жаңбыр жауды, олар ұлына заттарды сатып алу үшін соқпақтан арнайы шықты, нәтижесінде персонал барлық дәретханаларды жауып тастады, олар жаңбырдан деді, бірақ содан кейін жаңбыр жауды???? Мен сыртқа шығып ең жақын кафені тауып сол жерге барып содан кейін қайтуға тура келді
V
Ver Ver
22 қазан 2024
Қостанайдың қақ ортасындағы сауда-ойын-сауық орталығы. Мұнда кинотеатрлар, жайлы пиццериялар мен кафелер және әртүрлі талғамға арналған көптеген бутиктер бар. Банк терминалдары бар, бұл да өте ыңғайлы.
Бекарыс
13 тамыз
Үлкен сауда орталығы көптеген дүкендер бар үлкен азық-түлік корты, дүкен төменнен, кинотеатр жақсы ішінде бәрі таза, танымал дүкендер бар tipo miniso және т. б
Диана Забирова
13 қазан
Үлкен аумақ, тазалық, мейірімді қызметкерлер. Көптеген әртүрлі бутиктер және тамақтану корты күшейту үшін. Мен ол жерде жиі жүремін маған өте ұнайды
Олеся Л.
15 қыркүйек
Сүйікті дүкендердің бірі, мен Қостанайға келгенде оған үнемі барамын. Киімнің үлкен таңдауы, кинотеатр, фаст-фуд кафесі. Мұнда сіз бүкіл күнді тыныш өткізе аласыз
ирина письмак
Ашылған кезде керемет болды. Жақсы, жақсы тауарлар. Сіз керемет заттарды сатып ала аласыз. Қазір үздіксіз жәрмеңке. Көзге ілінетін ештеңе жоқ. Назар аударатын жалғыз нәрсе-аяқ киім жаман емес. Екі бөлім.
Сайд-Али А.
22 шілде
Тамаша орын, тағам дәмді кинотеатр жақсы, дүкендер көп таңдау үлкен, көлікті тұраққа ыңғайлы қойып, өз жолымен жүрді. істерге, бәрі таза қарт емес не бардық
Amina Antaeva
4 қаңтар 2024
Қаланың керемет сауда ойын-сауық орталығы! Тікелей Қостанай қаласының орталығында орналасқан. Ішінде супермаркет, дәріхана, брендтік киім, сыртқы, күнделікті және іш киім дүкендері, гаджеттерге арналған аксессуарлар, косметика, тері күтімі дүкендері бар. Тұрмыстық және сандық жабдықтар дүкені, және, әрине, сіз тамақ іше аласыз. 3 қабатта фуд-корт аймағы бар.
Савелий
26 шілде 2024
Монотонды және бір типті сауда орталығы. Қымбат киім-кешек пен аксессуарлары бар қатты бутиктер, кинотеатрда көруге көп нәрсе жоқ, ал тамақ ішетін қабат тамақ үшін өте қымбат. Ол жертөледегі супермаркет пен эскалаторлар жүйесі үшін баруға пара береді.
Илья Усманова
29 қыркүйек
Ғимараттың жақсы орналасуы, бөлімдердің ыңғайлы орналасуы, класс кинотеатрының түсінікті орналасуы, жақында болды, жағымды қызмет көрсету, залдың өзінде қолайлы температура Жалпы бәрі жақсы мен бәріне кеңес беремін
Еркебулан Танатаров
16 шілде 2024
Мұндағы бағалар кейде диаграммадан тыс болады, бірақ олар айтқандай, сапа үшін төлеуге тура келеді. Дүкендер тауарлардың кең таңдауын ұсынады және қоршаған орта сатып алуға өте ыңғайлы. Егер сіз жұмсауға дайын болсаңыз, онда сіз көптеген қызықты және сапалы таба аласыз.
Колясников Данил
2 шілде
жалпы алғанда, жақсы сауда орталығы, бірақ тым скучно, ешқандай ойын-сауық жоқ. Сіз кино көріп, тамақтануға бара аласыз, басқа ештеңе жоқ
Олеся Яшкова
15 желтоқсан 2024
Қаланың қақ ортасындағы керемет сауда орталығы, мен Sela, Ostin, Springfield бөлімдерін жақсы көремін. Жақсы таңдау бар фуд-корт, супермаркет базасында. Сонымен қатар кинотеатр, технодом, оптика бар.
586820 Галина
9 қаңтар 2024
Қаладағы Тамаша сауда орталығы. Мұнда сіз бәрін сатып ала аласыз. Егер сіз Технодомға қарасаңыз ,киім және электр тауарлары. Small-дағы өнімдер мен тұрмыстық тауарлар. Әр түрлі бутиктерде киім мен аяқ киім, зергерлік бұйымдар өте көп. Компьютерлік көруді тексеру Және ұпай жинау. Сіз әртүрлі кафелерде серуендеп, тамақ іше аласыз. Кинотеатрға барыңыз. Жалпы, көптеген ойын-сауық.
Мария
Тамаша сауда ойын-сауық орталығы, киім, косметика, бәрі бар. фуд-корт және кино, фуд-кортта бәрі дәмді, бірақ мәзірдегі өлшемге сәйкес келмейді, кинотеатр үлкен жақсы
Ирина V
12 тамыз 2024
Наурыз СОО Қостанай қаласының орталығында танымал орын. Брендтік бөлімдер, оптика, супермаркет, дәріхана, жаңа піскен кондитерлік өнімдер, кинотеатр, фаст-фуд аймағы, жеке кафелер және көптеген қызықты заттар
арайй
9 маусым
Наурыз ең жақсы сауда орталығы, көптеген киім бутиктері, зергерлік дүкендерде әдемі зергерлік бұйымдар сатылады, ал Arman3D киносы мен наурыз айында кездестірген ең жақсы нәрсе, өте қызықты фильмдер 🤍
Ольга Кочнева
2 шілде 2024
Көптеген бутиктер киім, парфюмерия, косметика. Сіз тез дайындалатын тағамдарды жей аласыз, кофе, коктейльдер, боба сусындарын сатып ала аласыз. Бірінші қабат супермаркет, өте үлкен.
О
Орынбасар Ахметова
31 шілде
Үлкен ассортимент, жауапты қызметкерлер! Мен іздегенімді және одан да көп нәрсені таптым! Қызметкерлер мүмкіндігінше сыпайы болды және көптеген маңызды бөлшектерді алды!
НАЗИРА Исабаева
26 желтоқсан 2024
Орталықта орналасқан, дүкендердің таңдауы жаман емес және кинотеатр бар. Тек ойын 6 жасқа дейінгі балаларға арналған деп ойлаймын. Менің 7 жасар ұлым скучно болды). Сондай-ақ, тамақ сымы жақсы
Анастасия Н.
15 қазан
Тауарлардың өте үлкен таңдауы, бутиктердің алуан түрлілігі, киімнің өте үлкен таңдауы әртүрлі сусындар қызықты бүкіл отбасымен серуендеу сіз кез-келген талғамға сай өнімді таңдай аласыз
Ольга Кузнецова
27 желтоқсан 2023
Салқын сауда орталығы! Ол жерден ешқашан сатып алмай кетпеді, бәрі де, бутиктер де, ассортимент те ұнайды! Мерекеге әдеттегідей әдемі безендірілгендей, сіз бірден ертегіге кіресіз және мерекелік көңіл-күй қамтамасыз етіледі! Барлығы талғаммен және талғампаздықпен жасалған!Рахмет! Барлығы
Валентина Архипова
17 мамыр 2024
Бұл дүкенде маған бәрі ұнайды, онда сіз заттар мен азық-түлік сатып алып, тамақтануға болады, ал баланы ойын аймағында қалдыруға болады, ал сіз тыныш жүре аласыз, салқын дүкен, міндетті түрде тоқтаңыз.
Алишер Краев
28 қазан
Жақсы кинотеатр, дәмді фуд-корт, дүкендердің жақсы таңдауы және олардың орналасқан жері, күзетші бір нәрсеге риза емес. Жалпы бәрі жақсы
Л
Любовь С
19 шілде
Керемет орын киімнен бастап тағамға дейін бәрі бар өте ыңғайлы орын. Жер асты паркингі де өте ыңғайлы сынып шықты
Олег Генералов
28 қазан
Әдемі сауда орталығы, қаланың қақ ортасында. Ыңғайсыз тұрақ, өйткені 4 жұлдыз, тым аз орын, әсіресе қарбалас уақытта, демалыс күндері және одан да көп мереке күндері өте қолайлы.
Duman Naiman
3 мамыр 2024
Киім мен аксессуарлар бутиктері. Халық, әсіресе жастар. Сіз тамақ ішіп, киноға бара аласыз. Қызықты кофеханалар бар. Мереке күндері жеңілдіктер мен акциялар, сатылымдар. Сондықтан олар ештеңе істей алмайды, бірақ жиі емес. Кәдімгі сауда орталығы, КСТ үшін қалыпты орын. Барлығына жақсылық!
Аурика Мурзасеитова
26 қазан
Маған ұнады, көптеген дүкендер мен сол жерден бәрін сатып аламын, сонымен қатар керемет кинотеатр. Онда негізінен бәрі жақсы адамдар жақсы жұмыс істеді
Екатерина Власенко
30 мамыр 2024
Мен үшін қаладағы ең жақсы салон! Әр шебер-лайықты маман. Кәсіби құралдар мен жабдықтар. Қабылдаудағы қыздар жағымды, мейірімді және қол жетімді. Заманауи стильді интерьер! Мен осындай жерлерге оралғым келеді ❤️
карина
13 қыркүйек 2024
Кофе бағасы бойынша шай мейрамханаға қарағанда қымбат, кинотеатр қымбат , сонымен қатар дәретханалар бар және әрқашан дерлік таза, сыртқы киімнің бағасы да, сапасы да жоқ, әйтпесе одан да аз
Сергей Петров
Ас үй дәмді! Бұрылыстар жақсы, жақсы пісіреді! Кафе таза және әдемі! Бірақ міне, қызмет өте қорқынышты! Өте ұзақ күте тұрыңыз, даяшылардың уақыты жоқ! Үнемі бумен пісіріңіз, содан кейін құрылғылар әкелмейді, содан кейін тапсырыс қабылданғанша 20 минут күтуге тура келеді!
Азамат Баймурзенов
20 мамыр 2024
Азық-түліктен бастап киімге дейін тауарлардың үлкен таңдауы! Әр сатып алушы өз тауарларын таба алады, кешке аспаздық бөлімінде жақсы жеңілдіктер бар!