Lust Boutique

Тауарлар мен қызметтер
Жаңалықтар

Eldar Bekbulatov
12 қыркүйек 2024
Керемет орын, салқын атмосфера, өте жағымды кеңесшілер мен сатушылар, мұнда сіз өз өміріңізді әртараптандырасыз) көптеген түпнұсқа ойыншықтар , барлық сұрақтарға жауап береді 💪 🏼
Матвей
29 қыркүйек 2024
Өте керемет, түпнұсқа өнімдер! Диеталық қоспалар, феромондар және басқа да қажетсіз шляпалар жоқ барлық өнімдер!) Келушілерге қажетті заттарды таңдауға көмектесетін жағымды қызметкерлер, тіпті олар өте ұялшақ және мұндай дүкендерде бірінші болып келеді (бұл Мен туралы әйеліммен сөйлесемін)
Мария Сафронова
10 тамыз 2024
Қала осындай керемет дүкенге ие болды! Барлығы биіктікте және әр түрлі ассортиментте. Ләззат пен жайлылық үшін тамаша құрылғылар. Ұсынамын!
Настя Гладышева
16 наурыз 2024
Өте әдемі дүкен, өнімдер дисплейде ыңғайлы орналасқан, барлық критерийлер бойынша сапалы және 5 жұлдызға лайық. Тауарлар желісі лиж болмас еді, ал иелері өнімнің сапасын, брендтердің артықшылықтары мен кемшіліктерін бақылайды Жоғары деңгейде қызмет қолжетімді түрде түсіндіріледі, сыпайы түрде көмектеседі және әркім үшін өнімді жеке таңдайды. Сыпайы қызметкерлер, қайтып оралғыңыз келетін жер. Кеңесшімен сөйлесу ыңғайлы болды және сізге не керек екенін еркін айтты. Мен дүкеннен риза және бақытты шықтым, мен ұсынамын) Олар сондай-ақ кішкентай презентацияларды қояды, сондықтан жағымды. Қызмет өте маңызды, сонымен қатар осы тақырыптағы кеңесшілердің хабардарлығы 🫶 🏼 😌
D
Darya Yakimenko
29 қыркүйек 2024
Секс-дүкен өте ұнады. Бір және жұп үшін әртүрлі ойыншықтардың үлкен таңдауы . Кеңесші өнімдерді жақсы біледі, сіздің сұранысыңызға не сәйкес келетінін айта алады:) дүкендегі жағдай өте жақсы, әдеттегі секс-дүкендердің стереотипін бұзады. Сіз бірге келіп, таңдаудан ләззат ала аласыз.
Даша С.
16 наурыз 2024
Жоғары дүкен және өте мейірімді қызметкерлер, мен тағы да ораламын. ассортимент тек бомба!
Ксения Павловна
28 қыркүйек 2024
Сүйікті жақындық дүкені. Эстетикалық және іс жүзінде қуантады. Өте мұқият және мұқият кеңесшілер, әсіресе, балалар өнімді таңдауға "pipl schavaet" позициясынан емес, шатасып, ғылыми негізделген ақпарат жинап, денсаулыққа қауіпсіз нәрсені таңдағаны қуантады. Мен бәріне кеңес беремін
Мадина Талгатова
2 шілде 2024
бүгін мен дүкен туралы білдім - Мен бірден келдім дүкен керемет, кеңесші-бұл ашық және өзіне тиесілі қыз маған барлығы айтып берді, барлығы көрсетті, барлығы сезінді, ұстады, көрді, таңдады мен сатып алуға өте риза болдым, міндетті түрде келемін, мен көптеген қызықты нәрселерді көргім келеді! жалпы секс-дүкенге алғашқы сапар үшін-Мен өте риза болдым
Александр Минаев
26 маусым
Бүгін мен қызбен бірінші рет бардым, бәрі ұнады. Таңқаларлықтай, бәрі егжей-тегжейлі айтып, көрсетті
M
Matilda .
29 сәуір 2024
Тауарлардың, керемет және сапалы өнімдердің үлкен ассортименті , Кристинаға кеңес бергені үшін рахмет, сізге қажет нәрсені таңдады ! Мен жай ғана көруге келгеніммен, енді Мен сізге ғана келемін 😏
Beka Ersin
3 желтоқсан 2024
Көптеген түпнұсқа өнімдер, сапалы тауарлар, мейірімді кеңесшілер
Bai Bai
3 қараша 2024
Бұл жай ғана секс-дүкен емес, махаббат пен құмарлықтың толық бутикі, жұбаныш пен сүйіспеншілікке арналған ассортимент барлығын қанағаттандыра алады, кеңесшілер қарым-қатынаста және қызметте керемет
N
4 тамыз 2024
Өте жағымды орын, сіз кез-келген талғамға арналған ойыншықтарды таба аласыз, ыңғайлы және егжей-тегжейлі кеңес. Дәл келейік :)
Юлия
14 наурыз 2024
Әдемі және салқын дүкен^^ Танымал брендтердің түпнұсқа ойыншықтарының үлкен таңдауы, ауызша Майлағыштардың үлкен таңдауы (кез-келген талғамға)), көптеген зығыр маталар, бдсм өнімдері, тек сапалы презервативтер (дюрекс жоқ), гипоаллергенді майлау материалдары бар 🤌 🏻 Pat/LGBTQ-frandley space ️ ️ ️ Балалар әдебиетінің болуына өте таң қалдым (ата-аналарға ескерту үшін)
Алина С.
4 тамыз 2024
Маған секс-дүкен өте ұнады, үлкен, кең, таңдау өте көп. Кеңесші бәрін түсіндірді, барлық ойыншықтарды іс жүзінде көрсетті, бәрін тексеруге болады. Көптеген танымал брендтер бар: wevibe, satisfyer және т.б. ұнады, мен дүкенге кеңес беремін. Тағы келейік
Анна А.
8 қыркүйек 2024
Жақсы эстетикалық дүкен, өте үлкен таңдау . кеңесші бәрін егжей-тегжейлі түсіндірді . Рахмет 🫶🏻
Kon'stan'tin*
Бүгін мен осы дүкенге алғаш рет бардым және өз ісінің мамандары осында жұмыс істейтініне тап болдым, және шындық, бұл тақырып көптеген адамдар үшін жабық, ал бұл секс те рахат, және мен түсінгендей, ойын карталарын жақындастыруға көмектеседі. Дүкенде көптеген қызықты нәрселер бар, кәсіпқойлық үшін рахмет...
Лиза Ермолаева
9 шілде 2024
Мен бұл дүкенге бірінші рет бардым және 1000% риза болдым. Мен мұнда басқа жаңадан келгендерге де ұнайтынына сенімдімін, өйткені олар сізге жақсы кеңес береді, бәрі көрсетеді, айтады, кеңес береді. Тіпті тапсырыс бойынша шағын сыйлықтар да қойылды 🥰
Татьяна Фишер
2 шілде 2024
Тамаша дүкен, қызмет өте ұнады, барлығы егжей-тегжейлі айтып берді ,көрсетті , түсіндірді ) Мен барлық достарыма кеңес беремін, өнімнің сапасы жоғары деңгейде . Менің адамым қатты қуанды) мен тағы келемін )
Dina Z.
2 ақпан 2024
Керемет ассортименті бар салқын дүкен. Тіпті жыныстық сауаттылық туралы әдебиеттер де бар. Мен ұлыммен бірге оқу үшін кітап сатып алдым. Мен тұрақты клиент боламын!
Раиля Р.
17 тамыз 2024
Дүкен өте керемет!! Клиенттерге өте жағымды және қамқор көзқарас!!! Мен бәріне кеңес беремін. Барлығы егжей-тегжейлі айтып, көрсетті!! Джулияға ерекше рахмет 😍 😍 😍 👍 👍 👍 👍 👍
Alice Kim
16 сәуір 2024
өте сейф-Спейс кеңістігі секс ағарту, МЕГА қол жетімді кез келген жастағы, мұндай әртүрлілік сәнді бағамен 🥰 🥰 🥰 мұнда оралу әлі де міндетті болып табылады
Anastasiya S.
30 мамыр 2024
Өте жағымды және сауатты кеңесшілер, сыйлық ретінде көптеген сынамалар береді, ішінде өте жайлы және жайлы❤️
Анна Горбунова
29 мамыр 2024
Алматыдағы ең үздік бутик! Өте қауіпсіз және жайлы кеңістік, әрқашан кеңес береді және көмектеседі. Біз оған бірнеше жылдан бері барамыз, алдымен Ресейде, содан кейін Қазақстанда ❤️
June Bown
30 мамыр 2024
Жақсы дүкен, мейірімді сатушы . Ауқымы үлкен. Сатушы бәрін айтып, таңдауға көмектесті. Жағдай жағымды, таңдау өте үлкен, қызметкерлер керемет. Көп рахмет!
Alena Sokolina
12 қараша 2024
Керемет дүкен, өте жағымды қыз сатушы. Ұзақ уақыт бойы ол бізге кеңес берді, бәрін көрсетті және айтты) дүкенде жақсы, біз тағы келеміз
Anastasiya Zotova
10 тамыз 2024
Өте ыңғайлы орналасу, сыпайы кеңесшілер) сапалы өнімнің үлкен таңдауы! Маған қатты ұнады! Мен қала қонақтарына да жергілікті алматылықтарға да баруды ұсынамын 🤝 🤍
Тимур С.
1 қараша 2024
Өте керемет дүкен. Менеджер бәрін ыңғайлы түсіндірді, өнімдер өте жақсы. Мен кеңес беремін
Анастасия Шолкова
16 желтоқсан 2024
Мен Instagram парақшасына бұрыннан жазылдым, бәрі де сол жерде көрсетілгендей, түсіндіреді, көмектеседі және айтады. Сонымен қатар, тестерлердің болуы, бұл әдетте еш жерде болмайды
Антон Баганов
12 қыркүйек 2024
Ол бір тауарға келді, бірақ ол өзі ойламайтын бірнеше басқа адамдармен кетті, бірақ кеңесші Анель керемет айтты:)
Даян Нурбек
14 қыркүйек 2024
Барлығы керемет, қызмет жақсы, дүкенде бәрі керемет, бәрі ыңғайлы және бәрі көрінеді, көптеген түпнұсқа презервативтер
Санжар Шураханов
17 тамыз 2024
Өте керемет кеңесші, ол бәрін айтып, түсіндірді. Рахмет сатып алғаныңызға риза болдыңыз
Александр Цой
12 қыркүйек 2024
Анель өте жақсы кеңес берді, сыпайы, бірақ сонымен бірге зеріктірмейтін және білімді, кеңес береміз)
Eva Krasnova
12 қазан 2024
Ойыншық сатып алу үшін дүкенге жүгінді, қыз душка. Мен ең жарқын сезімдер үшін дұрыс құралды таңдадым. Рахмет.
Миколь Удинцев
29 маусым 2024
Олар тез кеңес беріп, мәселені шешті, басқа дүкендерде жетіспейтін көптеген шетелдік тауарлар.
Томирис М.
26 сәуір 2024
Дүкен супер, ішінде өте әдемі, барлығы барлық тестерлерді көрсетті және сынап көрді
Алекс
2 ақпан 2024
Өте әдемі сексшоп Алматы 😍 Сөрелерде жыныс мүшелерінің әдеттегі бөліктері болмаса, болу жақсы. Мен қызға Satisfyer Penguin және сұйық виброгельді алдым, ол қуанып, тағы да зондтар берді
Елизавета Смирнова
11 сәуір 2024
Керемет дүкен, мен бірінші рет бармаймын, қызмет көрсету және ассортимент әрқашан жоғары, рахмет!
Молдир Сайлау
12 шілде 2024
Жақсы дүкен, кеңесші Александр керемет кеңес берді, рахмет
Сузан Юнус
24 шілде 2024
Үлкен ассортимент және өте жағымды кеңесші Юлия, бәрін түсінікті және анық түсіндірді! Қайту!
Аблай Адина
20 наурыз 2024
Өте әдемі, эстетикалық дүкен. Қызметкерлердің жұмысына өте риза. Әсіресе сатушы-кеңесші Юлия өте жағымды кәсіпқой👑
Вадим Ч.
11 сәуір 2024
Сынып дүкені, көптеген қызықты нәрселер, біз жиі жұбайымызбен бірге кемеге барамыз
Анастасия Т.
7 сәуір 2024
Өте эстетикалық дүкен! Олар кеңес берді, барлығы алды. Рябат жарайсыңдар!
маша в.
6 шілде 2024
Алматыдағы үздік дүкен. Біз достарымызға және equipment-ке сыйлықтар сатып алдық. Барлығы риза 🥰 😍 😍 😍 😍
Джесси Ли
17 шілде 2024
Cәлеметсіз бе. Өте жағымды атмосфера, жағымды, шыдамды жұмысшылар. Күлімсіреп, кеңес беріңіз! Мен мұнда барамын Мен бәріне кеңес беремін, көптеген таңдау
Даниял Абдраманов
12 сәуір 2024
Уаааааа өте керемет ыңғайлы Лоу Файн, дүкен көп нәрсе сатып алды, бәрі ұнады!!!! жайлылық кеңесшілері < 3
Shaiza Janatovna
20 сәуір 2024
Ең жақсы дүкен🔥 әсіресе кеңесші✨ ✨ бәрін түсіндірген өте жақсы Жақсы қыз❤ ❤ ️ келіп тапсырыс беремін🥰
Дамели Джарлыкасымова
24 шілде 2024
Керемет дүкен, үлкен таңдау 👍 🏼 Қыз бәрін жақсы түсіндірді, көрсетті. Біз қуаныштымыз!
Максим Мирошниченко
3 тамыз 2024
Өте жақсы дүкен, бәрі ұнады
Дарья П.
30 желтоқсан 2023
Біз жұптарға арналған карта ойынына тапсырыс бердік 🔥 Өте сыпайы менеджер, белгілі бір уақытқа жеткізуді ұйымдастырды! 10/10 🙏🏻