Magnum Super

Kara Dostai
Өте қымбат Мерізімі өтіп кетткен заттар тұрады Кір,лас шаң басып қалған звттар
Мерей Азаматов
14 қараша 2024
Ұнамайды
598975 Наталья
10 қыркүйек
Жақсы үлкен ассортимент. Аспаздық бөлім бар. Әрқашан дәмді круассандар. Барабар бағалар. Ет пен тауықтар да бар. Көкөністердің үлкен ассортименті! Жақсы дүкен
Arkaprava Sarkar
9 желтоқсан
Бұл сізге қажет болуы мүмкін барлық күнделікті заттарды алу үшін жақсы орын. Барлық азық-түлік өнімдері мен көкөніс мяса лайықты баға диапазонында қол жетімді. Пісіруге арналған заттар мен шоколадтарды осы жерден сатып алуға болады. Күнделікті сатып алулар үшін жақсы. Кейде қымбатқа түседі, бірақ одан басқа бұл жақсы.
Түпнұсқаны көрсету · English
Ангелина Васильева
9 қыркүйек 2024
Магнум желісі әрқашан жоғары) жағымды кассирлер мен кеңесшілер, өнімдердің үлкен таңдауы, кешіктіру жоқ, барлық жерде бәрі таза және ұқыпты, супермаркет әрқашан қажет жерде орналасқан!
Руслан Воронов
22 тамыз 2024
Мен мұнда өнімдерді жиі сатып аламын, жалпы алғанда, өнімдердің барлығы дерлік бар, тұрмыстық химия, алкоголь сонымен қатар шағын кафе бар! Оптика, жақын жерде киім, аяқ киім, ұялы аксессуарлар өте ыңғайлы! Ақылы дәретхана да бар
Элионора Алмазбекова
22 тамыз
Толық (немесе өте толық емес) арбаны сатып алғаннан кейін, ұзақ уақыт кезекте тұруға дайын болыңыз, өйткені іс жүзінде әрқашан 1,2 касса жұмыс істейді және бірнеше айдан бері эскалатор жұмыс істемейді. Сондықтан сіз сатып алуларыңызды жоғары қарай итеруіңіз керек, бұл өте ыңғайсыз және стрессті. 🙁👎🏻
Ю
Юрий Марулин
31 тамыз 2024
Біз әрдайым Магнумнан сатып аламыз. Мұнда біздің сүйікті дәміміз бар өнімдер. Көкөністер, жемістер әрқашан жаңа. Мен Магнумнан сатып алуды ұсынамын, өйткені кез-келген талғамға және түске арналған тауарлардың үлкен ассортименті бар
Айюота Жұмағазы
10 қыркүйек
Тауарлар өте жақсы, кассирлер өте жақсы жұмыс істейді, орналасуы да жақсы,мен жатақханада тұрғанда, Мен әрқашан осы магнумнан сатып алған кезде тауарлардың сапасы өте жақсы
Aspirin
19 тамыз
Барлық супермаркеттердің проблемасы-бұл шашыраңқы тауарлар, нашар сауда-саттық және күндіз клиенттермен тауарлардың орналасуы. Ассортимент қатты төмендеді, бағалар көтерілді. Көкөністер жемістер әдетте түсініксіз
Кайрат Шегебаевич Абдрахманов
29 шілде 2024
Мен ешкімге бұл дүкенге баруды ұсынбаймын (әзіл). Мен бәрін қатарынан сатып алғым келеді. Жарнамалық тауарлар әсіресе қызықтырады. Онсыз тізімдер сол жерге баруды ұсынбаймын. Тіпті тізіммен сіз екі есе көп сатып аласыз. Қараңыз саудагерлер жақсы жұмыс істейді. Сонымен, дүкен керемет, сіз бәрін өнімдерден таба аласыз
Павел Волков
Тауарлардың ыңғайлы орналасуы мен мейірімді қызметкерлері бар керемет супермаркет. Бағалар орташа деңгейден сәл жоғары, бірақ өнімнің сапасы шығындарды ақтайды. Жақсы баға бағаға байланысты үш жарым жұлдыз, бірақ бәрібір ұсынамын.
Валентин Полухин
3 қазан 2024
Жақсы супермаркет-бәрі, химия, аспаздық, көкөністер, айтпақшы, әрдайым тауарлардың негізгі түрлеріне арналған акциялар бар.
Марина Гмеринцева
3 қыркүйек
Ассортимент Магнум үшін емес-супер. Өте жайлы емес, өкінішке орай, бұл өте таза емес сияқты. Тұрмыстық химия бөлімі аз
Светлана Гладкова
22 тамыз 2024
Кеш жарық. Үнемі бағалар шындыққа сәйкес келмейді. Өзіне-өзі қызмет көрсету кассаларында көмек көрсете алатын қызметкерлер жоқ. Сіз 30-40 минут күтуіңіз керек. Сол кезде әкімші өз кабинетінде жұмыс орындарында болуы керек бағыныштылармен бірге болады. Тұтынушының уақыты бағаланбайды.
Гульнафиз
11 қыркүйек
Маған Магнум ұнайды, біз тек өнімдерге тапсырыс береміз. Әрқашан жақсы, сапалы өнімдер жеткізіледі. Әзірге ешқандай шағым жоқ. Олар сағат 15-тен 20 00-ге дейін айтты. Табыстар.
Kazbek Mukhamedzhanov
28 тамыз
Таңдау үшін көп нәрсе бар! Бірақ арзан емес. Басқасын күтті. 20:00-ден кейін 50% жеңілдікпен пісіру. Бұл қызықты! Мен осындай уақытта кіріп бір нәрсе сатып аламын ба
Рита С.
3 тамыз
ішіндегі өнімдердің орналасуы ерекше түсінікті емес, қажетті нәрсені іздеп жүруге мәжбүр болады, + көбінесе электр қуатымен байланысты проблемалар, мен дүкен бұған кінәлі емес екенін түсінемін, бірақ сіз өз жүйеңізді қандай да бір түрде жабдықтай аласыз, кем дегенде бір касса, ол кесілмеуі үшін және төлем карта арқылы немесе қолма-қол ақшасыз өтуі мүмкін 🫠
Марина Ахметова
23 тамыз 2024
Мен бұл дүкенде болған жоқпын, бірақ барлық Magnum супермаркеттері өте керемет! 👍Өнімдердің үлкен таңдауы, барлығы жаңа, жақсы, сыпайы кассалық қызмет.
E
Eva Ilyan
17 желтоқсан 2024
Құрметті басшылық Магнум, сізден осы позицияға сәйкес келетін адамды әкімші ретінде қабылдауыңызды сұраймын. Бұл жерде Әсел әкімшісі жеңе алмайтыны анық. Тек 2 касса жұмыс істейді, адамдар көп, адамдар бұл үнемі болып жатқанына ашуланады.
Liza Kerby
Кассалар үнемі доппен жүреді, кезекті қорғауға көп уақыт кетеді. Жалпы, дүкен жақсы, дәмді кондитерлік өнімдер
Алимжан Борибай
13 қараша
Жақсы дүкен таңдау өте көп, Әр апта сайын жаңа тауарларға жеңілдіктер, қызметкерлер сыпайы
B
bFun
15 наурыз 2024
Жалпы, бұл супермаркеттер желісінің әдеттегі ассортименті . Алайда, нюанстар бар, мысалы, аптаның кез-келген күнінде сиыр выбор таңдау мегапарктегі жақын маңдағы Магнумға қарағанда әлдеқайда аз, ал керісінше, алкоголь өнімдерін таңдау көбірек. Өзіне өзі қызмет көрсету аймағы мен кассасы жақсы жүзеге асырылған жоқ
Марина Ка
8 қараша 2024
Таңдау жақсы.Сатушылар жалқау.Қарбалас уақытта барлық кассалар жұмыс істемейді.Сақтау камералары жиі жұмыс істемейді .
Данияр Дабылов
3 маусым 2024
Өнімдердің жақсы таңдауы. Ферма өнімдері бөлімі және кофе машинасы бар. Кешке кассада кезектер болады, бірақ өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары бар.
Галымжан Бакытжан
13 ақпан 2024
Барлығы дерлік бар, әрқашан жағымды акциялар, қолданбадағы кэшбектер және үйдің жанында)) қызметкерлер әрқашан мейірімді және көмектесуге дайын))
Гулназира Жолдасова
26 желтоқсан 2024
Кіре берісте үнемі еріген қар, біз шалшықтардан өтеміз, бұл тіпті техникалық емес, қардан кейін су көп жиналады, мүмкін еден дұрыс салынбаған, ассортименті жаман емес, Магнум, ал дымқыл мысық тамағына МЕГА-акция қашан болады? Мысықтар да жаңа жылға сыйлықтар күтеді!
Марат Малахов
13 маусым
Мен алыс емес жерде тұрамын-Мен бұл дүкенді жиі қолданамын. Карта, жеңілдіктер, тауарларды таңдау бар. Жақсы дүкен! Мен сатып алуға және баруға кеңес беремін. Акцияларға қатысыңыз!
К О Т
18 қыркүйек 2024
Сорғыш Магнум, көгерген кешіктірілген үйінді! Барлық кассалардың тек 1 немесе 2 жұмыс істейді Мен грильдегі тауықты алдым, сондықтан оның ішінде шіріген иіс болды, витринадағы тоқаштар көгеріп жатты. Қорқынышты дүкен
Азамат Муталиев
26 ақпан 2024
Барлық кассалар жұмыс істемейді , адамдар көп жиналады, кезектер...сіз өз бетіңізше ұрып-соғуға барасыз, сіздің жасыңызды растау үшін Әкімші ұзақ уақыт жүреді...баға белгілері жалғыз ілулі,кассада олар қымбатырақ...мұны үнемі, үнемі жасаңыз
Василий Поздеев
27 желтоқсан 2024
Кассаларға үнемі кезек Көкөніс бөлімінде таразы жиі жұмыс істемейді Үйге жақсы жеткізу
Галина
16 желтоқсан 2024
Сонымен қатар, тұрақ ыңғайлы, тұрғын ауданда, яғни.доптың қол жетімділігі. Минус тауарлар ассортименті үлкен емес
Владимир Кудрявцев
25 тамыз 2024
Қорқынышты Магнум. Минералды суға арналған шырын тоңазытқыштары жоқ. Бүкіл дүкенде 3 Тоңазытқыш бар. Олар тауықты қандай да бір жолмен алды гриль және ол шикі болды ішінде дохлятин иісі бар.
Алекс Налимов
Мүмкін ең қорқынышты магнум Сатушылар дөрекі Ешкім ештеңе білмейді Кешке етде қызметкер жоқ сіз бүкіл дүкенде жүгіріп тауықтың бір бөлігін өлшейтін нәрсені іздеуіңіз керек
Меруерт Акжанова
4 қараша
Мен бұл магнумды жақсы көремін ол менің үйімнің жанында орналасқан және пәтер өте кең мен үнемі барамын әсіресе демалыс күндері тауарларды немесе өнімдерді сатып алу үшін
I
iv vdiv
Мен жақында Магнум дүкенінің жеткізілімін қолданамын, маған қызмет көрсету және жеткізу ұнайды, әсіресе қарттарға кеңес беремін
Исаев Шерхан
12 қаңтар 2023
Тұрғын үй кешенінің орналасқан жері ыңғайлы, бірақ тұрақ ақылы , жақын маңдағы жатақханалардың студенттеріне байланысты кезектер Мәңгілік, көбірек кассалар ашуға болады, бірақ әдеттегідей 3/10 жұмыс істейді. Эскалатормен Мәңгілік проблемалар. Мен кешіктіруді байқамадым
U
usersha hdnsi
16 наурыз 2024
Магнумдар желісі керемет, жалғыз нәрсе, мен сусындары бар ұзын тоңазытқышты бір жерге қояр едім, кейде оларды супермаркеттен іздеу өте ыңғайсыз. Соңғы уақытта магнумдарда чектер тек қазақ тілінде жүргізіле бастады, бұл кемшілік, менің ойымша, оларды екі тілде жасауға болады. Магнумға + үшін рахмет - арзан бағалар және қала бойынша нүктелердің жақсы орналасуы)
Елхан Турарбек
4 наурыз 2024
Керемет Magnum Express кассасы Айқын + мен бәріне мұнда сатып алуға кеңес беремін бағалар онша ерекшеленбейді бірақ жиі акциялар өздері туралы білуге мүмкіндік береді 👏 😍
Алма Мамадахунова
12 желтоқсан 2023
Керемет супермаркет үйдің жанында бәрі бар, бағасы қолайлы, жаңа піскен көкөністер мен өнімдер және басқа да акциялар бар. Мен супермаркетке баруды ұсынамын!
L
Lyubov Kuleshova
10 қаңтар 2024
Жаңа піскен көкөністер мен жемістердің шағын таңдауы. Жалпы плюс-бұл үйдің жанында. Негізгі өнімдерді сатып алуға болады.
Ерлан Сарсембаев
6 шілде
Жақсы орналасу. Кассалар жұмыс істейді. Қызметкерлер сыпайы.
София Бугакова
1 қыркүйек 2024
Күзетшілер біз дүкенде бірдеңе жедік деп ойлады біз оған бұл біз емес екенімізді айттық және ол бізді қалтамызды бұруға мәжбүр етті!!! Сұмдық
Венера Жумаканова
9 сәуір 2024
Супермаркет және Африкада супермаркет. Өзі үшін сөйлейді. Барлығы бар, тіпті кейбір көкөністер базарға қарағанда арзанырақ.
Дмитрий Моя
19 қараша 2024
Ассортимент әлсіз, ештеңе реттелмеген ! Өзіне-өзі қызмет көрсету кассалары екі ))))
Елена Пак
15 тамыз
Мәңгілік құрғақ ескі нан Чебуректер жоқ дәмді Сатушылар адамдар қарызға батқандай мәңгілікке қанағаттанбайды Кассаларда Мәңгілік кезек бар Және бір касирша Қызмет қорқынышты
Айнура Сейтжанова
25 наурыз 2024
Мен осы дүкенде ОЖ - ны бірнеше рет бердім-ассортимент орташа, тіпті желі дүкендерімен салыстырғанда бағасы жоғары
Mira
8 маусым 2023
Сіз Магнум туралы көп жаза аласыз, өнімдердің алуан түрлілігі, сатып алушыға қажетті санаттары бар қатарлар мен сөрелердің ыңғайлы орналасуы, жұмыс күндері ең жақсы дүкен!
Виктория Чебоксарова
Үйдің астындағы дүкен ерекше ештеңе емес сияқты. Бірақ нан тез аяқталады және мысық тағамының шағын таңдауы (бірақ ол бар)
Бернар Есенбай
16 шілде 2024
Magnum супермаркетінің өзі құймақ сияқты, бірақ санитарлық инстанциялар неге тексеріс жүргізбейді, өйткені мерзімі өткен өнімдер көп.