Mangal

айсу х
4 ақпан 2024
Маған ұнамады. Асханасы шошқа етінен тағамдар бар. Мен енді бармаймын.
Жайыкбаев Аманбол
26 наурыз 2023
Шашлыктары дәмді, тойымды жанұямен баруға болады кәуәп жеуге
Дени Мендеzzzz
20-дағы басқа адам атап өтті және әркім өзіне қалаған нәрсеге тапсырыс берді (менің ойымша,мәзірдегі барлық тағамдар әр түрлі болды)әр дәмге + ассортименттегі барбекю тағамы,пицца, салаттар...., бәрі тойып, риза болды,бірақ олар кебаб жеуге тоқтады(мен өте ет алғым келді) шошқа ВЗ алып,ренжіді ,ол шырынды, бірақ тұзды ерітіндіде маринадталған, бір сағаттан кейін дәмі көңілсіз болды ...аштықтан ол келді, содан кейін мен маринадтың барлық "сүйкімділігін" сезіндім, тек ет көмірде пісірілгенге дейін суда өмір сүреді Мен Барбекюде тамақтануға кеңес беремін, бірақ барбекю сіздің маринадыңыздан және табиғатта жақсы
Y
Yuliya L.
Кебаб қаладағы ең жақсы! Жалпы, ас үй керемет! Қызмет жоғары деңгейде! Және бағалар барабар. Мен баруға кеңес беремін. Бұл біздің сүйікті орындарымыздың бірі!
Артём Карабаев
Жақсы және сыпайы қызметкерлер. Арзан бағаға арналған дәмді тағамдар. Әрқашан келушілер көп. Кемшіліктерден, рибей онша емес. Мекеме ретінде мен міндетті түрде баруға кеңес беремін.
Кирилл Костенко
Тамаша орын, кебабтар керемет, ет аузыңызда ериді! Мен сізге осы мекемеге барып, кебабтарды сынап көруге кеңес беремін, қызметкерлер сыпайы және барлық тағамдарды тез әкелді
Анна
Дәмді, тез , өте жайлы және таза, кішкентай минус - қой етінен жасалған кебаб қуырылғанға дейін емес. Бірақ қалғанының бәрі керемет суп
Регина Крукаускайте
Дәмді тағамдар, сыпайы қызметкерлер, супер әкімшілер әрқашан мейірімді, таза зал және дәретханалар ең дәмді және жаңа сыра
Елизавета
23 тамыз 2024
Павлодарға келгенде міндетті түрде сіздің мекемеңізге келеміз . Керемет және мейірімді қызметкерлер, өте дәмді кебабтар, шырынды, әдемі. Бізге өте ұнайды. Сізге өркендеу және сәттілік!
Асхат Касымов
5 желтоқсан 2024
Қаланың ең жақсы мекемелерінің бірі, "саусақтарыңызды жалайсыз" мәзірінің барлығы дерлік. Мен жүрдім, жүремін және жүремін. Қызметкерлерге қызмет көрсету көп емес. 10-нан 10
Олегович
Тамаша кафе тағамдардың үлкен ассортименті тағам әрқашан жаңа орындарды алдын ала брондаңыз әрқашан көптеген адамдар әсіресе демалыс күндері
Григорий
Тағам дәмді болды, бірақ кейбір сәттер жалпы әсерге көлеңке түсірді. Бөлме шулы болды, бұл қарым-қатынасты қиындатты. Сонымен қатар, қызмет баяу болды; тапсырысты ұзақ күтуге тура келді. Жалпы, мен 3 жұлдызды қоямын: сапалы ас үй үшін, бірақ атмосфера мен қызметтегі кемшіліктерді ескере отырып.
Л
Лариса Таран
6 қазан 2024
Әрқашан өте дәмді, жайлы, бағасы қалыпты. Біз әрқашан қуанышпен барамыз. Онда жұмыс істеу үшін біз комиссияны тамақтандырамыз, құжаттармен электронды ABR және ESF өте ыңғайлы.
Наталья Голубицкая
17 қараша 2024
Өте керемет. Олар тез, кең бөлмеге, таза дәретханаларға, ыңғайлы үстелдерге қызмет көрсетті, олар өздерін ұзақ күте алмайды, жарайсыңдар
Елена Скулкина
23 мамыр 2024
Керемет кафе, бәрі өте дәмді дайындалған. Кафенің жағымды атмосферасы. Қыста жылы, ұшатын салқын. Қызметкерлер жағымды, жанашыр, әрдайым күлімсіреп отырады, бұл өте қуанышты. Мен ұсынамын 😊
Роман Мухаметшин
27 тамыз 2024
Ет тағамдарының тамаша таңдауы бар мекеме, баға белгісі қаладан төмен, қызмет көрсету уақыты ұзақ, өйткені клиенттер үнемі көп. Интерьерді жаңарту керек, әрине, демалыс күндері кешке алдын-ала тапсырыс беріңіз, әйтпесе сіз кіре алмайсыз немесе біреу кеткенше күтесіз.
Александр Саша
19 шілде 2024
Өте лайықты мекеме... Бағасы қала бойынша орташа. Ас үй лайықты деңгейде. Қызмет көрсетуге қатысты сұрақтар жоқ. Табылған жалғыз кемшілік, кебабтағы ет маринадталмаған, бірақ әрқашан емес.. Мүмкін, бұл сәттерге байланысты қону толық және көлемі есептелмеген. Жалпы, жағымды мекеме, мен ұсынамын!
Алексей
30 маусым 2023
Керемет кафе барлығы таза ұқыпты әдемі жағдай әдемі жауап беретін кәсіби даяшылар Тапсырыс қой етінен жасалған кебаб шошқа еті салаттар, пепперони пиццасы коктейльдер, сыра, лимонад, Ташкент стиліндегі шай қарапайым құдайлық және өте жылдам шамамен 10 минут ішінде барлық тапсырыс әкелінді, кебабтар бұл жеке тақырып мен еш жерде дәмді жеген жоқпын мен міндетті түрде келемін және иә бағалар қолайлы.
Ержан Жаксыбеков
1 шілде 2024
Жалпы, барлық хор. бірақ залда отырып, олар жазға көшуді шешті, бірақ алдымен басқа қаладан сәлемдемемен машинаны қарсы алу керек болды, 10,15 минуттан кейін олар жазға келді! Біз қазірдің өзінде жеңіл тапсырыс бердік, өйткені ели залда, даяшы алдымен міндетті түрде ыстық сілтеме жасай отырып, тапсырыс ала алмады, біз 25K-ге жуық түскі ас ішкенімізді түсіндірдік. (екі ересек адам мен бала), яғни олар тойды))), даяшы әкімшіні шақыруды сұрағаннан кейін қатты дауыстап кетіп, ұзақ уақыт өткеннен кейін кетті мен келдім, тапсырысты қабылдадым, және сәттілік бізге тапсырысты ұзақ уақыт бойы алып жүрді. Әкімші ешқашан келмеді,
О
Ольга К.
Әрқашан керемет ас үй, қызмет жоғары деңгейде. Үлкен бөліктер сіздің мекемеңізге гүлдену тілеймін
Макс Кузнецов
1 сәуір 2024
Достар шеңберіндегі Компанияға келіп, жақсы кебаб пицца және т. б. жеуге болатын супер орын мен етке өте жақсы қызмет көрсетуге жақсы атмосфера отқа өте жақсы келуге кеңес беремін.
Алия О.
22 сәуір 2024
Біз әрқашан тек осында барамыз . Өте дәмді тағам, қызмет өте жақсы. Егер ас үй кешігіп қалса, олар тезірек беруге тырысады және кешіктіргені үшін кешірім сұрайды . Бірақ бұл жерде жағымды жағдай болған жоқ . Салат пен макарон шашты ұстады . Даяшы бірден алып, кешірім сұрады, бірақ басшылық дәл солай болды . Басшылық жақсырақ болғанын және санитарлық нормалар сақталғанын қалаймын
Амангуль Мухаметкалиева
8 желтоқсан 2024
Ас үй өте керемет, бірақ әкімші өте дөрекі, қонақтарға деген сыпайылық пен құрмет емес, даяшылар мен сб жақсы балалар, тек әкімшінің арқасында бір жұлдызды алып тастаңыз
гульнара смагулова
30 қаңтар 2024
Жақсы кафе, жайлы, таза. Қызмет жақсы, сыпайы даяшылар, Тапсырыс тез дайындалады. Өте дәмді және арзан. Біз мұнда жиі барамыз. Біз әсіресе қой етінің қабырғаларын жақсы көреміз, олар табаға әкелінеді және олар дірілдей береді
Алия Сартпаева
Өте дәмді кебабтар! Өкінішке орай, әрдайым орын бола бермейді, бірақ бұл оның дәмді екенін растайды және бұл мекеменің қонақтары өте көп!
Сергей Головин
16 қазан 2024
Керемет ас үй, бәрі өте дәмді. Жағымды атмосфера, сыпайы қызметкерлер. Маған өте ұнады. Мұнда бірнеше рет болды.
Юлия Липская
13 қараша 2024
Қорқынышты мекеме мен ешкімге ол жерге баруға кеңес бермеймін,мен грильдегі лосось стейкіне тапсырыс бердім, бірақ олар бал мен жасыл шламмен құйылған қайнатылған бөлікті әкелді, бұл өте жиіркенішті болды және тауашалық деңгейде қызмет етті
Мадина Оспанова
Теңдесі жоқ дәмді тағам, коктейльдер әдетте биіктікте. Ең бастысы, қолайлы бағалар!
П
Пётр Пушкарёв
Өте дәмді тағамдар, сыпайы қызметкерлер, жоғары деңгейдегі қызмет көрсетуді барлығына ұсынамын
M
Maral Kekilova
Барлығына сәлем Хачапуриді алып кетуге тапсырыс берді Олар керемет, шырынды, сөз жоқ 🔥🔥🔥🔥🔥 Мен бәріне кеңес беремін. Ең бастысы ұзақ күтудің қажеті жоқ
Василий МЕЖДЕЛОВ
22 қыркүйек 2024
Қызметкерлер өте сыпайы, шапшаң, жауап береді, ас үй өте дәмді, тікелей супер, бағасы барабар, жалпы 5-тен 5-ке дейін, жақсы
M Zakurdaev
5 маусым 2024
Сәлеметсіз бе! Ет тағамдарын дәмді жеуге арналған орын. Бұл атау бәрін айтады және толығымен ақтайды. Қой етінен жасалған кәуап керемет. Қызмет көрсету де лайықты. Мен міндетті түрде баруды ұсынамын. Фотосуреттер бар, бірақ басқа құрылғыда.
Ильдар Нургалиев
23 мамыр 2024
Ас үй өте жақсы. Атап айтқанда, барбекю ұнады. Түстен кейін орын болмауы мүмкін, алдын-ала брондау қажет. Ыңғайлы, сіз аяқтамаған нәрсені өзіңізбен бірге ала аласыз, контейнер мен пакет сізге беріледі. Мен хачапуриді Ажар тілінде ұсынамын! Ыстықта жылу бір уақытта жейді.
Baks Li
Ең жақсы мангал! Олар төрт үстелден бастады енді осындай үлкен сәнді жайлы мекеме үстелді алу үшін күту керек)
Асет Дюсекеев
30 маусым 2024
Тамаша ас үй, хашлама, хачапури, керемет кебабтар, ыстық салаттар жалқау Чжоу 👍 👍 👍 👍 жай ғана жақсы, жақсы атмосфера, лжоғары деңгейдегі қызмет
Бегжан Мусекенов
20 сәуір 2024
Қоғамдық көлік жақын жерде кафе үшін жақсы орын, музыка қатты емес, кедергі жасамайды, тамақ ұнады, кешті жағымды жағдайда өткізуге тамаша орын.
Владимир
6 желтоқсан 2023
Олар өте дәмді дайындайды, әсіресе жігіттер керемет қызмет етеді. Өте арзан және керемет дәмді, осы кафенің аспаздарына рахмет. Мен бәріне кеңес беремін! Ыдыс-аяқтар әрқашан ыстық және жаңа піскен.
Андрей Лахно
Жылдам қызмет көрсету, ас үй сапасы бойынша қатты үштік, бірақ жақсы ассортименті бар.
Виктор Дриц
15 мамыр 2024
Өте дәмді, демалу жақсы. Сыпайы қызметкерлер. Және жай ғана тамаша орын тамаша уақыт немесе іс-шара өткізу үшін. Сынып!!! Сынып!!! Сынып!!!
Сергей М.
Жақсы кафе, біз үнемі барамыз . Қызмет көрсету және тамақ бәрі деңгейде .
Ева А.
17 сәуір 2024
Дәмді барбекю!Керемет ірімшік торттары! Сіз әрқашан қаланың кез келген жеріне дәмді тағамға,тұздықтарға, майлықтарға, бір реттік ыдыс-аяққа сусындарға тапсырыс бере аласыз! Тіпті жағажайға! Құрмет 👏 🏽 👏 🏽 👏 🏽
Л
Лора Иванова
Қаладағы ең жақсы мекеме!!!!өте дәмді тағам, жақсы қызмет 👍 👍 👍
Наталья Поликарпова
3 наурыз 2024
Мүмкін ең танымал орын Павлодарда. Ыңғайлы орналасуы, дәмді барбекю және одан тыс, мейірімді қызметкерлер,керемет қызмет, жайлы кафе.
Александр Каринцев
13 қазан 2024
Онда өте дәмді жеуге болады. Маған сеніңіз, менде салыстыратын нәрсе бар.. Мен әртүрлі елдерде тамақтандым.. Әр түрлі мейрамханаларда..
Кира Семёнова
Мен Павлодарға барамын-Мен өте алмаймын! Керемет тағамдар мен қызмет үшін рахмет.
Константин Молев
14 шілде 2024
Мен Павлодарда болдым және кешке мәдени сыра ішуге қайда барамын деп ойладым, мен ұзақ уақыт Google-ге бармадым, Манга атауын таптым, яғни барбекю👍 барып кеш өткіздім бәрі ұнады
валерий курышин
Негізінде бәрі жақсы. Тамақ, қызмет көрсету, қоршаған орта. Барлығы жақсы👍
Даулет Кармен
28 маусым 2024
Кебаб пісіруге маманданған мекеме үшін кебабты құрғақ, нашар кесілген және шайнау қиын болған кезде кешірілмейтін қателік. Атмосфера керемет, зал жайлы, бірақ ас үй көңілін қалдырды. "Барбекю" деп атай отырып, сіз жеуге болмайтын кебаб жасай алмайсыз
L
Leila G
Өте дәмді , қаладағы ең жақсы кебабтар. Өкінішке орай, Вип-залдар жоқ.
Р К
18 қараша 2024
Әкімшілерге қатысты шаралар қабылдауды сұраймын, күзетшілер дөрекі хамятты кафеге кіргізбеуі мүмкін олар өздерін кафе иелері деп санайды